co cítí - tarot


10.06.2018 - 13:13
(Lev) Honney
co cítí - tarot
Ahoooj mili kolegove,

chtela bych vas pozadat o pomoc s vykladem pro mou kamosku ohledne jeji znamosti.
Delala jsem vyklad co citi znamost (X) ke dvema slecnam. Jedna z nich je jeho pritelkyne (Y), druha vic nez kamaradka - Z (moje kamoska).Neni to nijak specialni vyklad, jenom tri karty.

1. co citi X ke Y : eso mecu-6mecu-blazen
-moje interpretace: v tomhle vztahu nevidim moc emoci, teda ne takovych ktere by ve vztahu byt mely. Je to vztah spis racionalni, no X si uvedomuje, ze Y nemiluje, je mezi partneri odstup a chlad. chut odjeit z daneho vztahu potvrzuje i druha karta - 6 mecu -X by chtel od Y odejit a kdyz uz ne fyzicky,tak emocionalne se tak urcite deje.Blazna bych intepretovala jako povrchnost a nestalost v jejich vztahu.

2. co citi X k Z : vez -paze mecu-kral pentalku
-moje interpretace: X vi, ze kdyz chce neco mit se Z, musi nastat radikalni zmena (rozchod s Y), ale ve vsoebecnosti muzu rict, ze tady jsou ty city hezci. Z zmenila X, jeho zivot otocila naruby a on uz nechce potlacovat, co k ni citi, je jako casovana bomba plna emoci.Ale stale se drzi rozumu a nenecha se nect city. V soucasne dobe se venuje studiu a na Z nema tolik casu, proto tam vidim i jistou sobeckost z jeho strany vuci ni (nechtenou,no prece). Vesmes he to vsak clovek plny citu k ni,oddany, pevny, se snahou se o Z postarat,chranit ji.

Tak jak, pratele?Souhlasite,nebo moje vyklady vidite jinak? :1:
Dekuji moc za pomoc :79: :79: :79:

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
10.06.2018 - 16:24 | Filtr
(Štír) Antar
Ahoj,
zkus ještě použít pro stejný výklad jenom velké arkánum.
Jsou to přece jenom symboly s hlubším a silnějším významem.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »