Prosím o radu, případně pomoc s hledáním práce.


20.01.2019 - 04:59
(Vodnář) ILA ♥
Prosím o radu, případně pomoc s hledáním práce.
Jak začít, jsem člověk, který velmi nerad o něco prosí, nebo o něco někoho žádá, ale momentálně si už sama nevím rady, tak bych touto cestou poprosila některé zdejší návštěvníky těchto stránek, kteří jsou z okolí Mělníka, nebo Kralup nad Vltavou o radu, tip o práci v tomto okolí vhodnou pro mě.
Jsem na těchto stránkách už 11 rokem, takže hodně lidí jsem zde už poznala a tak nějak si zde už připadám skoro jako doma... :4: i když se třeba moc neprojevuji,sem tam si tady přečtu diskuze, které mě zajímají, občas si tady napíši pár básniček, ve kterých člověk vylije srdíčko kolikrát, nebo si zde popíše pár řádků s PŘÁTELI..... :79: :35: :62: :74:, tak mě napadlo, že ve chvíli, kdy mě něco trápí, bych se mohla obrátit právě na tyhle..duchovní stránky.., které mám ráda...a ráda je navštěvuji, někdy méně, někdy více, podle času atd. asi jako každý jiný kdo sem příjde, ale ten pocit za ty roky, že jsem skoro jako doma je silný... :79:, jinak bych to se svojí povahou ani nezkoušela.
Proč to rozepisuji, asi právě proto, že tady můžu.... :79:
, nebo doufám mohla bych.... :27:, když už jsem tady něco prožila....

A navíc mě před chvílí vzbudil silný sen a tak nějak mě napadlo, proč to nezveřejnit zrovna tady....lidé ve snu byli totiž někteří, nebo alespoň jeden z těchto stránek, potom jsem tam měla i jeho syna ve snu, takže to bylo silnější, měla jsem velmi živý sen, který mě v tuto hodinu probudil a proto jsem se i odhodlala sem napsat, věřím totiž v intuici. :3:

Navíc si myslím, že by se člověk měl naučit sem přidávat věci, které zrovna cítí, trápí ho, nebo ho i těší, když už tady strávil a tráví tolik času s PŘÁTELI... :79: :62:, které po těch letech považuje už za spíš rodinné příslušníky kolikrát, než jen za kamarády, přátelé. :3: :35:

Tak konečně k věci... :4:, úvod mám snad za sebou... :61:


Jsem momentálně pár měsíců doma a hledám bohužel zatím bezúspěšně práci!!!!Proto se sem obracím o případnou pomoc....jakoukoliv.... :27:

Tu práci nutně potřebuji, protože jsem současně samoživitelka a starám se momentálně sama i o dvě dcery. Bohužel i má starší dcera, které bude v únoru 21 let má v současné době stejný problém jako já, takže pořád o dvě děti.
V pondělí má nastoupit prý na zkoušku nejdřív do jedné restaurace na 12 hodinovou směnu jako servírka, ale ještě není vůbec jisté že tato práce nějak výjde atd., když jí mají údajně vzít na zkoušku, což už se mně osobně vůbec nelíbí a bez smlouvy bych nezačala nikde ani pracovat......ale uvidíme, práci také nutně potřebuje i ona...

Jinak tedy živím ještě mladší dceru, které je 11 let.

Teď něco o mém vzdělání a o práci a o mně.

Takže nejvyšší mé vzdělání je maturitní vysvědčení na podnikatelské škole, takže ekonomický směr, měli jsme kromě základních předmětů, které jmenovat snad nemusím a angličtiny a ruštiny, také psychologii, práva, ekonomiku, účetnictví, marketing a management, takže mám teorii i z těchto předmětů, odbočím, strašně mě na téhle škole bavila práva a psychologie, ale strašně, bohužel jsem nešla, nebo neměla zatím další možnost studovat vysokou školu se zaměřením na tyto předměty, ke kterým jsem vyloženě tíhla a bavily mě. Takže jsem vystudovala obor: podnikání v oboru a to se zakončeným maturitním vysvědčením s vyznamenáním na samé jedničky, pokud by to někoho třeba zajímalo....u komise mi bylo doporučeno předsedkyní komise, jít dál na vysokou školu, což jsem tedy tenkrát v daném čase, neudělala, nastoupila jsem hned po maturitě do strojírenské firmy v naší vesnici a pracovala jsem zde až do narození mé první dcery Kristýnky jako obchodní referentka v obchodním oddělení, celkem 6 let i se započtením mateřské dovolené, takže 3 roky v kanceláři zde. Nastoupila jsem původně na kolečko ve firmě, což se mnou minulý ředitel firmy nejdříve udělal, takže jsem strávila zkušební měsíc v zásobování firmy nejdřív, další měsíc na ekonomickém oddělení a třetí měsíc v prodejním oddělení, ze kterého si mě potom nakonec vyžádal můj minulý šéf, který chtěl, abych právě zde zůstala, jelikož po prověření těchto 3 měsíců zjistil, že jsem vhodná a potřebná právě pro tuto práci. Je pravda, že mě hned od začátku práce bavila, pracuji totiž ráda mezi lidmi a vůbec práce byla všestranná a každý den vlastně jiná, takže mě i bavila...navíc mě často využívali i jako překladatelku italštiny, jelikož už v té době, kdy mi bylo 20 let jsem se dokázala hovorově domluvit italsky, vzhledem ke skutečnosti, že mám sestru, která se tam provdala a žije s rodinou dodnes.

Vypadá to spíš na sloh už co... :4:, omlouvám se... :4: :3:, ale vlastně už tímto popisuji začátek svých pracovních zkušeností vlastně věci, kterými jsem prošla a ovládám je. :3:
Tato firma mi i v rámci práce umožnila a zaplatila další studium italštiny na jazykové škole v Praze na dva roky, abych si prohloubila své znalosti v tomto jazyku na vyšší a i psané úrovni.

Když nad tím teď přemýšlím, tak se z toho začíná stávat skoro autobiografie... :4: :3:, ale jsem člověk spontánní a tohle snad nesmažu!!!! :3:

A popravdě, to už by bylo několik knih a myslím, že i zajímavých :4:, ale slibuji, že se to bude týkat pořád mé práce a znalostí a pracovních zkušeností. :4:

A když se teď zamyslím a v této době hodila kostkami života jinak, tak bych tady asi ani teď nepsala... :4:, ale to je život, nejspíš, kdybych nepoznala svého teď už ex manžela v tu dobu, tak bych třeba na téhle pozici byla dodnes a vlastně i ráda....práce mě bavila a tenkrát se tam vlastně měnilo vedení a vůbec snižovaly se stavy a díky tomu, že jsem byla v té době na mateřské dovolené, mi nabídli odstupné a rozloučili se bohužel i se mnou i když na to s právního hlediska právo neměli, jelikož jsem byla na mateřské dovolené a v tomto případě je na to zákon, ale nechtěla jsem se tenkrát s nimi soudit...možná jsem měla, ale už se nestalo a i kdybych tenkrát dosáhla spravedlnosti, pokud snižovali v tu dobu stavy, našli by si jiný způsob, jak se mě třeba zbavit, takže jsem to vzdala....

Takže, abych to někam zase posunula dále... :4:, směju se, ale popravdě mi do smíchu ani moc není......ale to už je má povaha a snažím se situaci řešit....momentálně jakkoliv....
Po mateřské dovolené jsem tedy se byla nucena nahlásit na úřad práce a hledat zaměstnání, takže jsem, když byla dcera maličká nemohla dělat práci na směny ap., potřebovala samozřejmě hlavně mojí péči, otec měl naštěstí zaměstnání v té době a připadal si tedy a v podstatě byl hlavní živitel rodiny....a někdy to dával dost najevo...neuznával moc mojí, jak on říkal práci doma, okolo dítěte.. a říkal vždy, vždyť jsi doma.... :4:, ale už v té době jsem pracovala jako prodavačka v Lidlu, takže další zkušenost a nezapomenutelná pro mě doteď.
Takže, abych to posunula, když byla nejdřív jen jedna dcera malá vzala jsem každou brigádu v době hledání práce, která se naskytla, takže další moje pracovní zkušenosti v této době jsou: technická laborantka ve firmě, která vyrábí betonové výrobky, vyráběla jsem zde odlitky betonu, které se později testovaly a zkoušela zrnitost písku, to mě také bavilo i když to byla mužská práce, vzala jsem to tenkrát za muže, který onemocněl a byl dlouhodobě nemocný, abych vydělala a přinesla domů nějaké korunky, přijala jsem i tuto práci, naštěstí jsem tam měla vedoucího, který byl strašně hodný a s těžšími věcmi fyzickými mi pomáhal, popravdě to byla práce pro muže...ale i na tyto chvíle ráda vzpomínám a přinesly mi i pozitivní zážitky i nové přátele i když zrovna třeba s tím vedoucím se znám, nebo spíš on mě viděl pobíhat po vesnici mnohem dříve, je totiž starší... :27:, ale gentlmann dodnes :27:, zrovna v pátek jsem ho potkala v Tescu na Mělníku.
Potom jsem dělala na delší dobu brigádně ve stejné firmě zároveň i uklízečku, takže další zkušenost. Než se mi narodila druhá dcera, dělala jsem ještě operátorku v call centru, to mi moc nešlo, neuměla jsem dostatečně přesvědčit některé lidi na uzavření paušálních smluv na telefon, tudíž jsem neplnila plán, který mi určili a některým důchodcům jsem to spíš ještě rozmluvila... :4: a potom mě chtěli i převést do Prahy a to jsem odmítla a ukončila své působení i zde, neměla jsem do Prahy vhodné spoje a měla doma malou dceru pořád. Tak nějak v té době jsem si pod úřadem práce udělala tříměsíční rekvalifikační kurz na sanitářku, jezdila jsem 3 měsíce do školy do Prahy a do pražských nemocnic učit se na tuto pozici. :3: I tento kurz jsem úspěšně absolvovala a měla tudíž a mám další možnosti i v tomto oboru. Také hned po ukončení kurzu jsem nastoupila jako pečovatelka do domova seniorů, samožřejmě jsem neměla předchozí praxi, kromě tohoto kurzu, tak jsem spoléhala na to, že mi ji poskytnou oni. Ze začátku byli vstřícní, usměvaví, ale bohužel ani toto nevyšlo a dali mi tenkrát výpověď ve zkušební době, tuhle práci jsem vyloženě obrečela....dodneška nechápu, proč to udělali, práce mě vyloženě bavila a naplňovala, ač byla hodně těžká, byla zároveň krásná a posláním....nicméně babičky mě tam měly rády a to je pro mě osobně největší odměna... :27:, ani na tuhle zkušenost nezapomenu a zase mě posunula o něco dál......

Potom jsem delší dobu nemohla najít zaměstnání a rozhodli jsme se tenkrát ještě s manželem, že pokud se to povede, budeme mít druhého potomka, no povedlo se záhy a přišla na svět má druhá životní láska, dcera Patricie....

Takže následovala druhá mateřská dovolená, to slovo dovolená, mě štve... :4:, každá žena s dětmi rozumí.... :4: :3:
Poté zase úřad práce a v té době jsem nastoupila a podepsala na rok smlouvu do Kauflandu, kde jsem docházela brigádně jako prodavačka, pokladní dle daných možných hodin, které se nesměly překračovat, takže další práce.
Už se pomalu dostávám do současnosti... :75:, potom jsem na radu a za pomoci mé nejlepší kamarádky Simči nastoupila, vlastně se vrátila po letech do stejné firmy, kde jsem začínala po maturitě, ale na jinou pozici, kterou zrovna potřebovali, popravdě nerada jsem se vracela někam, kde mě dali výpověď z organizačních důvodů, ale bez práce, nejsou peníze, tudíž ani život, navíc jsem se v té době zrovna rozvedla, takže jsem byla opravdu vděčná.
Takže moje předposlední pozice byla práce recepční v této firmě, později mi přidávali a přidávali další činnosti a měnili i pracovní dobu a všechno, kromě pracovní smlouvy a úpravy výrazné platu, bohužel!!!!Zde jsem vydržela od srpna roku 2013 do března roku 2018.
Vykonávala jsem postupně nejen práci na recepci, ale zároveň jsem vedla celý chod jídelny a kantýny v této firmě a vykonávala ještě administrativní činnosti, takže jsem přebíhala doslova z pracoviště na pracoviště!!!! Stručně a upřímně řečeno jsem dělala děvečku pro všechno....bohužel, až to dospělo tak, že jsem v práci trávila koncem minulého roku o ranních směnách i 11 hodin jako Ukrajinci, kteří sem také dochází a to samozřejmě se nelíbilo mně ani mým dětem a mé rodině a dokonce jsem se na konci roku tak fyzicky i psychicky vyčerpala, že jsem se na Vánoce složila...psychicky i fyzicky...pracuji totiž nejen doma, ale i v práci na plný výkon a někdy se mi to stane...bohužel to tentokrát došlo tak daleko, že jsem vyhledala pomoc své praktické lékařky a ta mě potom léčila, nejdříve ze zánětu středníha ucha, který jsem dostala v té době, potom, jsem musela i vyhledat pomoc psycholožky, v tu dobu jsem z celkového stavu a přetížení dostala i deprese a musela jsem naštěstí pro mě jen krátkodobě asi dva měsíce brát léky na spaní a antidepresiva, v té době měla současně podobné problémy i moje starší dcera, ale v jiných souvislostech, ale vše na mě dolehlo....jako na živitelku a mámu a má lékařka mi doporučila změnit urychleně zaměstnání ze zdravotních důvodů.
Takže jsem po kratším hledání v době neschopnosti ještě, která mi trvala ty dva měsíce si našla záhy práci na poště za přepážkou, takže už jsem u poslední pracovní pozice, kterou jsem za život zatím vykonávala a to od března do konce června roku 2018, bohužel jsem musela zde ukončit pracovní poměr ve zkušební době, nedodrželi ani slíbenou pracovní dobu, co mi ze začátku přislíbili, vyjela jsem ráno v 6 hodin a vracela se večer ve 20 h.,nejdříve v 19 hodin domů z práce, což se ještě nějak dalo zvládat, ale nepřekousla jsem už to, že po mně ve zkušební době chtěli ještě pořád něco doplácet, že bych tam za chvíli nechala zpátky výplatu a chyběla tam v té době vedoucí a nikdo se mi dostatečně nevěnoval tak jak se mi měli věnovat po absolvování školení a zkoušek v Ústí nad Labem v květnu loňského roku. Dokonce jim trvalo 6 měsíců, než mi za toto období proplatili cesťák. Jinak samotná práce mě bavila velmi, jen nebyli okolo mě lidé, kteří by mě dostatečně zapracovali a jako naprosto novou a nezkušenou pracovnici i když moji práci potřebovali a hned mě také dali rovnou za přepážku a hodili do vody.....mimochodem tam po mém odchodu schánějí pořád, takže to už svědčí samo o sobě, že to nebyla má vina....nebo můj rozmar....

Potom jsem se přihlásila na úřad práce, kde jsem zatím dodnes a mám za sebou už několik výběrových řízení, bezpočet zaslaných životopisů a pracovních schůzek....zatím bez úspěchu...

Takže jsem u závěru mého příspěvku.

Hledám práci nejlépe v Mělníku, Kralupech a blízkém okolí, nejlépe na ranní směny, Kralupy i odpolední...práci jakoukoliv, zkušenosti mám pestré...ale baví mě práce s lidmi, takže by mě bavila prodavačka, administrativní práce, pečovatelka, možná i operátorka, klidně i uklízečka, momentálně potřebuji hlavně práci.....podmínkou pro mě jsou ranní směny vzhledem k tomu, že nevlastním auto a bydlím 10 km od města a jsem závislá na dopravě sem a ta je bohužel značně omezená a i vlastně díky tomu mám proto tuto nabídku prací hodně omezenou, v marketech se dělá od rána do večera a i o víkend, takže to je taky problém, ale přemýšlím už i o tom, kdybych se případně někde domluvila jen na ranní směny....uvidíme....zkouším co se dá...

Takže prosím lidi z okolí těchto měst za případné tipy, předem děkuji za tipy, případnou pomoc, celkem dlouhý sloh... :4:, teď zatím dobrou noc všem... :3: :27: :27: :27:

Ilona :27:

Příspěvky v diskuzi

Stránka: 1 2 3
Řazení:
20.01.2019 - 09:28 | Filtr
(Beran) Háňa*
Opravdu poctivě jsem to celé přečetla a teď přemýšlím, co ti poradit jako první.

Možná se ti to zdá jako nepodstatná kravina, ale první bych si změnila nick - na něco dospělejšího. Nejde o to, že by to případný zaměstnavatel viděl, ale hlavně o to, jak se ty vnímáš. Jak se vnímáš, tak vyzařuješ. A jak vyzařuješ, tak tě okolí vnímá. Zaměstnala bys ty někoho, kdo si uprostřed své zralé dospělosti říká koťátko ?
No, a dál .. Věřím, že tvůj životopis není stejný, jako tento tvůj příspěvek, ale tipuji, že bude košatější, než je třeba, a to může odrazovat. Takže bych ho zredukovala na čistě technické věci - vzdělání, seznam kursů, jazyk, práce bodově, bez zdůvodňování, co kdy skončilo a proč.
Dále bych tolik nezdůrazňovala, jak strašně moc tu práci potřebuji, protože .... Zavání to citovým vydíráním a navíc, každý, kdo hledá práci, ji potřebuje, jinak by to nedělal, takže to není nic, co budoucí zaměstnavatel potřebuje mít černé na bílém.
Možnosti spojení bych nezmiňovala vůbec, to zaměstnavatele nezajímá. Stačí uvést "chci stálé ranní" a tečka. Prostě technické údaje, bez zdůvodňování.
No, a za poslední, prozatím, zkusit si uvědomit, že zaměstnání je věc dvou stran. Ty potřebuješ práci a zaměstnavatel potřebuje pracovníka. Čili, není to tak, že jdeš někam žebrat a není tedy nutné se tak chovat. Je třeba vystupovat přiměřeně sebevědomě - s vědomím, že budeš firmě přínosem, pokud tě přijme. Že tam nejdeš žádat o milodary, ale nabídnout svůj potenciál.
Dál mě teď v začátku nic nenapadá. Snad jen, co bylo, hodit za hlavu, nepřemítat o tom pořád, postavit se na nový start s odhodláním a vědomím, že máš své štěstí ve vlastních rukou a jsi dost zralá a schopná, že se neztratíš.

Přeji hodně štěstí.
20.01.2019 - 09:46 | Filtr
(Vodnář) ILA ♥ » Háňa*
Ahoj Háňo, :27:
děkuji za přečtení celého příspěvku, samozřejmě můj strukturovaný životopis a motivační dopis pro případného zaměstnavatele je naprosto jiný, stručný a výstižný. :3:

Tady to neberu, že oslovuji případného zaměstnavatele, ale lidi z těchto stránek, kamarády taky, kteří by případně věděli o nějaké práci v mém okolí, proto jsem nad ránem po probuzení to nějak rozepsala, asi i kvůli všem okolnostem atd., samozřejmě vím, že tohle bych svému potencionálnímu zaměstnavateli nikdy takhle nepředala..... :3:

Nad svým nickem se ještě zamyslím, ale zatím ho měnit nechci... :3:

, myslím si, že název nicku není tak podstatný a samozřejmě v případě práce, bych to na potencionální firemní emaily neuváděla... :4:, mám ho tady....ale je pravda, že i tady může být potencionální zaměstnavatel...kdo ví....takže děkuji za uvědomění si i těchto okolností... :3:

Jinak děkuji za milá a povzbudivá slova a přeji hezkou neděli.... :27:

:27: :27: :74:

Ilona :27: :27: :27:
20.01.2019 - 10:37 | Filtr
(Blíženci) fanik » ILA ♥
Zaměstnavatel potřebuje spíš slyšet: Jsem odpočatá,zdravá,bezúhonná a adekvátně vzdělaná. Dále flexibilní, děti už větší a chci u vás makat,vaši práci umím,co neumím se doučím a nastoupit můžu hned. Tady to zní trochu jinak a někde, asi v tobě, bude nákej háček,jinak je ted práce myslím všude dost :29:
20.01.2019 - 11:13 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená
Háňa ti poradila dobře.
Fanikovu výtku jsi zcela evidentně nepochopila. Tady nejde o to, že ten nick nikde jinde neuvádíš, je to o tom, že se tak vidíš a vnímáš. Pokud by jsi zde byla třeba jako Tygřice, tak mi to evokuje dravou, sebevědomou, aktivní ženu, která ví co chce a jde si za tím, zatímco Koťátko je malé, slabé, bezbranné a potřebuje péči a "utírat zadeček". Zkus se nad tím ještě jednou zamyslet. :-D
20.01.2019 - 11:16 | Filtr
(Vodnář) ILA ♥ » fanik
Kdybys to nenapsal, tak to asi nevím.... :4:
Moc dobře vím, co psát zaměstnavateli a jak se prezentovat u zaměstnavatele. Jak je vidět nepřečetl jsi si ani o mně nejspíš nic, nebo četl velmi nepozorně, ano práce je dost, ale hlavně ve městě do kterého se musím také nějak dostat a taky nazpět.
Z dětí mých je dospělá jen ta starší, druhé je 11 let a minimálně se s ní musím ještě učit, každé dítě je jiné a starat se o ní samozřejmě, není zadaleka v 11 letech dospělá, navíc jsem samoživitelka a s jejich otcem se nedá bohužel počítat ohledně péče s ničím, ba naopak dluží svým dětem i na výživném do dnešního dne už nehoráznou sumu peněz!!!! Tu kdybych měla jsme celkem s dětmi za vodou....
Máš pravdu práce je dost a pokud bys četl vše, zjistil bys, že jsem dokonce i vzdělaná a i se svým vzděláním jsem vždy dělala naprosto vše....takže jestli není háček spíš v tvém úsudku....
20.01.2019 - 11:29 | Filtr
(Vodnář) ILA ♥ » Znovuzrozená
Momentálně mám opravdu jiné starosti než měnit nicky... :4:
A jak můžeš vědět, proč tenhle nick zrovna mám?
Koťátko je taky mazlivé, přítulné a třeba mi tak někdo říkal, nebo říká, kdo mě má rád... :79: to tě nejspíš nenapadlo...opravdu nad tím se momentálně nezamýšlím....:-D

Popravdě teď se jako ta tygřice cítím...a tygřice dokáže být i hodně dravá, zákeřná a umí se ochránit ve většině případů....kromě jiného...a jinak si myslím, že i taková tygřice v ženském podání, potřebuje třeba ochranu tygra minimálně, navíc né všechny nicky se tady dají přidat, jak můžeš vědět, že jsem třeba tygřice nechtěla být? :3:
Ale tohle řešit mi připadá blbost. :61:
20.01.2019 - 12:29 | Filtr
(Blíženci) fanik » ILA ♥
No já píšu co chce zaměstnavatel slyšet,jestli to víš tak ok. Alimenty,dojíždění a tvoje další potíže je čistě tvoje věc. Vzdělání vím že jsi SŠ a 11let dcera už taky není mímo,ta se po škole obejde sama a s úkoly pomužeš po práci,co bys večer jinak dělala? Psala romány? :29:
20.01.2019 - 12:37 | Filtr
(Blíženci) fanik » ILA ♥
Koťátko si nech, to je takový ležérní a asi Tě vystihuje? Ještě víc se mi líbí to vyslovovat bez diakritiky a jakoby přiblble..cototutakbecistyjednokotatko :4: Ale je fakt,že to rovnocenný moc není, spíš se to používá k takovým těm, nojotykotatkotakussipothajnout :4:
20.01.2019 - 13:53 | Filtr
(Vodnář) ILA ♥ » fanik
Ještě před pár měsíci jsem tak fungovala, jenže měla práci v místě bydliště, takže jsem chodila na ranní a odpolední směny. Ranní mi začínala ve 4.45 h. a končit měla ve 13.30 h., ale jelikož jsem dělala naprosto samostatnou práci a byla i na ní sama, takže jsem odcházela, až když jsem svojí práci dokončila, takže to bylo dost individuální a nepravidelné, přesčasy mi nebyly propláceny, ale hodiny jsem si mohla vybrat. A odpolední měla od 14 h. do 22.30, někdy také až do 24 h., záleželo jestli jsem zrovna neměla po dovolené a nečekalo na mě tudíž na pracovišti ještě haldy papírů na zpracování do pc., takže jsem měla povoleno, že ke mně odpoledne v případě dcera na ty úkoly zašla a v přestávce pracovní jsme je zvládly...takže v tom problém nemám.
Jinak to psaní románů není špatný nápad, budu o tom přemýšlet, děkuji za inspiraci. :29:
20.01.2019 - 14:00 | Filtr
(Vodnář) ILA ♥ » fanik
Řekla bych spíš nad věcí, než ležérní.....

Jinak byla jsem tu kdysi i pod nickem Kleopatra a nebo Kapička rosy, těší mě Faniku? :29:
Ilona

P.S. Třeba najdeš příměr, ba dokonce rozbor i k nim, já nemám potřebu zesměšňovat, nebo rozebírat tvůj nick a také bych to svedla. :29:
20.01.2019 - 15:45 | Filtr
(Blíženci) fanik » ILA ♥
Klidně můžeš,sranda musí bejt ne..Mě se někdy líbí třeba Funík :29: :29:
20.01.2019 - 16:13 | Filtr
(Vodnář) ILA ♥ » fanik
Dobrá, taky mám ráda srandu, tak nedáme si třeba panáka na představení? :37: :37: :37: Alespoň virtuálního? :27:

Jsi teda asi Fanda, že jménem, podle nicku? :3:

O.k. vše dobré... :3: :29:
20.01.2019 - 17:21 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená » ILA ♥
Zcela evidentně se stále nechápeme, nevadí, řešit to nemusíš....

Určitě jsem se tě nechtěla nijak dotknout, jen jsem chtěla připomenout to staré latinské nomen = omen (jméno = osud), s tím je potřeba pracovat. :29:
20.01.2019 - 17:38 | Filtr
(Vodnář) ILA ♥ » Znovuzrozená
Ano, chápu to a vím co myslíš....předtím jsem reagovala bez většího zamyšlení se předem a hned reagovala, ale to už ke mně také patří, takže se omlouvám za své nepochopení a zamyslím se....je pravda, že třeba kotě, nebo Ilona, tak jak se jmenuji zní také jinak, ale na svou obhajobu musím také říct, že jsem naprosto v úvodu zkoušela kombinaci svého jména, ale nešlo to, je jich tu nejspíš více pod tímto jménem...a později už jsem nad tím nepřemýšlela a dala tohle......hezký večer....hádky nesnáším bytostně a lidé se naštěstí umí i domluvit a vysvětlit si...od toho jsme lidé... :3: :27: :29: :74:
20.01.2019 - 17:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak já to taky poctivě přečetla a přejela jsem i odpovědi. Nepotěším Tě, já s nimi(těmi,co Ti odpověděli) souhlasím.
První, co mě napadlo, ten nick :3:, druhé, že je kolem toho moc omáčky.Ale to i chápu, psalas´ to pro kamarády na webu...třetí to, že bych spíše se zde zeptala i astrologů na to, jestli je vhodná doba a kam Tě to směruje, co zrcadlí hvězdy, pokud tedy píšeš, že sis přečetla dnešní horoskop(nečetla jsem to).
Nick zní tak jako infantilně, není to vůbec ve zlém.
Víš, třeba taky už jsem přemýšlela, že jsem v dobré víře si dala planetu prvního domu,místo Merkuriány :61:, ale nějak jsem si nepřečetla nepříznivé aspekty k tomu :4: (protože do tajů astrologie se dostávám šnečím tempem), neupínám se zcela k těmto věcem, ale asi si hodím něco jiného a rychle :4:, ono vše má svojí vibraci.
Já se Ti koukla na horoskop, protože se učím občas lehce,zaujalo mě slunce v desátém domu, že by se mi to k Tobě nehodilo, ale pak jsem si všimla, že asi to nebude správná hodina narození :61:.K vodnářce mi ani to koťátko moc nejde, co znám kolem sebe tři vodnáře :61:.
To, co je Ti zde od všech raděno, je zcela jistě myšleno dobře,je opravdu k zamyšlení, ale je to na Tobě, jak to cítíš.Tady Tě asi nikdo přesvědčovat nebude :1:.

edit:jdu na to :61:
20.01.2019 - 17:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » fanik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To už jsi tady určitě pod Funíkem byl :5:...
20.01.2019 - 18:12 | Filtr
(Blíženci) fanik » :):):)
Nojo, na podruhý mi to Fanika nevzalo tak jsem byl jednou Funík a ted napotřetí mi to Faníka vzalo :4: :15:
20.01.2019 - 18:28 | Filtr
(Vodnář) ILA ♥ » :):):)
Já teď musím prozkoumat, jak se to vůbec mění... :4:, kdybych to pod tlakem příspěvků přece jenom chtěla změnit... :4: :3:
Všimla jsem si změny Tvého nicku teď, ten restart by se ke mně taky hodil, spíš bych se někdy potřebovala celá restartovat... :4:, to by bylo někdy moc fajn...
Jinak by mě můj ososní horoskop docela hodně zajímal a pokud to tady někdo ovládá byla bych mu za něj vděčná. :3:
Hodinu přesnou narození nevím, ale ptala jsem se mamky před chvilkou a bylo to prý něco kolem 18 až 18.30 h., nemám to tu uvedené, protože to nevím do minuty přesně. :3:
Ale možná, že si někdy zavolám do porodnice mělnické a zjistím to. :4:
Prosím za případnou instruktáž změny nicku, abych nemusela měnit celý profil... :4: :61:, zbytečně.... :3:
20.01.2019 - 18:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ILA ♥
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
V nastavení, budeš-li chtít více, tak Ti to pošlu klidně do vzkazníku.
20.01.2019 - 18:40 | Filtr
(Vodnář) ILA ♥ » :):):)
Teď chystám dceři večeři, ale pokud to nezvládnu sama, dám vědět, děkuji moc. :3: :27: :74: :17: :68:
20.01.2019 - 18:51 | Filtr
(Blíženci) zlobítko » ILA ♥
Přejmenuj se na "kočka" a máš to :3:. Pasovala by k tobě "černá kočka" :1: :12:. A já se jdu taky přejmenovat, páč už dávno nezlobím :39: :4:
20.01.2019 - 18:52 | Filtr
(Vodnář) ILA ♥ » :):):)
Tak se to povedlo...jen mi nejde dlouhá čárka na klávesnici, ale to už je jenom detail... :3:, děkuji za spolupráci... :3: :27:
20.01.2019 - 18:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » zlobítko
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:61:
20.01.2019 - 18:59 | Filtr
(Vodnář) ILA ♥ » zlobítko
Koukám, že se nejen tento týden protrhly hráze v literárním koutku, ale je tu i obnova nicků.... :4: :4: :4: :61:
Jinak ČERNÁ KOČKA, se mi taky líbí... :3:, děkuji za navržení nicku.. :3:, ČERNÁ VDOVA už asi nebudu... :4:

Jinak to zlobítko je taky hezký nick, myslím, že od něj nemám taky daleko....asi jsme si to jen vyměnily.... :3: :4:

20.1.2019 ˇ....vzpoura nicků....na najdise... :4:

Asi erupce na Slunci... :4:, a ještě k tomu týden Palacha, já to snad raději vypnu.... :4: :3: :92: :92: :92: :27: :27: :27:
20.01.2019 - 19:00 | Filtr
(Blíženci) zlobítko » :):):)
Čemu se lochčíš? :4:
Příspěvky: 1-25 26-50 51-71
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »