cestovatelské duše.. horoskop


02.03.2019 - 23:43
(Rak) Tralalala100
cestovatelské duše.. horoskop
Touha po cestování... Nějaké aspekty v nativu, znamení, co s tím souvisí?
Já ji v sobě cítím velice, velice silně.

Co vy, taky rádi cestujete a na který prvek v horoskopu byste to hodili? :3:

Věříte v to, že když nás to neodolatelně láká k nějaké kultuře, zemi, jazyku, má to co dočinění s minulými životy? nebo prostě jen zvědavost. Láska k novému..

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
02.03.2019 - 23:53 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená
U tebe to bude jistě tou Venuší v Blížencích....a v devátém domě... :1:

jen mne zaujalo, že ji máš v opozici na Pluto (stejně jako já )...transformace prostřednictvím utrpení v milostných vztazích.... (to jen tak na okraj, s cestováním to nesouvisí :1:)

a koukám, že Mars je v Blížencích taky, tak to je s tím cestováním jasné... :3:
02.03.2019 - 23:57 | Filtr
(Rak) Tralalala100 » Znovuzrozená
Jo ta moje Venuše je takové moje odlehčení v životě. Ikdyž občas mi dělá neplechy..

Jinak tu opozici, to je zajímavé, zrovna to v poslední době řeším, nějak jsem si ji víc a víc vědoma a začínám chápat to, co se mi dělo, děje a bohužel(dík) i dít bude. vždy ty vztahy jsou takové doslova očistce musím říct.
Takže to máš podobně, chápu-li dobře. :-) :17:
03.03.2019 - 00:02 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená » Tralalala100
Ano, moje Venuše je navíc v opozici na Uran, takže nic lehkého. Ale to víš, "co nás nezabije, to nás posílí"...

Jak píšeš, vztahy můžou být očistec, ale časem tě to vše zocelí (transformuje) natolik, že ti pak už nikdo srdce nezlomí. :3: :29: to je dle mé zkušenosti důsledek té opozice. :29:
03.03.2019 - 00:06 | Filtr
(Rak) Tralalala100 » Znovuzrozená
nevím jak se třeba liší tvá opozice s mým trigonem na uran. Protože uran je neplecha sama o sobě xD (jen v tom nejlepším :62: :D)

Já jen doufám, že je tam i nějaká šance na poklidný život ve vztahu :-D až si tím vším projdu :D že by se ta vazba nějak umoudřila a nechala mě žít :61: Nebo to samotné zocelení mě mi to možná umožní.
03.03.2019 - 09:10 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená » Tralalala100
Tak opozice rozděluje, trigon má pozitivní vliv.
Ty jsi hodně mladá, já se vdávala právě ve tvém věku (lépe řečeno byla jsem ukecána ke sňatku :43: :4:), ale ty takovou hloupost neuděláš, takže to ponaučení nemusí být tak kruté. :74:
03.03.2019 - 14:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Prairie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Slunce v Raku je, samo o sobě, až na určité výjimky (Raci, kteří mají víc osobních planet v zemi, k cestování moc netíhnou) předzvěstí cest. I když je račí princip primárně spojován s výživou, péčí a budováním domova, nevylučuje potřebu toulat se a vydávat se za obzory, která je Rakovi velmi blízká. Přeci jenom, vládce Raka, Měsíc, se stále mění, reguluje příliv a odliv. Cestování, poznávání nových kultur, chutí, vůní, barev, lidí a zvuků, to všechno podněcuje račí fantazii a živí jeho potřebu po hledání, nalézání a budování domova. Rak z domova rád odchází stejně tak, jako se tam vrací.

Podle tradice je poloha Slunce v 9.domě v určitých znameních (kromě jiného taky v Raku) znakem toho, že jedinec bude cestovat, hlavně do dalekých zemí, za oceán apod. (9.dům je o expanzi, nespokojí se jenom s výletem za humna, tak jako dům 3.). Při určité aspektaci také značí delší pobyt v cizině, příp. emigraci.

Obecně je s cestováním spojován taky Střelec, nicméně to neznamená, že planety ve Střelci způsobí, že dotyčný bude cestovat. Spíš to souvisí se základní povahou Střelce, která se chce rozpínat, poznat nepoznané, vidět to, ochutnat, a zase jít dál. Což si ale Střelecký princip může dosahovat také vzděláváním, osobním rozvojem, žitím nějaké životní filozofie apod. nemusí to být pouze skrze cestování.

3.dům (příp. Blíženci) značí kratší cesty, potřebu podnětů skrze ně, takové ty popojížďky, spojnice, klidně i cestování do práce, přesouvání se někam, vytváření kontaktů na různých místech, spojování i skrze slovo (psané i mluvené).

Nejdále má k cestám zemských živel, tomu dělá dobře když má své jisté, svoji rodnou hroudu, kterou může dál budovat (nejvíce Býk). Princip Kozoroha je o něco aktivnější, ale hádám, že cestování bude mít spíš spojené s překonáváním vlastních hranic, než s objevováním. Panna není cestovatelská vůbec, stejně jako Býk. Podotýkám, jde o principy znamení (!), ne o znamení (Slunce ve znamení) jako takové. Při určité aspektaci může i Býk pravidelně a často cestovat (např. kamarád, ale má silně zastoupený vzduch).

Příklad za praxe: Mám Slunce v Raku v 9.domě, sama jsem se před x lety vydala za oceán a od té doby se tam pravidelně vracím, je to můj druhý (možná první) domov. Víc přátel mám tam, než v ČR, stejně tak moje práce/kariéra je s tou zemí silně spjata. Až na jeden vztah jsem všechny vztahy měla s cizinci, což obnášelo velmi časté cestování, jak do daleka, tak v rámci Evropy i ČR. Nikdy jsem nevnímala hranice (ty státní) jako překážku a celou planetu vnímám jako takovou velkou rodinu :) atd....

Co se minulých životů týče, dřív jsem měla skoro jasno v tom, kde jsem v minulém životě žila :) dodnes, když vkročím na půdu té země, je to jako kdyby ve mně něco seplo. Jako když najdete poslední dílek skládačky. Cítím, že tam mám kořeny, tam jsem sama sebou. Je to něco, co se jen těžko vyjádří slovy. Ale kdoví...:) třeba je jenom energie té země více v souladu s tou mojí a s minulými životy to nemá nic společného.

Jinak si myslím, že spousta lidí má v sobě přirozenou potřebu a touho poznávat, objevovat. Bez téhle potřeby bysme tu dávno nebyli. Ale taky je to o tom najít rovnováhu mezi klidem, stabilitou, zázemím a mezi touláním se, cestováním. připadá mi, že v poslední době se z cestování stala móda, je to víc o image, než o osobním rozvoji. A že skrze cesty před sebou lidé utíkají. řeší tím nějaké vnitřní věci, které je potřeba vyřešit pohledem do sebe, ne tím, že uteču. Ale to je spíš tak mimo téma... :1:
03.03.2019 - 17:07 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Za mě rozhodně Mars v 9. Kámoška, co cestujeme spolu, ho tam má taky :1:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »