Solar 2017


20.09.2017 - 10:44
(Panna) Jitřenka
Solar 2017
Ahoj Najdisaci, obracim se na Vás s prosbou, co mi "nachystali" hvezdy pro tento solarni rok. Posledni 3 roky byly celkem náročné, stěhování, postaveni se na vlastni nohy,ztrata energie, zhorseni zdravi a financi, ukoncovani,pochopeni a čištění hluboké minulosti. Celkový vymaz hlavy (proste prazdno vse co jsem znala a vedela pryc a zaroven plno vseho). Ted mam pocit, ze stojim na zacatku nove zivotni etapy a nevim, jakym smerem se ma cesta bude ubirat, kam mam vykrocit. V praci se bude vypisovat výběrové rizeni na vedouciho a horkym kanditatem je kolega ktery je v práci služebně nejstarsi a je v ni o 5 let déle než já. Naznačují hvězdy nějaké změny týkající se práce at uz povyseni nebo zmena oboru? A celkově jakym smerem se mám vydat? Předem děkuji za jakekoliv informace ?

Řazení:
02.10.2017 - 04:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele RainMan22, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj.
Dívám se na to tak, že práci a obor - to si volí každý podle svého. Horoskop naznačuje, že se narodí něco nového a něco starého přežitého se ukončí. V tomto roce bude velká změna. Vy sama nějakou osobu povýšíte (zvedne se ve Vašem úhlu pohledu). Tato osoba však bude tak trochu nedosažitelná. Říká se spolu a přesto fyzicky mimo. Co je potřeba zvážit :
- kde je harmonie (tam budu), kde je nátlak (buď vybojuji pozici argumenty nebo je lépe odejít, protože by to byl nátlak trvalý), kde mi něco přináší hmatatelné výsledky a to i peníze, tak se toho držet, zvážit co ukončit a co ne (vnitřní stavy budou chtít něco skončit). To jsou hlavní témata. Když toto energeticky zvládnete - zejména ten nátlak a to s čím skončit měl by to být prima rok. To zvládnutí je o tom, že se rozhodnu o řešení po celkovém zvážení a pak se ho dlouhodobě držím (nejde se vracet a odcházet několikrát). Dlouhodobě se máte naučit beraní energii. Vše co souvisí s beranem souvisí i s aktivitou (až přílišnou) a u zdraví s celou hlavou včetně myšlení. Pokud by se náhodou jednalo o zdraví - nezanedbat - jde o změnový rok - vyřešit. Pokud v tomto roce zanedbáte zdraví (lékař, ale i to myšlení) vše se umocní v dalším soláru. Tam se umocní i rozhodnutí z tohoto solárního roku.
Zvolil jsem si harmonii - mám ji.
Zvolil jsem si co správně skončím - bude pohoda.
Vyřešil jsem nátlak - mám klid.

Naopak

Opustil jsem práci bez rozmyslu - budu mít finanční potíže.
Nevyřešil jsem nátlak - ještě se zvýší.
Nevyřešil jsem zdraví - budu donucený tvrdě k řešení tak, že na jiné věci mi nezbude čas. U toho zdraví - to se každopádně vyřeší k Vaší spokojenosati - solár roku 2018 je totiž obranný a ochranný, kdežto 2017 změnový.

PS : Někdo neznámý a silný nad Vámi drží ochrannou ruku. :15:
02.10.2017 - 12:05 | Filtr
(Panna) Jitřenka » RainMan22
Ahoj, děkuji moc za náhled a rozbor situace ohledně solaru 2017 a 2018. Ohledně oboru práce, tak to mám celý život tak, že poslouchám "příkaz z hora" ve snu se mi zjeví vize budoucnosti. Vidím sebe a tam a tam a dělám určitý druh práce, který, ale v době vize je tak neskutečný jako sníh na sahaře. Já si pak do své životní navigace stanovím cíl a a krok po kroku k němu kráčím. Tak jsem se dostala ke své současné práci, ve které jsem už 10 let. Vnitřně cítím, že přichází změna, která mě zase posune o kousek dál. A proto zvažuji, zda se přihlásit do výběrka (i když nějak tuším, že se pro mě "připravuje" něco nového a jiného možná i v jiném oboru zatím je to zahaleno v mlze). Protože v solaru 2017 mám hodně planet v solarním 6 domě, který v radixu zasahuje 10,11,12 dům. Tak jsem myslela, jestli se to tam někde změna a druh práce či povýšení projeví.

Ohledně hlavy, cítím tlak, tíhu a nejasnost a trochu mě zlobí průdušky.
Beraní energie je skvělá věc, když se umí ovládat a používat třeba k dosažení cílů. Teď si naopak připadám bez energie a v stagnaci.

Nejvíc mě dostala poslední věta: Někdo neznámý a silný nad Vámi drží ochrannou ruku. Tak to mě moc potěšilo :)

A ještě jednou děkuji za rozbor.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »