Strach z Nového bydlení


03.04.2018 - 00:41
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele kwacenka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Strach z Nového bydlení
Zdravím konečně se usmálo toho štěstí i na mne a po 4 letech budu mít opět své bydlení už čekám jen na klicky.Byt jsem dostala od města 3.roky jsem čekala a konečně ho mám .Jenže jsem samozivitelka bývalý a alimenty škoda mluvit.Zacinam mít strach jak to vše budu dělat nájem není moc práci mám jenže ten byt neni vybaven do toho ušetřené peníze nemám jelikož na co by měl člověk šetřit když to ve finále utratí a já s tím hodně bojuju.Bydlela jsem u rodičů 5 Let i s malym a oba se těšíme jenže co když to nezvládnu..Začíná mne to celé nějak dusit.Nechci se vracet zase s ostudou.Muzete někdo prosím poradit či se na mne juknout zda to zvládnu?Zda se konečně proberu a dokážu tak všem že neměli pravdu?Nikdo mi nevěří že to dam prej to mám na chvíli .. Moc dekuji za jakoukoliv reakci..

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
03.04.2018 - 09:57 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Nevím, kde pracuješ, zda tam je hodně kolegů, nebo jen malý kolektiv, ale zpravidla stačí jen nadhodit mezi kolegy a kamarády, že potřebuješ do začátku alespoň nějaký zánovní nábytek a ručím Ti za to, že 3/4 seženeš takto a ještě z většiny gratis. Skoro každý má doma něco, co se mu nehodí, ale zase to není až tak špatné, aby to jen tak vyhodil, tak o to brká... A když vidí někoho potřebného, tak rádi podarují, nebo za mrzký peníz přenechají (ideální je, když máš co nabídnout z vlastní výroby - někdo včelaří, někdo plete, další maluje... a někdo třeba alespoň něco upeče).
03.04.2018 - 10:58 | Filtr
(Štír) tronco
Budu reagovat na Tvuj strach. Ten se Ti snazi rici, co by jsi mela v sobe "pohrbit" a co ozivit. Blazinek(?) Da se s tim jit do zodpovednosti sama za svuj zivot? Ten stir a blizenec Ti v tom muze delat rachot, to chapu. To jste dve rozpolcenosti, takze dohromady ctyri lidi. :4: (to se nenudis) Ale z byka vyuzij tu proporci zemitosti. Zivotosprava, zazemi a vubec hmotne veci by mohla byt Tva priorita. A maleho ... jako nemyslis toho :92: na fotkach. S kocarkem jsem Te tam nevidel. Prehodnot si priority a uvedom si, co Te to bude stat a co Ti to prinese. Trochu racionality. Sosna Ti radi dobre s tema vecma, to neni tak strasne. Sam mam vybavy tolik kolem sebe a nemam kde bydlet :4:
04.04.2018 - 13:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
to jsi trošku jak běžec na startu, který si láme hlavu, zda vůbec má běžet, protože by třeba nemusel vyhrát :3:

když nevyběhneš, tak ani nedorazíš do cíle, a to dokonce i kdyby se ti "na to jukly" hlavy pomazané.
04.04.2018 - 14:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ja patrím k tým ktorí by sa vzopreli a aj ked občas na kolenách ale dala by som to.
Pamätám sa ked som ja dostala byt, spávali sme na zemi, neriešila som čo mám a čo nemám, nemohli sme si vyskakovať lebo som musela všetko poplatiť, teraz je to oveľa jednoduchšie. U nás je plno inzerátom ako darujú nábytok, nemusíš mať všetko super moderné, domov sa da zariadiť aj zo zbytkov, len treba chcieť.
Raz som bola u jednej pani, ktorá mala byt ale ani len jedinu skriňu, takže kúpila si nábytok do obyvačky a v spálni mala bananové krabice a v nich mali uložené oblečenie.
Ja mám pocit že ty si to už vzdala, alebo nechceš prekonávať prekážky a radšej priznaš že nemáš na to, ale to ťa raz bude mrzieť, si aj matka a preto to tak aj zober - zodpovedne.
04.04.2018 - 17:44 | Filtr
(Váhy) LucieLucí
Byt můžeš kdykoli vrátit. Nábytek se dá sehnat i zadarmo ( nabízí lidé za odvoz i Červený kříž) a ve výprodejích akcích se dá sehnat nový zapakatel. Nejdražší je postel. Když se po rodině rozkřiklo že se někdo osamostatňuje, tak mu nanosili do začátku spoustu věcí a ještě si pochvalovali že si konečně můžou koupit nové židle, křeslo....To dáš.
05.04.2018 - 08:12 | Filtr
(Beran) Háňa*
V první řadě vystup z vagónu "dokazování NĚKOMU, že něco zvládnu". Žiješ a buduješ si svůj život, nepotřebuješ nikomu nic dokazovat.
Jistě, že to zvládneš. Vybavení ... člověk toho k životu zase tolik nepotřebuje, jak si myslí.
Jak pravil kdysi zdejší klasik, nejdůležitější je mít prdel v teple a co do hrnce.
To dáš, neměj strach.
Ušetři energii, co dáváš do snahy někomu něco dokazovat a do strachu, a hned jí budeš mít víc pro sebe.
20.04.2018 - 00:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele kwacenka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Děkuji za odpověď ale po hodně zkušenostech než se někomu vtirat tak to radsi budu padat na hubu.
20.04.2018 - 00:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tronco
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele kwacenka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Děkuji za odpoved já vim co mám pohřbít jenže to není bohuzel jednoduché..Věřte ze se nenudim jelikož to co mne se kolikrát stane to by člověk nevymyslel :61: ..Každý týden něco:-))A jinak mám 5tileteho kluka ale kočku též beru jako syna...:-)Ještě jednou děkuji.
20.04.2018 - 00:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » aktigram
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele kwacenka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ale tak to já taky mne už potkalo tolik věci a kolik jich mne srazilo nepatrim k tem ,kteri kdyz se neco nepovede tak prchaj ci to vzdaj.Me číslo je 22 což znamená vytrvalost což já jsem.Moc dík za odpověď:-))
20.04.2018 - 00:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » LucieLucí
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele kwacenka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No nikdy ten byt nepustim 3 roky sem na toto čekala a ma rodina ?Ačkoliv jsem z 5ti holek a jsem předposlední tak mužů říct ze možná nás je hodně ale rodina rozhodne nejsme..I když vděčná rodičům jsem ale už nikdy vice .Mockrat děkuji jinak za odpověď:)
20.04.2018 - 00:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Háňa*
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele kwacenka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Děkuji za odpověď a věřte ze nemám zapotřebí někomu něco dokazovat nikdy jsem to nedelala delam veci podle sebe to jak ja chci... ,,prave kvuli tomu ze jsem sva jsem podle nich jina ale ja vim ze jsem sva.Muj problem je ze o všem moc přemýšlím to je to co mi bere energii jenže já musím ...:-) MNO uvidíme ale určité mockrat děkuji..
20.04.2018 - 01:04 | Filtr
(Štír) tronco » kwacenka
Rado se stalo, i kdyz jsem Ti toho moc neporadil. Kazdopadne Ti preji, aby Ti sel zivot jen ku prospechu. :49: :27:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »