Tantra news


15.12.2018 - 15:42
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iteza, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Tantra news
Nějak se mi nechce hledat ve vláknu, kde to bylo...ale tohle je čerstvá zpráva:
https://www.novinky.cz/krimi/…

Příspěvky v diskuzi

Stránka: 1 2 3
Řazení:
15.12.2018 - 16:18 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
No zrovna dneska jsem si říkal že je divné že ho nedali do vazby za znásilnění.
Že klidně "provozoval" dále.
Že to asi žádná s těch pipin nedala k soudu..
Tak boží mlýny asi fakt melou pomaleji..ale přece.
No a teď jsem zvědavý koho budou stíhat jestli jeho "přivtělenou bytost" která za "to" vlastně může.. :4:
15.12.2018 - 19:29 | Filtr
(Rak) aktigram
No myslím že ak melú božie mlyny naozaj tak budú stíhať o mnoho viac guruov či liečiteľov či akých uov.
16.12.2018 - 00:33 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » aktigram
Není žalobce není soudce.
16.12.2018 - 15:40 | Filtr
(Rak) aktigram » Bosch
Opíšem jeden prípad ešte z čias socialistických. Ona veľmi chorá a vyčerpaná a ubitá životom a odrazu jej sľubuje niekto že jej veľmi pomôže akupunktura - nová čínska medicína. Cestuje daleko a tam za peniaze ktoré musí zaplatiť je prinútená k súloži a teda znasilnená. V stave oddania liečbe lebo tak veľký guru hovoril, podľa jej slov vlastne nemala dostatok síl sa ubraniť.
Ked po pár dňoch zavolala panovi a povedala že ho ide udať dostalo sa jej iba výsmechu a dokonca neuverila ani ta jej priateľka ktorá jej ho odporučila. On totiž od začiatku hovoril o tej mladej žene s jej priateľkou a obidvaja uznali že potrebuje sex.
Ďalší prípad: Mladé dievča trochu zakomplexované študentka na vysokej škole - veľmi podobné len tentoraz jej diagnostikovali rakovinu a to bol liečiteľ. Tvrdil že ak bude bez oblečenia liečba bude oveľa účinnejšia a potom už bolo všetko veľmi podobné. Tu rodine už oveľa skôr naznačil že ich dcéra sa zrejme do neho zamilovala - pravda je že naviazanosť vtedy naozaj môže vzniknúť ale je rozdiel mať sex lebo chcem alebo mať sex lebo sa ten druhý tak rozhodol. Poznám ešte dalšie 2 prípady.
Ak sa to stane človeku ktorý je na dne a žiadne sebavedomie, výsmech funguje ako niečo čo naozaj odstrašuje. Vtedy sa človek sám cíti ako ten posledný a možno ma aj pocit že si to zaslúžil a teda nejde o nič také hrozné.
Človek ktorý potrebuje liečiteľa je skoro vždy v roli obete.
Veci nefungujú tak ako by sme chceli, koľko ľudí povie super, dobre že si sa bránila? väčšina totiž povie niečo iné. Načo tam liezla a holá a čo čakala a pod.
16.12.2018 - 19:29 | Filtr
(Blíženci) fanik
Když ženská přijede za chlapem,zaplatí si masáž,svlíkne se před ním,nechá se dobrovolně osahávat a pak s ním má i sex,tak to přece žádné znásilnění není :29:
16.12.2018 - 20:01 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » aktigram
Je to logické už to že tam lezla je výsledek dřívějších pochybení, v úvaze, ve výchově, to je dobré si přiznat. Může to být i výsledek mnoha příčin ale v podstatě nezásluh. Je to smutný svět, v podstatě podsvětí kam se tito lidé dostali. A nevyřešená sexualita zde hraje obyčejně hlavní roli.
16.12.2018 - 20:18 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » fanik
Dá se to tak vidět z pozice mnoha mužů a jejich vidění a vnímání. Né vždycky to ale uzná soud. Né vždy je zapotřebí ke kvalifikaci znásilnění klást aktivní odpor.
V podstatě se dá říct ale i to že pokud není sex oboustranně vědomě akceptovaný, nebyl dán aktivní souhlas, (přičemž není podstatné zda byl nebo nebyl kladen aktivní odpor) jde vždy o znásilnění.
Ostatně si platila za masáž a né za sex takže zneužil situaci a podvedl ji, znásilnil.
Jiná věc je proč tam lezla proč nekřičela neutekla atd takže jak bude vypadat kvalifikace záleží na tom jak dobrého bude mít vojík obhájce.
Takovéhle procesy byly dříve nemyslitelné, myslím že správně nastolují diskusi o tom co je společensky akceptovatelná forma přijímání sexuality a co ne. Mlčení ještě neznamená souhlas. A tato hranice odlišuje civilizované jednání od násilí, znásilnění.
17.12.2018 - 00:46 | Filtr
(Býk) player » Bosch
No - tady je to opravdu o hraně. Hraně pro právníky.

Takhle - tantrickej masér by rozhodně neměl vytahovat klabrdo. Na druhou stranu , do vagíny prstama vniká a to do té masáže patří. Čiliže - znásilnění - už zneužití...těžko se to bde prokazovat , ale tím , že tam byla ta emailová korespondence je on dost v průšvihu.
17.12.2018 - 09:21 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » player
jj
Podle mně je to tantrování velká hovadina.
Trapná snaha zahladit neschopnost žít normální sexuální život.
Kšeft s těmito sexuálními komplexy neboť dnes je obchodovatelné úplně vše.
Ještě větší forma pokrytectví než šlapky v bordelech kterým se už dneska říká "společnice na privátech". :4:
Chlapi co tam jdou jejich hlavním cílem je aby jim ho "tantrická masérka" vyhonila. Tečka.
A ženy tam jdou hlavně kvůli pohlazení které se jim jinak nedostává. A pak jsou okolo toho ty nesmyslné ezoomáčky. Tantrismus jako takový s tím nemá vůbec co dělat. Prostě zas někdo vymyslel díru na trhu s lidskou blbostí a neštěstím.
Kdyby postupovali právníci podle zdravého rozumu dali by všem zúčastněným půl roku veřejné prospěšných prací zametat chodníky a byl by klid. Už by do podobných ptákovin nešli. :4:
17.12.2018 - 11:34 | Filtr
(Blíženci) fanik » Bosch
Já se toho tantrickýho sexu nějak bojím, ale kamarádi si to chválí. Akorát by prej uvítali,kdyby jim ta pěkná mladá masérka nakonec i dala. Podobně to vidím i opačně, ty ženské to prostě chtěj,jinak by tam snad nelezli.
Asi by si to měl pán předem ošetřit podpisem madam,že souhlasí s erotickými hrátky.
17.12.2018 - 11:49 | Filtr
(Býk) player » Bosch
Tp není pravda. Prostinká kopulace je zábava pro opice. Tantra je vyšší forma erotiky.

Já jsem na tantrický masáži byl a doufám , že to nebyla moje poslední. A to se za zakomplexovanýho rozhodně nepovažuju. Ale když někomu trtking stačí - ok. Každému , co jeho jest...
17.12.2018 - 12:08 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » fanik
Dneska je to čím dál více na hraně, stačí když dáma prohlásí že sex nebyl vzájemně odsouhlasen a už můžeš putovat za mříže. Těch dam co tam lezou bude asi menšina oproti pánům. Třeba v tom nemaj jasno co vůbec chtějí a pak když jim to masér "ujasní" si to rozmyslí a řeknou že né že to nebylo ono a za to neplatím.
Takže on v tom může být i nevinně. Za dobrotu na žebrotu. :4:
Tak tyhle typy masáží by asi měli provádět na ženách především eunuchové.
17.12.2018 - 12:24 | Filtr
(Býk) player » Bosch
To rozhodně. Uvedu příklad. V tomhle případě kočka mohla říct: koukej navalit nějaký prachy , nebo tě prásknu , že jsi mě vojel , i když to do tatnrický masáže nepatří. A to si piš , že si seženu pár svědkyň , kterým si to udělal taky...přičemž třeba v reálu mohla ona v návalu extrémního vzrušení sáhnout po něm - kdo ví...
17.12.2018 - 12:39 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » player
Hele ty tady porovnáváš hrušky s jabkama.
Trtking, prostinká kopulace pro opice x versus anonymní "tantrický salón" 1h za 1500 a více.
Vyšší formu erotiky přece můžeš praktikovat se stálou partnerkou, kde je problém?
Proč bys sex s ní měl nazývat trtkingem a kopulací pro opice? Můžete si přece udělat vzájemné úplně to samé co v "tantrickém salónu" udělá prostitutka (pardón tantrická masérka) anonymně za peníze. Žeby absence citové roviny?
Takže tvým myšlenkovým pochodům vůbec nerozumím.
Intimita je o vzájemném sdílení. Anonymní pracovnice s tebou asi těžko bude sdílet tvoji intimní sféru s jejími emočními nuancemi a celou škálou vnitřních pocitů které nezná a znát nemůže. Protože s takovou osobou nemůžeš mít opravdový vzájemný vnitřní vztah.
Tudíž jestli považuješ "tantrickou masáž" od anonymní masérky za vyšší erotickou oktávu tak to já vidím celkem naopak. Právě v těchto tantrických salónech se odehrává prachobyčejný odvod přebytečné páry který by neuspokojil asi ani opici. :4: Ovšem člověk povýší na vyšší ctnost kdeco aby si ospravedlnil svoji úchylnost případně vztahovou intimní partnerskou neschopnost. Podvod. Udělá ti to rukou a ty se sám zmanipuluješ že takto je to "ono". A přitom ses ochudil o to podstatné. Okradla tě a to s úsměvem a na to ses chytil. Jako moucha na lep.
No a tam se svět šine, do zvráceností. Běžné vztahy a zdravá intimita a sexualita se takto postupně vytrácí. A díky úplnému zblbnutí mozků což je podmíněno požadavkem neustálého zvyšování dráždivých impulsů se bude vytrácet.
Toto ale není pokrok. To je zhovadilost a odcizení se sobě navzájem.
Normální partneři si přece sobě vyhoví ve všem. Ti druzí potřebují vyhledávat placené služby. To je jako cukrovka. Když nestačí vlastní inzulín musí se dotovat zvenčí a platí to VZP. Když v partnerství chybí inspirace libido a hormony lidé vyhledávají další atrakce. Vynaleznou "tantru". Píchnou si inzulín. Placenou službu. Protože pro jejich zhýralost je jejich partnerka neuspokojuje. Jejich tělo není schopné reagovat adekvátně na zdravé podněty jejich sexuálního protějšku. To je normální projev impotence.
17.12.2018 - 12:50 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » player
To je a bude docela běžný jev. Stačí když dotyčný bude za to stát. Mít zlatou kreditku. Anebo z jakéhokoli jiného důvodů bude pro ni zajímavý. Stačí když jakákoli žena zajde po styku na gyndu do nemocnice a nechá si potvrdit že měla styk, policii nahlásí že byla znásilněna, molekula dna ho pošle spolehlivé za mříže. Nemusí nic dalšího dokazovat.
A je to v podstatě správné. Chlap by neměl skákat na každou slepici a tohle je ta daň za blbost.
17.12.2018 - 22:24 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » fanik
"Akorát by prej uvítali,kdyby jim ta pěkná mladá masérka nakonec i dala."

Hele, tak tohle právě popírá pravý tantrický smysl toho celého ne? :4:
Tantrický efekt má být právě to vedení erotické energie do celého těla a její povýšení na "vyšší level". Takže k souloži pak už nemá docházet. Protože má místo ní nastat "kosmický zážitek".
Tak už vidím ty davy chlapů co se řítí za takovýmto neejakulativním zážitkem.
No a o tom to je. O zabalené prostituci do ezokeců.
18.12.2018 - 08:13 | Filtr
(Blíženci) fanik » Bosch
Asi jen nejsou zvyklý,že je ta potvora tak hezky připraví a pak jim nedá :4:
18.12.2018 - 08:38 | Filtr
(Rak) aktigram » fanik
Prepáč ale nie je to tak že tu potvoru na to on pripraví sám a nie naopak?
18.12.2018 - 09:20 | Filtr
(Štír) Nabi*
Nějakou dobu to sleduju na facebooku. Z toho, jak na mě působí celá ta kauza, usuzuju že "skutečné" pravdy se nedobéřem, natož abychom se dobrali jen jediné. Největší chybu, kterou dle mě Richard udělal je to, že se k tomu jako veřejně známá osobnost nevyjádřil. Nechával to vyhnívat, občas se jen (dle mě dost trapně) ohradil na tato obvinění. Už před několika měsíci jsem si říkala, že tohle ho dožene. Toto jsou vážná obvinění a ať už to je pravda nebo není, měl se k tomu postavit čelem. Jako veřejně známá osobnost, nejen v ČR se k tomu nemůže stavět stylem "hraju mrtvého brouka". Tady už ezořečičky "neposilování myšlenky" nefungujou, jelikož se už rozjela solidní vlna a to, že se k tomu tak dlouho nevyjadřoval bude mít následky a podle mě dost vážné. Což už se děje.
Těžko říct kam až to dojde, kdy Richardovi dojde skutečná váha situace.
18.12.2018 - 09:55 | Filtr
(Blíženci) fanik » aktigram
že by tu masérku rozvášnil tím,že jen leží nebo že stojí? :4:
18.12.2018 - 10:10 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » fanik
No možná tam za ní jdou třeba proto a platí i za to málo protože v reálném životě by si jich tahle "luxusní potvora" ani nevšimla. A dodělat si to musejí pak doma sami. :4:
To je fakt tragédie. Ale může je hřát třeba pocit že nebyli nevěrní, anebo když žijí singl tak že udělali se sebou něco tantrického, duchovního.. :15:
18.12.2018 - 10:22 | Filtr
(Blíženci) fanik » Bosch
Trochu víc jsem to rozebíral jen s jedním, byl tehdy single/podle mě reálně zoufalý/podle něj na duchovní cestě a ten si to oddalování zrovna pochvaloval a dokonce to zadržování praktikuje ted i s přítelkyní. Já to vidím spíš jako nezdravý/on naopak,že méně (celkově -výronů) ho tolik neoslabuje a i pak víc baví.Asi to má jak kdo a jak chce a jako zkušenost proč ne.
18.12.2018 - 10:43 | Filtr
(Rak) aktigram » fanik
No myslela som opačne maser a ležiaca žena o tom sa bavíme, či?
18.12.2018 - 10:55 | Filtr
(Blíženci) fanik » aktigram
A máš ty správné brýle?
18.12.2018 - 11:16 | Filtr
(Rak) aktigram » fanik
No možno sú slabšie ale maser zneužil zákazníčku.
Příspěvky: 1-25 26-50 51-65
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »