Pusto a prázdno


26.08.2017 - 11:21
(Panna) Michaela168
Pusto a prázdno
Zdravím.
Čerstvý rozchod. Bolest do morku kostí. On 25. 1. 1990 (adoptovaný 25. 10. 1991), já 23. 9. 1978 v 7,40 hod. v Novém Městě na Moravě (téměř celý život ale žiju u České Lípy). On můj bývalý klient (pomohla jsem mu s návratem do běžného života, řešením nepříznivé fin. situace apod.), usiloval o mě několik let. Vztah začal 1. 5. 2017 a skončil nyní. Není to o absenci lásky. Není to o fyzickém nesouladu. Vlastně nevím, o čem to přesně je. Rodiče nás vzájemně přijali, vznikla dokonce velká sympatie.
On je aktuálně v roční vibraci 9 (ukončování), já končím 5. Vím, že 6 by měla být vztahově dobrá, ale neumím si teď představit soužití s někým jiným.
Bojím se, že jsem možná vlastní blbostí přišla o životního partnera, nabízel mi spoustu hodnot, které jsem postrádala v minulých vztazích. Naprosto přirozeně a nečekaně. Nekoukal po jiných, byl přímý, skvěle vařil. Úžasný milenec. Přijal mě přesně takovou, jaká jsem (klobouk dolů). A ještě mnohem víc.
Připouštíme možnost návratu, jenže on to řeší po svém. Opil se, kouřil trávu, kontaktoval spoustu svých bývalých a kamarádek, které zval na kafe i případné přespání. Při tom všem mi tvrdí, že mě miluje, že si chtěl jen dokázat, jak snadný je někoho sbalit. Cítím to jako zradu. Jsem zlomená. Ale chápu ho.
Vrátka jsou zatím částečně otevřená. Poradíte, zda se v tom znovu citově angažovat, nebo je lepší, že to skončilo tak brzy, když by to později bylo stejně nevyhnutelné a bolestnější? Samota mě velmi trápí, ale za každou cenu být s někým nechci. Vím i, že oba máme v horoskopu naznačené jiné typy partnerů, jenže srdci neporučíš. Jsem stále s ním, přesto zoufale sama.
Děkuji za jakékoli ASTROLOGICKÉ (příp. numerologické) postřehy a za Váš čas. Už mnohokrát jsem od Vás obdržela cenné zpětné vazby a názory. Vážím si toho.

Řazení:
26.08.2017 - 12:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já nejsem astrolog. Nejsem ani vztahovej kouč. Nechci radit, ale názor povím - člověk, který není schopen milovat sám sebe, nedokáže milovat někoho dalšího. Pokud pije, hulí a musí si něco dokazovat u jiných žen, rozhodně bych mu nevěnovala víc, než "sbohem a šáteček". :3:

Jinak pokud je adoptovaný, tak pozor na to, aby to dobré, co v Tobě vidí, nebyla jen jeho podvědomá touha po matce. Nebyla bys první, komu se to stalo...

A poručit srdci? Lze to. Ale je to o vytrvalosti a vůli... :1:
26.08.2017 - 12:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ani astrologický, ani numerologický postřeh nemám. Jen postřeh svůj a to, že je nevyzrálý.Řešit rozchod a zároveň případný návrat tím, že budu hned kontaktovat své bývalé a kamarádky k přespání, není čin vyzrálého muže. Zvláštní, že ty o tom ještě i víš. Jak snadné je někoho sbalit, už snad zjistil před tebou, když už měl několik známostí. Pokud bych cítila zradu, jak píšeš, nešla bych do toho znovu, ani s požehnáním astrologa. Za pár měsíců a již toto... Jen samozřejmě je to můj nevyžádaný názor :3:.
27.08.2017 - 11:55 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Astrologie je fajn věc, ale toto jsou situace, kdy lépe používat rozum. Udělat rozhodnutí podle toho, jak to člověk cítí, nehledat ve hvězdách (kartách, numerologii, kříšťálových koulích a kávových sedlinách) výmluvy a omluvy pro své jednání.

Popravdě v tom nemám úplně jasno z Tvého popisu situace, co se vlastně stalo. Není zřejmo, za jakých okolností jste se rozešli (příčina? iniciátor?), jen popis následujících reakcí chlapa, povídání o pootevřených vrátkách... No ale možná to není až tak důležité.
Důležité jsou jiné věci a na ně si zkus nyní odpovědět:
Na počátku vztahu je období zamilovanosti, kdy člověku se stírají rozdíly mezi partnery. Věci, které později mohou zásadně vadit, jsou přehlíženy, omlouvány... Kdyby to tak nebylo, tak by mnoho vztahů nemohlo ani vzniknout. V tomto období totiž máme šanci nějaké pouto vytvořit i s člověkem, s nímž, to si připusťme, bachom mnohdy neměli chuť pouta tvořit, protože zamilování pomůže tyto rozdílnosti později překlenout. Bohužel na to lidi často zapomínají a nebudují vztah již od počátku. Prostě jedou na dluh. A když pak zamilování mizí (slábne, transformuje se jinam), najednou by to chtěli dohnat, ale již je často pozdě.
Proto se ptám, co jste vy dva spolu vybudovali společného? Našli jste společné koníčky a cíle, nebo jste se jen "opájeli" přítomností a blízkostí toho druhého?
Pokud jste něčemu základy položili, dalo by se třeba na vztahu pracovat. Ale jestli jste nepoložili základ ničemu, vůbec to za to nestojí, když už k takovéto situaci došlo. Už by to bylo jen lepení rozbité nádoby, jež by dále prosakovala a stejně se jednou rozpadla.
27.08.2017 - 12:32 | Filtr
(Rak) dan162
Myslím si, že potřeboval získat odstup a spojit se se svou minulostí, aby si vyhodnotil, nakolik ji už nepotřebuje. Jestli budoucnost si vyhodnotí že chce mít s tebou nebo ne z toho neplyne, ani astrologicky, je to jeho rozhodnutí. Jestli se něco mezi vámi událo, tak je třeba se vrátit k té události a vyčistit ji dřív, než rozhodnutí se změní ve zvyk tak jednat. Co se to přihodilo a proč. Máte přece mezi sebou schopnost si porozumět, ne ? (včetně toho, čemu na sobě nerozumíš sama). Jste sice oba neřízené střely, ale vaše (i pro vás překvapivé) jednání svůj dost dobrý důvod vždycky má. Proč došlo k uzavření se ?
27.08.2017 - 12:35 | Filtr
(Střelec) tiferett
Z astrologickeho hľadiska - tento ropk prechádzaš aspektom Urán v 7.dome vzťahov je v kvadrature na Čiernu lunu v Rakovi priamo na MC..
Takže - Urán máš v radixe v Škorpionovi v konjunkci s Venušou - čo naznačuje prudké , impulzícne, temné a príliš egocentrické emócie, zamerané len na seba a na svoje vlastnícke a mocenské tendencie voči partnerovi so sklonmi - „ak nie je po mojom“ okamžite ť&a opustím. Ale manipulátorksá Venuša v Škorpionovi celú situáciu „zrežíruje“ tak, aby to navonok vyzeralo tak, že opúšťa teba partner a že si zlomená, aby si bola vhodný objekať na ľutovanie a nariekanie.
A Čierna luna v Rakovi - zase temná stránka tvojej ženskej emocionality, ktorá vnucuje svoju vôľu, navonok sa tvári ako „starostlivá matka“, ale v skutočnosti berie silu a slobodnú vôľu partnerovi, tkorý z tej „starostlivosti“ už ani nemôže dýchať. Ak Čierna luna v Rakovi nie je velebená pre svoju starostlivosť, tak začne surovo svojim zlostnými klepetami trhať aprtnera na kusy, aby si ani on nemohol vychutnávať šťastie..a samozrejme navonok sa tvári ako tá „zlomená obeť“.
Nehovoriac o tom, že Lilit v Rakovi má silné sklony k hysterickým prejavom, silnej sebaľútosti a získavaniu si obecenstva na svoje neskonalé utrpenie.
A teraz sa tieto tvoje aspekty z natálneho horoskopu Urán a LIlit dostali do kvadratúry a vytvorili situáciu, keď všetky tvoje temné emocie vykypeli napovrch.Všetko si robíš len ty sama svojimi vlastnými emociami a reakciami- búrlivými, hysterickými, teatrálnymi...
Takže . choď sa prejsť do lesa, predýchaj to a dostaň sa do stavu hlbokého vnútorného mieru.
Ubližuješ si len ty sama sebe...a aj iným..
27.08.2017 - 12:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Myslím, že někdy je lepší používat rozum než jak nám to sedí v kolecku. Bez urážky. Když Vas tak miluje, proč není s vámi? Chapete ho, to je dobře, ale neomouva ho to z toho. Co Vám udělá příště?

Myslím, že strach je v určitých situacích špatný rádce.

Zkuste se třeba zeptat tarotu, jak by se vyvíjel vas vztah dál. Muzete treba zkusit automatickou kresbu, nakreslit si vas vztah. A zjistit, co je spatne. Nebo poproste anděly, Boha,... V co verite, at Vám ho ukáží v pravém světle. Člověk pak nestačí zirat :63:
27.08.2017 - 12:48 | Filtr
(Býk) player
No - jednak teda nepíšeš , na čem vám to krachlo.

Druhak - pokud je člověk v samotě nešťastný , většinou není ani v páru šťastný , protože duše je i nadále sama. To se jen tak říká , že splynou v jedno. Fráze. Sama ses narodila , sama si tady vysereš svůj kopec hovínek a odžiješ vlastní problémy a samotná pudeš na onen svět. Tak to prostě je.

Tudíž - jsi nějak blbě naprogramována a nejdřív bych se snažil ten program nějak překopat. Je to běh na delší trať , ale dá se to.

Co se týče návratu - jeden podobnej vztah zažívám vedle sebe. Úplná paralela , marihuana , nevěry , výrazně mladší on , než ona. Jenže - jak nemohou žít spolu , tak nemohou být bez sebe. Mazec. 65 roczchod a 65 návrat. Vydržej bez seme maximálně 3 týdny , to byl rekord.

To značí - že i když je to celé úlet a nesmysl , tak to v podstatě smysl má , kapíšto? Neboli ta rovnice vypadá takhle: ať se vrátíš nebo ne - rozhodující , zda bude tvůj život jedno zářící slunce je v tobě. On tomu může přispívat toliko a pouze dotekama a orgasmama.

Návrat má tu výhodu , že se ti s tím človíčkem vrátí zároveň i jeho pinďour.
27.08.2017 - 12:53 | Filtr
(Býk) player
Totiž - jak píše OSHO:

Pokud se spojí dvě štěstí , vznikne druhá mocnina štěstí.

Pokud se spojí neštěstí se šťěstím , vzniká sinusoida pro oba. Šťastný je kvůli nešťastnému rázem sem tam nešťastný a nešťastný kvůli šťastnému občas šťastný , jenže neštěstí má takový rakovinný efekt. Prorůstá.

Pokud se sejdou dvě neštěstí s tím , že z toho vykřešou štěstí - vznikne druhá mocnina neštěstí. Vznikne ostrov pekla.
30.08.2017 - 10:23 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
No jo, no. Ono se to dobře radí, když člověk není citově zainteresovaný. :62: Hele, ta synastrie není nic moc a vztah, který nepřežije svou první (=zamilovanou) fázi podle mě moc perspektivu nemá. :17:
30.08.2017 - 10:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tiferett
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
nádhera.

oceňuju tento příspěvek v mnoha směrech :15: :29:
30.08.2017 - 12:54 | Filtr
(Rak) dan162 » player
jo, to je taky moudré. Nebo zkušené.
24.09.2017 - 14:17 | Filtr
(Ryby) Tedy
Ježíši na kříži. Takové problémy už po pár měsících.
Nemá to smysl. :37:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »