Vzestup do 5 dimenze


08.08.2017 - 22:16
(Panna) a.p.r.i.l
Vzestup do 5 dimenze
Dobrý večer vše:) Tak kolik z vás se připravuje na vzestup a jak moc toho pro něj děláte:) Teorií o vzestupu jsem už zaslechla více a těžko říct která je ta správná a zda vůbec něco takového vlastně bude.

Stránkování od začátku: / 14 

Řazení:
18.08.2017 - 08:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bosch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele tulačka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Dobrý, blbý,... Jen volby, milý příteli. Pro tentokrát musím naši diskuzi přerušit, ale hodlám v ní (zase někdy někde) pokračovat.
Takže: zatím jsi nevyhrál :3:
17.08.2017 - 14:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » a.p.r.i.l
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ano,také jsem to tak pochopila. Je pravda, že spousty těch rádoby věštců hlásalo, že nastane tma na několik dní a pak se dostaneme na počátek a takové strašáky. I jeden můj známý- léčitel to hlásal :4:, já si zásoby dřeva a jídla tedy nedělala :61:... Pak začali otáčet a snažili se přidružit k těm, kteří prokazatelně již dávno předtím sdělovali, že žádný konec světa nenastane, že se započne pozvolná transformace. Našla jsem to třeba kdysi u více astrologů, že není důvod k panice. Takže zatím bych byla v klidu :1: .
08.08.2017 - 23:11 | Filtr
(Lev) špejlička
A co to jako ma byt, prosim?
08.08.2017 - 23:22 | Filtr
(Panna) a.p.r.i.l » špejlička
No tak to je pro někoho kdo vůbec netuší o co jde dost složité téma asi bych nezvládla ti to tu jednoduše popsat :(
08.08.2017 - 23:29 | Filtr
(Lev) špejlička » a.p.r.i.l
Můžeš to zkusit zlato, třeba už tam právě já jsem. A važ slova, nikdy nevíš co kdo tuší. Když se ptáš na takovou věc, mohla bys o tom umět promluvit :1: nebo aspoň poslat odkaz, jak je bohužel zvykem...
08.08.2017 - 23:39 | Filtr
(Lev) špejlička » špejlička
No to bylo ode mne moc drzé. Ale mě vážně zajímá, jak to kdo bere a co si myslí.
09.08.2017 - 06:45 | Filtr
(Panna) a.p.r.i.l » špejlička
No mě to samozřejmě take velmi zajímá dokonce se myslím že je to teď to nejdůležitější téma aspoň pro me tedy ano těžko ti to ale tady popíšu pošlu ti do zprav odkaz kde to úžasně vysvětluji:))) tedy rozhodně lépe než bych ti to vysvětlila já
09.08.2017 - 07:39 | Filtr
(Panna) a.p.r.i.l » špejlička
No mě to samozřejmě take velmi zajímá dokonce si myslím že je to teď to nejdůležitější téma aspoň pro mě je to tedy téma číslo 1. Těžko ti to ale tady popíšu pošlu ti do zprav odkaz kde to úžasně vysvětlují:))) tedy rozhodně lépe než bych ti to vysvětlila já nicméně si dobře rozmysli zda to chceš pokud o tom nic nevíš může ti to udělat trochu nepořádek v hlavě nebo taky trochu víc případně si řekneš že jsem magor když tomu věřím to je otázka jak na to zareaguješ proto mi napiš zda chceš vědět opravdu víc a pošlu ti ten odkaz. Je naprosto veřejně dostupný a není to nic tajného:))) ale jak už jedna žena řekla mohu chodit po ulici veřejně říkat největší tajemství světa a přesto zůstanou tajemstvím neb lidé jim nechtějí věřit.....
09.08.2017 - 08:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já si myslím, že každý je tam, kde právě má být. Co pro to děláš ty a jak se připravuješ?
09.08.2017 - 08:44 | Filtr
(Panna) a.p.r.i.l » :):):)
Jo máš pravdu nechám to být každý je tam kde má být a já tu nejsem proto abych zachraňovala svět i když bych tak strašně ráda ani netušíš jak. Co pro to dělám já? Dělám ze sebe cvoka a snažím se zachránit i jiné a vlastně nevím zda dobře dělám sama s tím bojuju jedna část křičí informuj to musí každý vědět a ta druhá křičí jsi blázen nevnucuj lidem oč nestojí jdi si svojí cestou asi mám nějaký komplex zachránce světa :))))
09.08.2017 - 09:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Thornwulf, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tohle by ti mohlo něco objasnit...http://inner-light.ning.com/forum/…
09.08.2017 - 09:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » špejlička
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele AL8EX, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Hele, já to vím...5 dimenze je...po 4 a hned za ní je 6 dimenze...pač člověk je tvor "moudrý", vždy vymyslí něco aby to vypadalo záhadně a nedosažitelně

p.s. já věřím v jednu dimenzi a ta se nachází v srdci...ale asi to někteří potřebují zdramatizovat než to pochopí
09.08.2017 - 10:03 | Filtr
(Panna) a.p.r.i.l » Thornwulf
Děkuji za odpověď :1: tedy pokud to dobře chápu podle toho článku je tento vzestup naprosto přirozený vývoj a týká se všech je to tak ? Já totiž mám poněkud jiné info že je to sice přirozené leč ne všichni přirozeně přejdou. dále odehraje se to teď a tady a nebo je to opravdu přechod jinam ? Mám v tom prostě guláš jeden říká to a druhy zase něco jiného ale každopádně chápu že je to cosi důležitého a souvisí s tím i moje podzimní probuzení.
09.08.2017 - 10:09 | Filtr
(Lev) špejlička » a.p.r.i.l
No, až budu mít trochu času, podívám se na to - pro zajímavost, rozšířím si obzory :1:
A o mě se neboj, mě nic v dušičce ani srdíčku nepořádek neudělá.
A jedna malá rada, pokud chceš změnit svět, tak pracuj hlavně na sobě. Nikomu nic nenuť a buď prostě dobrý člověk. Žij přítomností a neměj strach a nenech se strhnout na vlnu pohodlí a malého zla, pak žádné dimenze potřebovat nebudeš. Když jdeš po tvé své dobré cestě, o které moudrý člověk vůbec nepotřebuje mluvit, tak měníš svět kolem sebe jen tím, že jsi. A oni ti "tupouni" (bez urážky) si z tebe něco vezmou, neboj.

A víš, nejlépe je prožít život v přítomnosti právě teď ve všech obyčejných situacích, ty bys měla být pravda. K čemu tajemství světa? Když je všechno tak strašně jednoduché a jasné, jenom lidi si to strachem kazí.
09.08.2017 - 10:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » a.p.r.i.l
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No taky jsem se snažila...tedy "bojovala" za zvířata a různé další aktivity...Možná jsem cvoka ze sebe dělala, pomáhala, ale nikomu nic nevnucovala a to mám od dětství. Já sama to nesnáším, když mě někdo tlačí někam, kam nechci. Pochopila jsem, že svět nespasím. Poslouchala přednášky o vstupu do páté dimenze...no ať si na to každý udělá názor sám. Jistá paní mystička sice hezky povídá, ale sama se spoustou věcí neřídí :3:. Naštěstí jsem ještě i pragmatik :1:.
09.08.2017 - 10:48 | Filtr
(Panna) a.p.r.i.l » špejlička
to není o tom že chci někomu něco vnutit ale nechápu proč pokud to tak opravdu je (já tomu věřím jen nevím která teorie je správná) je o kolo toho takové tajemno a jen pro zasvěcené to by přece měl vědět každý a pak už se svobodně rozhodne zda to chce či ne. Já fakt všechno tak dramaticky prožívám já doma i brečím pro ty co nepřejdou jsem asi fakt divná.
09.08.2017 - 11:09 | Filtr
(Lev) špejlička » a.p.r.i.l
Musím si to pořádně prostudovat, pak ti řeknu co je správné :3:
Prostě si jenom povídáme a navzájem se obohacujeme pohledem na svět toho jiného. Taky jsem dříve četla tyhle záhady a senzační teorie, ale myslím, že jsem už někde, kde takové věci jsou mi k ničemu, jen pro zajímavost čím se kdo zabývá.
Ke mě do bytu chodí různý hmyz umírat, nedávno jsem brečela kvůli zelené kobylce a taky broukovi a pohřbila jsem je do květináče no... A na obrázky týraných zvířat nebo dětí se ani nemůžu podívat, cítím lítost a soucit, ALE mě to vnitřně nerozseká. A já nebudu dělat zlo nikomu a ničemu, chci mít myšlenky pocity i činy v rovnováze. Když mi někdo řekne, k čemu třídíš odpad, když se to vozí na jednu hromadu...tak to nepřestanu dělat atd. Maličkosti každodenního života úplně obyčejného člověka, který chce dělat svět kolem sebe lepší. A vím, že svými slovy a pohledem na svět jsem již pár lidem "pomohla". Třeba to je pro někoho plácání, které nesouvisí s tématem, ale souvisí.
09.08.2017 - 11:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » a.p.r.i.l
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nepochybuji o tom, že vesmír má x dimenzí, je jich opravdu asi dost a s jistotou nikdo neřekne kolik. Pokud věříš, tak víš, že mystici hlásají, že stejně je vše už dopředu nastaveno, planeta je živá bytost a má samouzdravovací schopnost, že všichni jsme tam, kde právě svým stupněm vývoje jsme.
Já věřím tomu, že každý, když má vědět další informace, k nim prostě dojde a sám.
Tak jako já se od dětství zajímala, protože jsem měla jisté prožitky.Asi málokdo, kdo nezažil nic mimo naší realitu tzv. něco "nenormálního", nevysvětlitelného pro ostatní, bude těžko věřit. Na druhou stranu ti nikdo odsud nemůže s jistotou říci, že přesně takhle to bude, já nikoho takového neznám.
09.08.2017 - 11:43 | Filtr
(Panna) a.p.r.i.l » špejlička
jsem stejného názoru všechno s tím souvisí nic není mimo :1:
zde je ten odkaz co zahájit moji vnitřní nejistotu, bouři a také vyvolat tuto debatu.
https://www.youtube.com/watch/…
YouTube
09.08.2017 - 11:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Až přestanou lidi mít potřebu někam "vzestoupit" a naučí se být šťastní s dary, které mají tad a teď, pak teprve zjistí, že už tam jsou. Jde o stav mysli, obrodu duše (nitra). Žádný fyzický útěk někam, takhle to nefunguje... :3: Tuhle dimenzi jen tak neopustíš. Ale můžeš se naladit na další.

Jsou tací, co pobíhají v několika dimenzích zaráz. Jenže pořád je to jenom napojení vnitřní, naladění, žádné "převibrování" těla jinam, jak se to často prezentuje.

Anebo jsem úplně mimo. Třeba se mýlím a fakt někteří opustí tento svět. Každopádně pokud někdy dostanu na výběr, tak zůstávám tady. :1:
09.08.2017 - 11:56 | Filtr
(Panna) a.p.r.i.l » :):):)
Tak o zvláštních zážitcích by jsme si mohli povykládat těch už mám taky pár za sebou :1: jen s tím rozdílem že ty to máš od mala a já až teď na stará kolena :)))) proto mě to vše více udivuje.
09.08.2017 - 12:48 | Filtr
(Panna) a.p.r.i.l
Tak to je fakt zvláštní koukám jako blázen věta na úvod,,dobrý vědět všem " jsem vůbec nepsala já napsala Dobrý večer všem no nic asi telefon usoudil že takhle to má větší smysl :))))
09.08.2017 - 13:41 | Filtr
(Vodnář) Putes » .
Všechno to vypadá zajímavě, ale hlavně nevěrohodně. Jenže právě takový zážitek měla moje kamarádka po návštěvě u nějaké ezoteričky,kam se šla poradit. Následně jela do Makra nakoupit a najednou všichni lidé kolem jí zmizeli. Zůstaly jen regály plné zboží a nikde nikdo. Propadla panice a začala zoufale běhat po tom velkém obchodě, až na konci uviděla pár mladíků, jak se baví.Vůbec neví, jak dlouho to trvalo, ale nakonec se lidé znovu objevili. Hned potom volala té ezoteričce a ta jí řekla, že se jí otevřela brána do 5. dimenze a že se to může opakovat. Fujtalbl :41:, když mi to vyprávěla začala jsem o ni mít velký strach. Nechtěla bych to nikdy zažít :39:
Prostě, když o tom člověk čte, tak si vůbec neumí představit, jak to může vypadat ve skutečnosti.
09.08.2017 - 14:18 | Filtr
(Panna) a.p.r.i.l » Putes
jestli mohu vstoupit do diskuze tak připojím moje zážitky které s tím nejspíše souvisí první byl stav já si to nazvala stav čistého vědomí tedy se mi dostalo poznání že vše a všichni jsme jedno vědomí pak jsem zažila stav kdy jsem jak to popsat jako by mi nejprve na ruce něco foukalo vzduch pod kůži a já jsem se najednou začala fyzicky po celém těle zvětšovat a to tak že jsem naplnila místnost pak dál až jsem pohltila celou zeměkouli já vím zní to šíleně :) pří návratu jsem si uvědomila že mi nohy vrostli do země nemohla jsem se vůbec pohnout až když jsem sestoupila úplně do těla tak jsem se mohla odlepit to bylo poznání vše je jedna energie a poslední jednou jsem nejprve zavřenýma očima uviděla velké písmeno něco jako T. Z ne 7 nedalo se to úplně poznat nejprve ostře zářilo jako žhavé takové bílo stříbrno zlaté po otevření očí jsem zjistila že ho vidím pořád ať koukám nebo ne to bylo jedno pak asi po cca 15 minutách zčernalo já měla pocit jako by mi někdo vypálil znamení a pak prostě to bylo pryč a když jsem slyšela to video tak tam všechny tyhle věci jsou uvedeny a já je zažila několik měsíců zpět a to video jsem viděla před 3 dny takže mě nemohlo ovlivnit je to prostě zvláštní
09.08.2017 - 14:38 | Filtr
(Vodnář) Putes » a.p.r.i.l
Zvláštní a měla jsi při tom strach? Bylo to příjemné nebo nepříjemné?
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »