?


01.06.2018 - 07:13
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

?
No už si pripadam ako pozemšťan ked písal že to vlákno zaklada kvôli tomu aby si nejaké veci ujasnil, lebo teraz to robím aj ja. Budem dalej pokračovať na moje vlákno sna Lilith, potom vlákno o tom ako sa človek môže zmeniť.
No pri tom všetko čo ma to donútilo premýšľať som si spomenula na mnoho veci a ja ich naozaj nechcem na sebe zmeniť, myslím že to k tomu môjmu škorpionovi patrí.
Včera som sa dozvedela že archetyp moci Saturna je to čo celý život robím - postavím sa sama proti všetkým ak to tak cítim.
Aj ked to vyzerá že tie veci robím preto že sa potrebujem zviditeľniť alebo čakám za to niečo - nie je to tak, aspoň úplne tak. Človek niekde v svojej duši čaká na zviditeľnenie a hlavne tie uranovskoslniečkove detia tiež čakám že ak pôjdu proti mne všetci tak sa ma niekto zastane a postaví sa ku mne.
No a naozaj s ami to stalo aj v praxi a veľké nádavky a preklinanie skončilo v tu chvíľu ked sa za mňa postavili cudzí ľudia, bolo to ako by ma objímal celý svet.
Po revolúcií sa to nenosilo a vlastne trochu to vadilo aj mne, v robote si zvykli že ked niekto potreboval pomoc poslali ho za mnou a ja som vybavovala a žiadala a veľakrát ani len dakujem nebolo.
Chodila som v 95 ku psychologičke a ona mi to tiež hovorila, že to nie je dobre ak všetko preberám a zastanem sa vždy iných, no potom sme mali veľkú debatu na túto tému, lebo moje vysvetlenie prečo?
Neviem, ale neviem si pomôcť ked vidím že sa ľudia obratili proti niekomu a všetci na neho kydajú odrazu neverím že majú pravdu, už to nie je o pravde ale o davovej psychóze a ja aj keby to bol nepriateľ tak odrazu začnem na ňom nachádzať niečo dobre a hovorím o tom tým ľudom.
psychologička - no a prečo? - preto, lebo vo chvíľach ked sa zomkne skupina proti jedincovi by mal niekto stať pri ňom, každý si to zaslúži a mal by to mať.
TOTO bola potom téma dalších sedení, pochopila moje myslenie a povedala že sa na to nikdy takto nepozerala ale že je v tom obsiahnuté veľmi veľa takej nadrozmerovej lásky.
Povedala som jej o tom ako ked niekto veľmi človeku ublíži a v tej chvíli sa nájde niekto kto sa ho zastane, v tom momente je odžitá zlá skúsenosť a ostane len to niečo dobre pri srdiečku, aj ked o tom budete hovoriť žiaden hnev sa neukáže lebo viete že tam je ten obrovský rozmer lásky.
Takže toto nechcem na sebe zmeniť, takáto som bola vždy a verím že aj budem, aj ked veľakrát s ranami na duši, neviem byť moderná, viem byť iba sama sebou.
Ešte stále neviem dať názov tejto téme.

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
01.06.2018 - 09:17 | Filtr
(Váhy) Buddha/2
:4: Ty taky nevíš co chceš. Nejdřív se ptáš jak se člověk může změnit a vzápětí z tebe vypadne, že se vlastně vůbec měnit nechceš.

Neboj, už Ti nic psát nebudu (ono to stejně nemá cenu :20: :14:)
01.06.2018 - 09:25 | Filtr
(Ryby) MG34
No, když už mne zmiňuješ...

Pozastavím se nad tím "ty vers. oni" (ať už je to co je to). Člověk si často staví určité stereotypy - "jich" je víc, takže je to nerovný boj, nacházím se v nevýhodě, "oni" mi škodí, atd. Ale často to tak není. Ty jsi jedna, "oni" jsou jeden (dav) - je to férovka a nemyslím to nijak ze srandy - fakt to myslím vážně. Někdy to může být dokonce opačně - úplné vraždění neviňátek. Tento způsob nahlížení dost pomáhá.

Koneckonců je to taková červená nit, která se táhne celým mým působením nejen na tomto serveru - tohle si nějak zkoušet, ujasňovat, trénovat, odříkat, atd. Zleva zprava. Nikdy jsem se nevyskytoval tam, kde bych byl v souladu s většinou.

A k tomu veřejnému rovnání si myšlenek. To dost lidí nedocení - pokud opravdu dáváš všanc svůj nejvnitřnější myšlenkově-rozhodovací proces, zákonitě tam budou různé závory, bloky, zanedbání, bagatelizace, případně nějaká uklízecí četa, atd. a nad tím tvoje vůle to řídit a žít z toho. Invaze "těch druhých" do tohoto prostoru je nevyhnutelná a bývá o to silnější, pokud oni sami svůj proces skrývají. Kdyby ho museli takto veřejně demaskovat, asi by se leckdo divil, jak káží vodu a pijí víno a jak snadno se jim v jejich hlavě dá nalézt jednoduchost - v tom špatném slova smyslu.
01.06.2018 - 10:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » MG34
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No tak vidíš, nový uhol pohľadu - oni sú dav a teda jeden a ja som tiež jeden.
Myslím ž každý čokoľvek ked napíše tak vlastne hovorí o sebe, bud to potrebuje spracovať alebo sa ho to nejako inak dotýka, ide o to si to aj priznať. Ja naozaj potrebujem zrovnať svoje pocity a myšlienkové pochody, je to tak že len čo to vyslovíš či napíšeš odrazu to môžeš vidieť inak, no presne je vtedy človek vydaný na milosť či nemilosť.
01.06.2018 - 10:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Buddha/2
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No zrejme si to vlakno o tom ako sa človek môže zmeniť už nečítal dalej, lebo tam som napísala svoju čerstvú skúsenosť a pochopila som že sú veci ktoré nemusím zmeniť, vlastne mi vyhovujú a o tom bolo celé vlákno, pochopiť to akú zmenu alebo či zmenu. Ďakujem za názor.
01.06.2018 - 10:30 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » aktigram
Četl.
Není zač :29:
01.06.2018 - 10:59 | Filtr
(Býk) player
V takovýmhle věku už se člověk nezmění , nebo...nevim , co by se muselo stát.

Jen jedna věc: Albert Einstein říkal: většina většinou nemá pravdu. :4:
01.06.2018 - 11:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No vidíš tak aj Einstein si to myslel. No a tiež si myslím že v mojom veku možno môžem rekapitulovať a zhodnocovať no veľa už so svojou povahou nanarobím.
01.06.2018 - 11:07 | Filtr
(Býk) player » aktigram
Tak jasně. Musíš vařit z toho , co je k mání. A pokud si o sobě myslíš , že jsi hrozná , nebo divná...ber to takhle: každej jsme nějakej. A kyždé povahy je potřeba , každý plní nějaký úkol.
01.06.2018 - 18:09 | Filtr
(Štír) tronco
!
01.06.2018 - 18:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tronco
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
!
??
01.06.2018 - 19:07 | Filtr
(Štír) tronco » aktigram
:49: :27:
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
02.06.2018 - 11:26 | Filtr
(Štír) tronco
Na nadpis ?
Odpoved !
Snazil jsem se naznacit i tou rovnici, ze mi to prijde cele, ze si to delas slozite diky "neznamym" a nevedel jsem, jak Ti jednoduse odpovedet. Slova mi pripadala slozita. :44:
02.06.2018 - 12:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tronco
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pochopila som to a máš pravdu.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »