Algol


23.04.2018 - 15:37
(Střelec) Ella6812
Algol
Ahoj,

nemáte prosím někdo zkušenost se stálicí Algol? Zejména když je v konjunkci s Descendentem? Zajímalo by mě, jak to ovlivňuje vztahy k druhým lidem, hlavně k partnerkám. Tradiční výklady jsou dost děsivé, ne každý s Algolem je nutně násilník. V tomto případě je Algol od DESC 0°20 a je také v konjunkci s Jupiterem, který je na 29°Býka. Takže tady je orbis cca 3°. Díky...

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
23.04.2018 - 18:26 | Filtr
(Ryby) Mečoun33
Za prvé 3 stupně už je velký orbis. V tradiční astrologii je konjunkce s Jupiterem vysvětlována jako moc a ovládání mas. Takže by se to dalo vysvětli jako, že jedinec bude mít sklony ovládat své partnery, ale nemusí to být nezbytně jen partneři osobní. A v rohových domech ukazuje na ztráty jmění. Já ho mám v 10 domě a Jupiter je jen 2 stupně od něj a je fakt ,že jmění jsem ani prošustrovat nestačil, jelikož jsem se k němu ani nedostal... :4: :3:. A když nepočítám zpracování masa v kuchyni nožem, tak s tím ovládáním mas to také horké nebude... :3:. Tak abych to uzavřel, bude to asi tak důležité, jako to že mám pihu na zadku... :61:
23.04.2018 - 18:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pamätám sa ako som ja prvý krát študovala stálice v mojom horoskope a ani som nedokončila, lebo som bola nešťastná. Ved aj ta SPICA ktorú mám na Neptunovi či Sírius na Jupiterovi mi nakoniec podľa toho čo bolo písané nemali priniesť nič dobre, slávu a nešťastný koniec, tak neviem ta sláva zrejme bude pred tým koncom.
No ale rada by som sa niečomu priučila ak by to chcel niekto vysvetliť lepšie ako som to čítala ja.
26.04.2018 - 15:23 | Filtr
(Lev) Alberto
Moje expritelkyne měla algol na ascendentu.
Zkušenosti: jsem jina, zavrhovana. Symbolicky: hlava medusy, gorgony. Hlava je zde důležitá jako centrum moci a kontroly. Impresivní moc a autorita navenek. Na dsc může být podobné, ale člověk se s tím nechce identifkovat, takže něco takového potkává možná skrze partnery. V podstatě to ale je v něm.
30.04.2018 - 14:49 | Filtr
(Střelec) Ella6812 » Alberto
to ano, určitě je to jeho. A zajímalo by mě, jak to žije. Ten můj kamarád, který má Algol na Desc, v podstatě vždy "zavrhnul" svoji přítelkyni, když začal mít pocit, že by ona mohla zavrhnout jeho... Ale nevím, jestli je to jen Algolem...

Já jsem mívala třeba stejnou strategii, když jsem cítila, že jde vztah do kytek, byla jsem ta, která to rozsekla. Je fakt, že jsem nechtěla být ta odvržená že... s Venuší ve Štíru...

Zajímalo by mě jak někdo s Algolem na Desc vnímá lidi kolem sebe, jestli má takový člověk vůbec třeba rád ženy (muže,...). Nebo jestli se to projeví až po nějaké době (jinak má v horoskopu vztahy nahozené docela hezky). Tento kluk třeba (podle mě) má problémy s lidmi obecně. Málokdy a málokde zapadne, spíš je za exota. Možná že má za exoty ostatní, to nevím. Nebo on sám zavrhuje lidi kolem sebe / sám sebe. Myslíte, že tohle zobrazuje ten Algol?
06.05.2018 - 00:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ella6812
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iteza, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jednoduše: odmítá, ačkoliv žije v přesvědčení, že je odmítaný. Dokud nepochopí a nepřijme to, že to je jeho dílo, tak se z toho nevyhrabe.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »