Podpora imunity u dítěte


13.11.2018 - 13:04
(Vodnář) Arri
Podpora imunity u dítěte
Krásný den všem

Moje 5letá dcera ma zdravotní problémy-hraniční porucha imunitního systému s hraničním astmatem.Tak bylo dneska řečeno na alergologii.Alergii vyšetření nepotvrdilo žádnou.Akorat ma dráždivý kasel.Je hodne citliva, nekdy se ten kasel zhorsi dle situace, ve kterem se zrovna nachazi.Mam dceři podávat dlouhodobě prasek, ale který sice uklidňuje, ale tento prášek slouzi k potlaceni alergickych reakci.A s tim se nějak nemůžu smířit.Vzdyt pri dlouhodobem uzívaní prášku na potlaceni nemůže vzejit nic dobrého.
Myslím, ze je důležitá vyvazene strava, potraviny bez chemických prisad.Nemohl by mi někdo konkrétně poradit?A jak jeste vic podpořit imunitu?
Děkuji :17:

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
13.11.2018 - 13:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Cold Sacrifice, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj :)

Sice nejsem už dítě,ale též jsem nedávno byla na alergologii.Mám zjištěný zánět na průduškách,a silné alergie na stromy,pyl apod.

Nejmenují se ty prášky náhodou kortikoidy?

Já je odmítla brát,sice neznám způsob,jak posílit imunitu,ale věřím,že musí přeci existovat i něco jiného, " lepšího" ,než je toto.
13.11.2018 - 14:02 | Filtr
(Štír) Nabi*
Ahoj, zkuste TČM. Mě to dost pomohlo na potravinovou alergii. Tam jsou různé přípravky na různé druhy alergie. Sice ta cena :14: ale mě zabírá.
https://www.patentnimedicina.cz/

Samozřejmě by bylo fajn se poradit (můžete jim i napsat) a zdarma poslat vyplněný test Dobrý jazyk a oni vám pošlou doporučení.
Zde přípravky dle potíží: https://www.patentnimedicina.cz/cz/…
13.11.2018 - 14:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nabi*
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Cold Sacrifice, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj :)

Děkuji za odkaz. Prostuduji to. Je fajn,že existují i přírodní produkty .
13.11.2018 - 14:07 | Filtr
(Štír) Nabi* » Cold Sacrifice
Jj, mě to pomáhá dost. Používám TČM i na virózu. to mě mnohdy zachránilo na poslední chvíli před ATB, kdy už mi běžné bylinky a přípravky nezabíraly.

Kdyžtak pak napiš, co pomohlo ;-)
14.11.2018 - 06:13 | Filtr
(Ryby) thééé
TCM je fajn, jak píše Nalani, ale ty tabletky moje děti bohužel nepolknou, mám vyzkoušeno. Škoda.
U nás zabrala třeba komplexní léčba - Joalis, s přeměřením, kde je problém, ale i homeopatická konstituční léčba - tozn. jedny kuličky na míru (ne na problém).
Někdy to chce správné načasování, a výběr něčeho, čemu bys věřila a hlavně někoho kompetentního. (fajn je - si dat do souvislosti psychosomatiku v celé rodině apod.)
Držím palce. :17:
14.11.2018 - 06:46 | Filtr
(Štír) Nabi* » thééé
Ahoj :-) nemusí je polykat. Jde z toho udělat i takový "čaj", že je rozpustíš v teplé vodě. Většinou doporučují rozpustit to v nápoji mudrců :4:
Já zkoušela na virózu Nápoj stříbrného větru a s rozpuštěnými 4 tbl. Vyvanutí dračí jeskyně a jak to zabíralo a bylo to i výborné, jen trochu hořké, což mám ráda. Takže tady je potíž s dětma ten, že tbl. nemůžou polknout a "čaj" nechtějí vypít no :4: Ale za zkoušku nic nedáš (jedině peníze :14: :22: :4:)
14.11.2018 - 07:16 | Filtr
(Rak) aktigram
Z môjho pohľadu kde roky nikto neriešil nič iné iba ochorenia priedušiek, ľadvin a srdca, lenže to už boli iba dôsledky. najskôr znížená imunita potom spustené autoimunitné ochorenie, prišla som o štítnu žľazu celoživotné problémy s pohybovým aparatom.
A pri tom všetko bolo o tom že som svoje telo trávila jedlom. Takže ja jednoznačne odporúčam zmena stravovania, prejsť na tvrdenú pšenicu, žiadne droždie, obmedziť cukor,žiadne farbiva či konzervanty. Ak mate šancu dostať sa k domácemu mäsku z hydiny /ja ale môžem chované iba klasický a nie zmeskou/, vajička. Zjem vlastne všetko čo mi vyrastie v mojej záhrade, nerobím žiaden postrek ale nemôžem hrozno či hrušky z obchodu. Proste skúsiť aspoň na čas upraviť stravu, žiadne párky či udeniny v ktorých sú dochucovače či zvýrazňovače. ja som na našom trhu našla jedinú šunku hydinovú z ktorej mi nič nie je, ale môžem z nej zjesť málo, takisto mäso max. 2x do týždňa. U mňa až zázrak po takom nastal.
Neter ma dcéru s ktorou ma tie isté problémy ako popisujete vy, odkedy zmenila straovanie je to omnoho lepšie ale urobili jej aj histamín a tam sa tiež potvrdila histamínová tolerancia.
14.11.2018 - 09:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahojky,

tak ještě něco doplním. Mě z astmatu a alergií uzdravila biorezonance (Bicom Optima). Určitě je to super i jako podpůrný prostředek k tomu, co už třeba zaznělo. Jako dítě jsem vdechovala kortikoidy. V té době jsem měla teda tělo nemocné už skoro pořád v různých směrech, imunita žádná. Astma se u mě projevovalo taky v souvislostech s úzkostnými stavy. Dále stres a nervy, celkové přetížení.

Při dlouhodobém užívání léků určitě nic dobrého nevzejde, mně osobně to ani nepomáhalo. Takže bych se taky přikláněla i k TČM a podobně. A hlavně dbát na psychiku. Napadla mě i kineziologie (přes matku).
14.11.2018 - 09:31 | Filtr
(Štír) Nabi* » .
Jo, to je dobrý nápad s tou kinezkou přes matku :15: :15: :15:
14.11.2018 - 09:49 | Filtr
(Ryby) thééé » Nabi*
Vyzkoušeno taky, pro děti je to nepoživatelné a zvrací mi z toho..ale jinak mě ta hořkost chutna taky.
14.11.2018 - 19:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Slunicko., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zkuste tymián, je dobrý na imunitu a zároveň podporuje odkašlávání. Pro podrobnější info kdyžtak napište.
24.11.2018 - 11:18 | Filtr
(Vodnář) NikaHavek
Za sebe, mě by zajímalo proč má sníženou imunitu. Pokud budeš hasit jen situace které díky tomu vznikají a nebo se snažit zvedat imunitu třebas nějakými imunaxi nebo přírodně. Nemyslím si že je to trvale řešení a ani úplně efektivní. Mě vždycky pomáhaly echinacea kapky, perfektní je lichořeřišnice. Vždy držet v ústech co to jde a pak vyplivnout. Podle mě by jsi ale měla navštívit někoho kdo bude mít kapacitu problém pojmout komplexně. Nějaký homeopat a nebo kyneziolog, který se zaměřuje na to proč to tak je. A upřímně je jí pět, čistá špína je to nejvíc...vyvarovat se antibiotika, použít třebas koloidní stříbro tu lichořeřišnici...co nejméně chemek.

Jaký je ten kašel? obecně mám zkušenost, že pokud má někdo takový kašel většinou, nemůže rozdychat prostředí ve kterém žije a nebo na sebe upozorňuje tu záleží na tom jaký to je kašel. Jak se projevuje, jakou má formu, kdy.
Necituju žádné knihy, jen zkušenost, můžeš si o tom myslet svém, není li vyřešena příčina vše se jen eskaluje a graduje.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »