Životní směr


16.09.2017 - 21:43
(Rak) Natalie Lednicka
Životní směr
Ahoj jsem tady úplně nová. Snažím se zorientovat v mém horoskopu. Nevím jak z něj vyčíst ,jakým směrem se bude ubíhat moje životní cesta. Tedy jestli se to takhle dá říct. ? Jestli by tu byl někdo tak hodný a poradil mi kam se kouknout nebo jak to pochopit, budu moc ráda. Ahoj a hezký večer vám všem ?
21.7.1990. 20:35 Frýdek Místek

Řazení:
19.09.2017 - 10:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele koczka.zlobywa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
V radixu je zřejmý potenciál pro blízké setkání s něčím, co souvisí s myslivectvím. Něco jako setkání s Divočákem :25: zvláštní, jak to tam skoro svítí
19.09.2017 - 11:20 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » koczka.zlobywa
S šípkovou, nebo se zelím? :61:
19.09.2017 - 11:35 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Ono důležité je uvědomit si, že radix (horoskop) je jako mapa. Může pomoci zorientovat, neznalým čtení v mapě i zabloudit, ale rozhodnutí o výběru cesty je vždy na nositeli. Životní cestu tedy vybereš sama, nemáš ji danou. A mapa může pomoci.

Na co kouknout? No začít od Adama - obsazení živlů: velmi výrazná Voda, celkem silná Země, téměř žádný Vzduch a Oheň. Už to by se mělo velmi výrazně projevit. Zkus posoudit, jak tuto nevyváženost živlů vnímáš Ty sama, ale i jak na ni reaguje Tvé okolí (rodina, kolegové, přátelé). Už zde se ukáže, v čem jsi dobrá a kde máš slabiny.
Pak velmi výrazný Rak (Slunce, Luna, Jupiter). A v protiváze Kozoroh (Asc., Saturn, Neptun, Uran). Zajímavé pnutí vyjádřené i opozicí od Saturna na planety v Raku. Tato opozice však může být velmi motivující, třebas přináší překážky, protože všechny planety jsou v podstatě v silném postavení. Jde o to uvědomovat si volbu, kterou nutí dělat a tu pak umět využít ku prospěchu..., koho vlastně?
19.09.2017 - 11:54 | Filtr
(Rak) dan162
Životní cesta obtížná, s časem se zlepšující, je to učební proces. Napadla mne triga - tři koně zapřažené v jednom voze, každý mířící jinam, každý má svou osobitost a je zvyklý vozataje řídit. Cílem není zkrotit koně silou, ale působit na ně tak, aby měli chuť táhnout stejným směrem. Když přijde rezignace, deprese, tak bude vozataj smýkán. Když na to půjde silou, bude shozen. Jedině přijetím, přijetím sebe plus kontaktem s každým z koní, jedno že vůz nepojede vždy po cestě. Trpělivost.

Tři oblasti hodné pozornosti:
1) Saturn opozice kdeco - přináší omezení, těsnou klec, přistřihávaná křidýlka. Nejde o to je přeprat, ale poučit se z nich, najít proč působí. Jaký je vztah s otcem ?
2) osobnostní Mars kvadrát Slunce spojené s Měsícem, kde se na činech projeví vlastní emoční stránka. To co je nezpracované bude navenek vypadat jako kousavý, obtížně snesitelný projev. Zbrklost není špatně, když emoce a cíle budou v pořádku. Příhodu za příhodou lze s tím trpělivě pracovat, sama, nebo jsem slyšel o metodě RUŠ.
3) Venuše opozice Uran - nestálost plus schopnost špatných voleb včetně třeba voleb partnerů. Otázka je proč si člověk zvolil takto, proč to potřeboval ? Proč mi zase někdo vybral bank ? Špatné uchopení je přeskakování z vozu na vůz dřív, než došlo k pochopení a poučení. Jednu kravinu nahradit jinou a jen si říct "tohle už nikdy" a znova. Projít tím, pochopit co bylo špatně a až pak odejít. Hodně se rozmýšlet, než uděláš něco pevného, definitivního, klidně to odložit.

Ne vždy se to povede, to je jasné. Na konci procesu samozřejmě vůz uhání tryskem, vlasy vlají, okolí se zálibně otáčí.

To je můj dojem. Za své roky jsi hodně z toho asi už překonala, pokusil jsem se tvé snahy dát do nějakého rámce.
21.09.2017 - 00:38 | Filtr
(Rak) Natalie Lednicka » dan162
Diky moc. Docela se v tomhle poznavam. Jdu se na to podivat poradne.
21.09.2017 - 00:44 | Filtr
(Rak) Natalie Lednicka » Sosna zvlčelý
Ahoj, tu nevyvazenost zivlu si dobre uvedomuji . Okoli ani ne, protoze kdyz potrebuji, dokazu ukazat v danou chvili jakykoliv zivel ktery zrovna potrebuji. Prekazky ano, vetsinou si je delam sama. Spatna volba partneru,pratel. Dekuji moc
21.09.2017 - 00:47 | Filtr
(Rak) Natalie Lednicka » koczka.zlobywa
Zvlastni tohle :2: Toho jsem zrovna ted v lete potkala poprve v zivote kousek od plaze kam chodim :1: :4:
22.09.2017 - 12:54 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Natalie Lednicka
No překážky jsou velmi užitečné, veskrze nám umožňují růst (někdy nás k němu nutí, protože malí překážku nepřekonáme, větší ji přelezeme, ještě větší překročíme). Přejme každému jeho překážky a odhodlání popasovat se s nimi.
Pokud je překážek málo, je to i vítané zpestření. Třeba horolezec by byl bez překážek ztracen. Horší, když je jich mnoho. Ovšem otázkou je, zda jich je mnoho naší vinou (nakupení neřešených problémů), tam pak platí jediné: Dobře mi tak! :3:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »