Horoskop děťátka


12.04.2019 - 09:09
(Panna) Arezet
Horoskop děťátka
Krásný den milí přátelé ☺️ dlouho jsem tu nebyla... hlásím, že se narodil chlapeček 1.4.2019 16:18 v Roudnici nad.l.
Mohl by se někdo podívat,co to bude za skvrně?
Moje datum narození 17.9.1990 Praha 23:09
Tatínek: 18.8.1991,cca 20:00 hod. v Kladně

Malej byl pridusenej, když se narodil,museli mu udělat masáž, druhý den mi ho už dali na pokoj.
Mohl by mi prosím někdo napsat, jaký aspekty značí porod v mém horoskopu a problém, který nastal při porodu?
Moc děkuji za každý komentář, který by mi vše objasnil ?

Už jsme doma a vše v pořádku ?

Po všech těch letech... cítím, že si umím vážit toho co mám a brát vše tak,jak to přijde.

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
12.04.2019 - 10:05 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Ahoj,
především moc gratuluji k mimísovi. Nás další čeká už za nedlouho, letí to, tak taky budu psát.
Na radix se rád podívám, ačkoli pochybuji, že se mi podaří přímo k porodu nějaké aspekty naleznouti. Mně ne, jiným snad jo. :3:
Spíše by mne zajímaly okolnosti porodu. Ony přidušené děti se často rodí při vyvolávaných porodech, právě jako důsledek podání oxytocinu. Byl porod vyvoláván, či v průběhu urychlován?
12.04.2019 - 10:10 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Podle mě tranzitní kvadrát od Jupitera z konce 6. na Slunce na rozhraní 4.-5. domu. Nezanedbal nebo naopak nevyhrotil někdo něco? U malého bezprostřední ohrožení života v době narození podle mě vidět není.
12.04.2019 - 12:02 | Filtr
(Panna) Arezet » Sosna zvlčelý
Děkuji :6:
Fakt? Druhý capart na cestě juu.
Kolik už je vlastně prvnímu?
Budu ráda, když se mrknes Sosno :75:
No 3x mi podali vyvolacku.V 5,10 a 13hod.Byl 41+3 ačkoliv podle gynekologa byl spíš 40+3,ale stejně mi prcka vyvolali, měl 50cm a 3270g.
Nevím proč to tak urychlili, jelikož to samo šlo,jen pomalu.
Vlastně i to skákání po břiše mi přišlo, že by se dělat nemělo,ale nakonec jsem zabojovala a kleště nebyly potřeba.
12.04.2019 - 12:07 | Filtr
(Panna) Arezet » Mici Angóra
Já na to Koukala pár dní před porodem a moc se mi to nelíbilo a neměla jsem ani dobrý pocit a mrnouse jsem přemlouvala 14dni před,aby se vyklubal.
Myslíš jako, že ho měli ještě nechat a nebo ho dřív dostat ven?
Podle kolečka jsem čekala, že porodim dřív,že mi aspekty přišly podobné jako , když mě mamka porodila....
Docela mám trošku vítr..furt kontroluji zda dýchá, mám i monitor dechu.
12.04.2019 - 12:10 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Arezet
No tak sis odpověděla v předchozím příspěvku, řekla bych-prostě to zbytečně vyhrotili (jupiter je přehánění jedním nebo druhým směrem). Ale to je jedno, malej bude určo v pohodě :17:
12.04.2019 - 13:28 | Filtr
(Panna) Arezet » Mici Angóra
Nejhorší, že to hrotila i rodina manžela.Bylo 2dny do termínu porodu 21.3. a tchán ať s tím něco udělám, ať mi ho vyvolají, ať není průšvih... hrozně mě nervovali, každý den telefon,tak co už rodite..?
Jako vy všichni spěchali a ja všem říkala, že malej ví kdy na svět.

To je taky další věc, nějak mi tchán mluví do všeho,do svatby,do těhotenství,porodu...vztahu celkově... manžel mě odbude, vždyť víš, že je jen dloubavej :47: on je štír a že začátku jsme si rozuměli a teď ho nemůžu vystat.
12.04.2019 - 16:12 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Arezet
No když to vyjde, tak k 2. narozeninám dostane sourozence. Spíše o pár dnů později (v červnu má Vojtík 2 roky).

To je na tom právě to smutné. Šlo to, ale pomalu. A to mají ženy snad rodit tak, že z nich dítě vystřelí, až přeletí celou místnost?
A kdo to rozhoduje? Dítě ví, co dělá, samo si řídí rychlost, jakou má přijít. Třeba i právě kvůli tomu, aby se nedusilo, aby pupečník se nikde nepřiškrtil. Proto některé porody trvají.
Je zajímavé, že odborníci, kteří toto musí přeci vědět, tak spěchají. Matka nespěchá, dítě nespěchá... Ale oni na ně vyvíjí nátlak. Asi začíná za nějakou chvíli fotbal, nebo seriál, co já vím? A to se jako dítě přicházející na svět má podřídit jim? Přitom je dokázáno, že necitlivým vyvoláním porodu se velmi výrazně zvyšuje pravděpodobnost císaře.
A to skákání po břiše... To už je vlastně jejich průser.

Že to vše dobře dopadlo je Tvoje i malého (jak se vlastně jmenuje?) zásluha, to vy dva jste to zvládli! Případně i tatínek, byl-li oporou. A zvládli jste to tak nejlépe, jak to šlo a jak vám bylo umožněno. Takže jste všichni nesmírně stateční.
12.04.2019 - 16:43 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Arezet
Ještě k tomu tchánovi...
Mám kamaráda a jeho tchán je skutečně magor. Jsem nevěřil, ovšem ty historky... A potvrzuje to i kamarádova žena, že má otce rapla. Takže vím, že tchánové opravdu umí být neštěstím a není dobře si je v takovém případě nechat kecat do rodiny. Kamarád naštěstí bydlí s rodino v Brně, tchán v Rokycanech, což už je docela bezpečná vzdálenost. :4:
No on tchán je tchánem, ale samozřejmě partnerovi i otcem. A ono když v něčem vyrůstáš a žiješ celý život, tak Ti to nepřichází tak vyhrocené. Nakonec je to pořád táta. A on se pak ten partner ocitá mezi dvěma mlýnskými kameny. To si nikdo, kdo si tím neprošel, nedokáže představit, jaké to je, když musí volit! A přitom představit by si to měl!
Proto je nutno reagovat včas, aby ta nutnost volby se nekonala. Aby si nemusel vybírat, že buď jeden, nebo druhý. Já bych to tedy zkusil vysvětlit partnerovi. Požádat, ať si to celé jen vyslechne, ať zatím nereaguje, protože popisuješ jen své pocity a chceš mu je sdělit, chceš být vyslechnuta. Prostě popsat, co to s Tebou dělá, jak Ty se cítíš. Žádné obviňování jeho otce, jak on se chová nemožně, žádnou výčitku k partnerovi, že se Tě nezastal, nebo ne dost, že neřeší situaci, všechno říkat jenom jako "já výroky" (cítím se, dělá to se mnou, atd.). Určitě je možné také ukázat, že chápeš jeho rozpor, že stojí mezi vámi a že nechceš, aby to bylo postaveno tak, že si mezi vámi musí vybrat (aby partner věděl, že dokážeš vidět věc i z jeho strany, nebo se o to alespoň snažíš).
Když mu to vše řekneš, tak ho požádej, ať Ti vlastními slovy zopakuje, co jsi se mu snažila říct. A kde uvidíš, že došlo k nepochopení, tam mu to vysvětli znovu, ať ví, jak to skutečně bylo míněno. A třeba si to zase nech zopakovat.
Nejde o to, aby s tebou partner nějak souhlasil. Tady vůbec nejde o nějaký souhlas. Jenom aby on věděl co nejlépe, jak se cítíš, k čemu to u Tebe vede.
Teprve až budete za jedno v tomto bodu, je na místě jej požádat, aby situaci nějak zkusil vylepšit. Že nakonec je on jeho syn a jako takový by to měl být spíše on, kdo se dokáže s otcem domluvit. Že nechceš vnášet rozkol mezi ně a právě proto by bylo dobře, aby si o tom promluvili oni. A že samozřejmě očekáváš, že to bude mít nějaký přínos, který prospěje vám všem. Že opravdu jen konstatovat, že je to rypák (ty jsi kulantně napsala "dloubavej", ale rypák je pravdě blíže), nic nevyřeší, že nakonec už jsi si zkoušela toho nevšímat, ale nedaří se, protože to je pořád něco. A že to bude narůstat, pokud se toto nezmění. Takže se optat, zda toto nějak vyřeší a kdy (chtít v podstatě termín je dobré, protože nějaké "příležitostně" zpravidla vede k tomu, že se neřeší nikdy nic). Druhou variantou je samozřejmě to, že se můžete domluvit, že si nepromluví, ale partner se Tě jasně a důrazně zastane vždy, když pan otec zase s něčím takovým vyrukuje. A třeba si můžete smluvit i nějaké heslo, které jen tak mimoděk proneseš, když Tě tchán začne prudit. Stačí i blbost, třeba "Sahara", nebo "hoří!" Je dobré takové heslo mít, protože skutečně Tvůj muž v tom vyrůstal a nemusí mu v danou chvíli dojít jako Tobě, co už je přes čáru. A pak se doma hádat, že nekonal, je už k prdu. Cítit se zle budete oba dva.
No a samozřejmě i když se na něčem takovém domluvíte, je dobré si stanovit i další strategii. Tedy domluvit se, co od toho očekáváte. A že pokud to nebude mít požadované výsledky, budeš se muset vymezit vůči panu otci sama. Což zatím nechceš, proto vkládáš do partnera plnou důvěru. Ale v určitém okamžiku, když se nic nezlepší, převezmeš iniciativu Ty a budeš se bránit aktivně. Což je fér a nutné. A samozřejmě je dobré určit zhruba i ten okamžik, aby to zase nebyla doba neurčitá. Ale současně i partner musí mít prostor ke konání, ne že ho poženeš hned po rozhovoru ven. Ať si nakonec promyslí, co a jak řekne.
12.04.2019 - 20:35 | Filtr
(Panna) Arezet » Sky
Určitě budu koukat dopředu,ale chtěla jsem vědět co se tam dělo ten den, nezdálo se mi to ok.
:1:
Dám příklad z dneška, první den šel manžel do práce, vrátí se a ve dveřích mi sdělí, že se jde tchán podívat na malého,ať se obliknu.Strasne mě naštval, že já honem honem,abych pelasila,aby se tchán nezbláznil.
Konflikt proběhl tolikrát, tolikrát jsem jim dala hranice,ale opakuje se to tchán furt zkouší,taky aby manželovu rodinu člověk vyhazoval z bytu, nebo neví kdy máji odejít...a to podotýkám pár dní po porodu se sem furt cpali a já vybuchovala na první šlápnutí.
Jako dokud malý nebyl,tak to šlo,vztah byl dobrý, před porodem se to hrozně zhoršilo a teď si myslí, že mají právo tu furt otravovat. :63:
12.04.2019 - 20:42 | Filtr
(Panna) Arezet » Sosna zvlčelý
Já si říkala že máte kluka ? blahopřeju k dalšímu drobkovi :3:
Teda,ale 2 léty capart a další na světě,to budete mít zahul.
Vystřelí :61: :61: no asi máji tu představu.Kamaradka před 2mesici,to samí a tahali malou kleštěmi.

Máme Štěpánka :1:

Tatínek byl u porodu a byl úžasný, nevěděla jsem, že mám v něm takovou oporu. :12:
Dopadlo to dobře,ale na dušičce neco zůstalo..
12.04.2019 - 20:43 | Filtr
(Rak) Loen » Arezet
Hmmm, podlě mě bys to měla především řešit s mužem, vysvětlit mu tvoje stanoviska a on by to měl se svou rodinou vyřešit - je to jeho rodina. Já to měla teda naopak, k nám se cpala moje rodina (ale já byla za společnost ráda) a přítelova nic, měla sem až pocit nezájmu a přišlo mi to až divný že malého nechcou vidět... přišli poprvé 14 dní po porodu, zdrželi se 5 minut, nechtěli si ani pochovaqt, dali mi dárek a šli :61:

Jinak gratuluju k mimču - příště se nenechat od doktorů nikam tlačit. Jinak můj brácha je beran a taky byl přidušenej (a teda nebyl nijak vyvolávanej) - pak měl celý dětství noční děsy a takový podivný "propojení" s "druhým břehem" - ono dítě si to vybralo přesně tak jak to bylo...
12.04.2019 - 20:48 | Filtr
(Panna) Arezet » Annie Tea
Snažím se :75: ale zatím si připadám jako vztekajici dítě.
Jo aprilek můj malý :12:
Děkuji :3:

To jsem řekla ať volají... stejně jak kdy to dodrží, bydlí hned naproti :41:
12.04.2019 - 21:45 | Filtr
(Panna) Arezet » Sosna zvlčelý
Zkusim to, děkuji Sosno :44:
12.04.2019 - 21:50 | Filtr
(Panna) Arezet » Loen
Manžel mě chlacholi a když vybuchnu a začnu říkat takové věci co jsou mi líto,tak je to špatný,jemu nedochází, že zdroj nesvaru je jeho otec.
Děkuji za přání :12:
Příště no nevím,apokud ano, nenechám to více takhle zajít.
Vybral si to tak,ale furt to mám před očima,jak byl fialový, bezvládný :24:
12.04.2019 - 21:54 | Filtr
(Panna) Arezet » Sky
Uvažuju co mi Tim tchán ukazuje.... odstěhovat se... Casem ano, až budu zas pracovat.
Vždy mi do vztahu zasahovala maminka partnera poprvé je to otec. :63:
13.04.2019 - 16:37 | Filtr
(Panna) Arezet » Sky
Přijde mi, že s manželem, konečně nepotlacuji svoji přirozenost,ani před jeho rodinou.Jsem svá...

Doufám, že časem přijdu na to,jak umirnit tchána... než ho :47: :4:
13.04.2019 - 17:19 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Arezet
No, ten správný okamžik už jsi promeškala, tak to dál neodkládej, bude to jen horší :3:.
Jestli si tchán myslí, že k vám může nakráčet kdykoli, jako kovboj do saloonu, tak bych nejspíš trval na tom, že bez předchozí domluvy prostě neotevírám ani se neoblíkám :71: :4:. Možná drsný, ale nejspíš nutný - někdo holt má delší vedení :49:.

Jinak gratulace :37: :17: :17: :17: :1:
14.04.2019 - 16:00 | Filtr
(Panna) Arezet » Buddha/2
No právě si sepsal mé myšlenky :4:
Jo udělám to tak.
Jen mě štve, že se musím snižovat na jeho úroveň :41:
Děkuji bus přání :79:
15.04.2019 - 18:51 | Filtr
(Panna) Arezet » Sky
No jo jenže by to musel stejně vidět i manžel :24: teď se jen hádáme.. jako dneska.prvni vyjížďka s kočárkem a my se hádali...je mi z toho smutno :24:
23.04.2019 - 07:55 | Filtr
(Panna) Arezet » Sky
Tak dá se říct, že jsem se konečně vymezila, prostě jsem řekla, proč a jak si preji,aby nám do všeho nezasahovali, vypadá to, že se tchán dal zas dohromady..

Neumím si představit, že by jsme se nestýkali manžel má potřebu je mít na blízku a já to chápu.

I on mě víc chápe,ono totiž milá tchýně se nám svěřila, že tchána má sama dost a že se chová jak starej mrzutej dědek .... takže můj milý usoudil, že na tom co říkám něco bude :44:
23.04.2019 - 08:45 | Filtr
(Panna) Arezet
Zatím tedy zjišťuji, že Štěpánek je nervák, že musí mít Všechnopárty hned, takže krok z nuly na 100 do 2vterin ?vzteklina,jinak už co se narodil,je hrozně čilý a vnímavý.... když jsem se ptala známých jak mimca fungujou ?


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »