Z......é praktické lékařství, v......á psychiatrie!


20.12.2018 - 19:23
(Štír) tronco
Z......é praktické lékařství, v......á psychiatrie!
howgh.
EDIT:Vycenzuroval jsem si nadpis sám, děkuji za trpělivost.

Příspěvky v diskuzi

Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8
Řazení:
20.12.2018 - 21:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To bys měl u nás za 40 do kocoura.
21.12.2018 - 00:05 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » bubobubo
Ještěže nenapsal "kráva"! :61:
21.12.2018 - 00:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Teorie tygra? :4:
Kráva není sprosté slovo a u nás kocoura zaručeně krmím nejvíc, ač jsem tento výchovný prostředek zavedla. :61:
21.12.2018 - 08:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Klárinnka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nechú pomôcť.. však? V skutočnosti.. majú podpísané zmluvy, to je podklad toho ako pristupujú k ľuďom.
Alebo ako si to myslel?
21.12.2018 - 09:19 | Filtr
(Rak) aktigram
Mal by si to zmazať a nájsť vhodnejšie slová - toto už poznám riadne dlho a vidím že si dalej nedošiel.
21.12.2018 - 11:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » bubobubo
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:61: Asi to doma taky zavedu... koupila jsem pokladničku jakože "když se jde kolem", ale to asi nebude mít ten kýžený efekt. :4: :14:
21.12.2018 - 11:20 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » .
A kur...ník! :14:
21.12.2018 - 11:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jj, za každou ranní "ku**u" budeš dávat 40 do kasičky. :61:
21.12.2018 - 12:36 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » .
Ku... za 40,-? :22: Věru laciný bordel! :61:
21.12.2018 - 13:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak bejvávalo, no... ale jestli chceš štych obyčejný, vejdeš se i do 30,-! Nebo je libo sáhnout na popelníček za 5,-? :61: http://www.jenpromuze.cz/wp-content…
21.12.2018 - 13:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » .
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mě přijde, že od doby kocoura, jsem čím dál sprostší. :4:
21.12.2018 - 16:03 | Filtr
(Štír) tronco » bubobubo
To jako za každé hanlivé slovo pětku, protože krom slova praktické jsou všechny čtyři slova nadávkami?
21.12.2018 - 16:05 | Filtr
(Štír) tronco » Sosna zvlčelý
Netuším, zda jsme se nebavili na téma toho, když jsem jel na kole a jen jsem si pomyslel: Snad mi tam ta :48: nevleze. Vlezla.
21.12.2018 - 16:07 | Filtr
(Štír) tronco » MIKULAS
Právě. Narážím na sebeúčelovost v těchto oborech. Nejdůležitější jsou jen peníze bohužel i tam.
21.12.2018 - 16:14 | Filtr
(Štír) tronco » Klárinnka
Dneska jsem šel na psychiatrii s tím, že nesnesu dehonestaci jistou paní doktorkou a trpím už tak dlouho, že potřebuji nějaké antidepresiva, protože se výrazně zhoršil můj psychosomatický stav a brzy to se mnou sekne, jestli mi nepřestanou ničit život... logicky odpověď: "Já na vás nemám čas a nehodlám řešit vaše problémy" Fajn ... jenže já nepotřebuji v podstatě žádného doktora (krom chirurga, protože v šití nejsem tak dobrý). Nemám strach ani z rakoviny, nebo HIV, protože vím, jak se vyléčit i z takových nesmyslů... a jediný problém je psychiatrička, která mi nutí ji navštěvovat bez jakéhokoliv smyslu pro mě samotného... V podstatě mi před třemi roky byl odebrán řidičák a dodnes mi nikdo nebyl schopný vysvětlit z jakého důvodu a co pro to mám udělat ještě více, abych mohl řídit a přestat se bát jezdit na kole po městě. Někdy to dost bolí.
21.12.2018 - 16:19 | Filtr
(Štír) tronco » aktigram
Děkuji. Jsem si toho vědom a sám bych si radil totéž. Jen jsem si potřeboval odplivnout. Nic víc. Nehodlám se bavit sprostě dál. Je to jen nadpis a nevím o vhodnějších slovech, která by vyjádřila mé pocity.... jistě... jen pocity. Pro racionalitu v mém případě zas nezbylo místo....
21.12.2018 - 17:17 | Filtr
(Vodnář) Putes » tronco
Vždyť je to tak prosté, napiš ombudsmanovi, tak jako já a hned uvidíš, jak se věci dají do pohybu. Právě mě totiž přivezli z nemocnice a po mém dopisu se ke mně chovali, jako bych byla sám pan president. Byly tam ty nejhodnější sestřičky, všichni lékaři mi všechno vysvětlovali a úžasně se mnou komunikovali. Najednou si ten čas našli. Nedej se a bojuj za svůj život. :75:
21.12.2018 - 18:26 | Filtr
(Štír) tronco » Putes
Nemám tak dobré zkušenosti. (Což neznamená, že nemám zkušenosti s psaním dopisů ombudsmanům, ochráncům lidských práv, ministerstvu zdravotnictví, ministerstvu spravedlnosti atd...) Bohužel v naší zemi absolutně neplatí právo. Zákony jsou docela hezky napsané, ale bohužel je nikdo nerespektuje. A ještě k tomu naše vrytá česká nevraživost.
Ministerstvo zdravotnictví dává k řešení mojí stížnost člověku, na kterého jsem tu stížnost podal - viník na svém jednání nenachází žádné provinění a tak ministerstvo nemá důvod v tomto zasahovat. Ministerstvo spravedlnosti nenachází v mém spisu žádného pochybení, ač si můj spisový materiál nikdo nevyžádal! Takže kde si mám stěžovat na ministry zdravotnictví a vnitra? Ombudsman totiž není od toho, aby řešil naše problémy, ale jen informoval o našich právech a doporučil postupy a vždy mi navrhoval, abych postupoval tak, jak jsem mu psal, že jsem bezůspěšně postupoval. Takže mi vlastně nic nového neporadil.
A taková beznaděj a bezmoc mi způsobuje trauma a neřešitelnou situaci. Řešení neřešitelné situace je přestat jí řešit. Takže seru na řidičák. Nebudu pracovat za třicet tisíc, ale budu se muset spokojit s dvanácti hadry a to na exekutory zbyde pramálo. V podstatě jim nestihnu splácet ani náklady. Takže problém. Ignorovat problém.(?) Do března jsem se hmotně zajistil převážně díky charitativním darům. Pohoda. Bydlím, pracuji, mám co jíst.... to je fajn, ale nemůžu si dovolit nemyslet dopředu, tudíž v mé situaci je to tak, že na konci února můžu vše zabalit a jít zase na ulici. Ale to mi nesedí do mého plánu, kdy si žádám o úpravu poměrů k mé dceři. A bezohledné psychiatrii je má situace u ... čkat, jsem slíbil, že budu mluvit slušně. ... je má situace u ... souseda... Můj posudkový lékař mi lituje a neví, co se mnou má dělat. Jsem jediný člověk, který to řeší tak dlouho a vlastně to celé nemá logické opodstatnění, natož nějaké zákonné nařízení. Jen nevůle psychiatričky. Žádal jsem soud o ambulantní péči, abych se u systému pojistil, ale soudní znalec v oboru psychiatrie sdělil, že můj problém není závislost na psychoaktivních látkách, ani má těžká psychopatie nevyléčitelná dostupnými prostředky, že nejsem ani nebezpečný, že si v podstatě vše jen vymýšlím a že psychiatrická péče je jen za trest pro dalšího psychiatra a zbytečné vyhazování peněz. Neurologicky jsem způsobilý pro řízení a mám dostatečný nadhled nad svým zdravotním stavem. Psychologické vyšetření potvrzuje též mojí způsobilost. Abstinuji již dvacet měsíců (zákon stanovuje jeden rok, kdyby mi byl sebrán ŘP za problémy chování díky chlastu a neschopnosti se tohoto vzdát sám.... ale nebyl mi sebrán za chlast, ale snad za údajnou epilepsii, ač jsem v životě neměl epileptický záchvat a doteď mi ani obvoďák neřekl, co bylo důvodem.) Jsem znovu v bludném kruhu a čím více řvu z klece, tím více jsem přivazován. Prostě ignorace svých problémů vede buď ke změně, nebo k šílenství. A já nevím, jakou změnu bych měl ještě udělat. Tak zešílím. A to je to, oč v psychitrii jde. Likvidace problémových jedinců fakt odpornými napůl legálními způsoby. Takže psychiatr mě nutí do ambulantní péče, která spočívá v tom, že nehodlá řešit moje problémy, neposílá mi ani na testy, jestli náhodou nepiju, prostě nic. Jen prý se mám dostavit jednou za měsíc. Tím si přijde na desetitisíce za rok bez toho, aniž by musel cokoliv dělat. Nemám počítat s tím, že by mi vrátil řidičák, tak proč tam mám jako chodit? Jen proto, aby se kochal tím, že stres už v čekárně mi dožene ke zvracení a ...nehodlá se mými problémy zabývat... psychiatři si libují v lidských problémech. Proč by je měli řešit? Aby se připravili o své zvrhlé požitkářství z utrpení druhých? .... :49:
EDIT: Byl nade mnou stanoven probační dohled. Můj probační úředník mi dělal na mojí žádost testy. Negativ. Abstinuji trvale od všech psychoaktivních látek včetně farmaceutik. Takže touhle cestou jsem vykryt s ohledem na bezpečí společnosti a žiji prokazatelně spořádaný způsob života (ač sám netuším, jak se mi to podařilo, jen vím proč to tak dělám, ale ty z.ksdfaowerip vbvgtfrnt ... ti lékaři mi mojí životní motivaci bortí a jsem ve stresové situaci, kterou bych "řešil" uchlastáním se do němoty, abych na chvíli zapomněl na to, nač myslím od rána do večera, protože se mi to připomíná jako problém k řešení na stupínku číslo jedna, kde dříve byly podstatnější věci, které jsem vyřešil. No a ... safra... kix... error matrix... třeští mi hlava... ... pardon... ztratil jsem nit... kape mi z oka.
21.12.2018 - 19:00 | Filtr
(Štír) tronco » bubobubo
Na druhých nám v první řadě a nejvíce vadí naše vlastní chyby.
21.12.2018 - 21:35 | Filtr
(Ryby) Flory
mily tronco

tva situace s institucema a neprosaditelnymi opravnenymi naroky je neresitelna

to uz vis a kazdy kdo ten pribeh zna to uz pochopil taky

nas pravni system ma velke mezery, bohuzel si do jeden spadnul a tak to proste je

musis hledat nejlepsi moznou alternativu k tomu co jsi puvodne chtel
22.12.2018 - 00:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tronco
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To není o druhých,to je o tom,že šetřím na konkrétní věc ty chytrolíne. :4:
22.12.2018 - 05:06 | Filtr
(Blíženci) fanik
Fet ti trvale z.....l život, mozek,chování..to se ti fakt vyplatilo,dožít jak v......á troska,teda tronco :15:
22.12.2018 - 09:43 | Filtr
(Býk) světýlko
To jsou slova, Vánoční :25: :75:
22.12.2018 - 09:56 | Filtr
(Býk) světýlko » tronco
Nová cesta
nechť naše slova jsou živoucí a uzdravující,
nechť každá naše myšlenka je požehnána světlem,
nechť naše kroky a činy jsou vedeny láskou,
Nechť v našem srdci plane oheň odvahy a blaženosti.
22.12.2018 - 13:16 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
a co vánoce a život..taky zkurvené?
Příspěvky: 1-25 26-50 51-75 76-100 101-125 126-150 151-175 176-198
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »