Osvětlení mých tranzitů prosím


07.09.2017 - 09:12
(Vodnář) 1Phoenix1
Osvětlení mých tranzitů prosím
Ahoj,

právě jsem si všiml, že můj nativní Pluto je v sextilu k tranzitnímu Plutu, stejně tak Neptun a stejně tak Mars k Jupiteru. K tomu mi Jupiter tvoří kvadraturu ke nativnímu stelliu Saturn, Merkur, Venuše.

Cítím se poslední asi tři týdny tak nějak úplně ve vakuu a jakoby totálně přibržděnej.

Mohl by mi někdo s hlubším astrologickým vhledem než mám já k tomu něco říct prosím?

Řazení:
07.09.2017 - 12:47 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
A není to spíš o tom, že Ti tranzitní Saturn vlezl do 6. domu, kde už delší dobu úřaduje Pluto? To sice teď netvoří přímo nulovou konjunkci s žádnou z těch planet a ten Jupiter to určitě přiživil, ale podle mě je hlavní ten Saturn, je fakt, že už tam nějakou dobu je, ale jak teď couvá, je možné, že to cítíš víc. Mars k Jupiteru je moc rychlý, to podle mě nehraje roli. :17:
07.09.2017 - 13:10 | Filtr
(Střelec) tiferett
Keďže sa divne citiš posledný mesiac, tiež si myslím, že sa to nebude týkať tranzitov Pluta ani Neptuna - lwbo tie ti bežia už dlhšie.
Ale pre mesiacom si prechádzal tranzitom Jupitera v 4.dome v kvadratue na Saturn - a kedže v natále máš Jupiter v Rakovi v 12.dome - čo naznačuje tvoju velmi intenzivnu a senzitivnu emocionalitu, sklony k sebalutosti, ale aj vnímaniu nadmyslových dejov - tak táto kvadratura upitera, ktorý prechádzal 4.domom (zase Rak,zase emocie, hlbiny duše) - v kvadrature na Saturn može naznačovať pocity, že tvoje emocie a celkove hlbiny tvojej duše su akesi mrtve, zablokované, umrtvené, všetko je zastavené..
Aspekt teraz poamyl odplynul, ale medzitým tranzitný Saturn a Čierna luna prešli do 6.domu - čo môže zbrzdiť tvoje každodenné návyky a ty nevieš, čo stým.
Treba sa s tým aspektom zžiť a nyvknuť si na spomalené tempo žitia, ktoré v svojej mladosti môžeš vnímať útrpne..Sú to lekcie, ako sa učiť kráčať životom pomalšie, rozvážnejšie, príliš sa nenáhliť, aby si si náhodou nezlámal kosti ( saturn= kosti)) - to myslím polovážne polo s humorom..-))
08.09.2017 - 09:33 | Filtr
(Vodnář) 1Phoenix1 » tiferett
No, něco takovýho taky cítím to zpomalení, což je oukej. Ale právě to rozbití každodenních návyků mi není úplně příjemný.

Ale na to zpomalení se naladím a budu se toho nějakou dobu držet. Moje životní situace a okolnosti tomu teď i celkově nahrává

Díky


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »