mars ve 12 domku


31.10.2017 - 20:17
(Rak) nanuk
mars ve 12 domku
Prosím Vás o názor já mám marse ve vodnáři v opoz. na merkura ve lvu v 6 domku a merkur je vládce mého dsc. a vládce mého 12 domku je uran v 7 domku
mars je ještě v kv.na jupitera ve štíru v 8 domku a sextilu na Mc.
Mám tam ještě sev.uzel ve vodnáři ve 12 domu v konj. s marsem a opoz. s merkurem.

Máte někdo podobné postavení, jak ho prožíváte.....

Řazení:
01.11.2017 - 10:00 | Filtr
(Střelec) tiferett
Mars vo Vodnárovi v 12.dome v opozícii na Merkur v Levovi môže poukazovať na prudké náhle umelecké inšpirácie a intuitivne umelecké vyciťovanie z nevedomia, ktoré sa v reálnom živote môže prejaviť umeleckou tvorbou, alebo intwnzívnym vnímaním umenia.
- čo posilňuje ešte aj Venuša v 5.dome - to su tiež umelecké sklony.
Vládca 12.domu Urán je v kvadratúre na Venušu a tá je v kvadrature na Chirón , čím a uzatvára trojuholník energií, ktoré naznačujú, že umelecká činnosť bude silno zasahovať do tvojho života.
Dalo by sa to ešte podrobnejšie rozobrať - Merkúr oblasť komunikácie, a spôsob vnímania - 3.dom, kde je Mesiac v Blížencoch a ten je v trigone na Urán - a zase sa umelecký kruh uzatvára.
Dobré by bolo venovať sa niečomu, čo súvisí s umením.
02.11.2017 - 18:57 | Filtr
(Rak) nanuk » tiferett
Děkuji za odpovědˇ :17:

Jsem dost tvořivý člověk, hodně ráda vařím, ale dle receptu mne to moc nebaví (to bude asi tím uranem)jsem i v oblíkání a doplňcích excentrik, vidím krásno v čemkoliv........ale nevím zda se to dá vše přirovnat k umění :3:

O 12 domku se nepíše celkově moc hezky, jak bys ho vyjádřila u mne přes ty negativa, když tam mám i na něj opozice a kvadráty.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »