Tajemná místa


19.11.2018 - 13:17
(Blíženci) kopretina4
Tajemná místa
Včera jsem viděla dokument, viz odkaz, o statku Pohádka.
Vaše názory, nebo snad i zkušenosti, s tímto a podobnými místy?
Třeba hřbitov Bohnice, aj


https://www.youtube.com/watch/…
YouTube

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
19.11.2018 - 13:20 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
Já mám rád pozitivní místa. Hřbitovy nebrat.
Smržovský dokument je zajímavá kniha. Z badatelského hlediska.
19.11.2018 - 13:26 | Filtr
(Blíženci) kopretina4 » Bosch
teda nebyla jsem na hřbitově v Bohnicích, ale jiné hřbitovy jsou pro mě příjemná místa-světýlka, kytičky,láskyplné vzkazy... :74:
a nakonec tady jsou všichni na svých místech...
19.11.2018 - 13:29 | Filtr
(Blíženci) kopretina4 » Bosch
jo a zkus se podívat na celý dokument...
já tam asi nestrávím noc, ale nějak se mi nechce věřit všem těm svědkům...
19.11.2018 - 13:42 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » kopretina4
tomu se říká urbex :4:
19.11.2018 - 14:03 | Filtr
(Blíženci) kopretina4 » Bosch
no ten není jen o hřbitovech...ale jo, i ty chátrající budovy mají něco do sebe, je to historie a dotek času je tu znát, často se dokonce může i díky tomu některá budova zachránit a její čas konce oddálit
19.11.2018 - 14:22 | Filtr
(Rak) aktigram
Nepozerala som link ale viem že možné je všetko lebo som aj videla. Cintoríny ie sú miesta ako ty hovoríš slunička prave naopak a ani tie enormné zapaľovanie sviečok či prebujnené kytice tomu nepomôžu. Cintorín je miesto odpočínku pre mrtvých a ľudia by ich nemali tak veľmi rušiť len preto že sa cítia vinovatí že neurobili to či ono alebo neboli k človeku dobrí. S tým sa majú vysporiadať medzi stromami v lese ktoré im pomáhajú k očiste a uvedomeniu.
19.11.2018 - 19:27 | Filtr
(Štír) Freja
Teďka čtu Trhlinu...podle skutečných záhadných událostí kolem pohoří Tříbeč...doporučuju :15:
20.11.2018 - 00:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To se mi teď bude dobře spát :4:. Já už to někdy viděla i dokument o bohnickém hřbitově. Nešla bych tam, nemá se to pokoušet.

Mně stačilo, že máme jen z hrobů v Hloubětíně a tuhle ukazovali fotku na netu, jak tam chodí satanisti dělat nějaké obřady...takže než tam půjdu, budu dělat očistu a ochrany, to fakt není sranda :76:.

Mě přitahují porozpadlé domy, v pár jsem byla, ale když začne tíseň, jsem v cukuletu pryč.Spíše už jen jdu do starého stavení, kde ještě někdo žije.

V létě byla kamarádka s dcerami na nějakém moravském hradu a ta mladší viděla, kolik tam bylo duchů, ona je vidí vlastně všude, i u nich doma v paneláku... :4:.
20.11.2018 - 07:12 | Filtr
(Blíženci) kopretina4 » Freja
díky za tip, a co si myslíš o Pohádce?
20.11.2018 - 07:24 | Filtr
(Blíženci) kopretina4 » :):):)
Budeš spinkat dobře, neboj :44: :44: :44:

Problém na hřbitovech vytvářejí živí...takže chodit když tam nejsou a s maximální pietou a úctou

A co kruhy v obilí? Kamarádi z jiné dimenze? Je prokázáno, že většinu z nich nemohl stvořit člověk.
20.11.2018 - 09:01 | Filtr
(Rak) aktigram » kopretina4
No snád sa m to už podarí tentokrat aj zavesiť. pred časom som chcela celú tu spomienku napísať a 2x mi spadol počítač, druhý krát už tak že musel prísť opravar. Teraz som napísala a ked som už bola skoro na konci vypadla elektrika.
Takže, mala som 5 rokov, išli sme na koňoch večer teda v noci z poľa, zbierali sa snopy, vtedy to tak bolo. Bol tam otec, mama , ja môj starší brat a staršia sestra. Ja som mala v ruke lampáš, svietila som im pri nakladaní. Išli sme okolo cintorína a odrazu sa kone vzpätili a hrozne frkali, ale to už ma mama dala z voza dole a ja som videla na múriku veľkého bieleho psa a zástup mrtvých ktorí išiel z cintorína von , prechádzal tak že sa skoro dotýkal ten zástup nozdier našich koni. Boli to všetko astrálne tela, ale videla som ich tak že mu ešte vial obväz z hlavy alebo bol bez nohy a pomáhali mu iní. Bol to hrôzostrašný pohľad aj ked teraz to píšem tak to vidím trochu inak, neboli to klasické lebky teda mrtvoly ale astralní ľudia. Trvalo to vraj min. 20 minút, nahlas sme sa všetci modlili. otec povedal mame aby s nami prišla pešo domov, vedel že odrazu sa kone splašia a on nevie či ich udrží. Tak aj bolo videla som koniec zástupu a kone vyrazili až som mala pocit že letia. Neobzrela som sa len som sa tuho držala maminej ruky. Doma nás čakal otec stále utieral kone, bol s nimi skoro do rána. Povedali nám že na múre bol veľký biely pes čo stráži cintorín, videla ho mama. Otec ani súrodenci nevideli nič a ja som videla aj psa aj to ostatné, videla som vtedy mnoho veci ale rodičia mi hovorili že to som len mala strach a že som nevidela nič a tak som nič nehovorila.
Toho psa videla viac ľudí z dediny, no starí ľudia spomínali že v noci sa pred tým cintorínom diali rôzne veci a hlavne kone to vždy vycítili a nik by ich neprinútil aby išli vtedy dalej.
Ako väčšia som videla ako po cintoríne chodí niečo ako z hororu a sedela na lavičke pri hrobe žena a ono to okolo nej chodilo a radovalo sa.
Ja proste cintoríny nemusím, nie je tam pokoj ani ticho ak vidíš veci ktorí iní nevidia. Najbezpečnejšie je ale na všesvätých, vtedy je cintorín akoby čistý a nechodia tam prízraky.
20.11.2018 - 09:34 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » kopretina4
kamarádi z jiné dimenze existují tihle za nimi už vycestovali..
https://zpravy.idnes.cz/sebevrazda-…
20.11.2018 - 10:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » kopretina4
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já se nebojím, obhospodařuji dokonce dva hroby na dvou hřbitovech.Rozhodně bych nešla třeba na ten bohnický.
Právě jsem nedávno ale opravdu uvažovala, jestli nevyndat ty rozpadlé urny a zrušit hrob...Pokud jsem kdy chtěla, mohla jsem si s nimi povídat i doma :3:...už je nechávám v klidu.
Tohle je taky jiná dimenze, nejen emzázi :4:.
O kruzích v obilí rozhodně nevěřím teorii, že tam někdo celou noc jezdí s válcem :61:.
20.11.2018 - 13:58 | Filtr
(Blíženci) kopretina4 » Bosch
nevztahuje se k tématu
20.11.2018 - 21:12 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Já se sem ženu s očima na vrch hlavy, že se tu dozvím něco o tajemných místech na ženském těle... :69:
A ony Bohnice! :39:
20.11.2018 - 21:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Po Tvé přednášce o tom, že Lilith je vlastně klitoris, už se nedivím fakt ničemu. :61: :61: :61:
21.11.2018 - 21:18 | Filtr
(Štír) Freja » kopretina4
Ani Ti nějak nevim, mě tyhle místa připadaj na dálku děsně rajcovní, ale rozumem vim, že tam nemám chodit, už jsem viděla lidi, co si na sebe natahali energetický svinstvo z mnohem, na první pohled, bezpečnějších aktivit....
Na ten hřbitov bláznů už jsem se chystala několikrát, byla i domluvená s různýma lidma, ale vždycky to nakonec nějak neklaplo...asi dobře :5:
22.11.2018 - 07:23 | Filtr
(Blíženci) kopretina4 » Freja
jj, přesně...na dálku"musím tam zajet" ale pak nejedu, rozum nebo strach? i když strach je podle odborníků právě pro naši ochranu, nevím
Kdybych měla pár dobrých lidí s sebou asi bych to chtěla zažít, i třeba ty Bohnice zkusit, samozřejmě jen pokud by tam nebyli magoři jak píše Jupí, vymítači...

Co myslíš tím, že si na sebe lidi natahali energetický svinstvo? Já si neumím představit jak to vypadá, co oni cítí nebo jak reagují...

a to že ti nevyšli plány s Bohnicema...no tayk si vždycky říkám-asi to tak mělo/nemělo být. Co uděláš až to vyjde? Stopneš to vědomě?
27.03.2019 - 20:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele silentium, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Více o různých zvláštních místech ví lidé z venkova, ještě pořád se tam mluví o minulosti. Místa, kde se staly nepravosti, uchovávají energii nevyrovnání. Z mé zkušenosti tato energie není vždy přímo zlá, ale je. A když se k takovému místu připojí, třeba i "náhodou" nějaká strašidelná drobnost, třeba v noci kňučení sýčka - to pak tuhne nejen krev v žilách :1:. Dobré téma.
27.03.2019 - 20:54 | Filtr
(Blíženci) kopretina4 » silentium
Díky :1:
Ráda bych si promluvila s lidmi, co prožili něco podobného, vidět video nebo číst to je slabý odvar.
27.03.2019 - 21:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » aktigram
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele silentium, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Děti vidí... kdysi, když ještě příprava na pohřeb trvala dostatečně dlouho, aby se duše rozloučila a odešla za světlem, jako děti jsme se první dny po úmrtí bály přiblížit místnosti, kde nebožtík ležel. "Byl tam" a nikdo nám to nevěřil, no. Tak i zvířata cití. :68:
28.03.2019 - 09:50 | Filtr
(Štír) Anna83
Jen můj názor... jaký konkrétní smysl mají vlastně návštěvy takových míst? Jako třeba ten statek Pohádka, hřbitov Bohnice... Jen pro zážitek/zábavu, jako nějaká návštěva domu hrůzy v nějakém Lunaparku? Pokud člověk věří v nějaké neviditelné síly a podobně, tak snad není potřeba dokazovat si je ještě takovou formou. Jet do takových míst, něco si zažít, aby bylo o čem povídat. A de facto otravovat tímto případně nějaké ty duše zemřelých... pokud člověk nemá třeba nějaký úmysl pomoct jim například, proč je brát jakou nějakou atrakci?
28.03.2019 - 10:55 | Filtr
(Rak) aktigram » Anna83
S tým súhlasím :17:
28.03.2019 - 11:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Prairie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Četla jsem si diskuzi, a když tak přemýšlím...asi jsem divná, ale já mám hřbitovy až na výjimky ráda. Je tam klid, hřbitovní architektura je krásná. Pouze párkrát jsem se tam necítila úplně nejlíp.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »