Samí Štíři?


05.11.2018 - 23:33
(Rak) Cole
Samí Štíři?
Dlouhou dobu jsem zkoumala astrologii.... i svůj osobní horoskop a zaujala mě jedna věc.... všichni moji partneři měli nějakým způsobem zastoupené štíry. Nejdelší vztah muž - Asc. Štír, Měs. Vodnář, Slunce - štír, Venuše Štír... dva muži co mi celkem ovlivnili život měli měsíc ve štíru...a naposledy to byl Mars a Venuše ve štíru u Panny...mimochodem jsem jediná komu přijde tato kombinace až nebezpečná? Je Mars u muže tak důležitý? Muži Štíři kteří měli např. Mars ve střelci měli mnohem světlejší povahu než třeba takový Mars ve Štíru.... zpět k tématu..(omlouvám se, to to blížencovství)... proč tomu tak je/bylo? Přitahuji manipulativní partnery? (často zpozorováno, ale neříkám že to děláte schválně, třeba i nevědomě ale veškerá stálá znamení na mě prostě působí manipulativně , ne jenom štíři ..)
Nebo Pluto ve Štíru = partner Štír/ Partner s planetami/kvalitami štíra? I přes tu nadmíru vzdušného elementu?.. :37: děkuji předem za odpovědi :79: :79:

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
08.11.2018 - 18:28 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Tak jsi vodní a máš vodní descendent, tak jsou s tebou muži s obsazenou vodou prostě nějak kompatibilní. Proč jsou to zrovna Štíři je těžko říct. :17:
08.11.2018 - 18:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
mám venuši ve štíru v sextilu na mars v koz a partnerku manipuluji jen když se nechá a pokud oba víme, že je to hra a bavíme se tím.

pokud mám pocit, že manipulována podvědomě být chce (že je to vztah který podvědomě vyžaduje), tak mě to přestává bavit.
08.11.2018 - 20:04 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Buh je tlak
jak poznáš že chce být manipulována
může být třeba jen pasivní..
08.11.2018 - 20:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Leonard91, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Znamení štíra dodává příslušným planetám intenzivní hloubku jejich přirozeným vlastnostem. V mém případě u měsíce a pluta až jakýsi sebestravující charakter ;) Štír je znamení manipulace s energií (emoce, myšlenky), nikoliv nutně jenom v komunikaci s druhými. Ale jak se říká, nejlépe lže (manipuluje) ten, kdo si to ani neuvědomuje :D Možná po tom tvoje dušička touží.
08.11.2018 - 23:10 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
A Tvůj čas narození je skutečně 12:00?
08.11.2018 - 23:41 | Filtr
(Býk) player
Přitahují tě tajemní špinavci , no...ale jak se říká , na každej hrnec je někde poklička.
09.11.2018 - 10:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bosch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no může bejt pasivní, ale kdo je pasivní, chce být obět a obět je z podstaty manipulována, ani ne tak okolím jakou tou svou představou oběti.
a pak tedy i okolím, pokud toho okolí využije a chce bejt v pozici manipulátora.
09.11.2018 - 11:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Hele, já jsem na Štíry taky vysazená (sama ho mám hodně zastoupeného i u sebe), ale nejvíc manipulativních prvků (nemyslím nevinné hry) poznávám spíš u Vah a Vodnářů. Ale to je fakt čistě osobní pozorování.

Štíři jsou spíš takové hračičky, co rádi tahají za nitky, což uznávám, že na někoho může působit divně. Ale je to asi náš styl fungování. Ohýbáme realitu dle vlastní potřeby. :4: A samozřejmě občas zkusíme, jestli se dá ohnout i někdo druhý... ale spíš ze zvědavosti.

Jinak hodně přátel (hlavně mužských) kolem mě má zastoupeného Štíra, zrovna s Marsem ve Štíru mám fakt nejlepší zkušenosti, ale taky je pravda, že pro mě jsou podstatné kombinace Kozoroha a Štíra, které taky kolem sebe sleduju hojně. Třeba mě právě tihle lidi nabíjí energií, elánem, optimismem... Ale možná proto, že jsou prostě podobní mně. :4:

Pokud máš pocit, že přitahuješ manipulativní partnery, s kterýma Ti není dobře, zkusila bych se zaměřit na svůj vlastní vnitřní přístup. Mě třeba někdy připadá, že ty manipulativní partnery někdy přitahují ženy, co milují takové ty hry na kočku a myš. Tím neříkám, že je to Tvůj případ, je to jen nápad. :1: Někdo se třeba proti manipulaci ohrazuje všeobecně, přitom si neuvědomuje, že se jedná o přirozenou součást nás samotných.
09.11.2018 - 11:58 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Buh je tlak
takže potřebuješ dominu
09.11.2018 - 12:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bosch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
myslíš že s dominou bych ze sebe dostal to nejlepší a šlapal jak švýcarský hodinky?

hele nádech, výdech. co je víc.

nebo spíš, co jinýho (ženskýho) může přinýst slast podobnýho rozměru jen na jiným okruhu..
09.11.2018 - 13:34 | Filtr
(Rak) aktigram
No nakoľko som sa rozviedla s jedným hrozným škorpionom mala by som byť proti ním zaujatá, ale nie som.
Možno Saturnom v mojom škorpionovi a v 8 dome ale stále mám okolo seba ľudí so škorpionskou zložkou osobnosti. Možno je to ale aj tým že sú to skôr jedinci s ASC či Lunou v tomto znamení.
09.11.2018 - 13:35 | Filtr
(Býk) player » Buh je tlak
Výhoda dominy je ta , že vždycky víš , na čem jsi. Ta se neptá - když nemá chuť nevezme si tě , když má , neklade otázky a koná.
09.11.2018 - 18:51 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Buh je tlak
to nevíš dokud nevyzkoušíš..
09.11.2018 - 19:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Prairie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ke Štírům se asi nevyjádřím, protože si myslím, že sklony k manipulaci jsou komplexní a typů manipulace je hodně (nejen ta "štíří").

Ale k manipulaci partnery/muži: já přitahovala manipulující muže v době, kdy jsem příliš nevěděla, co vlastně od muže a od vztahu chci. Kromě toho, že jsem měla úplně špatně nastavené osobní hranice. Takže asi bych začala u sebe, prozkoumala vlastní motivy a přesvědčení.
09.11.2018 - 19:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no ale tohle byl můj přístup.
x 2 mi to nějak nejde dokupy.

navíc jak jsem psal v jiný diskuzi, už to není ono nějak rozšiřovat to, co už mám. spíš se obohacovat o ještě nepoznaný.

možná by mě bavil sex jako směnnej obchod nebo sex za úplatu informacema.
scénář by se předem vybral a schválil po mailu.

něco jako herci na divadelním zájezdu.

pracovní sex taky nebyl špatnej, dal se u toho stihnout i probrat marketing a drby z oboru. akorát ty holky se pak nedržej scénáře a jsou zbytečně zmatený.

ale úplně tu dominu nezavrhuju, při vhodně zvoleným scénáři bych se mohl třeba rychle naučit nový cizí jazyk. přece jen kombinace vidiny trestu a slasti na mě vždycky platila
11.11.2018 - 06:14 | Filtr
(Ryby) thééé
To může být i tranzitem Pluta přes 4. dům - je to o Tvé emocionální výživě, o potvrzení, že jsi naživu, o potřebě silného emocionální propojení, základu a bezpečí. Často se hledá bezpečí i v křiku, manipulaci, žárlivosti apod. protože je to jednoduše intenzivnější emoce, než ignorace.

A neděje se třeba doma, u rodičů něco, co Tě podkopává? Nemusíš odpovídat mě tady, sobě.
11.11.2018 - 22:53 | Filtr
(Rak) Cole » thééé
To asi sedí nejvíce děkuji moc...dlouho jsem tu nebyla a příspěvek lze vidět až nyní :79: kdysi dávno mi tu napsal jeden zajímavý chlápek že mám zajímavý horoskop co ukazuje na "celkem osobnost" a vidí tam špatné vzory...no a já jako Rak s asc v Panně už jsem hned byla vztahovačná a vala to jako urážku, že :4: :36: ale nyní jak si procházím tou 8mou mi přijde že více nad věcmi uvažuji a dává mi to smysl... Moje maminka je pracovitá rybka ale vůči otci který je rak, měsíc má v Panně a asc ve Váhách...na mě ale spíš působí jako také asc v Panně....a přijde mi že občas může být chápán jako manipulátor...nu kdo ví :44: nicméně můj otec je opravdu hrozně různorodý člověk.... zajímá se o hypnozu, je to IT technik...strašně moc věcí co na něm obdivovat a pro nás svoje děti by skočil z mostu tak nevím no, možná vzor v submisivní mamince..ale já sama se tak úplně nevidím, naopak mi dost lidí vyčítá tvrdohlavost)... na druhou stranu velkou část mého dětství otec jezdil po koncertech, zpívat, hrát (saxík, piano, kytara) ... a často nebyl doma....možná mi spíš nějaká představa a vzor trochu chybí)
11.11.2018 - 22:56 | Filtr
(Rak) Cole » Buh je tlak
vůči takovému Asc v kozorohu pasivní jsem to ti klidně řeknu :61: ale vůči štírům jsem dost vzdorovitá a vím, že to se vám líbí...i když nechápu proč O.o... :6: když si čteš tu obecnou charakteristiku tak ti přijde že byste chtěli hadrovou panu a dělali na ní voodoo ...ale na konci máte rádi palice tvrdohlavé a častý boj...a nemysli si že jsem si nevšimla jak rádi ho občas vyvoláte když už partnerku prozkoumáte jen aby nebyla nuda :2: :3: :4: :75: ...nicméně časem si tě ten štír zpracuje no.... a ty se pak podíváš zpět na situaci a říkáš si...nemanipuloval on mnou, náhodou.... :25:
11.11.2018 - 23:02 | Filtr
(Rak) Cole » Sosna zvlčelý
podle očkovacího průkazu ano, moji rodiče mi tvrdí 11.00 ale to bych měla Mars v 1 domě a to jsem zkoumala.... že bych byla velice aktivní, hrozně pro zdraví a tak dále a to když jsem sama k sobě upřímná nesedí, prostě nesedí....to takové uzavřené emoce....vnitřní boj, neuvěřitelné vnitřní vzteky...to naopak mívám a to bych spíš přiřadila tomu marsu ve 12) já osobně si myslím že budu mít asc nějak na jednom z posledních stupňů panny, kamarád mi řekl že jsem určitým stylem podobná Emmě Watson a když jsem se nad tím zamyslela -... (a teď ze sebe nechci dělat hvězdu ani celebritu, tak možná v určitém vyjadřování ano).... a ta by měla mít asc nějak na 28 stupni Panny... navíc mi hrozně často maminka říká že to bylo pravé poledne a nebo téměř celá hodina :4: takže prostě neví, já pracuji s časi 11.58 / 12.00 / 12.25 zhruba tak nějak ale osobně se víc přikláním k 12.00 či 12.25/30 ...víc mi ale má Luna sedí na 9 dům než na 10 :76:
12.11.2018 - 08:13 | Filtr
(Štír) tronco
Chceš mě?
12.11.2018 - 10:46 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Cole
Tak já se ptal hlavně proto, že když vidím u někoho 12:00, jde často o neuvedení času. Pak astrologicky nemá smysl odpovídat. Ale pokud jsi si tím jista...
Jen se trošku nevyznám v tom, že "moji rodiče mi tvrdí 11.00", ale "navíc mi hrozně často maminka říká že to bylo pravé poledne a nebo téměř celá hodina". :4:
Já bych se možná v takovém případě vydal spíše zkoumat na matriku, či do porodnice, jaký údaj si zapsali tam, když rodiče neví jistě. Samozřejmě i tam to bývá často plus minus 10 minut. Pořád je to spolehlivější, než rektifikace času narození - na to jsi ještě velmi mladá, aby se těch podstatných událostí našlo tolik, že by rektifikace šla spolehlivě provést.

Jinak já bych ty Štíry raději nehodnotil. Sám toho v sobě mám dost. Ale nestěžuji si. Jen bych řekl, že ono té manipulace svého druhu najdeš u každého znamení něco. Podívej třeba na některé hypochondrické Panny. Snahu Vah zavděčit se všem. Zdánlivý nadhled Střelců v touze po uznání velikosti (jsem Bůh). Kozoroží zarputilost a píli, jež nemusí být motivována ničím jiným, než touhou po uznání. A další a další...
Štír (a obecně vodní znamení, to není jen Štír) je pouze tím, kdo toto umí výborně na podvědomé úrovni. A rovněž to umí dobře odhalit, pokud je manipulován. Často dokonce manipuluje první jen proto, aby nebyl náhodou manipulován on sám. Protože manipulace vlastní osoby se sám bojí.
12.11.2018 - 14:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Cole
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tak ano, mám tendenci se v lidech vrtat, ale neplatí to u všech.
Nikdy nedokážu předem říct, s kterou partnerkou to budu mít víc "napohodu" a do které budu hned od začátku spíš vrtat, protože budu chtít nějakou dynamiku, odkrytí jejího tajemství, ponor.
Voodoo bych tomu neříkal.

Mám rád osobnosti natolik silné, aby mě bavilo s nimi být a inspirovat se, ale natolik slabé, abych se necejtil v jejich stínu.

rozhodně hadrová panna není můj šálek čaje..


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »