Rozhozený nervový systém


11.11.2018 - 09:17
(Býk) kailaB
Rozhozený nervový systém
Moje sestřenice si prožila velice těžké období, které začalo někdy v dubnu 2018. Umírala babička a ona to velmi těžce nesla. Psychicky nebyla v depresích a vypadala normálně, jenže pak začala různě kolabovat a mít silné stavy, kdy se od noh třásla, bylo jí horko jakoby měla teplotu, pálil a zčervenal jí obličej, silné závratě, nemohla ani z postele. Jednoho večera už ji odvezla převozová sanitka na vyšetření do nemocnice, protože se záchvaty stupnovaly. V nemocnici jí píchli magnezko, dali lexaurin a řekli jí, že to vypadá na nervy.

I když je už od června po všem (babička umřela) neexistuje přímý důvod proč mít nadále fyzické obtíže, Nicméně sestřenice má stále problémy se zdravím. Denně má různé křeče zejména na ramenou, zádech, pažích, stěžuje si na gumové nohy, točení hlavy, silné pískání v uších, kdy má pískot třeba i 3 různé tony, začalo jí přeskakovat i u srdce občas, lechtá ji špička nosu a má ji zduřelou, nevolnosti, tuhnutí šíje, těžká hlava, zrnité a ztmavené vidění, návaly a tlaky v hlavě… atd…

Vše to vypadá, že je to opravdu nervového původu. Moje otázka je: Uběhlo již 5 měsíců od umrtí babičky, je možné, aby tyto stavy tak dlouho trvaly, když už je příčina rozhození dávno pryč?
Může v těle stres z prožitých problémů dál zůstávat?

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
13.11.2018 - 09:14 | Filtr
(Štír) Nabi*
Máš vzkaz :4:

Jinak, jak jsem psala, hodily by se data tvé kamarádky. Třeba by zde někdo přišel na něco i z horoskopu.
13.11.2018 - 09:52 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
může
13.11.2018 - 10:46 | Filtr
(Býk) kailaB
Přikládám její radix
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
13.11.2018 - 10:51 | Filtr
(Blíženci) cimi
Pokud neprošla komplexním vyšetřením tak bych si netroufla odhadovat odkud ty příznaky pramení. (A to by měla.)
Ale mohu potvrdit a není to nic výjimečného, že prožitý stres se může projevit i po dlouhé době a to dost intenzivně i formou somatizace...
(Ad postraumatická stresová porucha, úzkostná porucha atd...)
13.11.2018 - 11:00 | Filtr
(Býk) kailaB » cimi
Ona měla psychické problémy už před touto událostí..připadá mi,že se jí to tím,co se stalo vrátilo v silnější míře.Ona nikdy nebyla klidný člověk,je celý život v napětí,uzkostlivá.Přiložila jsem i její horoskop.
13.11.2018 - 11:04 | Filtr
(Rak) Loen
myslím, že úmrtím (jakožto zrojem obtíží) takové stavy opravdu nemizí - psychika je křehká a vyrovnávání se se smrtí někoho milovaného může trvat opravdu hodně dlouho...

psychicky je na tom jak? jak se cítí? jak se chová? Co ji trápí?
13.11.2018 - 11:22 | Filtr
(Býk) kailaB » Loen
Právěže navenek je uplně normální..dokonce se i směje,dokáže vtipkovat...říká,že se snaží na to nemyslet už od té doby kdy se babičky stav zhoršoval.Dokonce nám v té době i zakázala slovo "babička" před ní zmínit nebo ho vyslovit ( to bylo ještě předtím než její babička umřela ,kdy už to s babičkou šlo z kopce a celá rodina tak nějak tušila jak to dopadne).


Byla na tom tak špatně po fyzické stránce,že nedokázala ani babičku navštívit v nemocnici,a dokonce nedorazila ani na pohřeb..prostě to nešlo,tělesně by to nezvládla,měla nervové záchvaty a slabosti.
13.11.2018 - 12:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » kailaB
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iteza, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já si začínám všímat toho, že lidé, co mají v horoskopu konjunkci Merkura s Lunou, mívají často podobné problémy. Kamarádce, co má tuto konjunkci v Kozorohu, se psychické potíže naplno projevily po smrti (sebevraždě) jejího tehdejšího přítele. Podle mne to je jakási zvláštní neschopnost psychické detoxikace či jak to nazvat. Když prožijeme nějaký šok nebo trauma, tak to ze sebe musíme určitým způsobem setřást, konfrontovat se s tím...ale tito lidé jakoby to nasávali jako houba a nebyli schopni se toho zbavit. Furt to v nich zůstává. Mozek je třeba nějak přepnout, přeprogramovat. Kdo má silnou vůli, může to zkusit sám (ale to je cesta pro hrdiny, tím projde minimum), pak se to dá léčit tradičně, farmaceuticky, což může být také řešení. Když nelze mozek jinak "nakopnout". Alternativní metody tu po pravdě většinou moc nefungují...respektive mohou mít určitý podpůrný vliv, bohužel ale neumí zacílit tak hluboko.
Z toho radixu mě ale napadlo, že by jí mohla pomoci homeopatie.
13.11.2018 - 12:09 | Filtr
(Blíženci) cimi » kailaB
Tak ten horoskop by tomu bohužel i odpovídal. Merkur luna pluto ve štíru je vyloženě pokličkoidní aspekt + svět je pro ni vlastně nebezpečné místo, určité věci jsou prostě tabu, obzvláště některé týkající se jejího subjektivního pocitu ohrožení (třeba ta smrt, těsné vztahy) a někdy se ta potřeba kontroly prostě projeví i totální ztrátou kontroly..uran na ascendentu a chiron na desc - ukazuje na ty příznaky, které se projevují náhle a nutnost léčby nervů...těch ukazatelů je tam víc i jiných...
Její cesta je určitě v nějaké hlubinné psychoterapii, ale ten původ je samozřejmě potřeba hledat hlouběji než v úmrtí babičky...a pak bude zajímavé kam tu energii nasměrovat...
13.11.2018 - 12:39 | Filtr
(Beran) Háňa*
Ano, 5 měsíců není tak dlouho, tohle nejsou věci na týden. Navíc k těm událostem potom člověka deprimují i ty stavy - má strach, co se s ním děje, že ho klepne pepka, ...
Prožila jsem také loňský rok velmi zátěžově (oběsil se můj táta, máma z toho znevládněla a zageresivněla, takže kromě toho šoku a vyřizování všech věcí kolem ještě nervy a dost výdajů kolem ní, tři měsíce na to totéž udělal otec mého syna (můj první muž), takže další šok, ... pak jsme měli bouračku, kde jsme málem přišli o život, ...

Abych to zkrátila. Všechny ty potíže v prostředním odstavci jsem měla taky. Dnes už je to skoro rok a postupně odeznívají. Na pískání v uších doporučuji Aurecon Ring stop. Ale je to bylinný přípravek, takže trvá několik měsíců, než je znát účinek. Není jen na pískání v uších, ale i na další neduhy hlavně psychického rázu. Nastuduje na netu.
Mně pomohl, ikdyž samozřejmě nezaručuji, že by bývaly ty potíže neodezněly i bez něj, to nemůžu vědět, když jsem ho brala. Pokazit jím ale nic nemůžete a může to sestřenici pomoci psychicky - že se sebou něco dělá.
Hlavně, ať se nebojí, že jí to všechno zůstane, to jeji stav ještě zhoršuje. Odezní to, ale není to za týden.
13.11.2018 - 13:20 | Filtr
(Býk) kailaB » Háňa*
děkuji..předám jí doporučení na ten bylinný přípravek,at se na to podívá :15:
13.11.2018 - 14:02 | Filtr
(Váhy) Buddha/2
Můj dojem z toho je, že má oslabené ledviny a tím i srdce - s tím souvisí popsané problémy. To je samozřejmě až následek, příčina je v psychice.
Myslím že je to strach, takový ten hluboký, nazval bych ho existenční.
No a cokoli ji ho připomene, to zhorší její stav. Asi by měla zajít za dobrým psychologem :44:.
13.11.2018 - 18:20 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » kailaB
Babičku zde představuje neptun v 1.dome v kozorohu. Nejspíše pro ní představovala babička řád který se jejím odchodem zhroutil.
Neptun ovlivňuje stélium luna merkur pluto, což je samo o sobě náročné.
V rybách pak jupiter v napětí s asc. Bude to na dobrého psychologa asi by byla dobrá transakční analýza u někoho kdo se vyzná. Úlohou je zpevnit své já. Přestat spoléhat na druhé nehledat v nich oporu. Ale jen v sobě. Což se snadno říká ale hůře provádí. Psychologové nejsou démoni asi bych se na ně obrátil. Astrologicky lze nastínit problém ale vyřešit to astrologie nedokáže. Chce to terapii. Třeba i astropsychologickou, gestalt etc.
13.11.2018 - 18:49 | Filtr
(Býk) kailaB » Bosch
:15: :15: :15: :15:
15.11.2018 - 21:07 | Filtr
(Rak) RainMan22
Bude to složité. Má v sobě nějaké vnitřní napětí a jako by se ho nejde zbavit. To je skutečně na odborníka. Hodně štěstí.
???
16.11.2018 - 08:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Thornwulf, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Sestřenka ztratila spřízněnou duši a někoho koho milovala,tím vzniknul blok na nerv.úrovni a nerv.soustavě...tohle bude chtít čas,vysvětlit jí,že zde na zemi máme určitou danou dobu a pak se navracíme,ujistit jí,že zde není sama a jsou okolo ní i další lidé,kteří jí mají rádi...pak je to i na ní...
16.11.2018 - 09:01 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » kailaB
Na první dobrou bych řekla, že kromě už zmíněné konjukce Merkura s Lunou je zásadní ten Saturn s Uranem ve 12. domě, a to zhoršení stavu "odpálil" už před nějakou dobou návrat Saturna ve 12. domě, pak jeho tranzit přes Urana, přes ascendent, tranzit Saturna 1. domem je pořád zátěžový, toho Neptuna už přešel, tak snad to bude lepší. Brzy jí vleze do 12. domu Jupiter, což je ideální využít pro psychoterapii nebo jinou formu léčení, obrácení se k sobě. :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »