Král 2017 je mrtev...


30.12.2017 - 08:35
(Rak) dan162
Král 2017 je mrtev...
Rok 2017 končí, je čas pouklízet v hlavě: co si necháme, co vyhodíme na smeťák. Co se vám přihodilo, povedlo/nepovedlo, co vám udělalo radost, co vás mrzí ? Jaký byl 2017 ?

Řazení:
30.12.2017 - 08:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No nakoľko v mojom nočnom sne mi dvakrát ukradli kabelku zrejme je už upratané a na dôvažok ešte som videla ako mladý muž sa zmenil na koňa a bral ľudí niekde inde, oni hovorili že ako dobre že ich smrť teraz nezobrala, aj ked ja som ho nevnímala ako smrť. Takže súznim zo starým rokom.
30.12.2017 - 08:53 | Filtr
(Rak) andula1
Byl to rok plný změn, poznání a uvědomění. Končím se vším starým a nepotřebným. Momentálně se hledám, ale začala jsem poslouchat své vlastní já a věřím v lepší budoucnost. :20:
30.12.2017 - 09:24 | Filtr
(Rak) dan162
Dvakrát jsem se letos rozešel, to nebylo moc příjemné, ale poznal jsem Deidu, stále mne ohromuje, a měl první vztah ve směru splynutí, lepší jsem zatím neměl. Velkou radost mi udělal synek, který dozrává do plné osobnosti, jsme rádi spolu, a to ode mne před několika lety utekl. Mrzí mne, že jsem se dvakrát nepochopil, zcela minul s bratrem, přes veškerou snahu a schopnosti na obou stranách. Těší mne, že se mi konečně narovnávají vztahy s rodiči, už je načase. Jsem rád, že jsem všechny finanční nárazy ustál, sice pořád na hraně, ale to je tím, že si víc pohovím. Hodně mi pomáhá kranio, zbavilo mne vnitřního tlaku, samotná hlava na to nestačila. Zkusil jsem akupunkturu, ale je příliš hrubá a cílená, to nepotřebuji. Poslední čtvrtletí příjemné samoty mi kontrastuje s tím, jak mi kdysi bylo samotnému se sebou pusto. Záda mne jednou porazila, oči se zhoršily, pozornost je menší, ale to je vlastně prd. Jsem ve stavu, kdy se těším na vše, co přijde. Odešly po tak 11 letech obtížné tranzity a už zase vnímám své pocity. Obnovuju svou mužskou složku. Nepokročil jsem s opravou chaty. Astrologie a karty stále fungují. Stal jsem se opět pražákem, na doporučení Tarotu (sám bych zůstal v Trutnově), pronajatý byt jsem si dělal příjemným, i přes krátkou smlouvu. Práci jsem nezměnil, ale rukama si vydělám víc než hlavou. Poznal jsem, jak hodně jsem konzervativní, díky naučeným emočním zábranám. Naučil jsem se, že konfrontace není válka. Snídám nově obilninové kaše, změnil jsem šatník. Dále rostlo sebevědomí. Příjemný a podnětný přístav najdise. Nedaří s emi najít čas na cvičení zad. Ve společnosti nejsem ohebnější. Letos už opouštím dobu, kdy jsem naslouchal (nevěděl směr), vnímal. Sklon k tomu dělat binec se nemění. Stres jako problém ustupuje, mizí, to mne potěšilo, bylo třeba si naslouchat, ne bojovat. Tý jo toho je ! No hurá do práce :-)
30.12.2017 - 09:57 | Filtr
(Blíženci) Pomněnka
Ať bylo co bylo vždy nás to posunuje dál :27:
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
30.12.2017 - 10:25 | Filtr
(Býk) player
Já si na 2017 nemůžu zareptat. Hezkej , dynamickej , zajímavej a obohacující rok. Odehrál jsem přes 50 koncertů , přijal pár nových angažmá , žactvo se zlepšuje , jen tomu letos chybělo z termínových důvodů moře.
Ale jinak dobrej, orgasmickej rok.
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
30.12.2017 - 10:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele koczka.zlobywa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Rok 2017 uběhl překvapivě rychle.
Pár drobností jsem nestihla, no mám na to teď 365 dní. A to by bylo, aby to jeden nezvládl :3:
30.12.2017 - 12:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Rok plný dřiny, dřiny, dřiny a zkoušek trpělivostí. Loni a předloni jsem říkala, že mě to posunulo hodně vysoko, teď říkám, že mě to přímo vystřelilo ke hvězdám :4:

Všechno je čím dál rychlejší. Sotva stíhám sledovat. Vše si vědomě odžít a užít nelze, bohužel.

Ale nebudu na sebe tvrdá, už ne :4: Rok 2017 pro mě byl symbolem jen a pouze úspěchů. Na pracovním poli, na vztahovém poli, na poli rodinném - narození syna.

Zase se splnily všechny představy a sny, co jsem si dala na začátku roku. Snad už to časem nebude moc nuda. Musím si vymyslet něco fakt extra. :4:

Ne, sranda. Toužím po roce plném klidu a odpočinku. Letos by se konečně mohlo zadařit. Takže vzhůru s korunou výš, kořeny hloubš a srdcem blíž... :1: :99:
30.12.2017 - 12:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pre mňa dobrý rok, síce rok odriekania ale aj menej bolesti, niektoré veci sa ukončili a tie sa ťahali naozaj dlho - súdne. Pre mňa v celkovom zhodnotení super rok. Končí mi deviatka pre deviatku.
Teším sa na jedníčku 2018
30.12.2017 - 13:02 | Filtr
(Býk) 144
taj ja si vemu 2 dni na rozmyslenou a pak uz to bude minulost a tak se na to vyprdnu
30.12.2017 - 16:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Jane123, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Letošní rok byl a je pro mě stále nesmírně těžký, jak v oblasti zdraví tak v oblasti partnerských vztahů. Řekla bych že jsem si v obojím prošla jistou katarzí a podle všech předpovědí osob majících dar vhledu a v souladu s mojí intuicí bych začátkem příštího roku mohlo dojít k naplnění v partnerském vztahu, mám již od něj jasné signály (pokud to do té do doby já nebo on nepośe..) a dost možná je tu i šance na konečně zas vcelku normální,soběstačnou exístenci mojí osoby ,tedy na výrazné zlepšení zdravotního stavu ,s níž je spojena i možnost opravdového naplnění v láskyplném partnerském vztahu s mužem mého života.

Musím říct, že v nemalém měřítku mě v obou oblastech pomohl jeden naprosto skvělej muž, kterého jsem potkala zde na najdise, jehož nezištné a obětavé pomoci si nesmírně vážím stejně jako jeho nabídky přátelství ,a moc bych si bych si přála, aby zůstalo na celý život, abychom si sem tam třeba napsali, nejenom přání k novému roku, ale kdykoli budeme mít potřebu něco sdílet nebo se o něčem pro nás důležitém poradit apod. Budu moc ráda, když náhodou bude mít cestu do města ,ve kterém žiju, když se mi ozve a věnuje mi trochu svého času třeba k setkání u kávy. A člověk nikdy neví co bude, a opravdové přátelství, jakkoli se říká, že mezi mužem a ženou v upřímné podobě neeistuje a já s tím tak trochu souhlasím:) je dnes nesmírně cenné.
Jana :80: :80: :80: :79: :17:
30.12.2017 - 16:31 | Filtr
(Lev) charlie600
Šlo to, dík za optání :3: :104:
30.12.2017 - 16:46 | Filtr
(Štír) Freja
No, byl to typickej pětkovej rok....změny...k lepšímu :4:
Akorát ten závěr roku byl trošku náročnej...
31.12.2017 - 00:11 | Filtr
(Beran) Háňa*
Jak mrtev, vždyť ještě zbývá ještě jeden celý den ? :39:
Jediné bolestivé bylo, že mi zemřel otec. Na konci listopadu a ke všemu dobrovolně a ošklivě. A ještě jsem to vůbec nedokázala přijmout jako realitu. Když o tom mluvím, mám pocit, že mluvím o někom jiném.
Je to zvláštní pocit. Vím to, v hlavě, ale ještě mi to nějak vůbec nedošlo dovnitř. :63:
Jinak, rok, jako takový, byl prima, nemůžu si na nic stěžovat :15:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »