A zase ta práce


03.03.2019 - 01:26
(Váhy) Mišple
A zase ta práce
Zdravím všechny přítomné i nepřítomné:). Najde se na Najdise. dobrá duše, která by mi mrkla na nativ? Plácam se, plácám v pracovní oblasti, třeba by mi někdo napověděl, jakým směrem se vydat, já nevidím zhola nic. Předem děkuji i za nic :)

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
03.03.2019 - 17:46 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Podle mě máš výbornou konstelaci, tranzit Jupitera 10. domem je vhodné využít ke změně, Lunu jako vládce 6. domu zase podporuje Saturn. Co by tě bavilo dělat, musíš vědět ty, já tě neznám, ale pokud se chceš někam pohnout, tak vhodná doba je právě teď. Letos navíc dojde Neptun přesně na Lunu a Uran udělá trigon na Jupitera jako vládce MC, třeba tě osvítí a současně přijde dobrá příležitost :3:
03.03.2019 - 17:54 | Filtr
(Váhy) Mišple » Mici Angóra
Super, to zní velice parádně, to jsem ani nečekala:). Tak nezbývá, než zatnout zuby a půlky a dát se do díla.
03.03.2019 - 17:57 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Mišple
Jojo a přízeň hvězd vcelku naznačuje i solár a progrese, tak šup :1:
04.03.2019 - 12:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mišple
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ahoj, nejsem astrolog, ale jestli nemáš inspiraci co dál, tak zatnout zuby a půlky je přesně to opačné, co bys teď měla dělat pro to, aby nějaká inspirace přišla.
04.03.2019 - 15:00 | Filtr
(Střelec) tiferett
Tieto otázky ohľadne práce su na tomto fore celkom časté. V horoskope sú síce určité
Aspekty, ktoré môžu poukazovať na určité vlohy pre nejakú prácu, ale v skutočnosti - prečo sa pýtate iných ľudí, čo máte robiť? ČO má byť PRÁCOU VÁŠHO ŽIVOTA? Ako to môže vedieť niekto iný, ako vy sami? Len vy viete, čo vás od malička zaujímalo. Na aké povolania ste sa hrávali v detstve. Ktoré povolania ste od malička s fascináciou pozorovali? Čo ste študovali? V akých predmetoch ste v škole vynikali? Čo robíte ľahko, hravo, s radosťou a bez námahy? Čo by ste túžili robiť denne aj bez nároku na finančnú odmenu? Čo by ste túžili robiť, keby neexistovali peniaze? Čo by mohol byť vás dar ľudstvu? Možno to vôbec nie je práca účtovníčky, alebo právnika....Možno je vašou životnou prácou byť skvelou matkou, možno rodinným liečiteľom, možno ošetrovateľom. Nazri hlboko do svojho vnútra a sama zisti, čo by si robila úplne najradšej? Aby s sa každé ráno budila vytešená a s radosťou išla do práce v nadšení že zase budeš robiť celý deň niečo, čo ťa dostáva do totálneho úžasu....
04.03.2019 - 15:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tiferett
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tifferet to jsou dobré návodné otázky, které jsou dnes dost často slyšet, ale kdybys je položila mně, tak ti upřímně odpovím že neznám odpověď snad ani na jednu.

nepamatuji si, že bych jako děcko měl vysněný job.
nepamatuji se, že bych něco dělal jednoduše, s lehkostí, popř bez nároků na odměnu. nepamatuji se, že bych ve škole v čemkoliv vynikal, že by mě něco fascinovalo.

kdyby neexistovaly peníze, chtěl bych jezdit po čr a fotit skály.

ale to dnes dělá kdejaké nemehlo s dronem:)

navíc, upřímně si myslím, že by mě to bavilo tak tři měsíce.

pak by mi opět chyběl pravidelný denní režim, drill a makačka.

ale zkusím to ještě promyslet:)
04.03.2019 - 15:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tiferett
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tak už to mám.

na půl úvazku bych fotil a na půl úvazku seděl v parku na lavičce a dostával lidi v úžas už jen tím, že existuji. :4:

normálně by chodili kolem a já je svou aurou přiváděl k očistnému pláči.
ani bych nemusel nic říkat.
občas bych na ně jen sahal. :76:
04.03.2019 - 22:14 | Filtr
(Váhy) Mišple » Buh je tlak
S tvojí odpovědí souzním, úplně přesně bych na všechny ty otázky odpověděla, že nevím. Asi je to vše tak potlačeno a zatlačeno,že to zkaměnělo a z nitra se nic nehrne. Smutné.
04.03.2019 - 22:22 | Filtr
(Blíženci) fanik » Mišple
Pak ale nejde o plácání se v pracovní oblasti,nýbrž neschopnost vykonávat zaměstnání.
Na to astrologie řešení bohužel nemá.
Bez práce se žít dá,ale dost alternativně,bez nároků,skromně,prána a tak..a i to si musíš nějak rozhodnout a vymyslet a spočítat sama.
05.03.2019 - 00:30 | Filtr
(Váhy) Mišple » fanik
Tvrdím někde,že jsem neschopna práce? Nevšimla jsem si...Jednalo se mi jen o nápovědu, že snad by v nativu mohla být skryta nějaká záliba, nad kterou jsem se ještě nezamyslela. Práci vykonávám, na práně nejsem(i když lehký flirt by byl:). Jen bych potřebovala postrčit, tak jsem si říkala, že by tu někdo mohl něco objevit...
05.03.2019 - 10:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mišple
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já bych to úplně tragicky neviděl.
jestli nemusíš živit rodinu nebo nemáš dluhy, uvolni se a zkus počkat co tě osloví. možná si jen v období nějakýho přerodu, kdy už ti starý model nevyhovuje, ale nový ještě není ujasněný.
05.03.2019 - 11:33 | Filtr
(Kozoroh) ES » Buh je tlak
Ja si dobre pamätám čím som chcela byť ako mladšia -krajčírkou...revala som ako blázon keď ma matka odmietla zapísať na krajčírsku učňovku,jej argument bol,že vraj s jednotkami sa na učňovku nechodí.....ale po 35 som si cestu našla mám internetové obchody štrikujem a šijem,nikdy som nečakala že sa raz dopracujem k splnenému snu...nebolo to ľahké a považujem všetko za náhodu,ale je úžasný pocit robiť to,čo Vás baví :117:
05.03.2019 - 11:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Prairie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Práci v nativu bohužel (?) moc číst neumím.

Ale k tomu tématu mě napadá: teď je v módě pořád říkat, že člověk má dělat, co ho baví. Já si myslím, že je to hloupost a dlouhodobě to fungovat nemůže. Protože neexistuje nic, co by nás pouze bavilo, i to, co nás baví, obsahuje nějaký aspekt, který je obtížný.
Podle mě by měl člověk dělat to, co mu dává smysl. Živit se tím, co mu nejen přináší peníze, ale i pocit vlastního uspokojení, pocit, že roste, že jeho činnost je potřebná (alespoň občas). A nemělo by to být nic moc extra jednoduchého, to pak člověk krní.

Je něco, v čem ti lidi říkají, že jsi dobrá a tobě to zároveň dává smysl? něco, co se ti v životě opakovaně "plete do cesty?" U čeho máš pocit, že jsi na správném místě? Já vím, že odpovědi na otázky vyžadují shcopnost ponořit se do sebe, je to o hluboké sebereflexi a to není nic jednoduchého. ale bez ní se člověk jen tak plácá po povrchu a není pánem svého života.
05.03.2019 - 14:37 | Filtr
(Blíženci) fanik » Mišple
To tvrdím já,a to z důvodu neochoty odpovědět si ani na tyto základní otázky (pěkně napsané) ohledně motivace,vlastního umu,na tělo atd. Tady vidím zásadní problém. Nativ neřeší přístup, neochota přemýšlet a jednat není daná,ale vybudovaná...
05.03.2019 - 14:42 | Filtr
(Blíženci) fanik » Prairie
Když se řekne,že člověk dělá co ho baví,tak to neznamená,že ho to nemůže občas i nebavit. Spíš to znamená,že si šel za svým snem a je schopný vydělávat na něčem,co dělá obvykle moc rád a tak by to mělo být.
05.03.2019 - 14:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » fanik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
neochota přemýšlet a jednat sice může bejt podmíněna návykama, ale pokud chybí správnej vnitřní impuls, motivace, tak se v životě dostaneš do bodu kdy už ti ani jednat a přemýšlet nedává smysl, protože hlava a jednání tě vedou stále dokola do stejnejch míst.
do stále stejný prdele:)
05.03.2019 - 14:55 | Filtr
(Blíženci) fanik » Buh je tlak
v tom případě je asi lepší rezignovat nebo čekat na zázrak a neřešit to,ale už jen potřeba pracovat třeba kvuli obživě je myslím dostatečný impuls aspon trochu přemýšlet a jednat
05.03.2019 - 15:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » fanik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ne, ani jedno.
když si přečtu ten její dotaz, ona se ve skutečnosti neptá jaký konkrétní job má jít dělat, aby přežila. ptá se na to, v čem bude šťastná, v čem se najde.

Když makáš abys přežil nebo proto, že to tak dělali rodiče a přijde ti to jako jediný možný přístup, tak nemáš na vybranou.

Když ale nežiješ v ghettu a nepřežíváš ze dne na den, můžeš se zastavit, zklidnit se, dát si pauzu. inspirovat se. a pak jít a dělat.
ale už máš vnitřní motor - což je mimochodem nejlepší prevence vyhoření.

dám příklad.
nikdy jsem nebyl master of kitchen. od tý doby, co jsem v novým bytě, kde je malá kuchyň bez oken, nevařil jsem skoro vůbec.
teď jsem ale v bedně ze stěhování našel ještě nevybalenej nůž.
když jsem ho vybalil, zjistil jsem, že parádně padne do ruky, dobře vyváženej, neklouže. hned mě napadlo ho vyzkoušet.
a začal jsem znova vařit.
jen kvůli tomu, že mě baví držet tu kudlu :)
tak to je inspirace.
05.03.2019 - 16:50 | Filtr
(Blíženci) fanik » Buh je tlak
Dost fantazíruješ teda,ještě že jsi nenašel vibrátor po bejvalce :61:
Paní práci evidentně chce,když chce napovědět směr a že nevidí zhola nic.
Mě šlo jen o její přístup a nezájem odpovědět na ty konstruktivní otázky,že prý neví... Tohle já odsuzuju,s tím se podle mě nedá žít,natož vytvářet hodnoty. A hlavně se na netu ujistit,že tam fakt nic nebude.
05.03.2019 - 23:18 | Filtr
(Váhy) Mišple » fanik
Odpovídám znovu, že práci MÁM, o obživě prací a ochotě k práci tedy něco vím. A o ochotě odpovědět na ty konstruktivní otázky jsem zde již psala, ale Vy o mě toho víte jistě víc. Co kdybyste místo odsuzování raději pročetl diskuzi ještě jednou? A znovu píši, že se mi jednalo o to, najít nějaký nový směr, k tomuto se vztahuje, že se tak plácám, nemohu zachytit tu zábavnost a nadšení. Zkuste poradit, neodsuzujte.
05.03.2019 - 23:26 | Filtr
(Váhy) Mišple » Buh je tlak
Děkuji všem zúčastněným za jejich názory a pohledy na dané téma, někteří i pobavili:)
06.03.2019 - 12:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » fanik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
napsals to přesně, nedá se s tím žít Podle TEBE.

ale ona asi nechce žít podle tebe, chce si žít tak, aby to dávalo smysl jí samotný, aby to bavilo ji samou.
Což se ti tu už nějakou dobu snaží sdělit.

nehledě na to, že může vytvářet hodnoty, který jdou zcela mimo tvý vidění světa.
ale každýmu, co jeho jest.
06.03.2019 - 18:07 | Filtr
(Blíženci) fanik » Mišple
Na nás se tady můžeš spolehnout :75:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »