Já jsem to vždycky říkal..


19.01.2019 - 00:31
(Kozoroh) Bosch
Já jsem to vždycky říkal..
..že hrozba islámu je v naší zemi veliká.
Jen čučkař si mohl myslet opak..
Miloš Zeman

https://im.tiscali.cz/press/2019/…

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
19.01.2019 - 00:38 | Filtr
(Býk) player
Tak ...miluj bližního svého a bližní svou , ne? :4:
19.01.2019 - 10:33 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » player
Na hlavu to úplně neuhrál i když obhájce se snažil navléct že dědkovi přeskočilo.
Tady je vidět kam vede přílišné sledování volební politiky a hlavně názorů pitomia a jemu v této věci podobných na zdejší populaci. K organické poruše osobnosti ústavnímu léčení..
I tady se najdou borci a borkyně co sdílejí podobné názory na imigranty tak pozor na to aby jim rovněž nepřeskočilo ono se to už v psychologickém měřítku u nich projevuje.. :4:

„Jako se jde po potkanech, po krysách, jako se jde po škodný v lese..“
Jaromír Balda

Nemáte někdo jeho horoksop? :61:
19.01.2019 - 13:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iteza, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já si říkám, že asi není úplně náhoda, proč se to tak mediálně propírá. Cítím v tom jistou snahu využít toho a pokusit se o znevěrohodnění celého onoho postoje, který je kritický k uprchlíkům, k islámu a k stranám, které uprchlíky jednoznačně odmítají a samy sebe označují jako pronárodní. Ale upřímně...ten pokus je hodně amatérský. Nemá v tom prsty BISka? :61:
19.01.2019 - 16:02 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Iteza
jj biska..však to jsou čučkaři :4:
Můžeš se na to koukat jakýmkoli prosmatem, ale faktem zůstává že prvním českým teroristou je a už vždy bude Jaromír Balda. A jediným islámským problémem který jsme doposud na našem území řešili je řádění spd a šílence kterému z toho hráblo. Naštěstí se nikomu nic nestalo to by bylo mnohem horší. Proto vše důstojné švejkolandu. A nebylo to protiislámské tažení volebně zmanipulovaná komedie? Komu to posloužilo? Nebyl strach z imigrantů využitý, zbytečně nadnesený pro získání hlasů u známých populistických stran?
Chytří hoši se chytí příležitosti.. jó ti se vyznaj jak už to bývá.. :4:
19.01.2019 - 16:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bosch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iteza, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Dívám se na to realisticky a prvním teroristou rozhodně není. Prvním teroristou byl (dodnes nedopadený) pachatel, který v devadesátých letech nastražil bombu trubkovitého typu nejdřív na Staroměstském náměstí a později na Hostivařské přehradě. Před pár lety byli dokonce souzeni jacísi představitelé ultralevice, kteří chtěli vyhodit do vzduchu vlak. Bylo to i v médiích. A podle definice terorismu, do něj patří i slavná restaurace Řízkárna, kterou po několik měsíců šikanovali levicoví extrémisté, tu založeným ohněm, tam dýmovnicí...podle všeho šlo o bývalé zaměstnance, kteří zřejmě psychicky neunesli své propuštění.
19.01.2019 - 16:48 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Iteza
Ale no jistě jenže to je myšleno v kontextu islám a boje proti němu. Prostě máme svého prvního šikovného vůdce skoromučedníka boje proti islámu,..motorovou pilou. Jako z pera Haška to píše jenom život sám. Já se na to koukám více obrazněji. Jistě se najde podobných idiotů více ale tento je jedinečný. Příklad toho jak věci působí. Důkaz.
19.01.2019 - 18:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bosch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iteza, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jenže ono to bude mít úplně jiný kontext, až tu nějaký mírumilovný muslim podřeže nějakou oběť (nebo do ní najede, nebo se odpálí...). Otázkou navíc není, zda se to stane, ale kdy se to stane. A věř mi, že je to to poslední, co bych si přál a že nechci vyvolávat žádnou paranoiu. Bohužel ale vidím tu tendenci, která k tomu neodvratně směřuje. Fakt bych si přál, ať se mejlim.
19.01.2019 - 19:28 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Iteza
To já vůbec nerozporuju. Ovšem okamurova rétorika ani vyvolávání strachu v lidech nás před tím neochrání. Protože prioritně vůbec nemají tento záměr. Záměr rozdmýchávačů strachu je zcela individuální, osobní mocenské ambice. Jiným způsobem nemají co nabídnout ani říct. Žádný koncept program nic než touha vládnout.
19.01.2019 - 19:36 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Iteza
Jenže ono je dobré si uvědomit že by tahle karikatura boje proti islámu (Balda) měla úplně jiný kontext kdyby ten idiot někoho opravdu zabil. Otázkou není že se to nestalo, to že se to nestalo je jen náhoda. :3:
Balda je jen důsledek psychologického tlaku takové uměle živené fóbie na mysl voliče.
19.01.2019 - 21:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bosch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iteza, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Je rozdíl mezi vyvoláváním strachu a předběžnou opatrností. Čtu teď hodně rozhovory s různými představiteli armády v Izraeli a je to velmi poučné. Oni totiž říkají "raději být zbytečně paranoidní, než zbytečně lehkovážný", "raději být dobře připraven i když se pak nic stát nemusí, než být nepříjemně překvapen tím, co se stalo". Díky tomu, že v tom skutečném ohrožení žijí prakticky každý den, tak nemají čas na naše salonní kecy o demokracii a o tom, jak je potřeba uprchlíkům pomáhat. Oni azyl prakticky neposkytují...a nepotřebují se z toho nikomu zpovídat. Docela bych si přál takové sebevědomí a uzemnění i pro naši zem.
19.01.2019 - 22:26 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Iteza
Jenže ty si pleteš předběžnou opatrnost s cíleným psychologickým vyvoláváním strachu v lidech který trvá už nějaký ten rok. A přitom skutek utek. Teda kromě vyvolávání společenské paranoie, o které tvrdíš že je potřebná. Výsledek stvrdil záměr. Domnění že lidé kteří nás vedou jsou ti co nás dokáží před "zlem" ochránit. To se jim povedlo. V tomto směru mám ovšem největší pochybnost a myslím že zcela pádnou.
19.01.2019 - 23:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bosch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iteza, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nevím, co mi to tu zase podsouváš. Furt si tu jedeš tu svou, všiml jsem si, že příspěvky ostatních často vlastně ani nečteš. Upřímně, pro mě to takto ztrácí význam. Já míním diskutovat jen s někým, kdo není zacyklený ve svém autismu a kdo chápe význam slova dialog. Takže sorry jako...
19.01.2019 - 23:59 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Iteza
Stačí sdělit že s něčím nesouhlasíš anebo máš jiný názor. Ty osobní invektivy sis mohl odpustit. Vypovídají o tvojí schopnosti dialogu. Ty nejsou projevem chlapství ale ztráty sebekontroly.
20.01.2019 - 03:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bosch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iteza, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nesouhlasím s tím, že mě zařazuješ po bok vyvolávačů paranoie. Jsem jen opatrný až kritický vůči islámu a jeho šiřitelům, a současnou evropskou přistěhovaleckou politiku vnímám jako totální zoufalství a pomalou sebevraždu Evropy. Jednoduché a radikální řešení typu Okamura, Zeman a spol. ale neuznávám, jsem si vědom toho, že věci nejsou úplně černobílé a tak jednoduché, jak vypadají. Svým minulým příspěvkem, ve kterém jsem zmínil bezpečnostní experty z Izraele, jsem jen chtěl říci, že bychom se mohli poučit od někoho, kdo má problematiku jak přistěhovalců, tak i radikálních jedinců muslimského vyznání, poměrně slušně podchycenou. Jinou možností je poučit se od Ruska, které má jednu z největších muslimských menšin, se kterou nemá problémy. A v neposlední řadě, pro nás může být inspirace například i Indonésie, která je nejlidnatějším státem s převážně muslimským vyznáním, a jejíž pojetí Islámu je poměrně benevolentní a tolerantní jak k jiným vírám, tak i etnikům.
20.01.2019 - 08:30 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Iteza
OK, to je názor. :15:
20.01.2019 - 11:56 | Filtr
(Býk) Deam » Iteza
S benevolencí v Indonésií ráda operuje spousta manipulativních zastánců "umírněného islámu". Ona to není žádná sláva v současnosti a nebyla ani v minulosti.

Ze současnosti:

https://www.hrw.org/news/2017/…

Z minulosti:

https://en.wikipedia.org/wiki/…

Když už někoho z muslimských zemí, pak celkem beru náboženské menšiny a odpadlíky od islámu, dobré by bylo měnit jeden za jednoho třeba za zastánce islámu. ;) Ať nám to neudělá příliš velký bordel v populační křivce. :)

I když nejlepší by bylo, kdyby zůstali doma a pracovali na deislamizaci vlastních zemí.

Uznávám, že to není pro každého a vyžaduje to hodně osobní odvahy. A dodávám, bez chápající rodiny je to zvláště pro ženy v některých zemích prakticky nemožné, to ukázal příklad saudské holčiny...
20.01.2019 - 12:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Deam
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iteza, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já vůbec neříkám, že to je nějaká sláva. Říkám, že s ohledem na počet obyvatel a problémy s muslimy, je na tom Indonésie ještě vcelku dobře.
20.01.2019 - 12:49 | Filtr
(Býk) Deam » Iteza
Tak jasně, ve srovnání s takovým Afhánistánem a Pákistánem to ještě jde. Něco podobného je ještě Malajsie, ale tam těch muslimů není až taková převaha.

Průšvih je, že se to může vždycky zvrtnout.
20.01.2019 - 22:09 | Filtr
(Býk) Deam » Iteza
K tomu Rusku jsem zrovna dnes narazil na zajímavé video.

https://www.youtube.com/watch/…

Ruský muslim za pokřiku alláhu akbar skáče do vody při příležitosti křesťanského svátku epifanie. :)

Z kategorie méně úsměvných je např. toto:

https://www.denik.cz/ze_sveta/…

Konzervativně laděný režim v Rusku má asi větší šance se s islámem nějak popasovat, než západní liberalismus, ale s ohledem na demografické změny mi připadá budoucnost Ruska v současné podobě s přihlédnutím k nepříliš zdravému životní stylu velké části etnicky ruského obyvatelstva dost nejistá. Uvidíme...
YouTube


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »