Aký mám vlastne horoskop ?


09.11.2018 - 19:35
(Váhy) nikoleta10
Aký mám vlastne horoskop ?
Ahojte všetci !
chcela by som sa opýtať na môj horoskop : narodená - 23.09.1986 o 19:20-19:25 h Košice.V poslednej dobe , je môj život na hojdačke.raz dobre , raz zle.Ale to asi snaď každý ma s tým problém.Mnohí astrologovia mi vravia , že mám pekný horoskop , ale nejak sa na to necítim , môže byť to obdobie teraz zapričinené aj karmickým číslom 7 , ktoré teraz prežívam.Vo vzťahoch 0 - zapričinené Venuša v Škorpionovi, kariéra 0 nikde som sa neposunula , stagnácia, peniaze 0 tak isto raz ich mám príliš veľa a raz nič.Neviem kde robím chybu , alebo či to mám :19:brať ako osud. :19: :9: :42:Neviem ako so vzťahmi a ako s kariérou , ja to mám celé ako hupačka.Niekedy vplyv iných ľuďí alebo tlaky z okolia.Ďakujem za vysvetlenie horoskopu.
Nikoleta :29:

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
13.11.2018 - 00:33 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Domnívám se, že u Vás to bude hodně o té opozici Luna - Saturn. Jsou to vládci 4. a 10. domu. Je zde možný konflikt rodiny (zvláště té, ze které jste vzešla) a kariéry. Nakládání břemene povinností, tíhy zodpovědnosti a snahy setřást toto břímě, jeho nepřijetí. Podíl na tom mohli mít (a pravděpodobně měli) rodiče, ať již stejnou měrou, nebo jeden více než druhý. Možná zde byla přílišná přísnost, možná vnímání jejich odlišnosti až nesouladu (přestože je něco mohlo držet při sobě).
Odtud pak se mohou přenášet Vámi popsané problémy dále do života. Pocit nedoceněnosti, malá sebehodnota, snížená sebedůvěra a třeba i potíže v partnerství (až samota). Možná i takové pocity, že jste na světě úplně sama, že nepřichází odnikud pocit porozumění, lidské blízkosti. Jenže pravda může být taková, že jste se od těchto věcí odpojila. Možná již v dětství. Jako by zde ten konflikt planety Saturna, jež náleží stáří, ve střetu s Lunou, (kterou přiřazujeme dětství (i velmi ranému) ubíjel vnitřní dítě. Někdy i vztah k rodičům. Člověk je sic může chovat v úctě, ale spíše vlivem výchovy, než skutečným citem, že je má rád. Zvláště pokud to v dětství měl nastaveno od rodičů tím stylem: Když se nebudeš dobře učit, nebudeme tě mít rád. Když se nebudeš dobře chovat, nebudeme tě mít rádi. Když nebudeš plnit své povinnosti, nebudeme tě mít rádi. Člověk se pak o své stárnoucí rodiče jednou postará z důvodu, aby nebyl pomluven, než z nějakého vřelého citu k nim.
Někdy tyto pocity, že člověk vlastně do rodiny nezapadá, bývají způsobeny už v prenatálu. Třeba když jde o nechtěné dítě. Nebo po porodu, když dítě bylo odnešeno od matky a nedostalo se do její náruče včas; takové děti z inkubátoru s tímto se často mohou potýkat po celý život, aniž si uvědomí, kde tkví příčina jejich pocitu odtrženosti. Někdy se při tomto aspektu jakoby dítěti nechce na svět (komplikace při porodu, císařský řez). Ovšem aspekt opět nelze považovat za příčinu, ale symbol toho, co se stalo.

Nevím o Vás nic. Pokud ovšem ve svém životě vnímáte něco z toho, co jsem napsal, začal bych od toho. Dokud si nenarovnáte vztah sama k sobě i ke svým kořenům (rodiče, ale třeba i prarodiče, rod), bude těžké se posunout i v dalších oblastech (partnerství, kariéra atd.). Jinak je pravda, že Váš horoskop zase tak nehezký není, alespoň pro mne ne. Tak jako normál. Nic, co by se nedalo řešit.
Popsaná opozice Luny se Saturnem je součástí figury yod (yod-drak), kde Luna je v apexu a Satrurn v antiapexu. Tato figura (dalšími planetami v ní jsou Pluto a Neptun) může ve Vašem životě sehrávat velmi výraznou roli, ale zde bych výklad určitě přenechal někomu zkušenějšímu. Já se do výkladů yodu rozhodně nehrnu, zde jsem spíše jen student a pozorovatel.

V současné době Uran Vám přechází (záleží na přesnosti času narození) Uran do 1. domu. To přináší změny, jež mohou být velmi náhlé a nečekané. Může odpovídat Vašemu popisu, že jste jak na houpačce. V nejbližší době bude asi vhodné tomuto přivyknout, nehrotit to a nelpět na ničem.

Mám Venuši též ve Štíru. Neměnil bych. Ona nedá nic zadarmo, ale já věřím, že cesta bez překážek nikam nevede.
24.11.2020 - 20:14 | Filtr
(Váhy) nikoleta10 » Sosna zvlčelý
Zdravim , som tu po dlhom case
ale dakujem Vam za vyklad.
inak fakt moj horoskop je ako na hupacke - hojdacke , a nie sa vyrovnat , ze mnoho ludi sa ma pyta , co vlastne chcem , nuz je to take komplikovane.
co sa tyka vztahov - mala som partnera nr.21.06.1975 BA , cas neviem , ale nedobre to dopadlo , asi to aj vidno , ze nebol dobry , a tera ako bude , je vo hviezdach - ten druhy je 18.12.1970 KE , ale tiez cas neviem , co sa tyka tej skorpionskej venusi je tazka , a saturn je podla mna velmi komplikovany - vlastne karma ...
prosim ak viete napiste mi
dakujem


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »