Jací že to raci jsou...


01.09.2018 - 01:02
(Rak) Tralalala100
Jací že to raci jsou...
Zdárek! Tak sem teď shlédla poměrně nové video od Antonína Baudyše ml. ohledně znamení raka. Já jsem račice patrně dosti silná, Slunce + Merkur v ráčkovi, luna u ascendentu. Vládce ascendentu v raku. Takže takový echt rak by teda měl být nějaká brzda, co si skladuje svý vzpomínky a nostalgičí každý den nad nimi?:-D A symbolizuje pomalost. aha, aha. Nevím, proč, ale tohle v sobě vůbec necítím. Proč? (díky znamení blížence ve mně? Mars blíženec 10. dům, že mám nutkání stále něco dělat a nejlépe 10 věcí naráz? :-D) Taky že prej teda moc nemluvíme, jen když to má být. spíše cítíme. Ano, možná. Je pravda, že do sebe všechno tak nějak nasávám, tu atmosféru, ráda se kochám. Ale miluji debatování s přáteli, nebo klidně s cizími, miluji když se můžu projevit, to co si myslím, a ne že bych tamhle někde v rohu stála a ostýchavostí ani nemlkla (Ikdyž když nad tím přemýšlím, když sem byla maličká, tak to asi tak bylo). Celkově úúúplně tak moc s těmito vlastnostmi nerezonuji, spíše s rysy blíženci a panny. Přitom mi bylo řečeno od jiného astrologa, že rak je také cestovatelské znamení. A toto cítím na 1000%, avšak se to drobek vylučuje s ostatními věcmi, co jsem postřehla od pana Baudyše. Tak jací, že to vlastně raci jsou? :25: Přijde mi, že každý astrolog si to tak nějak vykládá po svém. Postupně snad zjišťuji, že ani těm horoskopům nemohu věřit. :-D

Příspěvky v diskuzi

Stránka: 1 2
Řazení:
01.09.2018 - 07:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele VerONE, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já znám jednoho jediného raka - muže, ve svém životě.

Vyděrač,manipulátor a hrozně křivej člověk...

Nemusí to platit o všech...Jen říkám,jak toho jednoho raka ,ve svém životě,znám já...
01.09.2018 - 15:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nooo... vždycky, když se někde paušalizuje znamení, říkám si... ok, užitečné, ale já přece nejsem jen jedno znamení. :4: Tak je pak logické, že Ti něco nesedí, však ani zákonitě nemůže.

Co si myslím o Racích - překvapivě jsem teď zjistila, že jich mám v životě opravdu dost. Ale jako by to všechno Račí jaksi ustupovalo před tím zbytkem.

Moje mamka je sice Blíženec s ASC ve Lvu, ale v Raku má Lunu, Mars, Merkur, 12. dům i jeho vládce... A stejně - kromě nějaké větší empatie a nacítěnosti ho v ní opravdu tolik nevidím. Kdo ví, třeba to vidět ani neumím...

Pak mám několik kamarádů Raků... jeden se Sluncem a Lunou v něm, ale ten mi teda vždycky přišel neskutečně ohnivý - jenže já vím, že u něj mě přitahuje ten Mars s Venuší ve Lvu. :4: A samozřejmě Pluto v 1. domě, což je taková moje úchylka, navíc ve Štíru...

Další kamarád - Slunce, Luna a Venuše v Raku, takovej hodně tajemnej, ale hodnej, rozhodně ne můj typ... ale fascinovala mě nejspíš jeho Lilith přesně na Saturnu a Jupiter na ASC...

No, mohla bych pokračovat dál, ale ono se z toho nedá stejně asi nic vyvodit. :63:

Asi jen to, že s nimi mám obecně velmi dobré zkušenosti i vztahy, což je asi v rozporu s ostatními v této diskuzi. :4:
01.09.2018 - 15:34 | Filtr
(Býk) player
Zrození v horkém létě. V chládku jim dobře jest...
01.09.2018 - 15:51 | Filtr
(Panna) vlastneaninevim
Tedy jsem se na to video podívala. Znám muže s Rakem na Asc, Venuší v Raku ve druhém domě, dále s Lunou v konjunkci se Sluncem na samém počátku Lva rovněž ve druhém domě a se Severním uzlem v konjunkci se Saturnem ve 4. domě v Panně. A musím říct, že to, co říká Tonda v dotčeném videu zcela koresponduje s mou zkušeností s tímto mužem. Distanc pak současně vyjadřuji ke konspiračním teoriím Tondy, které ve videu skloňuje.
02.09.2018 - 13:06 | Filtr
(Rak) aktigram
Presne také budú vždy odpovede ak sa pýtame iba na slnečné znamenie, píše skôr ten čo ma zlú skúsenosť, lenže to vôbec nemusel spôsobiť ten Rak ale iné znamenia či planéty v nich.
03.09.2018 - 16:15 | Filtr
(Rak) Natalie Lednicka
To video jsem videla a souhlasím. Mám raka silně obsazeného.slunce, luna ,venuše i jupiter. Jsem dost introvertni člověk, bohužel s tou smůlou ze na sebe poutam pozornost i když o ní nestojím. Každopádně moje slova mají vždy důraz a vim co mam rict. Spise mám problém s chápáním svého asc v kozorohu. Je to tak strašný protiklad ze nevim jak to pobrat ?
03.09.2018 - 19:33 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Nešel by udělat nějaký výcuc? Já mám problém vydržet pana Baudyše poslouchat dýl než 10 minut v kuse, čímž se ho ovšem nechci nijak dotknout. :14:
03.09.2018 - 19:52 | Filtr
(Rak) aktigram » Mici Angóra
Myslela som že som jedina, nedokažem ale dnes som sa prinútila no vycuc neviem dať lebo som zrejme ani nepočuvala. Hovorí neskutočne rozvláčne a ja to nedokážem sledovať.
03.09.2018 - 20:22 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » aktigram
som tři
03.09.2018 - 21:06 | Filtr
(Blíženci) tajga » aktigram
Nápodobně. A přitom ani nevím proč, zkusila jsem si s ním udělat partnerský horoskop a nemáme nijak zvlášť napjaté konstelace :4: přesto nedokážu :50:
03.09.2018 - 22:27 | Filtr
(Rak) Áta22 » Mici Angóra
Tak pět; oprava - přehlédla jsem Tajgu; ale přinutila jsem se a vydržela, abych nepřišla o nějaké moudré informace. O nic jsem nepřišla – všeobecné zhodnocení raka z moudrých astrologických učebnic: přecitlivělí introverti, nevýřeční, bojácní, pomalí, pro-rodinní, náladoví, opatrovničtí, patrioti, zaměření na minulost, přítomen rozměr oběti… atd. Pak dost politicky laděných a osobních názorů. A ještě zmínil, že slunce ve 4. domě = rak, asc. v raku = rak a luna v raku = rak. Ale dozvěděla jsem se, kdo ze známých osobností se narodil se sluncem v raku; po téhle lajně jsem nikdy napátrala a tím charakteristiku raka, potvrdil i vyvrátil: Frida Khalo, N. Tesla, Elon Musk, G. J. Caesar, Al. Makedonský, F. Kafka, M. Tyson, J. Jágr, A. Merkel, princezna Diana + syn Wiliam, S. Exupery, Messi, Zidane, M. Streepová, T. Hanks, H. Ford… a další, všechno si nepamatuji a hlavně se omlouvám, protože nevím přesně, jak se ta jména píšou. Toť moje shrnutí, jo a ještě bylo řečeno, že račice jsou drobné, zakrslé, malinké s výrazným hrudníkem (z hlediska nemocí a také velká ňadra asi), načež při fotografii P. Andersson zkonstatoval, že tady pomohl silikon :63:
03.09.2018 - 23:01 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Áta22
nezapomínejme však že raci jsou znamení tvořivá, nacházejí se v domě rohovém, jsou to znamení šéfovská, a mají nejlepší vyhlídky pro práci s energií, výborní magici věštci a okultisti (astrologové)
04.09.2018 - 08:11 | Filtr
(Rak) aktigram » Áta22
Ja som si zapamätala že on je Strelec ale nikto mu nepovie že je strelec ale Rak, lebo ma ASC raka a tiež že sú to najľudskejšie bytosti a každá žena ked ma malé dieťa je viac račicou lebo to je račia energia. Tiež tí čo sa narodili v prvej štvrti Luny sú viac raci ako iné znamenie, lebo Luna prebije Slnko. Tiež že nechcú nikomu ublížiť a sú dobrí a trpezlivý. Vraj ta račia energia je veľmi silná a dá vždy na sebe znať aj v inom znamení.
To iba o tej jednej hovoril že je drobná, ale že medzi raky nepatria mohutné postavy asi je pravda aj z môjho postrehu aj ked moja dcéra nie je ani drobunka a ani útlučka.
Si predstavte že ja som si nevedela vôbec na nič spomenúť ked sa Mici pýtala a až táno po prebudení som si začala spomínať o čom to ten človek hovoril.
04.09.2018 - 13:01 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Áta22
Jágr není Rak :63: Jinak ale díky :17:
04.09.2018 - 13:03 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » aktigram
"nikto mu nepovie že je strelec ale Rak, lebo ma ASC raka"

Není to náhodou tak, že má na ascendentu Lunu? :3:
04.09.2018 - 15:54 | Filtr
(Rak) aktigram » Mici Angóra
Je to možné ja som to nedokazala veľmi vnímať a hovoril vtedy o ascedente tak som to nejako spojila.
04.09.2018 - 19:29 | Filtr
(Rak) Áta22 » Bosch
To se mi nezdá, že by charakteristika znamení raka obsahovala i ambici šéfování. To vyvozuješ z toho, že je to kardinální znamení? Jako dosáhnout svého cíle to ano, tam určitě ambice a vytrvalost + diplomacie jsou, ale někomu velet, mít moc, ovládat, rozkazovat… to asi ne. To obnáší neustálé konfrontace, bojůvky, násilí/tlak, prosazování se, ostré lokty… obrovské množství nesmyslně vydané energie. Místo šéfování ten rak chce pravděpodobněji všechny poutníky a pocestné obejmout, pohladit a uvařit jim večeři. A pak je rád, že mu dají chvilku všichni pokoj a nechají ho žít v klidu svým životem ve své jeskyni :1:
04.09.2018 - 19:35 | Filtr
(Rak) Áta22 » Mici Angóra
Aha, on je vodnář, tak ho myslím zmínil v kontextu 4. domu v raku…nebo nevím; ona to byla docela fuška udržet pozornost.
04.09.2018 - 19:35 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Áta22
tak je to znamení kardinální šéfovské
to co popisuješ je spíše způsob jak jdou na to
jistěže obrovské množství nesmyslně vydané energie není jejich styl to je na jejich protějšku capricornech
oni na to jdou opačně
a nemluvím o oblastech kde
jen o principu
04.09.2018 - 20:43 | Filtr
(Rak) aktigram » Bosch
Aj ja som presvedčená že z Rakov sú dobrí šéfovia poznám viacerých, vedia to aj so zamestnancami aj s vrchnosťou ale tiež poznám jedného úlisného šéfa a ten bol taký ako som napísala úlisný a zákerný ale vždy si máme vybrať zo znamenia.
04.09.2018 - 21:05 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » aktigram
hlavně šéfují doma
04.09.2018 - 21:09 | Filtr
(Rak) aktigram » Bosch
Myslím že nie, možno račice v kuchyni ale chlapi nemyslím, oni sa radšej vezú.
04.09.2018 - 21:53 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » aktigram
No ono hodně záleží, co je zač partnerka, třeba když má Rak doma např. Štírku, tak mu nezbyde než se vézt, takových párů znám víc :2:
04.09.2018 - 22:05 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » aktigram
to nemusí být jenom kuchyň
doma jako obecně
to ovládají
05.09.2018 - 05:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bosch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele VerONE, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: šéfovská..ano..

Hlavně doma diktatura a zneužívání..

(Zkušenost bohužel blízké osoby)
Příspěvky: 1-25 26-35
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »