Práca :)


08.01.2019 - 19:07
(Ryby) Kometa89
Práca :)
Hey hey :) dlho som sa nič nepýtala a neotravovala som.
Chcela by som Vás poprosiť o radu. Vlastne dve.
Ako to podľa hviezd a podľa Vás vyzerá s mojou prácou? Mám veľkú chuť začať opäť podnikať.
Len neviem, stále váham. Raz som úplne presvedčená a potom ma zase zasypú pochybnosti...

A čo sa týka ja a láska? ❤️

Dat 15.03.1989, 13:30.

Veľké ďakujem

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
10.01.2019 - 08:54 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Tak tranzit Jupitera 5. domem, kterému zřejmě navíc vládne, na tu chuť podnikat ukazuje, ale je otázka, jestli ten návrat Saturna v 6. značí stávající práci, která tě nebaví nebo to znamená, že se během jeho pokračujícího tranzitu 6. domem nebude pracovně (a tedy i v podnikání) dařit celkově. Ten Uran v 10. by ale mohl značit větší míru svobody v oblasti kariéry, já bych to podnikání asi zkusila. Stejně tak je Jupiter v 5. dobrý pro milostné záležitosti, z vládce 7. domu Urana odlezl Saturn, tak by se třeba mohlo něco dít. Mnimálně až ti dojde Neptun k Venuši, mohla bys vcelku příjemně zblbnout a až Jupiter přejde přes Urana (cca za rok) by z toho mohlo třeba být něco víc. Už teď máš progresivní Lunu na ASC, to by mohla být nějaká větší změna (vztahová) a progresivní Mars v sextilu na MC bude dobrý pro kariéru. :17:
10.01.2019 - 10:01 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Nevím, jestli bych současné období označil jako jednoznačně příznivé pro podnikání. Současně tam nevidím nic, co by podnikání mělo bránit. Protože málokdo dosáhne úspěchu okamžitě, ale musí se k němu prokousávat, tak bych se toho nebál. Nemusíš hned po hlavě vlítnout do něčeho nového, možná by bylo dobré postupně začínat a utlumovat současnou práci. Nebo si třeba začít jen vyběhávat potřebné podklady pro budoucí podnikání.
Otázkou je, v jakém oboru by podnikání mělo být, protože každá oblast může být symbolizována jinou planetou. V některých oblastech se nyní může dařit více, v jiných méně.

Lásku popsala Mici, není co dodat. :15: Jupiter a Neptun napoví, tak jen naslouchej a nech to plynout. :12:
10.01.2019 - 16:47 | Filtr
(Střelec) tiferett
Čo sa týka zmien vo vzťahoch - ťažko povedať, či horoskop niečo napovie - často totiž nejaký aspekt môže poukazovať na možný budúci vzťah a nič sa nestane, lebo to skrátka duša nemá v pláne a nijaké aspekty v horoskope to nezmenia.
A čo sa týka práce - Mesiac je v progresoch už ZA ascendentom a SLnko je v progresoch už ZA MC - takže sa zdá, že to je už nejaká minulá šanca, ktorá sa netýka súčasnosti.
Avšak v tranzitoch máš tento rok Pluto v 6.dome práce v kvadratúre na MC a to môže v tebe vytvárať pocit túžby po zmene v oblasti práce a kariéry - ale či sa tak stane ťažko povedať. Plutonske aspekty na MC často prinesú náročné situácie v oblasti kariéry...môže sa stať všeličo. Náročné zmeny v tajto oblasti, ktoré môžu priniesť nepríjemné problémy.
A zároveň máš teraz Saturn v konjunkcii na Saturn v 6.dome, takže prechádzaš fázou, keď túžiš po sformovaní a stabilizácii tvojej pracovnej oblasti Je to tzv . prvá „saturnská kríza“, keď človek definitívne telesne dozrieva a mal by sa ukotviť, zakotviť a zakoreniť pred tým, ako nastúpi cestu na „uránsku krízu“ a duševné a citové dozrievanie, ktoré nastane v období medzi 38. a 44. rokom života.
Či to v tebe ostane len ako pocit túžby sformovať svoju prácu a zakoreniť sa, alebo či sa ti to aj reálne podarí zrealizovať, závisí od tvojich schopností , vôle , využitých šancí, prejavenej aktivity, atď....
Už to, že máš 3 planéty v Rybách o mnohom napovie, keďže Ryby nie sú príliš aktívne, ani podnikateľsky nadané, pre svoju plachosť a pasivitu.
Ale zase postavenie a aspektácia 6.domu práce a 10.domu kariéry naznačuje mnoho schopností , ktoré pri dobrom využití môžu tvoj život posunúť dopredu,
Pluto v kvadratúre na MC bude asi 2 roky, takže počas tejto doby máš čas a šance zmeniť svoje pracovné nastavenie.
Mohla by si využiť svoje energie v Rybách a Mesiac v Rakovi na prácu, kde by si vyuzžila svoju citovosť, intuíciu, terapeutické schopnosti. A silná je aj energia Jupiter konjunkcia MArs v Blížencoch na hrote 11.domu - tam je obrovský potenciál - inteligenčný, komunikatívny, cestovateľský, práca so skupinou ľudí....Možností je veľa.
Urobiť kompakt zo všetkých daností, ktoré naznačuje tvoj horoskop a vytvoriť si tú pravú „životnú prácu“.

Zároveň pozor na zdravotné problémy.
11.01.2019 - 09:58 | Filtr
(Ryby) Kometa89 » Mici Angóra
Mici ďakujem za Tvoj čas :79:
Perfektne si to zhrnula. Na podnikani ma nelaka ani tak to, ze je moznost viac zarobit, ale prave ta sloboda.
A to ako si to napisala, že mozem zblbut, to ma zaskočilo lebo zblbnut to ja celkom viem :98:
11.01.2019 - 10:00 | Filtr
(Ryby) Kometa89 » Sosna zvlčelý
Sosna , ďakujem velmi pekne za Tvoj čas :3:
A vedel by si napriklad povedat, v ktorych oblastiach to možno radsej neskúšať?


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »