URAN a jeho pochopenie


15.07.2018 - 16:37
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

URAN a jeho pochopenie
Pred pár dňami som písala o tom ako vnímam vnútorný pokoj v sebe a predsa sú noci ktoré sú iné. Som snový typ a sny si pamätám ale teraz prišlo novolunie so zatmením a to na mojom slnku a Uranovi a ja som vedela že je to nejaký prelom pre mňa a predsa tomu všetkému nerozumiem.
Už tri noci a dni som spiaca krásavica, stále sa mi chce spať / ja vôbec neviem počas dňa spať a v noci tiež dosť málo/ takže to je aj na 5 rokov denného spania. Stále sa budím s tým že niečomu nerozumiem, neviem ako to myslel neviem to pochopiť. No z dnešného ranného sna som už pochopila že ide o môj URAN a mojich 63 rokov lebo o pár dni už budem mať 64 a preto musíme finišovať lebo sa to musí ukončiť.
No časť zo sna - ja to nechápem, nerozumiem čo odo mňa chcete.
Nevyužívaš svoje dary, nevieš sa zbaviť ľudí aj ked vieš od začiatku že ti ublížia, bojiš sa čo povedia alebo či je to správne. Moje odpovede - áno je to pravda neviem aké dary mám a preto ich neviem využiť, neviem byť iná. je to pravda že od prvej chvíle viem že od toho človeka mám ísť čo najdalej a predsa mu dám šancu.
Toto je u mňa aj v skutočnosti, naozaj som taká.
Dnes som už bola v posteli 3x počas dňa a ja som okamžite každý raz aj zaspala a až teraz niečo viacej
Dokazala si prijať všetkých ale stále maš problém s tým čo ti je najbližšie, no povedz kto je na tvojom Slnku? - Uran
- no vidíš už si pokročila už to nie je odpoved - ten strašný Uran.
Ak si vedela tak rýchlo spracovať energiu aj Saturna tak prečo nedokažeš prijať aj jeho čo ti je najbližšie.
Moja odpoved - ja neviem čo mi on dáva, mám strach z jeho energie, neviem čo s ňou.
Prečo? - neviem, nikdy som nečítala o niečom super dobrom čo ma Uran ale iba o tom horšom, je škodca predsa.
Už nemáš veľa času a musíš využiť svoje dary, no je dobré že si svojho Urana už prijala, lebo to je veľa ostatné pôjde za tebou.

Tak prosím napíšte mi čo treba spracovať aká je to uranovska energia, viem tu výbušnosť a pod. lenže zrejme o to nešlo, myslím že aj to mám spracované, vraj je tam veľa dobrého len ja neviem čo.

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
15.07.2018 - 17:19 | Filtr
(Štír) Nabi*
Ahoj :-) teda máš zajímavé sny :15:

Za mě Uranské tranzity chtějí změnu, vždycky! Je jedno v čem, jedno jak, prostě ta energie se chce hýbat. Proto se mu taky přezdívá revolucionář. Uranské tranzity sleduju už roky. Někdy člověk ví co udělat, někdy ne (a někdy to taky nechce vidět, nebo není OCHOTNÝ). Pokud nevím, snažím se do svého života přivést nějakou změnu, něco nového, něco co jsem už třeba dávno chtěla udělat, ale bála jsem se nebo jsem si našla vždycky tisíc výmluv proč to neudělat.
Ono, jestliže pro člověka není přirozené věci měnit tak je třeba začít pomalu. Něčím třeba obyčejným. Postupně to nastartuje změny v životě, člověk si zvykne a hlavně mu bude proudit nová energie do života. A o to jde. Uděláš jednu malou změnu, která se zdá být bezvýznamná, ale nakonec to může dát do pohybu spoustu dalších věcí.
To je moje doporučení vlastně s jakoukoliv planetou, kdy třeba nevíme co s ní nebo jí nerozumíme.
Stejně jsem to dělala i se Saturnem, samozřejmě opět tématicky co k němu patří (učila jsem se důslednosti, přirozeně jsem furt dělala pořádek :4:, rozhodovala jsem se pomalu, učila se trpělivosti) a stejně tak se učím teď zacházet s Neptunem, což je pro mě velká životní lekce.
Někdy holt člověk neví, takže je třeba zkoušet co zabere, co nám dá uvědomění. Pak jsou samozřejmě tranzity, kdy se třeba uranské prolínají s jinými dlouhodobými a to je pak o téma navíc a člověk musí umět vyvažovat a rozpoznat kdy použít kterou energii. Já mám teď třeba uranské s neptunskými a věř mi, že někdy fakt nevím co se po mě chce :20: Takže trpělivost a asi důvěra v to, že se ukáže po cestě, to co potřebuješ a ty budeš vědět, a postupně se ti bude odhalovat celkový obraz. Takže odvahu :62: to zvládneš!
15.07.2018 - 17:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nabi*
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ďakujem, no mám v tom stále zmätok. Ja sa dosť chovam nepredvidavo, robim veci v tej chvíli lebo to tak cítim. Takže neviem aké zmeny robiť a čo by to malo súvisieť s tym darom zrejme uranovským.
15.07.2018 - 18:05 | Filtr
(Štír) Nabi* » aktigram
Možná, že odpověď na změnu je začít se chovat predvídavo :4:
Teď vážně :4:! Uran opo Saturn v tranzitech, může pomoct uvědomit si, že je potřeba pevné základny k tomu, abychom z toho bodu mohli projevit uranské energie, které bez Saturnu jsou jako neřízená střela (A saturnské bez uranských příliš nepružné). Krom toho máš v nativu Dračí Ocas na Uranském stéliu (to může být něco, co si se už naučila v minulosti, minulých životech). Oproti tomu Dračí Hlava je v Kozorohu (Saturn!!!). Podle mě se máš naučit tyhle energie vyvážit, tak aby ty uranské stránky byly k užitku tobě i jiným.
Rozumíš co myslím?
Máš tam teda ještě plutonské a Neptunské tranzity, ale do těch se mi nechce pouštět :4: takže to takto oddělím.
15.07.2018 - 18:09 | Filtr
(Štír) Nabi* » Nabi*
No a vlastně ten tranzitní Pluto v opo na Slunce, to je taky transformace osobnosti, přechod na jinou pokročilejší (doufejme) úroveň.
Nic, já bych to zkusila přes ty saturnské vlastnosti a jestli nezabere, tak bych hledala dál :4: Moc bych to nekomplikovala. Nějak se začít musí :3:
15.07.2018 - 19:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nabi*
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Veľmi pekne dakujem, myslím že to necham plávať a budem pozorovať čo sa deje.
V tom sne mi bolo skôr vytknuté to že sa bojím a teda som opatrná no a ked tak dumam tak určite som si nikdy dostatočne neverila - lebo neviem či som " ryba alebo rak" :1:
16.07.2018 - 17:27 | Filtr
(Ryby) MG34 » aktigram
Připojuju se ke změnám.

Nemají to být změny běžné, neškodné (změna účesu, cesty do práce, atd.), ale naopak změny zásadní - kvůli kterým se musíš třeba přestěhovat, změnit práci a zájmy, změnit partnera/okruh známých. A na to se musíš pořádně nadechnout a pak do toho prostě bez přemýšlení po hlavě vletět.

Usuzuju dle sebe a Uranu na ascendentu, který mi tu občas někdo předhazuje.
16.07.2018 - 18:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » MG34
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
áno, aj ja to tak vnímam môj Uran chce zmenu a veľkú nijaké oblbovaky. Len neviem ako do toho, potrebujem veľkú zmenu s mojim bývaním a možnoa aj zo sebou.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »