Ucinek Mesice ve znamenich


29.01.2019 - 17:55
(Panna) Tamerlane
Ucinek Mesice ve znamenich
Ahoj, vypozorovali jste nekdy nejaky ucinek Mesice na vase telo/psychiku?

Ted uplne nemam na mysli uplnek, kdy je v cloveku vic napeti a nov, kdy by naopak mel byt uvolnenejsi, ale zda jste si povsimli nejakeho ucinku Mesice na vas kdyz prochazi ruznymi znamenimi.

Ja si vsimam Mesicniho vlivu hlavne ve 3 znamenich - Stir, Strelec, Rak.
Kdyz Mesic prochazi znamenim stira, obvykle mam vetsi chut na sex. Kdyz prochazi znamenim strelce, mam vic fyzicke energie = vetsi chut na fyzickou aktivitu. Kdyz rakem, tak je lehci pro me spadnout do deprese, nebo se nastvat kvuli necemu.

Pozoruje nekdo neco podobneho?)

Lze to nejak podlozit astrologicky, tyhle vlivy? A je zajimave, ze si vsimam vlivu jen u techto 3 znameni.. Mozna jenom nevim co od ostatnich znameni cekat.

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
29.01.2019 - 20:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ano, jednu dobu jsem docela přesně byl schopen říct kam se zrovna luna posunula.

asi po dvou třech letech to přešlo.
30.01.2019 - 18:55 | Filtr
(Rak) Loen
JJ, tohle vnímám hodně...ne že bych to nějak sledovala ale třeba naposled když byla luna v panně... tak totální puntičkářství - preciznost, prácu sem milionkrát opravovala aby to bylo perfektní a taky sem měla elán do plánování práce (potřebovala bych tu lunu v pannš asi častěj :61: hrozně rychle zdrhla...)
s lunou v býku sem zas cítila tlak na finanční zabezpečení.. a sem víc rozežraná :61:

ve šíru zas mívám víc depky :61: nebo takový spíš emo-nimrání se v sobě...

nejlíp se cítím když je luna v ohnivých znameních (taky mám lunu v beranu žejo) - nemám takový emo výkyvy, su veselá, plá života, spoleřenská...

vzdušný luny nějak nevím - asi to není tak výrazný...
30.01.2019 - 19:19 | Filtr
(Štír) Artemissia
Jo, přesně jak píšeš, některý vlastnosti znameni, když to člověk takhle chytne tu vibraci, tak celkem pomáhají, většinou poznám vodní, to je psychika top, až na štíra, ale třeba i lev a váhy mi dělají dobře + kozoroh, ta systematičnost, která mi chybi, je fakt super. Ale někdy mi to ujede a pak to jde spíš do negativna... Že to člověk třeba nepostrehne, tak je to divnej pocit jako... ´nevim co se zrovna děje´ (=v cem je luna)

Je to vcelku užitečné, jenom na tebe někteří budou koukat trochu divně, když jim to vysvetlis, krom astro naladenych lidi, sem se s většinou moc nedomluvila, někdy to chapou, ale spíš nevěří...

Myslim, ze bys vnimal i ostatni znameni, ale je to podle me o tom, jak je clovek naladeny proste na vlivy mesice, navic nemusi to byt znat na prvni pohled.. Treba luna v beranu je taky super, takova prukopnicky prakticka, touha se do neceho vrhnout hlava nehlava, ale taky ji nezaznamenam vždy... Spíš, jak si je člověk blíž - sám sobě :1:
31.01.2019 - 11:16 | Filtr
(Rak) aktigram
Ja rozmyšľam k čomu je dobré také pozorovanie.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »