plutoidné planétky či iné a ich význam


07.04.2018 - 09:02
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

plutoidné planétky či iné a ich význam
Viem že je to rozporuplná téma, ale ja sa prepracovávam k týmto planetkám cez moje sny a teda musela som googliť a našla som to o čom som v noci snívala.
V tom sne išlo hlavne o SELENU ako môjho ochrance a povedala mi že ja nemám karmické dlhy, že nie všetci ľudia musia prísť na svet kvôli tomu a že vždy stojí pri mne aj v tom najťažšom.
Takže ma neprekvapilo ked som sa dočítala že Selena u mňa naozaj značí to že je veľmi málo karmických dlhov a tak neviem čo si mám o tom viac myslieť.
Odpovede na moje sny som našla u pana Kubíka
http://www.ucebniceastrologie.cz/pl…
Neviem prečo mňa cez sny moje podvedomie vedie k veciam ktorým nerozumiem a myslela som že sa nimi nebudem ani zaoberať. Neviem, ale niekde na dne mojej duše viem že tieto planrtky majú väčší význam ako iné veci a taktiež si to myslím o Plute, že veľké zmeny v našich životoch robí aj ked tu sa to veľmi nenosí.
Tiež k tomu bodu šťastia o ktorom som už mala vlákno: odrazu iný program mi to zmenil a približne v mieste bodu šťastia tu priradeného, mi priradil bod duchovný a bod šťastia mi priradilo až o 115 st. dalej, tak vidím že sú veci ktoré sa vysvetľujú viacerými spôsobmi.

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
30.04.2018 - 09:41 | Filtr
(Lev) Alberto
Asi hodně lidí nastvu, ale bílá luna / selene nám z konstelaci vycházela jako "bile duchovno", svůdná iluze, za kterou se skrývá duchovní moc, která člověka odvádí od jeho přirozenosti. Pod hezkým kabátkem je to baba jaga, mocenská ochrana zajišťující nezranitelnost a bezpečí, ale pokrivujici a znemožňující lasku a polaritni naplnění ve vztazích.
30.04.2018 - 13:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Alberto
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No ja som ju preene tak aj vnímala, ako silného ochrancu pred nebezpečenstvom, hlavne pre ľudí viac založených na duchovne. Tak neviem s tou láskou mne dala okúsiť aj tu horšie ale aj tu peknú aj ked iba došasu.
30.04.2018 - 16:21 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Alberto
Asi to bude tak jak si to kdo nastaví, dá se dost pochybovat o tom že to je nějak objektivně dané.
Pokud by bílé duchovno křivilo a znemožňovalo lásku a polaritní naplnění ve vztazích pak si myslím že se jedná spíše o výklad z pohledu křesťansko asexuálního ala panna maria nesexující.
30.04.2018 - 16:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bosch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ja to vnímam tak že ak rastieš do svojho duchovného rúcha tak sú aj tie prekážky o tom, teda o skúsenostiach a o rozlišovaní, aha tak to som urobila dobre či naopak. Myslím že ak tak iba sťažilo to naplnenie, lebo tam už ide o hlbší pohľad vzťahov a lásky.
30.04.2018 - 19:57 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » aktigram
Tomu vůbec nerozumím.
30.04.2018 - 20:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bosch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No ak ideš cestou duchovného rozvoja tak zlé vzťahy ti pomáhajú sa nájsť, až človek príde na to že už je spokojný sám zo sebou /nie egom/ a tak môže prísť aj naplnený vzťah. Takže Selena dáva krivoľaké cestičky ale vedie k cieľu takže u mňa je stále ako dobrá a chráni pred úrazom či iným nebezpečenstvom vo fyzickej rovine a to tiež hovorí o tom že nemôžeš naplniť poslanie ak ťa niečo zabije. Ja by som povedala že Selena pomáha zrodencovi dôsjť na koniec svojej cesty, ak potrebuje zrodenec postrčiť aby pochopil význam niečoho tak to robí ale tak to robí aj Saturn. Lenže ja to vnímam iba podľa toho sna, viem že je to málo ale ten sen sa nedá v skutočnosti celý napísať.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »