Nevim si už rady,co mám vlastně dělat.


18.02.2018 - 12:47
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Petr204, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Nevim si už rady,co mám vlastně dělat.
Všem přeji krásné odpoledne a prosim o vaše názory,co byste mi řekli o mém horoskopu,jsem narozený 2.4.1982 ve 22.25h v Chrudimi.Nejvíce mě zajímá,co tu vlastně mám dělat,kam jít a také proč mi nevýjde žádný vztah a zda vůbec mám nějakou partnerku mít.Předem moc děkuju za vaše názory,Petr.

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
18.02.2018 - 13:19 | Filtr
(Střelec) tiferett
Si síce Baran, mohlo by sa zať, že prudký otvorený, ale opak je pravdou. SLnko v Baranovi nepriaznivo aspektované, naznačuje karmické blokády v oblasti milostných vzťahov, dokonca je možné zablokovanie srdcovej čakry spôsobené negatívnymi zážitkami v oblasti lásky z minulých životov.
Ascendent v Škorpionovi tiež ešte zosilňuje sklony k uzavretosti a veľmi hlboké rozjímanie a vyciťovanie všetkého, čo sa ti deje.
Vlastne si sám sebe výborným psychológom, sám veľa vycítiš, čo sa s tebou deje.
Mám jdného kamaráta v tvojom veku a s veľmi podobným horoskopom, tiež má Pluto, Saturn v opozícii na Slnko a tiež je sám..
Je to blokáda v oblasti lásky, chýbajúca spontánnosť, chýbajúca otvorenosť.
Príliš všetko rozoberáš, príliš kritizuješ, máš vysoké nároky.
Venušu máš vo Vodnárovi, teda skôr by ti vyhovovala taká priateľská láska.
Chirón - planétka zranený liečiteľ, planétka životného poslania je v 7.dome vzťahov - navyše priamo v Býkovi, čo naznačuje tvoje vyslovene „budhovské“ vyladenie. A toto máš odovzdávať ľuďom. Ukazovať im svoj hlboký vnútorný mier. Ožno sa máš naučiť mať vzťahy s každým človekom na vysoko budhovskej úrovni. S božskou láskou, odovzdanosťou, bezpríčinnosťou.
Aj Venuša vo Vodnárovi často poukazuje na človeka, ktorému nie je súdená vášnivá ľudská láska, ale na človeka, ktorý sa má naučiť milovať všetkých ľudí a vlastne celý vesmír.
Máš tu byť vždy pre všetkých pripravený každému človeku otvoriť svoje srdce.
Máš v svojom hotoskope veľmi krásny ohnivý trigon medzi všetkými ohnivými znameniami, teda si vfeľké Svetlo pre všetkých ľudí.
18.02.2018 - 13:36 | Filtr
(Střelec) tiferett
A ešte niečo k súčasným tranhzitom.
Práve tieto 2-3 roky prechádzaš aspektom PLuto v kvadratúre na Saturn - takže sú v aspektácii práve tie dve náročn= planéty Pluto a Saturn, ktoré sú v natále v opozícii na tvoje SLnko. Takže práve teraz je najvyšší čas, aby sa ZMENIL (PLUTO- zmena), tvoj saturnovský postoj k láske. Takže treba zmeniť to, ak berieš lásku príliš vážne, príliš seriozne, príliš bez radosti.....a začať sa správať v milostných vzťapoch primerane zodpovedne a naučiť sa hadať v láske radosť. ĽAhko sa to takto napíše - viem, že človek má skrátka svoju povahu a správa sa tak, aký je. Ale treba to skúšať....Poblázniť sa so psíkom, s nejakým malým dieťatkom, pozerať kvalitne zamilované komécie a v tých brať inšpiráciu..

Tento náročný aspekt PLuto kvadratúra Saturn ti potrvá do konca roku 2019 aj z "dozvukmi". Dovtedy by si mal stihnúť svoju premenu v postoji voči otázke lásky. Otvor svoje srdce.
18.02.2018 - 14:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tiferett
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Petr204, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Moc ti děkuju,velice si vážim tvé upřímnosti,vim moc dobře,že problémy má skoro každý a mnohem vetší než já.Musim s tvým rozborem souhlasit,před 10lety mě zemřela dcera v náručí a před 2lety mi odešla manželka a od té doby jsem asi opravdu moc uzavřený a vážný.Ještě jednou moc děkuju a přeju hodně štěstí v životě.Petr
18.02.2018 - 14:56 | Filtr
(Střelec) tiferett » Petr204
Tak veľmi ťažký osud. A ešte som si teraz všimla, že máš tento rok aj Urán v opozícii na PLuto - tým sa transformácia dvoch planet Pluto a Urán završi.
Ide o tvoju totálnu transformáciu a premenu v oblaasti lásky ....A asi aj sám dospeješ k poznaniu, že si máš otvoriť srdce a byť tu láskou pre všetkých...Tak ako kedysi Kristus alebo Budha.
Myslím, že všetko to, čím si prešiel ťa malo pripraviť na plnenie tvojho životného poslania - stať sa láskou pre všetkých.
18.02.2018 - 15:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tiferett
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Petr204, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tím chceš říct,že se můžu stát osvíceným?Jsem zvláštní to vim,nikdy mě nikde nepřijaly,mám jen jednoho opravdového kamaráda,který mě chápe,vlastně si tak trochu radíme vzájemně.Souhlasim s tím,že asi musim lásku poznat,to co jsem si myslel,že je láska byla vždy jen iluze.Chodil jsem na esoterickou školu a musel jsem ji opustit,nebylo mě umožněno říct svoji pravdu.Celý můj život je o samotě a je to někdy opravdu náročný.Opravdu ti moc děkuju,vážim si toho.
19.02.2018 - 08:39 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Tak podle mě Tvůj radix není žádná tragédie, ten 5. dům je trochu divočejší-marsovský (taky několikaletý tranzit Urana v něm značil nestabilitu ohledně milostných záležitostí, to ale právě končí), nicméně 7. je v pohodě, je tam Cheirón, no, ale to má kdekdo a vládnoucí Venuše je úžasně aspektovaná, to jsem snad ještě neviděla. Potřebuješ stabilní (nejlépe s obsazeným živlem země, ty žádný nemáš) a originální partnerku, která ti zároveň ponechá hodně svobody (Vodnář), takové existují, žádný strach, jen si na ni počkej. Královský trigon Ti dodá energii nepodléhat depresivním náladám. Možná trochu pozor na přílišnou povrchnost ve vztazích a přehnanou potřebu projevování citů. Pak to bude dobrý :15:
19.02.2018 - 09:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mici Angóra
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Petr204, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Moc děkuji i tobě za názor,vztahy to je to,co se mám zřejmě naučit,mám to i z numerologie.S tou svobodou máš pravdu,je to nejcenější,co člověk má.Je smutný,když se člověk zamyslí sám nad sebou a zjistí,jak vlastně reaguje a chová se podle očekávání druhých a měl by mít i stejné názory.Můj úhel pohledu je takový,že všichni řešíme jedno a to samé,ale každý začíná jinde a vidí něco jiného.Kdo má slunce v 6.domě nevidí to stejně jako já z 5.domu atd.Ale v podstatě má pravdu každý,ale sám vim,jak tvrdě se za svoji pravdu dokážu bránit,v tom je možná moje chyba.Učim se naslouchat druhým,snažim se být jen všeho pozorovatelem a hlavně konečně být sám sebou,ale ne egoisticky,což je zdá se nadlidský výkon,ke kterýmu zatím nemám dost odvahy.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »