Lilith-Selena opozice


24.09.2018 - 02:14
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iteza, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Lilith-Selena opozice
V těchto dnech se dějí docela zásadní a převratné změny, které mnozí vůbec nechápou, protože klasická astrologie nemá ty správné nástroje a není dostatečně otevřená změnám, není dost pružná na to, aby pojmula všechny možné přicházející změny.
Na obloze najdeme hodně zajímavý úkaz. Tedy, reálně vlastně nenajdeme. Dva fiktivní body, Černá Luna - Lilith a Bílá Luna - Selena (nezaměňovat s klasickou Lunou) stojí přesně proti sobě. Navíc stojí na osách Dračí hlavy a dračího ohonu (neboli ose Lunárních uzlů). Na straně Vodnáře jsou Lilith, Dračí ohon a Mars (který se pomalu vzdaluje), na straně Lva je Selena a Dračí hlava.
To, že se jedná o fiktivní body, znamená, že tento vliv nebude viditelný v reálném světě. To ale samozřejmě vůbec nic neznamená. Ve fenomenologii a v systemických konstelacích, můžeme vidět, že i tzv.neexistující princip může reálně opanovat většinu systému. Bude probíhat něco, co se nám může zdát jako zápas o naši duši, o to, jestli být dobrým nebo špatným...i když možná by se slušelo spíš říci jestli být světlým nebo temným. Rozdíl se zdá být nepatrný...ale ta druhá verze v sobě nemá hodnocení.
Temnota je objektivní fakt, který existuje a projevuje se...a nemá smysl dělat, že neexistuje. K životu je třeba, tak jako jsou třeba déšť, tlení, hniloba a obecně všechny věci, co jdou jakoby proti životu.
Když si oba dva principy, co jdou jakoby proti sobě, pozorně prohlédneme, "ohmatáme", pak můžeme zjistit, že to vlastně vůbec není o tom si vybrat jeden z nich. Vybíráme si oba dva, vždycky. V různých časech. Akceptujme je takové, jaké jsou. Světlo a tma. Zároveň.
Většině lidí v současnosti vylejzá na povrch mnoho stínů, splínů a hnusných věcí. Je to přirozený proces. Jediné, co je třeba, je vynést to všechno na světlo. Zvědomit to. Přestat unikat ze země pryč, do vesmíru, do odstupu, do rebelie. Uvědomit si, že jsem inkarnován zde. Dosednout na zem úplně. Vybrat si to tu, přijmout, že tu jsem právem. Vybrat si subjektivní pravdu, jen pro sebe. Začít se individuálně projevovat. Ukázat se, začít zářit, začít sloužit Světu. A Světlu. A taky Tmě. Životu. Máme co nabídnout. Bílá Luna v konjunkci se Vzestupným Uzlem nám říká: buď světlem! Zažehni ten plamen a pomáhej druhým lidem, aby ho v sobě také probudili. Dávej jim radost, připomínej jim, že mohou být zase dětmi a hrát si. Být dospělým je naučený postoj a nic nepřináší! Přestaňme si hrát na sebe a buďme sebou! Vše je dobře a vše je radost a láska!
Žádné ostatní aspekty mi osobně nepřijdou tak klíčové, abych se tu o nich zmiňoval. Jsem hodně zvědav, kdo si této integrace černé a bílé do našich životů z astrologů ještě všimne.

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
24.09.2018 - 05:52 | Filtr
(Ryby) thééé
:74: moc mi to teď pomohlo, děkuji.
Přestaňme si hrát na sebe :15:
24.09.2018 - 07:01 | Filtr
(Rak) aktigram
Vysvetlilo mi to moje sny ktoré už mám druhý týždeň. Ďakujem za príspevok pre mňa dobrý, lebo ja astrologiu vnímam cez intuíciu a tam sú obidve tieto Luny silne začlenené.
24.09.2018 - 09:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jako bych to už někde četla, jen jinýma slovama :14: :4:

Tož asi tak https://www.youtube.com/watch/… :75:

Díky za astro náhled :17: :15:
YouTube
24.09.2018 - 11:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » .
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iteza, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ono už dlouho to je o jednom a tom samém. Mění se kulisy, střídají se situace, ale lekce jsou stále tytéž. A jsou tady, přímo před námi, a říkají nám "Tak nás tu máš, co s náma uděláš? Myslíš si, že nám utečeš? Jsme furt tady a budeme tak dlouho, dokud nás nepochopíš". A pokud jsi už pochopila, pak to všechno zmizí, a hodně věcí se změní, přehodí se výhybka. Neříkám, že pak už bude navždy klid...to nebude. Ale tohle období cítím jako hodně zásadní pro to "rozseknutí", vypořádání se s něčím, konečně, pohnout s něčím, co stálo na místě a zdálo se být kamenné ...
24.09.2018 - 12:18 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
Možná to takto někdo ještě může vnímat, je to obecný společenský aspekt uvidíme..
souboj dobra a zla v osobní rovině může být také podmíněn rozhodnutím, z tzv.svobodné vůle
takzvaně když někdo nehřeší nepotřebuje chodit k faráři pro rozhřešení kát se bojovat s pocity se zlem atd..pokud má tuto otázku již vyřešenu
24.09.2018 - 19:28 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená
No tak mě ta""svatá trojice"" ve Vodnáři sedí na Slunci, takže nešlo si nevšimnout..... :21:
Od různých drobných příhod, nehod, domácích havárek po totální znechucení a odpor k zaměstnání, které jsem nucena vykonávat. A těžce to dře, neboť nejvíc bolí srážka s blbcem. Nějak se jich poslední dobou kolem vyrojilo..... nejspíš moje karma.

Pouze v jedné jediné oblasti má tato konstelace spojení Lilith s Marsem příjemné účinky.... :4: :20:
24.09.2018 - 21:20 | Filtr
(Ryby) Roseanne » Bosch
Taky vnímám několik měsíců ten neklid a to masírování zevnitř, hledání rozřešení nějaké viny z minula, ale neumím si představit že to zmizí nebo rozplyne.Musel by mi někdo odpustit, nebo jak píšeš, jako by chodit za farářem pro rozřešení a bojovat s pocity se zlem ....
24.09.2018 - 22:34 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Roseanne
tak můžeš vyzkoušet nějaké ty svíčkové rituály
s těmi pocity se dá pracovat
25.09.2018 - 01:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Kupodivu, ačkoliv ofiko jsem již delší čas zaplavena hromadou smutku, starosti,bolesti a tak podobně,tak cítím radost a lásku při každém drobném záchvěvu úsměvu a radosti lidí,kteří to teď nemají jednoduché.
25.09.2018 - 16:48 | Filtr
(Ryby) Roseanne » Bosch
Díky, navrhni mi nějaký? ..
25.09.2018 - 16:53 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Roseanne
já je zas tak neznám popisují se v liter a tůře
jsou u knihkupce
já zapaluju normálně svíčku a stav vědomí a tak..
ale dobré jsou obřady agnihotra
očišťují prostor je to celá věda..
hele hele hele
https://agnihotra.108.cz/

https://www.honzazkrkonos.cz//…

https://www.casopis-sifra.cz/agniho…
25.09.2018 - 17:03 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » .
Eskejp je super :15: Přesně humor, který mi sedne jak :71: na hrnec :4:
25.09.2018 - 19:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mici Angóra
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: :15: Jojo. Takhle jsem se nebavila skoro u žádný knihy. Jsem ještě popravdě nenarazila na člověka, kterýmu by se nelíbila. :75:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »