Geopatogenní zóny, dračí žíla, rada, pomoc


14.01.2019 - 09:24
(Panna) zeret
Geopatogenní zóny, dračí žíla, rada, pomoc
Zdravím, chtěla bych moc poprosit o radu, pokud existuje.

Nastěhovali jsem se do starého domu, který jsme zrekonstruovali. Po nastěhování jsme zjistili, že v pokoji, kde máme ložnici se nám špatně spí. Postel jsme dali na jiné místo, ale stále nebylo dobré spaní. Následně jsme zavolali pánovi na sledování geopatogenních zón. Prý spíme na místě, kde je jednak dračí žíla, což je prý to, že několik set metrů pod zemí se nachází uran a navíc pod domem a zvlášť pod ložnicí je podzemní voda. Dům není velký a je to v podstatě jediné místo pro ložnici. Problém je, že pokoj má dvoje dveře a není příliš velký, takže je v podstatě téměř jediné místo, kde můžeme mít postel. Já spím na straně, která je jakžtakž v pohodě, ale partner spí přímo hlavou na té dračí žíle. Dnes jsme se prohodili a já spala na jeho místě a musím říct, že jsem jak přejetá parním válcem a bolí mě hlava. Pán nám poradil dát pod postel hliník, ale ten prý na dračí žílu nefunguje, ale funguje pouze na podzemní vodu.
Chtěla jsem tedy poprosit někoho o radu se stejným problémem, zda existuje něco účinného, abychom mohli v klidu spát. Je to opravdu problém a spánek je pro člověka víc než důležitý. Předem děkuji za jakékoli reakce

Příspěvky v diskuzi

Stránka: 1 2
Řazení:
14.01.2019 - 11:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Žihadlo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pro začátek, jak píšeš, že partner má hlavu v místě údajné dračí žíly, bych alespoň otočila hlavy na druhou stranu postele. Lépe mít v tom místě nohy, než hlavu. A sledovala bych, jestli to alespoň trochu pomohlo.
Píšeš, že pokoj má dvoje dveře. To znamená, že je jediným přístupem do další místnosti? Pokud ne, tak bych jedny dveře obětovala.
14.01.2019 - 11:09 | Filtr
(Vodnář) Putes
Obrať se na Ing. Josefa Schrottera. Je to můj kamarád psychotronik, záhadolog a spisovatel. Se zónami má bohaté zkušenosti a myslím si, že by ti dokázal pomoci. Telefon 312 240 116 , e-mail biopor@seznam.cz. Nevím, kde bydlíš, ale on má bydliště Dřevotice 121 27342 Stehelčeves. Roky jsem s ním jezdívala na dovolenou, kde nás seznamoval s různými technikami a vím, že s sebou vždycky vezl něco jako odrušovač zón. To bylo první, co si na pokoji zjišťoval, jestli tam není špatná zóna. Dej mi potom vědět,jak jsi dopadla :29:
14.01.2019 - 11:17 | Filtr
(Vodnář) Putes » Žihadlo
Jo, přesně tak jsem to před lety řešila i ve své ložnici. Celé roky jsme s manželem spali s hlavami v geo zóně. Zemřel na rakovinu v 51. letech a já jsem se v té době o tyto věci začala sama zajímat. Okamžitě jsem postel odstěhovala doprostřed místnosti 3,5 x 3,5 m a už roky spím hlavou vlastně naopak a nohy jsem nechala v té zóně. Dnes mi to už vůbec nepřipadne blbé. Je zvláštní, že si takhle naopak lehají i moje návštěvy a vůbec ten problém neřeší. Ještě nikdy se mi nestalo, že by se nad tou zvláštností někdo pozastavil a zeptal se mě, proč spí nohama v hlavách postele a hlavou u dveří. Vzhledem k tomu, že často cestuji, tak si také napřed zjišťuji, kde je sever a podle toho se zařídím. :4:
14.01.2019 - 11:41 | Filtr
(Panna) zeret » Žihadlo
Popíšu tedy pokoj. když vejdu do pokoje jednimi dveřmi, tak naproti je okno po leve straně nic, ale tam se nám spalo špatně taky, protože je tam tok vody, po pravé straně jsou druhé dveře do koupelny, které jsme tedy zatarasily skříní a spíme právě vedle těch dvěří do koupelny tedy vedle skříně a tam je právě ta zóna, dnes zkusíme spát na jinou stranu.
14.01.2019 - 11:45 | Filtr
(Panna) zeret » Putes
Děkuji, určitě napíšu minimálně email... Bydlím na vysočině, takže to je trochu z ruky
14.01.2019 - 11:56 | Filtr
(Panna) zeret » Putes
Takže spíte uprostřed místnosti, jestli to dobře chápu? A to je další věc, taky řeším světové strany a pak máte ještě Feng shui, takže je těžé vše zkloubit. A ano bohužel po tom bývají rakoviny a různé nemoci. Máte pocit, že Váš mánžel to měl z té zóny?
14.01.2019 - 12:00 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
Tak mně dříve stačilo přesunout postel, ale nemám pod domem uran.
Na taková záření působí pokud vím spolehlivě jen olovo.
Pouvažoval bych nad tím dát pod postel olověný plech. Nemusí být tlustý stačí něco tenkého. Něco jako mají radiologové co dělají rtg mají takové vesty..
Za pokus by stálo vyzkoušet obyčejný alobal za test prakticky nic nedáš.
Na nějaké ezokravinky typu orgonit bych nesázel ani fň.
14.01.2019 - 12:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bosch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To zní zajímavě.
14.01.2019 - 12:09 | Filtr
(Vodnář) Putes » zeret
Ano, přesně uprostřed. Musím však říct, že na původním místě se mi také dobře spalo, ale budila jsem se pravidelně celá opuchlá a unavená. Feng shui neřeším, mám příliš malý prostor pro nějaké experimenty. Nevím, jestli manžel dostal rakovinu z té zóny. Já jsem si to později jen tak pro sebe vydedukovala, že to mohlo být, ovšem na rakovinu zemřel i jeho otec, takže to mohli mít dáno geneticky v rodině. :17:
14.01.2019 - 12:16 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » :):):)
Tak co funguje proti radioaktivnímu záření když mluvíme o záření gama tak olovo.
Na odstínění záření gama o energii cca 100 keV stačí vrstva olova tloušťky 2 mm.
O záření mluvíme nad 10keV tam stačí 0,2mm fólie.. Záření odstíní i deska plechu železa ta by měla být dvojnásobná než olověná má slabší stínící schopnost. Stíní i beton atd. Lehce se dá sehnat jednička plech 1x2 metry pod postel pod koberec a basta.
Ale pokud existuje v místnosti místo kde se dá spát tak se najde při troše dobré vůle ještě jedno anebo spát oba na jedné straně postele to přece v mládí nemůže být naškodu. :4:
14.01.2019 - 12:18 | Filtr
(Panna) zeret » Bosch
To není špatný nápad ten alobal. To zkusím. Děkuji
14.01.2019 - 12:20 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » zeret
Dříve dělali takové tlusté alobaly dneska to hodně šidí, ale za pokus to stojí a kdyby jste měli někde v garáží kus plechu tak to je silnější účinnější. Dělá to tloušťka.
14.01.2019 - 12:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Thornwulf, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pošlete tam psa nebo kočku,kam si lehne tam je to čisté,znova posvětit dům,nevíte kdo tam bydlel a jak tam žil.
14.01.2019 - 12:27 | Filtr
(Panna) zeret » Bosch
To už toho budu mít pod tou postelí hodně. Hliník, alobal nebo plech, pár krystalů... :1:
14.01.2019 - 12:32 | Filtr
(Panna) zeret » Thornwulf
Ano vím, kdo tu bydlel. Pokud narážíte na duchy, tak na ty jsem víc než citlivá, takže vím, že tady nic takového není a navíc mi to pak bylo potvrzeno i tím proutkařem, který měl přístroje. Dum je vysvěcený, vykouřený. Jsem senzibilní a citlivější na tyto věci a v podstatě už částečně pracuji jako terapeut, ale řešit geopatogenní zóny mě prostě bohužel nenapadlo, což mě u sebe dost překvapuje. Dům jsem kupovala hlavně s tím, aby tam nebyla nějaká duše zemřelého, ale to se dá odstranit. Byla bych raději za ducha než za tohle. Kočku jsem tu chvíli měli, ale je spíš venkovní.
14.01.2019 - 12:40 | Filtr
(Vodnář) Putes » zeret
Já jsem se o geo. zóně ve svém bytě náhodně dozvěděla od psychotronika, kterého jsem původně navštívila pro zdravotní potíže. Řekl mi, ať si přinesu plánek bytu a v té ložnici se právě v místě spaní mého muže křížily dvě zóny. Takže mě už nikdo nepřinutí si do těch míst lehnout. Raději jsem uhnula a otočila postel. :17:
14.01.2019 - 13:16 | Filtr
(Rak) aktigram » Bosch
To s tým uranom znie pre mňa dosť vysvetľujúco. Totiž zachytila som ako u nás pri meraní si medzi sebou hovorili že namerali uran no potom povedali že je to čisté.
14.01.2019 - 13:20 | Filtr
(Rak) aktigram » Thornwulf
To je hlúposť, oddané zviera bude ležať pri panovi aj ked sa mu tam zle leží.
14.01.2019 - 13:31 | Filtr
(Panna) zeret » Putes
Už jsem mu napsala email, tak uvidím, zda napíše a co odepíše
14.01.2019 - 13:50 | Filtr
(Vodnář) Putes » zeret
Výborně,napiš mi, prosím potom do vzkazů :17:
14.01.2019 - 17:13 | Filtr
(Panna) Wiké
Tak s tím uranem to řekl proutkař a několik set metrů zeminy je hodně. Ve škole jsme pracovali se zářičem slabým a se vzdáleností se to odstiňuje hodně,
graf:
http://auc.cz/ipb/youthclub2/…

tak po několika stech nepronikne ani částečka a olova už není třeba.
Leda by byl uran rovnoměrně v podloží. Ale mě se zdá, že v podloží bývá radon u nás spíš.

Odněkud se dá půjčit dozimetr a přeměřit to?
Ale zóna je nečím.. - že se to v člověku sevře a je škoda tomu vzdorovat.
Nejde v ložnici udělat šatna a z něčeho jiného ložnice?
14.01.2019 - 18:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Thornwulf
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zvířata sice jsou velmi citlivá, ale sama jsem se přesvědčila, že pes spal klidně se mnou mnoho let v zóně.Jako proměřili to dva pánové nezávisle a vyšlo jim to stejně, takže asi jako fakt :3:.Fenka umřela na rakovinu v době, kdy mně jí diagnostikovali.Ale tak já rakovinu beru jako souhru více faktorů, nicméně ta blbá zóna tam byla.
14.01.2019 - 19:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele silentium, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Odstínit tok energie, který je účinný miliony let...bavme se tedy o vodě (ten "uran" nekomentuji). Dilema je jednoduché, stala se chyba a bude něco stát náprava, i ponechání stavu (co si vyberete, je na Vás).
:50:- najít si nové uspořádání domu, když už je dům postaven, tam kde je.
:50:- zavolat si jiného proutkaře, který vykreslí dráhy žil (toků) nejen v domě, ale i vně domu. Odklonit konkrétní tok vody studnou (vrtem), podle hloubky na vstupu. Pokud je žíla (tok) v ložnici víceramenná, tipuji vodu těsně pod základy a porušení dráhy bagrováním, jednolitá žíla bude hloub, ale to proutkař zjistí.
Vlastní studna zas dnes není úplně špatně.
Zato tok energie přes postel nebude jen o špatném spaní :63:
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
14.01.2019 - 21:01 | Filtr
(Rak) aktigram » :):):)
To je to čo som písala pes ale aj mačka bude spať pri panovi lebo to tak chce aj ked ich o bolí.
14.01.2019 - 21:25 | Filtr
(Váhy) Buddha/2
Asi nejrozumnější je opravdu změnit dispozici domu, i kdyř je to nákladné a po rekonstrukci zvlášť nemilé.
Žádné odrušení není natrvalo, materiály se prý v gpz zpolarizují a musí se vyměnit. A spát jakoukoli částí těla v křížení gpz je vysloveně koleda o závažné problémy v horizontu několika let. I když člověk se zdravým instinktem ve spánku uhýbá a radši spí v krkolomné pozici, když není kam, postupně se oslabuje a onemocní. Vím o několika lidech, kteří měli nad křížením postel - všichni zemřeli na rakovinu.
Příspěvky: 1-25 26-40
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »