Tarot - prosím o konzultaci výkladu na vztahy:-)


20.09.2018 - 23:48
(Lev) Anianoanine
Tarot - prosím o konzultaci výkladu na vztahy:-)
Ahoooj všichni, vyložila jsem kamarádce karty na vztahy se dvěma muži a moc vás všechny prosím o konzultaci, nejsem si jistá a jsem laik, nevykládám ani dlouho, ani často. Vztah s prvním mužem je dost fyzický, funguje tam hodně chemie, několikrát se rozešli a dali dohromady. ale ona říkala, že to na společnou budoucnost moc nevidí. Vyšly tři karty a to: dvojka mečů, desítka holí a desítka mincí. To bych viděla tak, že ona cítí, že to je na jednu stranu k ničemu (desítka holí), na druhou stranu ale u něj má něco, co ji naplňuje (desítka mincí) a proto se nemůže rozhodnout, co s tím (dva meče). Ještě jsem dovyložila kartu ďábel (energie do budoucna). No, řekla bych že to je celkem naprd a dostane se to do nějakého mrtvého bodu, ze kterého bude těžké se vymotat?

Druhý muž, spíš zatím kamarád, ale líbí se jí jeho přístup k životu a budoucnost si s nim představit umí. Vyšly karty velekněžka, síla a milenci, doloženo eso mečů... tady moc nevím, co s tím... řekla bych, že dojde k obratu (eso mečů) a z toho může nakonec být hluboký pevný partnerský vztah, který ale bude založený hlavně na duševní spriznenosti a ne na te chemii?

Ještě jsem ve výkladech měla jiné karty týkající se minulosti, a když jsem si spocitala kvintesenci, vyšla mi pro první vztah veleknezka a pro druhy císařovna... to by celkem potvrzovalo ten výklad si myslim (veleknezka - spis by mluvila pro smutek, osamelost ve vztahu k dalším kartám, císařovna - s druhým mužem založí rodinu?)

Tak moc moc prosím o názory... a dekuji :79:

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
06.10.2018 - 19:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj,

nejsem odborník, ale cítím to stejně. Vlastně ani nevím, co víc dodat.

Třeba Ti to k něčemu bude, třeba ne. :17: :1:

Navíc i logicky, pokud hledá někoho pro společnou budoucnost a dokáže si to představit s tím druhým, tak ať do toho jde. :15:
02.11.2018 - 23:04 | Filtr
(Panna) zeret
Ahoj, možá odpovídám už pozdě, ale přece. Nevím na co konkrétně si se ptala a nebo si prostě jen vyložila na to jaký ten vztah je. Každopádně druhý muž je slibný. Rozhodně to je vztah, který je duchovní a založen na nějaké spřízněnosti, jak píšeš a mají si co říct. Síla znamená, že bude hodně o ní, jak bude s tím mužem "nakládat" a kam vztah půjde. stejně tak je tam animální fyzická přitažlivost, milenci jsou výmluvní. A esa jsou většinou příležitost, i když zase nevím, na co jsi tu kartu doložila. Kaýdopádně eso mečů se ve vztazích projevuje spíše chladně, takže to bude brát hodně s rozumem ten vztah, ale spíš asi do budoucna až pomine první zamilovanost.

Ten první muž mi spíš příjde, že už to došlo do nějakého bodu, kdy už to není moc životaschopné, jelikož desítky vždy předchází nějakému naplnění. Je to jakýsi vrchol pyramidy, talže to může znamena, že už se naplnilo vše co ve vztahu už naplněno být mělo. A i když z toho konce bude špatná, tak pozitivní na tom je, že horší už to nebude. Ona akorát teď stagnuje,protože se nechce nebo nemůže rozhodnout a spíš jí k němu poutá jakási "mužnost", ale do budoucna to nevypadá.

Ale ber to s rezervou, protože důležité je na co ses konkrétně ptala, alespoň pro mě to je důležité..


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »