Celostní stomatologie


22.06.2018 - 09:32
(Býk) balboa
Celostní stomatologie
Ahoj,

víte o nějakém zubaři, co se dívá na věc i z pohledu energie?
Zajímalo by mě, jestli může mít souvislost spousta amalgamu a železa v puse např. s polestmi zad, únavou atd... Našel jsem celkem profi zubaře, ale řeší vše jen mechanicky... asi by to bylo OK, ale přece jen bych zašel za někým, kdo rozumií souvislostem :4:

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
22.06.2018 - 10:23 | Filtr
(Rak) dan162
Viděl jsem v knihkupectví na to knihu, která dávala do souvislostí s tělem jednotlivé zuby i jejich stav. Když jsem se na to své zubařky ptal, tak říkala, že takový přístup není fantasmagorie.

Zubař přednostně řeší vše akutní, když je akutní v pohodě, tak dá doporučení na nějaký zákrok, a jen nevíš, zda je motivované vytěžením pacienta, nejlepší praxí nebo celostním pohledem :-)) Podle mne je nejlepší své chronické stavy si nastudovat sám, souvislosti pochopit a něco zkusit
23.06.2018 - 18:22 | Filtr
(Ryby) Flory
Znam jednoho v Praze. Je z Ukrajiny. Super lecitel, ale nedela to oficialne, spis ma jen u zakroku takove pripominky :1:

jinak kazdy zub je propojeny na nejaky organ, asi pres meridiany, ja jen vim, ze ruzne stolicky jsou ruzne sekce streva

zrovna zuby jsou fenomen zdedeny, vice nez na hygiene zalezi u deti na energii tchi rodicu

v dospelosti, kdy se clovek oddeli, uz je luzko uplne zformovane a malo s nim jde zpetne delat, nicmene cesty jsou :1:
23.06.2018 - 21:01 | Filtr
(Štír) Indírečka
Ahojky, souvislost to urcite ma. Zajdi se nechat promerit Imago sensitivem, pak budes 100% vedet, na cem jses. Zubari ti to nereknou. S tim vubec nepocitej. Ti resi jen vrtani, trhani a snazi se o napravu paradentozy, ale jeji lecbu neznaji, jsou to vlastne bakterie v celem tele a to se musi vyresit celkove. Pristroj IMAGO SENSITIV ti prozradi vse o tvem tele.
24.06.2018 - 22:46 | Filtr
(Býk) balboa
Ono to není jenom o uvolňování těžkých kovů, ale o proudění energie. Dle nějakých článků to prostě narušuje elektromagnetické pole člověka a pak dochází k různým deformacím... nejradši bych to měl už za sebou, ale termín mám až v srpnu, do té doby se snažím co nejvíc zjistit, hlavně jak to udělat správně, abych neměl v puse pokud možno žádné kovy.
25.06.2018 - 08:22 | Filtr
(Střelec) tiferett
Ja som sa práve nedávno mojej zubárky pýtala, čo si myslí o vplyve amalgámu na telo a povedala mi, že bola na velkej konferencii vo Švajčiarsku, kde sa zaoberali týmto problémom na základe dlhodobých výskumov a zistili(lekári, zubári), že sa nenašľli nijaké stopy ortuti ani iných prvkov nikde v tele - ani v nechtoch, vlasoch, koži, kostiach...A tak to uzavreli tým že tento velký boom výmeny amalgamámových blômb za biele je zase len biznis farmaceutov. Aj keď samozrejme sama moja zubárky dáva na predné zuby biele blomby z estetických dôvodov.

A čo sa týka spojitosti zub - orgán - tým sa naši zubári vôbec nezaoberajú. Mojej dcere nedávno mirnix- dirnix zubár vytrhol dve zdravé osmičky, lebo má úzku lebku a aj tak by sa vraj pokazili. Vôbec neriešil, že energie osmičiek suvisí so srdcom,obehovým systémom a nervovým systemom a tak ktovie aké dôelsky bude mať časom vytrhnutie dvoch zdravých osmičiek, kedže na ich mieste ostala velká energetická "diera".
27.06.2018 - 01:11 | Filtr
(Býk) balboa » tiferett
S tímto paradigmatem jsem seznámený, větší nebezpečí vzniká spíš v momentě, kdy se odvrtávají... ale mě ani tak nejde o částice rtuti, jako spíš o vlny :)


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »