Najdu toho pravého?


13.03.2018 - 16:47
(Vodnář) Lilu17
Najdu toho pravého?
Zdravím všechny.Potřebovala bych poradit od někoho,kdo rozumí astrologii-horoskopům,numerologii atd. a zabývá se tím.Jsem narozená 9.2.1976 v Karviné, v 7.10. ráno a potřebovala bych vědět,zda do budoucna někde najdu toho pravého.Klidně si na něj počkám,když to bude ten pravý.Mě se totiž zdá,že v mém případě to už nemá žádnou cenu.A nebo to mám nechat,až do toho příštího posmrtného života?Předem děkuji za rady a odpovědi.PS:prosím jen o odborné rady,či odpovědi.Bez psychologických komentářů,díky.

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
14.03.2018 - 13:14 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Doufám, že to nebude považováno za psychologický komentář :3:, ale myslím si, že cca tak do roka bys měla zapracovat na svém duchovním růstu, rozšiřovat si obzory a hlavně zjistit, jestli jsi udělala ve svém životě a postojích (hlavně těch vztahových) zásadní změny, které po tobě "chtělo" a ještě bude chtít tranzitní Pluto. V příštím roce bych se zaměřila spíš na práci a získání nějakých peněz vlastními silami, můžou se do budoucna hodit. V podstatě až do konce roku 2022 to vidím na takové období bilancování, zbavování se návyků a vzorců, které už ve svém životě nepotřebuješ a pak budeš připravená na nějaký "pořádný" vztah. Může něco samozřejmě přijít i do té doby, ale až tak za těch 5 let tam vidím nějaký zásadnější zvrat. Jestli existuje jen jeden "ten pravý", to nevím, ale držím palce! :17: P.S.: Doteď jsem neznala žádného Vodnáře s asc ve Vodnáři :17:
14.03.2018 - 16:52 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Já myslím, že najdeš. Ale nyní mi z radixu přijde, že překypuješ mužskou energií (i současné tranzity; možná prostě musíš zastávat i chlapa, pokud tento chybí ve vztahu k dětem, dělat mužské práce v domácnosti atd.), takže vlastně chlapy děsíš. A to může vztahy nyní blokovat, případné partnery znejistit... A nemusí jít o sraby, oni jen se mohou bát, že tak silné a nezávislé ženě (i kdybys uvnitř byla velmi slabá) vlastně nemají co nabídnout.
No moc jsem se asi psychologii nevyhnul, ač to na mne vykukuje z radixu. Tak se omlouvám. Ale jelikož astrologie je hlavně psychologie, asi se tomu ani vyhnout nedá, pokud skutečně má někdo odpovědět i přes ten protimluv.
14.03.2018 - 17:17 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Lilu17
Vodnář s ascendentem ve Vodnáři není nic špatného, ani dobrého, to nemá být nic hodnotícího. Zkrátka dva ze tří nejvýznamnějších prvků radixu (Slunce, Luna, ascendent) se ocitly v okamžiku narození ve Vodnáři (Slunce + ascendent), což posiluje význam tohoto znamení na osobnost - jsou to právě ty prvky nezávislosti, svobodymyslnosti, novátorství atd.
14.03.2018 - 19:01 | Filtr
(Štír) Freja
Podívala bych se na karmu v rodový linii babička-matka.,.... bez psychologických aspektů???Tomu se nevyhneš, převzatý vzorce, převzatá karma....


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »