Tranzit Pluta


29.12.2018 - 12:22
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele starmisek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Tranzit Pluta
Ahoj, máte někdo osobní zkušenost s tranzitem Pluta přes hrot DC? Děkuji :1:

Příspěvky v diskuzi

Stránka: 1 2
Řazení:
29.12.2018 - 14:24 | Filtr
(Lev) Orfanikus
Já myslel,že tento typ otázek dávají jen osmnáctiletá děvčata,které
"znají" astrologii ze sloupků ve společenských časopisech.

O paušálech v astrologii bylo tady už napsáno hodně.

Orf.
29.12.2018 - 14:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iteza, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nikoliv. Pouze s tranzitem Urana přes DS. A Saturna a Jupitera a všech pomalejších planet. Neptuna to teprve čeká a Pluta se horkotěžko dožiju.
Samotný tranzit je nepodstatný. Důležitý je především vládce DS, jak je postavený, pod jakou aspektací...Už jste zažil tranzit Pluta v aspektu na vládce DS nebo vás to teprve čeká? Dále pak, je sedmý dům uzavřený? Nebo je znamení uzavřené v sedmém domě? Je nějaká další planeta, která je v sedmém domě? Dělá tranzitující Pluto ještě nějaké jiné aspekty? Jak vidíte, všechno je nutno brát komplexně, v souvislostech. Takže už víte, že až příště položíte dotaz, zeptáte se jinak, a přidáte k němu i radix.
29.12.2018 - 15:07 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
zásadní změny v partnerských vztazích
nové vztahy mívají terapeutický charakter
29.12.2018 - 15:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Orfanikus
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele starmisek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Spíš bych řekl, že Tvá odpověď je na úrovni malého děcka. :4: Samozřejmě všechny schémata znám možná více, než si myslíš. Na druhou stranu tranzit Pluta přes DC nezažije mnoho lidí. Astrologie je hlavně o symbolech a osobní zkušenost je daleko zajímavější a někdy dokáže překvapit.:3:
29.12.2018 - 15:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Iteza
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele starmisek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Díky za Vaši odpověď. :3: Já to myslel spíše všeobecně, zda-li má někdo zkušenost s tímto tranzitem Pluta přes osu AC/DC. Přece jenom tento tranzit nezažije každý a nějaká popsaná schémata vlivu Pluta na DC nejsou tak zajímavé, jako osobní zkušenost. Jde mi spíše o obecný pohled. U svého radixu tu zkušenost mít budu. :4:
29.12.2018 - 16:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bosch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele starmisek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Díky za odpověď. :1: Máš nějakou osobní zkušenost, nebo nějakou zkušenost s horoskopem někoho známého? :3:
29.12.2018 - 18:07 | Filtr
(Kozoroh) marus74
Prežila som istú dobu pri chlapíkovi, ktorému tranzitovalo Pluto 3 stupne za Dsc a bola to skvelá vzťahová jazda. Ráno vstávate s pocitom, že Vás miluje a večer Vás má za poslednú handru. Veľa sa húlilo, pilo... vzťahovo chlapík prekopal všetky svoje ex, nachádzal nové cesty k svojim deťom. Išlo tiež o surové a vulgárne vystupovanie na verejnosti. Aktuálne má Pluto v polovici 7 domu a vo vlastnej vzťahovej skáze veselo pokračuje.
29.12.2018 - 19:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » marus74
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele starmisek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Díky za odpověď, konečně nějaká konkrétní zkušenost s tímto tranzitem. :4: Nevšimla jste si v tomto období i jiných neharmonických aspektů?
29.12.2018 - 21:43 | Filtr
(Kozoroh) marus74 » starmisek
Nesledovala som u neho iné tranzity, zaujal ma len jeho 7 dom, ktorý som považovala pre mňa za dôležitý. Chlapík si ďalej ide svoju vzťahovú diskotéku, čomu teraz prispel aj Saturn, Mars a Lilith v 7 dome. Tento tranzit by som asi nechcela... :-D Hoci, ja mám tiež výživné... :-D Nebojte... zvládnete...
29.12.2018 - 22:13 | Filtr
(Rak) aktigram
Tak ja by som mala mať ale veru neviem čo sa stalo, bolo to medzi mojím 6 a 7 rokom.
30.12.2018 - 02:48 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Pluto přes DSC jsem nezažil a ani neplánuji zažít (to bych těm, co ještě přijdou, neudělal), ale prožil jsem přechod přes vládce DSC. Byl to můj první vztah (ne však první zamilování). Vzhledem k tomu, že se to odehrávalo ve věku 15-16 let, je snad jasné, že to bylo velmi romantické a velmi málo realistické, tím více však reálné i s tou bolestí po rozchodu.

Zde bych chtěl hlavně poukázat na to, že přechody nejvzdálenějších planet (Uran, Neptun a Pluto) přes prvky nativu je třeba vždy posuzovat nejen ve smyslu vzájemného působení dotčených prvků, ale je třeba si uvědomit, že takový přechod bude jinak prožívat člověk patnáctiletý, třicetiletý, šedesátiletý... Je určitě zajímavé moci porovnat osobní zkušenosti těch, kteří jsou ochotni něco k věci prozradit. Kdo již prožil kvadrát Pluto/Pluto (případně Neptun/Neptun, Uranskou opozici atd.), bude se s takovými přechody vyrovnávat jinak. Takže i o věku subjektu je třeba vždy důkladně rozmýšlet, což ale neznamená, že když někomu bylo už padesát, nemůže být větší blbec jak dvacetiletý jedinec. Mnoho lidí v den dvacátých narozenin zapomíná, jaké to bylo být (devate-)náctiletý. :3:
30.12.2018 - 07:35 | Filtr
(Rak) aktigram » Sosna zvlčelý
Takže ja som zažila aj kvadratúru aj trigon. Počas kvadratúry som musela prijať duchovno v stave ako mi píše Lilith - zasvätenie alebo peklo. Ja som to celý svoj život potlačovala lebo mi to prinášalo v mojom okolí iba problém v časoch vtedajších.
Bolo to pre mňa veľmi ťažké obdobie, prišla som o byt, vlastne prišla som o všetky svoje istoty. No na druhú stranu som sa cítila fyzický oveľa lepšie ako predtým, schudla som a teda vlastne so svojím výzorom som bola viac ako spokojná.
Trigon 2003 mi priniesol rozhodnutie znovu sa pustiť do podnikania, otvorila som si second hand a konečne som si mala čo obliecť, je divné to že znovu sa moja postava veľmi zlepšila, bez pričinenia som schudla to čo som nabrala po liekoch. Konečne sme sa celá rodina pekne obliekali a ja som bola s ľudmi a prišla som na to že môj obchod je mágia. Vedela som že niektore veci ktoré prišli maju určeného majiteľa a vedela som že sa nakoniec k nemu dostanú a to sa nedalo spochybniť, lebo to naozaj fungovalo.
Takže uznávam jedno - moje ohnivé Pluto mi dalo niečo z lesku Leva pri veľkých aspektoch. Moje Pluto je v Levovi v 6 dome a v trigone na Mars.
30.12.2018 - 09:54 | Filtr
(Střelec) MAGDA » Sosna zvlčelý
Znamy ma ted pluto kvadrat pluto. Rozvedl se a krachujou mu vztahy nejen partnersky. Ve velkym co vim.
30.12.2018 - 16:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » starmisek
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iteza, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já vám rozumím, že se snažíte najít nějaké společné prvky...Možná si dokonce i myslíte, že všechny tranzity Pluta přes DS jsou stejné a podle jednoho mustru. Ale ujišťuji vás, že nikoliv, každý jeden tento tranzit je originální a jedinečný a bude se projevovat jinak, právě v souvislosti s vládci os, na které se často zapomíná. Přece jen, pokud je Saturn, vládnoucí DS, v radixu třeba v desátém domě a v Beranu, bude to úplně jiné, než dejme tomu Saturn ve dvanáctém domě v Raku...
31.12.2018 - 12:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Iteza
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele starmisek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To se právě mýlíte, to si opravdu nemyslím. :3: Právě z toho důvodu se ptám na zkušenosti jiných a nezajímají mě schématické vlastnostmi tranzitů pomalých planet. Dokonce si myslím, že ty popsané vlastnosti často nesedí a vliv tranzitu je individuální. :1: Mám zkušenost, že v radixu vnímáme při tranzitech a v životě jen pro nás silně postavené planety, body ...Ostatní se ani neprojeví. Já měl třeba v nedávné době tranzit Pluta v kvadratuře na Venuši v 10. domě a nijak jsem tento tranzit nepociťoval.
31.12.2018 - 17:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » starmisek
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iteza, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak ono Pluto samo o sobě zodpovídá kupříkladu i za vytěsňování nebo popírání, že jo...Nějak se mi nechce věřit tomu, že by Pluto v tranzitu nedělalo vůbec nic. Jeho problém je spíš takový, že ten vliv je rozlezlý třeba i do tří let, takže se docela často nedá úplně konkretizovat nebo spojovat s něčím jednoznačným, jako spíš s nějakým dlouhodobým vlivem, který navíc může působit mnohem více na podvědomé úrovni.
Já jsem před dvěma lety absolvoval tranzit Pluta přes Venuši (a zároveň slábnoucí kvadrát Pluto) a byl to pro mě jeden z nejzásadnějších tranzitů v životě. Přesto nemůžu říct, že by to "něco" udělalo. Spíš mi to zásadně proměnilo způsob, jakým sám sebe oceňuju, v čem vidím krásu, hodnotu, vztahové záležitosti mi to převrátilo vzhůru nohama, a zároveň mě to postavilo před dávno zasutá traumata, která bylo třeba jednou provždy vyřešit, postavit se k nim čelem a přijmout je jako svoji součást...Ale když o tom tak přemýšlím, plutonské tranzity můžeme naplno docenit až s odstupem času. Když jsme "uvnitř", většinou si toho nejsme vědomi. Až když jsme venku a můžeme si oddechnout, pak si řekneme "Wow, tak jsem to úspěšně přežil"...nebo třeba "Konec mučírny" :4: (Tím samozřejmě neříkám, že by Pluto neuměl být i pozitivní. Ale i v té jeho pozitivnosti....je cosi takového...zvráceného...).
31.12.2018 - 18:17 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » starmisek
Zeptej se mně za 6 let.
01.01.2019 - 09:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » starmisek
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Cililink, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ja mam kvadraturu pluta na asc,nativne pluto a ciernu lunu,opoziciu na MC, na konci januara mi pluto na velmi dlhy cas vstupuje do 4. domu a uran mam uz niekolko rokov v 7 dome. Nie je to ani nahodou lahky tranzit, ale za poslednych 10 rokov mi pluto prebural a prebudoval vsetko nakomplet a zjavne este neskoncil. V kazdom pripade tranzity su jedna vec, dalsia je tvoj postoj k tomu co zazivas. Ked ti zivot nadeli citrony, mozes plakat a nadavat alebo si z nich spravit citronadu.
01.01.2019 - 15:16 | Filtr
(Panna) Wiké
Díky vám za debatu, nevšímala jsem si tranzitujícího Pluta, myslela jsem si, že to jsou jiné vlivy.
Mám už tak druhý rok kvadraturu Pluto Pluto
taky kvadraturu tohoto tranzitujícího Pluta přes moje Slunko, přes můj Uran (vládce DC)
Bylo to tak těžké, že jsem myslela, že to skoro nedám. Po narozeninách v roce 2017 mi něco ruplo v konci páteře, začla jsem mít zimnice v páteři s úzkostma, které mě budily ze spaní a vibrovaly v dolním konci, ať jsem dělala cokoliv-třeba i kině i s přáteli. Bylo to jak z hororů a bylo těžké žít druhou nohou v normálním světě, měnit přitom práci, stěhovat se.
Letošní vánoce jsou teda mnohem lepší, už nejsem tak vyděšená, nějaká území v páteři jsem dobyla (jako že už mě tam moje duše hřeje) a nějaká mě ještě čekají.
Je to náročné a strašidelné a ráda už bych byla po tom všem "na odpočinku" :-))
Tím myslím nějakou plošinu, kde si člověk při výstupu vydechne..
01.01.2019 - 16:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Wiké
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iteza, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ono je asi důležitý podotknout, že tranzit Pluta může vyvolávat zdání, jako že to je nějaká osobní záležitost, že Pluto rejpá, tlačí a působí bolest úmyslně nebo snad s nějakým potěšením. Ale pravda je úplně jiná. Pluto jen ukazuje na naše skrytá místa, na to, co jsme nechali zkamenět, zpuchřet, co jede už jen setrvačností, na všechna naše "jako". Pluto přichází, aby tyto iluze rozmetal, udělal z nich trosky...ale nemá v tom nic osobního, on prostě ví, že je to potřeba, že život se musí neustále obnovovat...a že k životu patří jak tvoření, tak ničení. Vlastně bychom mu měli být vděční, protože efektivně vyhmátne tu část, kterou v sobě ještě nemáme zpracovanou. A vyhmátne jí i tehdy, když ji máme tendenci popírat, potlačovat nebo schovávat. Protože on vidí. Na druhou stranu...on Pluto nijak po naší vděčnosti netouží. jen je potřeba ho respektovat. Nebojovat s ním, protože nikdy vyhrát nemůžeme. Poddat se, a důvěřovat silám, které jsou mnohem větší, než jsme my sami.
01.01.2019 - 16:10 | Filtr
(Rak) aktigram » Wiké
Ta plošina je už čochvíľa tu, vždy je to tak povzbudí nás to aby sme ešte dalšie skúšky vydržali.
01.01.2019 - 16:17 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Pěkná bilance koukám: jakžtakž k tématu 2 příspěvky, osobní zkušenost ani jedna, zbytek off topic (i když něco z toho je zajímavé), nechybí ani pokárání a diskutéři s falešným datem narození :2: Přesně ty důvody, proč mě najdise baví čím dál míň. :23:
01.01.2019 - 16:55 | Filtr
(Panna) Wiké » Iteza
To jsi pěkně napsal. Mě baví ta detektivní činnost, nořit se a vynášet věci na světlo a myslela jsem, že jsem v tom statečná a dobrá, ale bylo to takové spřádání pohádek o minulých životech, abych se cítila víc v bezpečí a šlo vysvětlit, co čím je.

Zato ta puklina, co pukla te´d byla děsivá.

Abych lépe viděla (jak vlk z karkulky), tak jsem si objednala pavoučí homeopatika (pavouk je takový plutónský že jo), včera mi přišly a po nich líp cítím, co je čí pole, které pole můžu nést s příbuznými společně a kterou pavučinu kdo rozprostřel.

O vytěsńování jsem si te´d objednala knihu Dialog s nevědomím od Resse.
Někdy je život tak nebezpečný, že si člověk postaví vytěsněním svůj vlastní svět.
01.01.2019 - 17:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Wiké
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iteza, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Radim Ress? Hihi...no, kdysi jsem k němu chodil na konstelace a na voice dialogue. Zajímavej typ...ale tehdy měl docela těžce nevyřešený ženský, bejt ženská, tak si k němu asi úplně netroufnu. Ale je to víc, než deset let, třeba to je už jinak.
01.01.2019 - 18:07 | Filtr
(Panna) Wiké » Iteza
:-)
no mě nesnáší :-)
ale má nasazení, není vyhořelý a mě ty rodinná pole zajímají..
Příspěvky: 1-25 26-40
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »