Rodinná analýza


15.11.2017 - 12:04
(Panna) Arezet
Rodinná analýza
Ahoj najdisáci :3:

přeji krásný den a obracím se na vás,zda by někdo kdo má čas a chuť udělal rozbor mě a mé matce
ohledně práce(kariéry) a partnerských vztahů.

Zajímá mě co máme společného.

Hodně mě zajímá i MARS ve 12 domě já blíženci(býk)
mamka panna(lev)


Datum nar.

Já: 17.9.1990, v Praze 23:15
mamka 4.12.1964 v Lanškrouně 00:15


Děkuji za každou zprávu :27:

Řazení:
15.11.2017 - 12:39 | Filtr
(Střelec) tiferett
Ty máš v Panne 4 planéty v trigone na tri planéty v Kozorožcovi . takže tvoj hlavný znak je silná kritickosť takým analytickým vnímaním sveta, a matka má v Panne ascendent , v blízkosti ktorého má Mars, Pluto, Urán - čo je obrovská negatívna kritická sila. Navyše matka má Slnko Neptún v škorpionovi, čo ešte zosilňuje jej neúprisnp kritickosť - takže v okamihoch zlosti a nespokojnosti typ myslenia: Ak nebudeš dokonalý,.zabijem ťa.
Vaša inkarnácia v roli matka dcera a zmysel tejto inkarnácie je jasné nastavovania vzájomného zrkadla a cez bolesť z kritiky má byť vaše záverečné pochopenie, že KRITIKA nie je láska. Cesta za dokonalosťou cez hradby ritiky je bolestná a vedie len do pekiel.
Cez vaše vnímanie chýb a dokonalostí sa máte naučiť ľudí chápať - a nie kritizovať a cez pochopenie ľudí naučiť sa ich MILOVAŤ.


Čo sa týka tvojej práce , Pluto - vládca tvojho 6.domu je teraz na hrote 8.domu - takže ťa čaká veľká zmena, ktovie, aký bude mať priebeh - ale Plutonske udalosti nikdy nie sú príjemné.
Treba sa tomu otvoriť a pokojne prijať to, čo príde.

Mars v 12.dome naznačuje isté oslabenie vitálnej sily, slabšie prejavy agresivity vyplyvajúcej z kritiky - ale môže naznačovať aj nevedomé potláčanie agresivity, ktorej energia sa potom ukladá do čriev (MArs v Panne) alebo do priedušiek a ramien( MArs v Blížencoch.
Je potrebné naučiť sa otvorene a láskavo hovoriť o svojich kritických postrehoch a hovoriť aj o tom, že sa snažíte zbaviť sa hodnotenia, posudzovania a odsudzovania ľudí a učíte sa láskavému milosrdnému prijímaniu ľudí a ich oceňovaniu.
15.11.2017 - 14:45 | Filtr
(Panna) Arezet » tiferett
Děkuji Tiferett,jen mamka má slunko ve střelci.

Když jí něco urazí nebo nemám stejná očekávání,tak se právě chová jako malé dítě které se urazí a řekne něco hrozného: něco ve stylu kdybys nebyla moje dcera,tak bys byla člověk se kterým bych se nebavila.....

Takových to perel jsemslyšela víc,ale přiznám se že poslední roky k takovým incidentům moc nedochází.

Často slyším větu radši nic říkat (komentovat) to nebudu,protže byhc neřekla co chceš slyšet....moc nemluví,dělá tajnosti se vším ,nechává si vše pro sebe, já spíš částečně věci kolem práce.

Myslím si přesně,že te nascendent mamky není jen tak a často mám právě pocit zrcadlení.

Mým dlouholetým problémem bylo vše kritizovat,opravovat a došla jsme po nějaké době k tomu, že je potřeba pochopit a brát jak to je.



Co píšeš s tou prací te´d budu nastupovat do nové práce.Specialista zákaznického servisu-hodně komunikace. den 21.11. mám obavy jako asi pokaždé,změny to je pro mě dost těžký to strávit,jak to asi dopadne?Jkao beru to,že vše c opříjde prostě je tak jak má být... ale už jsem spíš čekala,že to půjde lépe a když píšeš,že plutonské vlivy nepřináší nic moc dobrého, tak to nezní moc dobře.


Vitální síla, no řeknu ti Tiferret, že od roku 2015 to zdraví je horší a horší,zrovna si tayk nepískám, u mě je to o psychice,ta se posléze odrazí na fyzickém těle.Často trpím se zažíváním a taky kůží.

Děkuju za tvůj čas :) znalosti :17:

U mamky,ta psychika je lepší,ale má zas hodně potíže s migrénama,bolesti zad či krč. páteře.
16.11.2017 - 10:40 | Filtr
(Býk) desire77
Vzhledem k tomu, že je otázka, kde máte ASC, a protože stačí, aby jste se narodila o čtyři minuty dřív a hned je vše jinak, mrkla jsem na maminku.
Myslím, že horoskop nelze vykládat bez konzultace s tím, koho se radix týká. Jedna věc je potenciál a druhá věc je, jak se to žije. Takže to beru jen jako nezávazné, hodně obecné nakouknutí.
Polarita - převládá ženská. Přijímání a reagování, schopnost využít okolností, zpracovávat podněty. I když obsazená východní hemisféra umožňuje vývoj, tam je orientace na já.
Zvýrazněno rácio, je hodně v hlavě.
Živel Země - praktičnost, stabilita, ukotvenost
Kvalita převádá - Pohyblivá - mentální, přizpůsobivost, duch
Chybí základní - naštěstí jsou v ohni světla, ale je méně vitální, má trochu méně energie. Energii využívá spíš na myšlenky, nápady
Poloviční zatmění + Luna/Slunce také vitalitu spíše ubírá.
Je spíš introvertního zaměření. Dekany ukazují na orientaci na duši a emoce.
naštěstí je tu jupiterská miska - ta dodává oheň a optimismus. Tak nakonec nějaká vitalita tu přeci jen bude, i když bych si netipla, že by byla úplně utržená ze řetězu.
Stromeček vládců ukazuje na velmi zdůrazněného Merkura, takže opět myšlení, mentální stránka spojená s vládcovstvím ASC, MC - seberealizace, osobnost, dále Saturn a Uran. S tímto jsou zdůrazněny 1d, 10d, 6d, 12d. Já, moje myšlení, moje kariera, ambice, každodenost, přístup ke zdraví, tělu, nevědomí - to jsou témata, o která se hraje.
Slunce Střelec 3d/12d
Luna Střelec 3d/11d
ASC Panna
vl. ASC Merkur Kozoroh 4d/ASC-1d/MC-10d
Merkur vládne nejen ASC, ale i MC! To mu dodává na síle.

Slunce a Luna ve Střelci.... ukazuje na člověka, který bývá pravdivý, pro někoho možná někdy až moc. Neumí rozlišit, co je ještě vhodné a co už je přes čáru. Ale je dobrosrdečný, má zájem o filozofie života, hledá smysl života, rád se učí, má své ideály, potřebuje si rozšiřovat vnitřní obzory, studuje třeba jazyky, má zájem o cizí kultury, rád cestuje. Pokud necestuje fyzicky, tak alespoň prstem po mapě a nebo třeba studuje cestopisné filmy, nebo se může jednat o zájem o cizí kulturu stolování, dobrého jídla, kuchyně (Jupiter, vládce Střelce Býk/9d). Bývá pln bezstarostné, až dětské energie, nadšení, ideálů, někdy může přehánět. Může být dobrým učitelem nebo může předávát jistou životní filosofii, nějaká spojitost přes cizinu.
Luna ve střelci ráda cestuje, má ráda mezinárodní kontakty, změny, rychle se pro něco nadchne, má smysl pro humor, je impulzivní a city nemusí být nutně stabilní. Má ráda otevřenost, přímost, je ráda chválena.
ASC v Panně ale dodává energii, kdy člověk může vše podrobovat až přílišným prověrkám a myslím, že tu dětskou bezstarostnost trochu zkrouhne. Důraz na detail, manuálně zručná, kritická, realista. Puntičkářství, pedanství, systematičnost, přesnost, kolikrát přes stromy nevidí les. Umí si dobře rýpnout, může být věčně nespokojená. Bývá technicky orientována a může mít třeba sklony ke zdravé výživě či přehnané čistotě. Je třeba umět hospodařit s energií, protože Panna se v ničem nepředá a vzhledem k tomu, že souvisí se zdravím, a ASC je velmi osobní bod, může se nějaká zdravotní slabost objevit.
Merkur v Kozorohu sextil Saturn je také složka, která přeci jenom rozlítanou složku zpomalí, ukotví a hodí do jistých struktur, dodá preciznost. Kozoroh podpoří důsledné myšlení se silnou schopností koncentrace a vytrvalosti. Merkur je navíc vládce ASC i MC, takže slovo tu má značné.
Světla jsou v konjunkci a jsou poškozená z 12d silně náročným steliem. Už jen tento základ osobnosti je hodně náročný na zvládnutí.
Tady je třeba čelit prudkosti povahy i citů. Reakce můžou být nepochopitelné, neadekvátní k situaci, spory, hádky. Nevím, jak přesný je čas, ale je možné že je Luna v konjunkci s královskou hvězdou Antares, což jen umocňuje bojovnost. Problémem ale může být i to, že tuto agresi může namířit dovnitř a pak je nasnadě, že to jde i na zdraví nositele horoskopu. Může být hádavější a umím si představit, že vztahy Vaší maminky s rodiči nebyly zrovna ideální.
Stélium Mars vl.8d/Uran vl.6d/Pluto vl.3d Panna 12d tr. Jupiter 9d/4d
tr. Venuše 2d(3d)/2d/9d
tr. Neptun 3d/7d
kv. Luna 3d/11d kon. Slunce 3d/12d

Psala jste, že mamka má psychiku lepší. Váš horoskop jsem nesledovala, tak nevím, jak jste na tom Vy, ale myslím, že právě rovina psychosomatická - psychika a zdraví je v tomto horoskopu velké a zásadní, ne-li to nejdůležitější téma. Na nevědomé úrovni jsou velké tlaky. Tři škůdci ve 12d, vládci 8d,6d, a 3d, to rozhodně není jen nějaký "sen lehčího druhu". Je to stelium silové až násilné, děje se to nepředvítatelně v impulzech a dokáže to jít až na hranici moci a bezmoci. Osobní a citovou složku ovlivňují silně strachy, obavy. Můžou to být strachy, aniž by si přesně uvědomovala jejich příčinu. Je to na nevědomé úrovni. Podle mě jí to dost ubírá na vitalitě a divila bych se, kdyby to nešlo i na tělesnou úroveň, nehledě na Saturn a Chiron kon. Vesta v 6d, o kterých jsem se ještě nezmínila.
Pokud zvládá, jenom dobře. Určitě jí s tím pomáhá vládce Slunce Jupiter, který z 9d drží stélium krásným trigonem. Nicméně takto silné stélium, které kvadratizuje světla do 3d. bych určitě nepodceňovala a dbala bych na zvýšenou opatrnost při jízdě na cestách. Žádné riskování a vše raději pomalu a z rozmyslem.

Slunce (Ego) vládne 12d (dům, který se nedá logicky - Egem, uchopit)
Merkur - spoluvládce 12d (opět - rácio versus kolektivní nevědomí, které logicky nelze uchopit) je ve 4d - dům Raka - logicky založený Merkur se utápí ve vodě (v citech), přitom ve strohém, necitlivém Kozorohu sextil Saturn do 6d. Na jednu prostředí plné citů a na druhou stranu jakýsi chlad až bezcitnost.
K tomu silně zastoupená Panna (která je součástí 12d a 1d).
Navíc i 3d, jehož přirozený vládce je Merkur leží Štír - opět vodní znamení, které není pro logického Merkura zrovna top. Ale na druhou stranu tato vodní znamení dávají povětšinou výbornou paměť, a vzhledem k tomu, že se tu Merkur s vodou snoubí opravdu ze všech stran, věřím, že dobrá paměť tu funguje.
Nevím, jak to vnímají ostatní, ale na mě to působí tak, že je velmi složité pro nositele horoskopu se v tom vyznat. Kde je ještě Ego a kde už nevědomí. Kde jsou moje myšlenky, moje intuice, kde mám být citlivá a kde necitlivá? Co je sen a co už realita? Problém nastolit si jasno mezi vědomým a nevědomým tématem.
12d přirozeně patří Rybám a tady je většina 12d v opoziční Panně. Podle mě velký guláš v realitě.
Na druhou stranu absurdně je právě Merkur prostředníkem mezi vědomím a nevědomím, tak možná, že to nakonec uchopil lze.
Tohle všechno přišlo už z dětství a samozřejmě stejné principy její mysl uplatňuje i v rodině, kterou založila. Nevím, co se v její původní rodině dělo, ale ideály, plané naděje, iluze se tu asi hrálo. Rodina ze které pochází, dětství, které prošla už tam se řešilo téma, které následně ovlivňuje vztahy, které maminka navazuje. Jupiter, který vládne 4d a je v 9d je v přesné opozici na Neptuna-vládce 7d (dům vztahů). Její vize, kterou si vytvořila na základě dění v rodině, se neslučuje s tím, jak to vidí partner. Nepomáhá tomu ani to, že Jupiter je retrográdní. Asi tam budou značné nejasnosti, polopravdy a víra v něco, co nemusí fungovat. Máme tu ještě opozici od Jupitera na Venuši, ale ta je o poznání uvolněnější a samo o sobě to neudělá nic hrozného. Možná nějakou vlastnost, která může být třeba vychloubačná, jiný hodnotový žebříček, namyšlená, pohodlná nebo co já vím, zkrátka nic zásadního, i když do lásky to taky klidu nepřidá. Tato opozice Jupiter/Venuše a Neptun se ale děje v pevných znameních - Býk/Štír - takže umanutost, tvrdohlavost, něco s čím se těžko hýbe, tam se asi dost naráží. Je ale zajímavé, že právě tuhle urputnou opozici krásně osvětluje to těžké stélium z 12d z jedné strany sextilem a z druhé trigonem. Je to velká síla, v této oblasti hodnoty, sebehodnoty, životní filozofie a následné konfrontaci s láskou a parterem to pomáhá a drží. Zajímavé.
Nemusíme asi zdůrazňovat, že Venuše ve Štíru prožívá lásku hluboce, plutonicky, vášnivě. Vzhedem k tomu, že vládne 2d a sama v 2d leží, bude mít ráda luxusní věci a drahé věci (2d, Venuše i Štír - jsou o penězích - v opozici s Jupiterem, který je v Býku, kterému vládne opět Venuše se to jen násobí). Peníze a pěkné věci dávají dobrý pocit sebehodnoty. Takto postavené Venuši sextil Mars jistě nechybí ani sexuální náboj.
Pokud se ještě vrátíme do 4d, zjistíme, že je daleko důležitější, než je na první pohled patrné. Leží tu Merkur, který vládne jak ASC, tak i MC. Dále je tu jižní uzel, který je v konjunkci s Juno. Merkur je v konjunkci s Pallas a s černou Lunou. Asi není v tomto okamžiku nutné pátrat po tom, na co všechno to ukazuje, otázka byla na kariéru a partnerské vztahy, ale rozhodně by se něco našlo. Zmíním snad jen to, že lunární uzly ukazují na cestu od domova a kořenů do 10d. Odpoutat se od minulosti a jít za svými ambicemi do 10d v Blížencích. Pro mě je ten horoskop tedy nesmírně zajímavý a myslím, že má velký potenciál a zákoutí a dal by se rozebrat daleko víc. Podle mě je to takový ten horoskop, co se buď zblázníte a nebo se stanete výborným psychologem.

Neznám příběh maminky, nevím, jak radix konkrétně žije. Ani jsme si neověřili, zda je čas narození správný, takže všechno je to jen jeden teoretický náhled z mnoha možných. Nevíme, jakého vzdělání maminka dosáhla, ale jupiter v 9d může ukazovat na jistý stupeň vzdělání nebo přinejmenším touhu po vzdělání. Navíc je tu zvýrazněna osa vzdělání 3/9, kdy 3d je významně obsazen oběma světly plus Neptunem a v 9d se nachází Jupiter, což je dům, kam obecně patří a tím získává na důležitosti.
Určitě by byla zajímavá jakákoliv psychologická rovina, duševní činnost. Nějaký poradce, terapeut, který se specializuje na psychosomatiku, vztahy, předávat životní náhledy, zkušenosti a zkrátka vše, co tak nějak vyplývá z výše napsaného. Možná se zaměřit i na psanou formu (MC Blíženci, Slunce, Luna, Neptun ve 3d). Uplatnit talent k jazykům, mentální rozhled, mnohostrannost, dobrou paměť, šikovnost a sílu ducha. Myslím, že zájmů má maminka asi víc a i MC v Blížencích může ukazovat třeba na dvě povolání najednou. Informace, vytváření kontaktů, zprostředkování kontaktů.Mimochodem Neptun ve 3d je o větší fantazii, inspirace z nitra. To může využít třeba při psaní. Dává to schopnost se vcítit do lidí z blízkého okolí. Možná by mohla psát svůj blok na internetu. S pomocí svého Merkura ve 4d by mohla psát i pohádky.
Když se podíváme na 5d, dům podnikání, tak tam vládne Saturn a ten je v 6d a opět nás to hází zpět na osu Panna/Ryby, 6d/12d... . Je to pořád dokolečka, stále a stále stejné téma. Vědomí, nevědomí. Pracovní nasazení, vykonávaná činnost je symbolizovaná Martem a jak vidíme, i Mars je opět součástí... Je ve 12d a je v Panně. I tady je podtržena preciznost, metodičnost, zaměření na detail. Ve 12d se to ale děje pod nevědomou silou. Myslím, že k prosazení jí bude pomáhat samota, meditace, duchovní cvičení. Díky Uranu v takovém stavu může dostávat nějaké zprávy, vnuknutí z nevědomí.
Pokud to vezmeme přes 2d, tak tam je určitě smysl pro obchod. Pracovat s něčím, co je krásné nebo co ke kráse pomáhá. Je tu jak Venuše, tak hrot 2d ve Vahách a Venuše vládne ještě do 9d a tam je Jupiter. Takže luxus, kvalita, krásno, umění, filozofie, kultura.

U vztahů bych si dala pozor, aby se maminka nedostala do hry, kdy jeden partner bude v roli oběti. Nastavit si tu svojí sebehodnotu a hlídat si, aby se nespadlo do vzahu, kdy je jeden na druhém závislý a nebo kdy jeden druhého ze ávislostí tahá. Nastavit si tu vyšší duchovní hranici, ať už to pro tu konkrétní dvojici znamená cokoliv (může to být "jen" láska nebo sdílení nějakých vyšších hodnot, ideálů, pomoc potřebným...). Vládce 7d Neptun ve Štíru, leží v 3d, sextil na stélium do 12d. . Tím se propojuje téma 3d komunikace, vzdělání, pohybu s tématy 12d kolektivního nevědomí a jisté izolace a s tématy dalšího nevědomého 8d. Naštěstí je to celé propojeno pozitivně, ale myslím, že potenciál, jaký tu je v ohledu na partnerství je opravdu velký a je třeba řešit vždy konkrétní partnerství, aby bylo jasné, kam se to které ubírá..... Opatrnosti není nikdy nazbyt, neb Neptun je vždy planeta nejistá.
V lásce by maminka chtěla být hýčkána a rozmazlována po všech stránkách.
16.11.2017 - 12:06 | Filtr
(Panna) Arezet » desire77
Wauu tak takový rozbor jsem nečekala :22: páni páni,děkuji.


Napíšu do vzkazu jak to vidím :1: přece jen je to o mamce. kdyby to bylo jen o mě psala bych to veřejně.
16.11.2017 - 18:31 | Filtr
(Rak) dan162 » Arezet
Dobrá dobrá, tak my se na tebe nezlobíme :61: :61:
18.11.2017 - 13:11 | Filtr
(Panna) Arezet » dan162
:61: pardon jako musí mříct,že to mamku vystihlo, jen jsem ještě napsala nějaké specifikace a věci,kterou jsou noo intimní,takže mi to přišlo lepší to tu moc zase nerozebírat, nějak jsem nečekala,že to bude tak detailní.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »