Lilith sedmý dům


29.08.2018 - 08:03
(Ryby) Maek
Lilith sedmý dům
Nerozumím astrologii, ale zajímá mne. V diskuzích zde, jsem četl, že sedmý dům jsou vztahy, mám tam Lilith a Jupitera. Když jsem četl knížku o Lilith, tak mnohem více jsem se viděl v tom, jako bych měl mít Lilith v rybách a mám ji v raku.
Může mi prosím někdo říct (napsat) jak to s tím je? Lilith - 7. dům (vztahy)
Děkuju.
Marek

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
29.08.2018 - 09:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iteza, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Moje zkušenost: Lilith se chová jako slepá skvrna. Je to místo, které je nejvíc aracionální (ve smyslu ani racionální, ani iracionální, prostě ještě úplně jiná), nejvíc nepochopitelné, nevysvětlitelné. V sedmém domě se to týká vztahů. Protože mám taky Lilith v sedmém domě, zkusím předat svou zkušenost. V mém případě, nikdy jsem nepochopil důvody a pohnutky, proč moje vztahy začínaly a proč končily. Lekce, kterou jsem musel přijmout, bylo to, že se prostě udály, z velké části bez mého přímého přičinění (o nevědomém vlivu by se ovšem dalo taky povídat). Často byly velmi hluboké a v jistém smyslu nemilosrdné, protože šly úplně mimo morální stupnici, s pojmem "dobré" a "špatné" Lilith zkrátka nepracuje. Věci, jako nevěra, zrada apod. mnozí považují za děsně negativní, ale pro Lilith to jsou prostě jen věci, na které dojít může a nemusí. Nevyhledává je, ale ani se jim nebrání.
29.08.2018 - 12:17 | Filtr
(Rak) aktigram » Iteza
Súhlasím, Lilith neurčuje plus či mínus ona núti žiť. Ja čo mám odpozorované tak vo vzťahovej rovine ale tiež záleží v akom znamení to je, núti človeka prijať takého aký je, vytiahne z neho všetko aj špinu aj krásu a nemilosrdne to predvedie vo vzťahu, ak si človek uvedomí svoju hodnotu aj potom čo nazrel na dno duše je slobodný a Lilith mu praje, už ho nemusí skúšať a ísť hlbšie a hlbšie.
29.08.2018 - 20:24 | Filtr
(Ryby) Maek » Iteza
Děkuju za příspěvek.

Tak jestli tomu dobře rozumím, tak Lilith, pokud ji mám v sedmém domě, budu prožívat skrze partnerku?

Za posledních hodně let jsem měl jedinou partnerku, protože se cítím silně monogamní, tak nemám moc zkušeností. Ale podle knihy https://www.databazeknih.cz/knihy/…
osobně a to velmi silně prožívám Lilith jako bych ji měl v rybách. To na mě sedělo jak :71: na hrnec :3:
29.08.2018 - 21:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Maek
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iteza, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Něco jiného je, pokud je sedmý dům obsazen více planetami. Vždy se dívejte na posloupnost. Vy máte nejdřív Jupiter a pak Lilith. Takže vztahy budou nejprv jupitersky velkorysé, idealistické a tak trochu nadživotní, spíš to budou takové až ideje, morálně správné, vznešené, spravedlivé...a poněkud přehnané. Načež přichází na scénu Lilith, a vší vaší vznešenosti se od srdce vysměje a ztropí nějakou scénu, něco trapného, nějaké faux-pas. Jinými slovy, v tomto případě se většinou Lilith projevuje v návaznosti na to, co uděláte s Jupiterem.
30.08.2018 - 08:35 | Filtr
(Ryby) Maek » Iteza
No to se teprve uvidí co udělám s Jupiterem.
V tuto chvíli to celkově žádná velká radost není. Mírně řečeno.

Ještě jednou děkuju ;)


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »