Rozbor prosim


28.09.2018 - 12:24
(Ryby) MoonlightDrive
Rozbor prosim
Nasel by se tady nekdo, kdo by mi udelal rozbor podle data narozeni? 12.3.1993 , 5:00 h.
Kazdy den se zda byt slozity, v lasce silenost, hluboke City z nenadani , bez duvodu. V pratelstvi se zda, ze nemuzu nabidnout tolik, co si ostatni preji. Dekuji!

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
28.09.2018 - 21:19 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Au! :24:

Zkusím napsat více k takové citlivé duši, ale ještě se nad tím zkusím nějak hlouběji zamyslet. U vás to bez hloubky stejně nepůjde.
28.09.2018 - 21:27 | Filtr
(Býk) desire77
Tak rozbor dělat nebudu, to je hodně časově náročné, ale podotknu, čeho jsem si letmo všimla.
U Vás je zajímavé, že máte vládce i spoluvládce ASC na začátku 12.domu, navíc v těsné konjunkci. To je samo o sobě v základu dost introvertní nastavení otočené do sebe. Dost křehké a zranitelné. Na konci roku 2016, naplno tedy spíš od roku 2017 Vám do 12.domu vstoupil tranzitující Pluto. V únoru tohoto roku doputoval na zmíněnou konjunci také v konjunkci, takže se asi dostaly do popředí důležité otázky života. Ve stejné době (od března 2017) Pluto začal tranzitovat Vaší Venuši kvadraturou, takže vztahy asi procházejí docela důležitou zkouškou. U Vás Venuše mimo jiné vládne i 3.domu, což jen potvrzuje, že se to týká i komunikace s lidmi z Vašeho bezprostředního okolí.
Pluto bude sedět na konjunkci vládců 1.domu a drtit Venuši do konce roku 2019. Tak myslím, že za rok a kousek už můžete všechno vidět v jiném (v novém) světle.
Duben/květen 2019 a leden 2020 Vás na stejných místech ještě prozkouší Saturn a možná dohlédne na nějaké dodělávky.
Vzhledem k tomu, že ve Vašem radixu je Pluto sextil Neptun/Uran, tak bych si tipla, že půjde ve finále o něco pozitivního a nemělo by to být až tak bolestivé.
Pluto s Venuší v radixu nemáte v žádném spojení, tak tam je to otázka. Asi bude záležet na Vás, jak rychle pochopíte, že tlačit proti zdi dost bolí a zdí to nepohne.
28.09.2018 - 22:05 | Filtr
(Býk) desire77
Koukám, že od dubna 2018 Vám tranzitující Neptun přišel konjunkcí na Merkura, planetu komunikace. Merkur navíc vládne do 7.domu vztahů a 4.domu - rodině. Zajímavé je, že i tady, v 1.domě,máte konjunkci Merkur/Slunce - což jsou pro změnu vládce a spoluvládce 7.domu. No, tak Neptun zřejmě situaci neulehčuje, od Neptuna nikdy nevíme, co čekat. Vždycky tak trochu něco zamlží, něco zamete pod koberec, rozpije kontury a vůbec tak nějak všechno rozplizne a komunikace je jaksi nejasná. No a ten taky odtančí definitivně na konci roku 2019.

V radixu máte rozpor mezi Vaší podstatou osobnosti a v chápání vztahů a hodnot. Můj vlastní vnitřní svět versus komunikace s vnějším okolím. Navíc je Venuše retrográdní, i když vlastně spíš stacionární - tak trochu jsou Vaše hodnoty odlišné a prožíváte je způsobem více obráceným do sebe. Což samo o sobě komplikuje komunikaci se světem, obzvlášť, když Venuše vládne 3.domu komunikace. Bude se tu asi hodně jednat o sebevědomí a nastavení vlastní hodnoty.
Venuši máte celkově aspektovanou složitě, asi bych se snažila o nějaké to sportovní vybití nebo nějakou jinou formou. Venuše je v Beranu, tak asi jakákoliv fyzická forma by byla dobrá. Venuše dostává z celého horoskopu nejvíc na frak, ale alespoň, že je 2.domě. Tam je postavená dobře.
29.09.2018 - 08:09 | Filtr
(Býk) desire77
Jinak máte nesmírně zajímavý horoskop. Na co kouknu, tak je kolikrát až vtipně provázáno. Je tam toho hodně, co by se k tomu mohlo říct. Ale kdybych měla psát, co všechno tam vidím, tak bych se upsala, ten horoskop je zvláštní a úplně jednoho vsakuje, pohlcuje, když se do něj dívám. Dotýkám se jen pár míst a píši hodně ořezaně.
Provázání kolektivního vědomí, nevědomí, vědomí, které nelze logicky pochopit a vlastní sebeprosazení je tu hodně silné.
Recepce Saturn ve Vodnáři / Uran v Kozorohu jen potvrzuje důležitost těchto otázek. Silný je i Pluto ve Štíru v 9.domě. Ten ukazuje na důležitost filosofických otázek života, morálky, náboženství, cizí kultury, cestování, sbírání zkušeností a následného předávání dál.Dobrat se k tomu, jaký postoj člověk zaujme a co bude hlásat. I severní Uzel v 10.domě ve Střelci ukazuje, že je úkolem se s tím nějak popasovat. Navíc vládce 10.domu leží možná v 8.domě, to by se musel zpřesnit čas. Vodní trigon, který propojuje světla a Marta dodává také citlivost, velkou schopnost emaptie, intuici. Ze všech možných pohledů je tu vidět duchovní složka člověka, která se hlásí o slovo v této realitě. Jak to zpracovat, jak to dostat na světlo. Je samozřejmě mnoho cest, může to být od umění, které otevírá srdce druhých, až po nějaká duchovní cvičení či jinou duchovní činnost nebo třeba učení druhých. Je jasné, že je to cesta, kde je člověk často sám. Do jisté míry tu samotu pro tento druh rozvoje potřebujete.
Ještě k těm vztahům - v 7.domě máte Chirona ve Lvu, tak to bývá přes bolest ve vztazích - můžete se cítit ve vztahu dušená, čemuž musíte věnovat víc síly, která pak chybí na vnější projev a následuje pocit osamocení. K tomu silně obsazený 1.dům také ukazuje na to, že to ve vztazích bývá složitější. Otázka pocitu svobody tu má také své místo.
No, je toho hodně.
29.09.2018 - 16:14 | Filtr
(Ryby) MoonlightDrive » desire77
Mockrat dekuji za zajimavy rozbor!
29.09.2018 - 20:32 | Filtr
(Ryby) MoonlightDrive » Sosna zvlčelý
To zni super! Jsem moc zvedava.
01.10.2018 - 11:48 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Přislíbil jsem se podívat na radix. Určitě nebudu ani zkoušet dělat rozbor komplexní, na to nejsou v žádném případě kapacity. Ale pár otázek zde zmiňujete a něco mi vysloveně vyskočilo do očí, tak proč na to nekouknout?

„… v lasce silenost, hluboke City z nenadani, bez duvodu.“
No ona ta Venuše v Beranu to asi ani jinak neumí, než vzplanout náhle, z nenadání. „Ta se rozhodně“ nezávisle na Vaší vůli. Ovšem také umí rychle vychladnout, dojde jí šťáva a pak se může přeorientovat stejně náhle tam, kde je poskytnuto větší vzrušení. A že je to náhlé, o tom svědčí těsný kvadrát od Urana. A že není to bez růžových brýlí, to je zase kvadrát Neptunův. Zdá se, jakou to má hloubku, že to je to pravé, ale ejhle. A šup, radikální řez, skutečně až chirurgický zákrok, oddělení se (nemusí být jen z Vaší strany, ale třeba i ze strany partnera, který se dusí a rozhodne se tak náhle, až to i jeho samotného může překvapit).
Venuše retrográdní ukazuje, že se to celé může odehrávat velmi netradiční cestou. A že důvody tohoto jednání mohou stát tak trošku „mimo Vás“, mimo Vaše chápání, kdy nedokážete své pohnutky racionálně vysvětlit. A ony ani racionální vysvětlení nemají. Tady klidně může jít o nějaký „program“, něco zakódovaného třeba i z minulých inkarnací (pokud v ně věříte). To by se samozřejmě nemělo stát výmluvou pro Vaše jednání a neřešení situace, pokud ubližuje. A samozřejmě to neznamená, že je to vysloveně špatně. Jen to hledání vlastní cesty zde bývá komplikovanější a netradiční.
Venuše v Beranu je v exilu, zde ve znamení soupeření a expanze se těžko prosazuje skrze soulad, který je jí vlastní. A propojení se záležitostmi 2. domu pak mohou poukazovat na oblast hodnot – sebehodnoty. Je potřeba nalézt sama sebe, vážit si sebe, stát si za svým. Mít se ráda taková, jaká ve své podstatě skutečně jste! Ale pozor! Taková, jaká skutečně jste! Někdy to lidé chápou jinak a zneužívají tuto větu k tomu, aby si obhájili své konání a bezohlednost (jsem, jaký jsem) a dokonce sami sebe přesvědčují o nějaké své podobě, která však není jejich podstatou! Takže nedělat ze sebe někoho jiného, ale být svojí skutečnou podstatou, nepřestat se poznávat. A také si dát pozor na lidi, kteří pro vlastní účely Vás mohou přesvědčovat, že jste úplně jiná. Vy nemusíte mít schopnost tuto faleš prokouknout a pak s Vámi může být nepříjemně manipulováno, zneužíváno, což ve výsledku se v sebelásce a sebohodnotě projeví velmi negativně! Pak by zde mohla být agrese (i duševní) a zloba obrácena proti sobě samé!

Vládcem 5. domu (milostné vztahy) je Merkur v Rybách. To je znamení jeho exilu a pádu. A opět je retrográdní.
Pakliže si Merkura můžeme spojit s rozumovými schopnostmi a logikou, pak zde nemá mnoho možností tyto schopnosti projevit. Ryby jsou o citu, je to založeno na víře. A rozum se může dostávat do konfliktu s vírou. Člověk zde může odmítnout všechny záležitosti rozumu, všechny důkazy svědčící proti jeho víře, protože víra je pro něho víc. Nedokáže se jí vzdát.
To samo o sobě ještě nemusí být špatné, pokud si člověk najde své místo v tomto světě, kde těchto vlastností umí dobře použít. Někdo se třeba odevzdá celibátu, svou lásku dá do služby druhým. Ale má to i svá rizika v tom, že se objeví nějaký falešný prorok, či guru a člověk to nerozezná. Nechá se jím ovládnout. A dokonce slepě milovat. A k tomu si přidejte vliv Černé Luny (konjunkce)! V souvislosti s láskou se často mluví o růžových brýlích. Já zde však mluvím o tmavých brýlích, kdy prožívání lásky a způsob milování je do jisté míry nevidomý.
Merkur je zapojen do figury velkého trigonu, což je příznivý vliv. Ale já nevím… Opravdu zde lze hovořit o dobré podpoře od planet, jež jsou obě ve znamení svého pádu (Luna ve Štíru, Mars v Raku)? Někdy bych se bál, jestli tyto planety neudržují svojí „podporou“ člověka déle ve stavu s představou, že vše se v dobré obrátí, aby neodešel, nekonal, nic neměnil, a tím déle trpěl v různých situacích, kde jiný by již praštil do stolu a začal jednat.

Cheirón v 7. domu ukazuje ve vztazích prožívání skrze bolest. Možná zde někdo (těžko říct, zda Vy partnera, nebo partner vás) zkouší „vztahem léčit“. Toto samozřejmě může probíhat na velice nevědomé rovině. Ale zase zde vyvstává otázka, zda jde v takovém případě o partnerství, kde oba by měli stát na stejné rovině, když jeden vnímá druhého jako slabšího, že ho „musí léčit“, namísto aby byl právě jen tím partnerem? Ono to pak může přispět k pocitům, že jeden druhého do něčeho tlačí. Nebo že je ve vztahu přidušen.
Zde je důležité si uvědomit, než nás začne partner léčit (my jeho), že chtít se uzdravit (třeba i ve vztahové rovině) musí chtít skutečně každý sám. Že je potřeba přijmout bolest, kterou v sobě neseme, nechat ji projít, procítit a pak odejít. Sám za sebe. Druhý za nás nezodpovídá.


Možná se pak ještě rozepíšu později k něčemu dalšímu, toto bylo tak v kostce k té vztahové části, co cítím.

Čistě neastrologicky mi tu ještě vyskakuje jedna věc v souvislosti s „láskou a city znenadání a bez důvodu“. A jaké důvody by pro lásku měly být?
Kdysi se mne jedna slečna ptala, proč ji miluji. A co na ní miluji? Proč s ní jsem? Kdyby se zeptala jednou, bral bych to jako zvědavost, otázku do diskuze atd., ale ona chtěla tyto důkazy často! Až moc často! Nikdo jí neřekl a sama na to nepřišla, že když se člověk takto neustále ptá, pak sám si není jist svými city. Jen to přenáší na druhého. Nemluvě o tom, že pokud si svými city nejsme jisti, milujeme skutečně? Ne!
Sám jsem tenkrát neznal odpověď. Přišla až časem. S jinou ženou. Té bych na podobný dotaz dnes odpověděl: „Nevím, proč tě miluji, ale věděl jsem to hned v tom okamžiku, když jsem tě prvně uviděl. A vím to i teď, že tě miluji stále jako tenkrát při prvním setkání v tom vlaku. A věděl jsem to dokonce ještě dříve, než jsme se vůbec setkali, než jsi k nám přistoupila. Setkání už bylo jen ujištěním, že jsem si něco nevysnil. Protože když jsem Tě viděl, věděl jsem úplně vše. Věděl jsem to, co teď nevím, jak slovy pojmenovat. Že vše, co se stalo dříve, stalo se správně, protože jsem byl v tu chvíli tam, kde jsem měl být. A protože to tak stále cítím, nepotřebuji znát důvody. A ty to taky nepotřebuješ. Ani láska nepotřebuje důvody, ta si jen tak je. Není důležité proč, ale že to tak je! Nedostal jsem na výběr, jestli Tě budu milovat. Mohl jsem si vybrat jen to, zda s Tebou budu. A Ty se mnou.“ To je celé.



"V pratelstvi se zda, ze nemuzu nabidnout tolik, co si ostatni preji."
Z čeho tak usuzujete?
Já tam vidím to, že v oblasti přátel můžete mít právě talent dosáhnout souladu, urovnávat i případné spory (mezi přáteli navzájem), že Vám na souladu v této oblasti velmi záleží. Ale pravdou je, že najít přátelé, kteří by uznávali Vaše hodnoty (potažmo Vy jejich), zde není zcela snadné. To může zúžit okruh přátel na minimum. Ovšem u přátel kvalita je rozhodující. I jeden dobrý přítel je lepší, než množství povrchních bez jakékoli hloubky.
Dobrého přítele člověk nenachází jen tak na ulici. Někdy to chce i udržet jisté hranice. Třeba nevlézt s kamarádem do postele. Ujasnit si, jestli chci vztah partnerský, nebo přátelský, ale předem! Některým lidem se takto hranice stírá. Pokud s tím nemají problém, neubližují tím sobě ani druhým, proč ne? Ale v reálu jde často o to, jaký vztah mají sami k sobě. Když si potřebují něco dokazovat...


Jinak obecně jsem chtěl dodat, že zřejmě Vás to táhne značně k mystice. Pokud táhne, tak v pořádku. Ale nezapomínejte, že žijete v reálném hmotném světě! Aby se z mystiky nestal únik před tím "zlým sobeckým světem"! Ještě jednou zde nabádám, ať se máte na pozoru před různými lidmi, kteří přes líbivé řečičky by se vás mohli snažit zneužít pro své cíle. Ti, co nejvíc lichotí a mluví nejvíce o tom, jak jste úžasná a jaké máte dary, to zpravidla nemyslí tak upřímně, jako ten, kdo dokáže přijít i s negativní, avšak konstruktivní kritikou.

Čas je na vaší straně. A máte dobré předpoklady (bez snahy jsou předpoklady jen na dvě věci) vše dobře zvládnout. Ale nebude to lehké.
Objeví se i přátelé a i ve vztahu partnerském je možno časem najít větší ukotvenost. Takový vztah možná bude poněkud netradiční pro velkou skupinu lidí, možná se jeho vášně budou projevovat zcela jinak, než většinová společnost je zvyklá, ale to je Váš život. Ta vášeň nemusí být vůbec v rovině sexuální, ale mnohem více duchovní. Hlavně když bude vyhovovat Vám. :15:



(EDIT 14:10)


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »