Zánět středního ucha


26.11.2017 - 06:20
(Kozoroh) Tuatha Dé Danann
Zánět středního ucha
Muj 3 a pul lety syn, az do nynejska temer jeste nebyl nemocny. Doktor mu pred trema dny diagnostikoval zanet stredniho ucha. A jelikoz ten pocit "byt nemocny" jeste poradne nepoznal, tak tim docela dost trpi. Antibiotika mu doktor na stesti nepredepsal, jen nejaky NEUROFEN.
Znate nejaky prirodni lek(napoj, surovinu), ktery pomaha lecit toto onemocneneni? Nebo jakekoliv rady jak mu to zprijemnit?
Diky

Řazení:
26.11.2017 - 08:31 | Filtr
(Ryby) thééé
Ono to prý hodně bolí. Sama jsem nezažila, jen přes dcerku. Živě pamatuji noční jízdy po pohotovostech a třídenní pláč i po ATB.
Doporučuji víc polštářů, kvůli prokrvení a tak zvýšení tlaku a bolesti.
Mám vyzkoušené koloidní stříbro - stříkám jak do nosu, tak kapu do oušek - je to přírodní ATB.
Dále se používá cibule - nakrájenou položíš mezi plátýnko, látkový kapesník, nahřátý a na tento balíček se ouškem lehne. Výpary léčí.
No a nakonec ještě Dubovky od Dědka Kořenáře - opět se kapou do oušek.
Pošlu ti to během dne do vzkazů, ať tu nedělám reklamu.
Hodně léčivých sil na pomoc :68:
26.11.2017 - 08:54 | Filtr
(Kozoroh) Tuatha Dé Danann » thééé
Dik :74:

Cibulovy zabal(nebo cesnekovy) mi v detstvi pri vetsine onemocneni davala mama na krk nebo na hrudnik :15:
26.11.2017 - 09:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Měla jsem stále jako malá a mé děti na to také trpí,kvůli zůžení v uchu.Mě to mamka nahřívala kapesníkem,který namáčela v heřmánku,jen přikládala na ucho a tak to dělám i já dětem a hodně mazlit a odvádět pozornost od bolesti(čtení,hry,pohádky).U nás většinou do tří dnů,se zánět uvolní,vyteče a je po bolesti. :17:
26.11.2017 - 11:01 | Filtr
(Ryby) thééé » Tuatha Dé Danann
:15:ano, cibule je dezinfekční, můžete dávat nakrájenou do místnosti, kde zrovna jste.
26.11.2017 - 11:10 | Filtr
(Štír) Svá štírka
Bude-li se zánět opakovat, doporučuji vyšetření na alergologii. Můj syn měl od 10 měsíců píchané uši pořád dokola, zjistila se alergie na seno a on měl matraci v postýlce z africké trávy. Je to již řada let, ale bolí to hodně, proplakal celé noci, na pohotovosti víc než doma. Ráno píchali ucho na ORL, večer v dětské nemocnici a ráno opět na ORL druhé ucho. :39:
26.11.2017 - 19:54 | Filtr
(Panna) Eldria
moja dcéra v tom veku mala veľmi často...stále sme behali na ušné,prepichovali, antibiotika a dookola...mali sme susedu Cigánku a tá mi poradila, že oni to mali to isté pred rokmi so synom a že jej svokra, taká riadna Cigánka poradila, že kvapnúť do ucha kvapku jeho vlastného moču....že kvapli, a odvtedy majú roky pokoj...mňa napínalo už len pri pomyslení na také babské recepty, v tom veku som nič také neuznávala...o pár mesiacov som sa ocitla dakde sama s dcérou, nedalo sa mi ísť k doktorke, malá jačala ako zmyslov zbavená...tak som to riskla, kvapla som jej vlastný moč do ucha, dcéra o chvíľu, že jej to dobre urobilo, tak som kvapla ešte raz a fakt odvtedy sme mali aj my pokoj...doteraz je to pre mňa záhada, ako ten moč funguje...
26.11.2017 - 23:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vernal, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tiež som tým trpela a mne najviac pomáhali octové kvapky - dostať ich v lekárni, aj ušné sviečky sú celkom dobrá vec. Dôležité je byť v teple a vyležať to. Viem, že pri opakovaných zápaloch môže dôjsť aj ku poškodeniu sluchu.
26.11.2017 - 23:40 | Filtr
(Kozoroh) Tuatha Dé Danann » vernal
" Dôležité je byť v teple a vyležať to."

No, ono neni vubec jednoduchy udrzet toho naseho malyho divokyho "samuraje" pod perinou :41:
27.11.2017 - 17:29 | Filtr
(Kozoroh) Tuatha Dé Danann
:15:
Dekuji vsem za uzitecne rady. Nicmene, uz se zda, ze je na tom lepe. Urcite se informace budou hodit do budoucna. Nerad bych ho ladoval antibiotikama.
30.11.2017 - 19:05 | Filtr
(Blíženci) Lupi
Znám - ale nevím, mám pocit, že nežiješ v Čechách? Protože toto jsou ryze české výrobky.
No každopádně - já měla zánět středního ucha před pár lety, čili za hluboké dospělosti a bolít o jako sviň, ale děsně - dokavad to nepíchnou - a navíc nástup je strašně rychlej.
Mně se to podařilo zvládnout kombinací Audironu - tady http://www.energy.cz/cz/… a Stopkoku od firmy Naděje. Ten je všeobecně skvělý na slabší chřipky a podobně.
Audiron bych si ale pořídila do zásoby i jestli žiješ v zahraničí - je skvělý na všechny možné záněty, například jsem s ním zvládla i zanícený zub (potíráním zvenku) šlachy a podobně.
Jediné, co je tam složitější je to, že on působí přímo na místě zánětu a někdy to člověka bolívá jinde, než je epicentrum, takže to chce trochu zkoušení.
Jinak na vnější zanícenosti používám taky stříbrnou mast - ta zvládla mužovi parádní zánět okostice holeně (Audiron došel.)
Kdyby nic z toho, částečně může pomoct odvar z řepíku - ale to asi nepůjde u takovýho prcka, protože to musíš nakapat a aspoň 5 minut podržet v tom uchu.
Nicméně - ten Audiron funguje na děti v širém okolí :29:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »