Černá luna na ascendentu


18.12.2018 - 08:46
(Štír) Bestlight
Černá luna na ascendentu
Ahoj lidi, nedávno mě zaujal horoskop osoby s černou lunou v přesné cnj s ascendentem, dobře aspektovanou trojkonjunkcí slunce/luna/pluto z 3. domu.Kromě vysoké senzitivity, dané znamením asc a propojení vědomí s nevědomím v tom cítím ještě nějaké jiné sdělení, které mi uniká. Jak tento aspekt vidíte vy, nebo setkali jste se s něčím podobným? Prosím vynechme fakta, že prvky horoskopu se nemohou posuzovat oddělené.

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
26.12.2018 - 08:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iteza, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pokud beru Černou Lunu jako místo rozostření, slepé skvrny a neschopnosti jednoznačné definice, pak lidé s Černou Lunou na Ascendentu mohou být takové typy lidí, kteří se vzpírají jakýmkoliv škatulkám a pro které je i docela náročné, přijít na to, kým vlastně skutečně jsou. Klasickým způsobem, intelektuálně, na to přijít určitě nepůjde, a emocionálně jen do určité míry. Pokud je navíc trojkonjunkce Slunce Luna Pluto ve třetím domě, pak tam vnímám velkou touhu po seberozlousknutí, po tom přijít na to, kdo vlastně skutečně jsem, a je otázka, zda to půjde spíš skrze ten třetí dům, který to potřebuje ve formě informací a komunikace, anebo spíš v té plutonické formě, která na to zase půjde spíš přes hluboké a často ne úplně snadné prožitky.
26.12.2018 - 18:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Cililink, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ja mam ciernu lunu aj pluta na asc. Z vykladu co mi jedna pani robila sedia veci ako ze pluto zosiluje lilith a lilith pluta a deju sa mi teda rozne veci v zivote,ktore mnohi ludia neprezivaju v takej koncentrovanej podobe...prejavuje sa to v zivote tym ze ini ma hodnotia ako velmi silnu, charizma,blabla, ze si ma ludia vsimnu a tych dalsich x planet vo vahach mam len ako pozlatko na stlmenie tejto sily. Ale uprimne ja to az tak neprezivam :2:
28.12.2018 - 16:55 | Filtr
(Panna) Wiké
Mě se zdá, že skrz Černou Lunu si může žena prožít drsnější situace, hrubým opisem, že s ní jednají jako s"kurvou".
Např. kámoška měla jeden rok v soláru v 2. domě Lilith s Uranem a měla soudy o majetek s mužem, který ji tak očerňoval a pronásledoval, že se jí klepaly ruce a to je silná žena.
Já ji mám v radixu v opozici se Sluncem a taky již jsem zažila inkviziční situace, ale taky myslím kvůli Neptunu ve Štíru.
Mám taky Slunce _ Pluto konjunkci v 3.domě a je to, jak kdyby seděl člověk na sopce, pořád se nitra hrnou nějaké věci a nestačím to třídit, co odkud přichází..
co je moje, co je předků, co je z minulých životů, co je mojí matky a co jsou vymyšleniny, abych vytěsnila nějaké nepříjemné zážitky a byla sama pro sebe rytířem na bílém koni..tak jestli to je tou Lilith a dělá ze samotné podstaty mě slepé mésto..To jsem si až ted tady přečetla.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »