dvě peříčka ve snu


10.10.2018 - 18:54
(Vodnář) Arri
dvě peříčka ve snu
Poprosím o výklad.Začátek snu si moc nepamatuji spíš jen útržky, o to vic si pamatuji ten zbytek, byl jako živý.Byla jsem někde venku, šla jsem po cestě, ale jakoby se změnil prostor okolo mě, všechno bylo jak malovaný, krásný, ze všeho jsem cítila pozitivitu.Tak si jdu tim krásným prostredim a najednou z nebe primo přede mě padají dvě pirka zeleno bilé ani né moc malé, najednou prostor okolo jakoby byl v dáli a pirka byla veliká, vim ze ty barvy me dost zaujaly nemohla jsem z nich spustit oci.Na konci byly spojené, takové jsem nikdy neviděla.Nevim jestli ma nějaký význam spojeni tech pericek.Kdyz jsem viděla ty pericka cítila jsem obrovsky prival energie a štěstí, cítila jsem se najednou tak lehce a chtelo se mi porad smát.Byl to krasny sen.Co pirka symbolizuji?To co jsem cítila ve snu?Nebo tento sen mel mit úplně jiny význam?

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
10.10.2018 - 20:11 | Filtr
(Vodnář) Arri » tulačka
Děkuji.O novy vztah asi nepůjde, jsem 7 let ve vztahu.Ale tvoji odpovědi me napadlo, jestli to nema souvislost se svatbou, kterou resime.Jelikoz jsem se az doteď vdavat nechtěla a ja jako vodnarka miluji svobodu a volnost bych nejradeji pred svatbou utekla na druhy konec světa, ted prave prisel zlomovy bod a jsem vnitřně presvedcena, ze vdavat se chci a utíkat nechci, jako bych se našla a jsem vnitřně šťastná... :1:
10.10.2018 - 20:33 | Filtr
(Ryby) Maek
U snu je nejdůležitější začátek :3:

Peříčko symbolizuje Anděla :76:

Proto to bylo jaké to bylo :1:
10.10.2018 - 20:37 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená » Arri
Pokud já vím, tak peříčka symbolizují vzkaz od andělů, a to nejenom ve snu, ale i "in natura", když je někde najdeš... :76:, takže jestliže stojíš před nějakým životním rozhodnutím, je to nejspíš znamení, že jsi na správné cestě. :3:

Jinak tomu Vodnářskému volání po svobodě moc dobře rozumím, měla jsem to stejně a nakonec se nechala "ukecat" a vydržela spoustu let v dlouhodobém vztahu, který se ale po mnoha letech stejně rozpadl.

Tobě přeji štěstí, ať to dobře dopadne. :17:
10.10.2018 - 20:38 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená » Maek
jj :16:
10.10.2018 - 20:51 | Filtr
(Vodnář) Arri » Maek
S tím souhlasím, ale ten začátek snu byl hrozne zmatený, jako bych prave ze utíkala nebo někdo utikal, nevím, začátek byl zmateny.Jakoby by nemel souvislost s těmi pírky.Ale přitom navazoval.... :4:
10.10.2018 - 20:59 | Filtr
(Vodnář) Arri » Znovuzrozená
Ano vzkaz od andělu me taky napadl.V létě mi pírka lítala az do domu, úžasný pocit :76: A ted ten sen, ktery byl hodně emotivni...
Dekuji za přání :74: :1:
11.10.2018 - 07:58 | Filtr
(Rak) aktigram
Vo sne je najdôležitejší tvoj konečný pocit po prebudení ten hovorí či to bolo niečo pozitívne alebo naopak máš sa pripraviť na niečo zlé.
Prišlo ti do cesty nečakané šťastie a znásobené. nový človiečik alebo niečo iné. Sen je krásny, potvrdzujúci že ideš správnou cestou.
Mne pierko hovorí o ľahkosti, o splynutí. Ja zase pierko nepriradujem k anjelovi.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »