Proč ženy mužní a muži ženští ?


28.12.2017 - 18:43
(Rak) dan162
Proč ženy mužní a muži ženští ?
Můj výběr z diskuze k 10.1.18:

1 doba her to oběma pohlavím umožňuje. A odbouráním sexuálních tabu posílá obě pohlaví k sobě blíž. (player), trend - pohlaví už není biologicky dáno (Kiyoko)

2 ženské hormony (bubobubo) ve vodě nejsou (dan162)

3 muži už nemusí lovit zvěř... páry, které si zjevně daly za cíl vytvořit ve vztahu jedno pohlaví - ani ženu, ani muže. ...A tak se ženy připravují na to, ze se budou muset o sebe postarat samy. Tak jsou z nich trochu chlapi.(player)

4 My muži dnes málokdy podstupujeme riziko. Riziko ztráty, které Honza za pecí nepodstupuje. (dan162)

5 neni to pro deti zdrave vyrustat jen s jednim solo rodicem, ktery ma treba jen milenku/milence... proste nevyroste z decka vyrovnany jedinec, bude hledat chybu v druhem polu muzske/zenske casti v sobe.... potom se neprirozene na sebe partneri "prilepuji" a chteji si nahradit tu lasku a pozornost, kterou jsme nedostali v detstvi a to nedokazeme jiz dohnat a tak se radeji rozchazime. (tronco) Možná kdyby si krizi středního věku lidi řešili změnou uvnitř a ne změnou vnejsi, taky by to možná vypadalo jinak. (vuvuzelka)

6 hrej si. To máš lepší , než dřít na rodinu. Hrej si , společnost ti to umožní.kopací míč a pistoli vyměnili za tablet. Jenže u holek nakonec mateřský pud vyhraje , a najednou potřebují muže starší školy , kterej zvedne prdel od počítače a s něčím jí helfne. (player)

7 potřeba životní úrovně je výš než potřeba harmonického vztahu (dan162)dnes si lidi chtějí více užívat (Bosch)

8 Já se držím svého jinu zuby nehty, ale někdy je to fakt těžké (Mici) jin + ambice dělají hlavní paseku u žen. Co s negativní energií, když není vše tak, jak si žena přeje (protože ví i protože rozmar). Umět snést to, co si žena nepřeje je asi dost obtížné (dan162) Jako ženě mi vadí nejvíc to že mám málo prostoru pro to "jen tak plynout" (siili) kdy sem se skutečně cítila i chovala jako žena, když mam vedle sebe CHLAPA. a na rovinu, tenhle stav sem vědomě pocítila jen jednou v životě (Marhon) Co bych chtěla? Chlapa kterej se umí postarat bez keců o rodinu a chlapem je. ti opravdový jsou asi zadání (ohniva tygrice) chlap ma smrdiet potom a cibulou (Loreena)

9 mužskost jako vizi, konání, směr, aktivita, odvaha, vnějšek a ženskost jako vnímání, pasivita, blízkost, vnitřek (dan162) tyhle kvality v lidech sílí. K oběma polaritám patří cit (hell2046)

10 holky konečně mohou být eroticky svébytné bytosti , které si mohou volit co ano a co ne. (player) Chlapovi se líbili chlapi , tak byl prostě teplej.(player)

11 Pokud jde o aktivní řešení situací, to si myslím, že vymřelo někdy po válce.(nebestanka) v práci to je jiné.(dan162) to celé začalo při druhé světové válce, kdy muži nebyli schopní postarat se o bezpečnost své rodiny a naopak ženy museli tuhle roli převzít (marhon) po válce se ženy vrátily ke starému, nechtěly ještě uplatňovat co se naučily. Když se dívám na raná šedesátá léta, tak tam žena není, čistě mužská záležitost. O pět let později už minisukně, antikoncepční pilulky, bílé kozačky, barvitost, ženy našly k uniknuvším mužům cestu. Ale poté nastoupily drogy, šedesátá léta končí, konjunkce Urana a Pluta se rozchází, derniéra, kocovina zůstává. ale v šedesátých letech že se pánové stáhli ke svojí zábavě, to je jen stará generace (dan162)rodinná karma, převzatý rodinný vzorce, zvyky a návyky rodin, co přecházejí z generace na generaci, kdy se stanou samozřejmostí a člověk už si ani nevšimne, že dělá něco špatně(marhon)Takže jde o postupně odeznívající vlnku. A děti narozené s dvojkou (po roce 2000) to posunou úplně jinam. (dan162)

12 potlačená jangová složka agresivně hlásit o svá práva... expanduje násilí na ženách ve společnosti (Kiyoko)

13 chlapi mají jíst jen velmi málo cukru (Bosch)

14 natřepávají synáčkům maminky..peřinky (Bosch) mamánka vytváří například citový problém u matky promítaný do dítěte. Každá máma dělá pro své děti to, co považuje za nejlepší, co nejlepší ze sebe může dát a když je v pořádku, tak podporuje zdravý vývoj dítěte jako autonomního člověka, žádný mamánek tak nevyroste. (dan162) né ze všech (sourozenců) jsou mamánci, protože mají každý lunu jinde a jinak reagují na matku (Bosch)

15 absence vojenské základní služby (player) rituálu/zkoušky pro přechod z dítěte do dospělosti.(dan162) Kluk potřebuje mužský vzor. Schopnost konat. Mít cíl a za ním jít. Držet slovo. Obhájit si své. Být si vědom sebe, nebýt ohnutý lokaj, oportunista. Rozvíjet svou osobnost. Mít cit, přiměřenost. Odpovědnost. Sílu přesvědčení i schopnost uznat lepší názor. Schopnost podpory, ochrany. Řekněme tohle. Vymýváním jen přetrhneš přirozený vývoj a nahradíš ho poslušností. (dan162) Obezita spouští pubertu dříve, kluci se stávají amorfními (Bosch)

16 Protože to ženy vzaly za špatný konec. Místo aby muže ovlivňovaly ženskými zbraněmi, tak se jim snažily vyrovnat v té mužské straně. Ukázat jim, že se bez nich obejdou ... což je neskutečná blbost. Proto pak muži začaly tu energii podvědomě vyrovnávat a začali být zženštilí. (Pomněnka) napadlo to ženy, které se ženami být necítí (Kiyoko) nejsme vaše hračky , nebudem otrokyně vašich vrtochů a šmytec.No a tím se do toho musely dát.(player)

17 což takhle začít od adama a evy (Bosch)

Příspěvky v diskuzi

Stránkování od začátku: / 12 

Řazení:
28.12.2017 - 18:57 | Filtr
(Býk) player
Řekl bych , že zkrátka doba her to oběma pohlavím umožňuje. A odbouráním sexuálních tabu posílá obě pohlaví k sobě blíž.
28.12.2017 - 18:58 | Filtr
(Rak) dan162 » player
Takže tvá odpověď je "protože to jde". Ok, může být.
28.12.2017 - 19:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Protože hormony.Muži jsou narvaní hormonální antikoncepcí,kterou ženy vymočí,zbytkově se vyskytuje ve vyčištěné vodě a vedle zženštilého muže,žena automaticky mužní,kvůli přežití...evoluce.
28.12.2017 - 19:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Hovorí sa že sila národa je údana silou jednotlivca, takže zbohom národe.- Sily sú potrieštené, muži nie sú muži a ženy nie sú ženy, nech žije svet transvestitu a pod.
No nakoľko je už tento trend v celom svete, tak národy zahynú, či?
Toto som písala z nadhľadu, toto je môj humor cez slzy.
Mne osobne sa nepáčia zšenštili muži, netvrdím že to ma byť vypasený a vyholený mafian či iný týpek. Vlastne aj tu je vidieť ten protiklad - hrubý verzus jemný až prejemný chlap.
28.12.2017 - 19:09 | Filtr
(Rak) dan162 » 144
nerozlišil jsem to. Psychicky asi je důležitější. :4:
28.12.2017 - 19:12 | Filtr
(Rak) dan162 » bubobubo
takže nejdřív muži ženští díky ženským hormonům a ženy se tomu přizpůsobují a vyrovnávají vše do rovnováhy. Zatímco muž by tak byl v pohodě, tak ženská by se nerovnováhou ničila. Jenže ženy se dožívají vyššího věku a ten rozdíl se nemění.
28.12.2017 - 19:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » cimi
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Díky za doplnění...názvu. :4:
28.12.2017 - 19:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » cimi
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak když by se naházel ve velkém do čističek,tak snad... :63: :4:
28.12.2017 - 20:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
příliš otázek umořilo vola..:)
a co ty, jaku roli hraješ ty?
28.12.2017 - 20:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » dan162
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jak si přišel na to,že by byl tak muž v pohodě.Víš co je to dívčí válka? :3:
28.12.2017 - 20:09 | Filtr
(Rak) dan162 » Buh je tlak
Zde jsem tazatel :-)
Příliš mnoho otázek ? Si vyber jakou chceš :-)
28.12.2017 - 20:28 | Filtr
(Rak) dan162 » bubobubo
V pohodě jako v rovnováze hormonů, mužských od sebe a ženských z potravin, chování více ženské, to je ok. Zatímco žena by měla jen ženské hormony, její chování by bylo mužské jen z rozhodnutí, vědomá nerovnováha vlastního organizmu.

Dívčí válka ? Podává se to jako nemoudré ženské zbytečné běsnění několika odvážných, které za to zaplatily životem, stejně jako o život přišlo mnoho mužů. Ukončení války Kosmas popsal třídenními slavnostmi, které byly podobné jak pohanské slavnosti v květnu (najíst napít a jednu ženskou každý). Ráno pak nastal mír. Kterou část dívčí války myslíš, to usmiřování ? :2:
28.12.2017 - 20:30 | Filtr
(Panna) Mirma
Potřebujeme druhý pól, ale jsme stále více "ne-mocní" tak se přizpůsobujeme. Nezdravá žena neustojí zdravého chlapa, nebude mu rovna jako partnerka.... a naopak.
28.12.2017 - 20:33 | Filtr
(Býk) player » dan162
To ne. Protože Země pomalu začne redukovat ty dvounohý znečišťovatele. Proto se stávají single , proto mužům ubývá spermií a tak. A zábava je pro mladé lidi víc , než lopota v kruhu rodinném.

Těch souvislostí je víc.
28.12.2017 - 20:46 | Filtr
(Rak) dan162 » player
Souvislostí jo, a jaké jsou příčiny ?
28.12.2017 - 20:50 | Filtr
(Rak) dan162 » Mirma
Aha, to ladí vlastně s playerem. Krásný topol v lese zakrslíků si sobě rovného těžko hledá. Že se raději sesouváme k průměru.
28.12.2017 - 21:21 | Filtr
(Panna) vuvuzelka
Možná právě proto, že muži už nemusí lovit zvěř (ani ženy, které se často nabízejí rovnou jako rozbalený dárek), ani většina neumí nastipat dříví, natož třeba postavit chatu či dům vlastníma rukama. Což bylo dřív celkem běžný. Muži ekonomove, právníci, inženýři,já nevím co všechno, co makaji jenom hlavou a topí se v kilech papíru... navic u nas tezce vladne matriarchat a do toho ty kecy v kleci, jak ma muz zene porozumet, pochopit ji, byt empaticky a kdesi cosi... z toho přece nevykresas testosteron ani kdyby ses na hlavu postavil.
Dnes a denně vídám páry, které si zjevně daly za cíl vytvořit ve vztahu jedno pohlaví - ani ženu, ani muže. Takoveho trochu kočkopsa. A tak se muži snaží strasne chápat menstruační cyklus a ženy zase chtějí být topmanazerky... a lezou si do zelí... a polarita nikde. A vášeň nikde... a všechno je vlastně v haji :75: :61:
28.12.2017 - 21:29 | Filtr
(Rak) dan162 » vuvuzelka
Právě přemýšlím čím to je "což bylo dřív celkem běžný"...Možná mám odpověď - riziko. My muži dnes málokdy podstupujeme riziko.
28.12.2017 - 21:34 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt
vseobecne citlivejsie pipky sa rodia.. ale ja mam stastie, ze hoci to moje bolo vyrobene za komunizmu, je to citlive.. mozno vdaka dvojkam v datume :79: a paci sa mi, ked su roly tradicne.. ked si tu ratam synastriu, tak sa v nej casto vyskytuje spojenie "ve svych tradicnych rolich" (tj napr mesiac zena, mars muz) :1: je to v nas stale od tych jaskynnych cias :56: :54: :88: :50:
28.12.2017 - 21:45 | Filtr
(Panna) vuvuzelka » dan162
Ale tak je to všechno se vším.
Já věnovala poměrně dost času zkoumání vztahu našich prarodičů... a babičky mely jistoty - proste jejich muž se o ně vždycky postaral a ony cítily stabilitu. I kdyby si někdy naši dedove odskočili vedle k Bozce, tak stará doma byla nade všechno. A dneska chlapy chytne druhá míza (ještě to samozřejmě propagujem, že jo) a klidně zborej, co maj za sebou... a podruhé, potřetí se ženěj a tak. Neříkám, že je to špatně. Ale velká většina chlapu dojde k tomu, že ta nová je vlastně stejná jako ta stará a ne-li horší. A tak se ženy připravují na to, ze se budou muset o sebe postarat samy. Tak jsou z nich trochu chlapi. Možná kdyby si krizi středního věku lidi řešili změnou uvnitř a ne změnou vnejsi, taky by to možná vypadalo jinak. Ale těžko říct.
28.12.2017 - 21:49 | Filtr
(Panna) Mirma » dan162
Riziko ? Riziko vyvstane když je to hra a ne Život.
28.12.2017 - 22:00 | Filtr
(Rak) dan162 » Mirma
Myslím, že riziko je odhad pravděpodobnosti neúspěchu při rozhodování, jestliže přemýšlíme o cíli, o vizi, o směru, to je mužské. Život, který plyne, riziko nemá, protože přijímá, nebo reaguje, to je ženské.

Když chci postavit chatu, musím se pořád nějak rozhodovat a přijmout riziko, že zvolím nebo udělám něco blbě. Jednodušší je nechat si chatu postavit, tam je riziko o dost menší, cena větší.

Když se rozhodnu se odstěhovat do neznáma, když vsadím sebe na novou profesi, když vlastně cokoliv uskutečňuju, tak podstupuju riziko.

Riziko ztráty, které Honza za pecí nepodstupuje. Dnešní proměnlivá doba rizika silně zvyšuje.

No jo, ale riziko možná, možná vysvětluje mužské ženštění. Jenže ony i ženské třeba...staví chaty.
29.12.2017 - 05:57 | Filtr
(Štír) tronco » aktigram
Ach tak :44:
Tak to uz jako jemny drsnak se nechytam vubec a byt prumer, tak to 1) nedokazu 2) ziju singl a obcas si za mnou skoci nejaka typa vrznout a ulevit od toho, co ji tizi... a na to seru. Jsem vychovan, ze zakladem je rodina ( matkou s rozvedeneho manzelstvi, ktera si nedokazala pripustit na stalo uz nikoho ) :61:
Pakarna....
29.12.2017 - 07:00 | Filtr
(Štír) tronco » Mirma
Jo. A kdyz nejsme schopni se tolerovat a nejdeme dobrym vzorem detem... neni to pro deti zdrave vyrustat jen s jednim solo rodicem, ktery ma treba jen milenku/milence... proste nevyroste z decka vyrovnany jedinec, bude hledat chybu v druhem polu muzske/zenske casti v sobe.... potom se neprirozene na sebe partneri "prilepuji" a chteji si nahradit tu lasku a pozornost, kterou jsme nedostali v detstvi a to nedokazeme jiz dohnat a tak se radeji rozchazime. Jsme lini a konzumni spolecnost nam nabizi jine nahrazky.... za to, co je prirozene... je neeticke pohadat se s pritelkyni, tak se jdu pohadat na chat, k automatum do herny, do hospody IV. cenove, protoze to je tolerovatelnejsi.... nemame odvahu zit v parech a alibisticky si to vymlouvame, ze jsme moderniva odvazni, kdyz se umime postarat sami o sebe. To neni vubec zdrave uvazovani... jen uvazuji nahlas....
29.12.2017 - 07:07 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt » tronco
:61: posledna veta :61:

praveze chytas - to je podla mna chybna interpret.., ze jemny muz = zzenstily.. ved si len vezmi "gentleman" doslovny preklad a mas to.. to len drevorubacske typy, co preplesknu zenu, aby si "doma spravili poriadok" si myslia, aki su muzi.. :49: skutocny muz je prave jemny a napriek tomu, alebo prave preto, je to MUZ :1: :15: mam takeho - vsetko v dome dokaze opravit, hoci je inzinier a nezivi sa manualnou robotou, je mi oporou, nepredvadza sa, lebo si je isty sam sebou, ma nadhlad, zbytocne neplace, vzdy ma rozosmeje a vyzera bozsky (vravi kazdy :4:) dobre, to posledne neni podmienka skutocneho muza, ale nedalo mi :69: :61:

existuje take rceni, ze chlap ma smrdiet potom a cibulou.. asi daky pozostatok utechy z cias, ked sa neumyvanim krestania postili.. a dokonca niektore zaostale jedince sa este aj v 21. storoci smeju nad muzmi, co pouzivaju krem na tvar, muz mi vravel :61: samozrejme, ze sa ukazalo - ako som spravne predpokladala - ze posmievac bol single.. hm, fakt zahada, preco je chlap, co sa o seba nestara, sam :4: :20:
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »