Prána


03.08.2017 - 17:18
(Panna) a.p.r.i.l
Prána
Dobrý den vsem , mám takovou zvláštní otázkou. Asi tak před 4 měsíci jsem si všimla že ve stromu u nás na zahradě prší při bližším zkoumání jsem si uvědomila že to asi těžko bude déšť jelikož jinde nepršelo a navíc pršelo dolů a současně i na horu. Pak to zmizelo. Po nějaké době jsem to viděla znovu pak už i na jiných stromech nejdříve jsem si myslela že by to mohla být energie těch stromů ale ukázalo se že ne jelikož teď už to vidím i jinde třeba na tmavé střeše a tak mám novou teorii zda by to nemohla být prána. Tuší někdo co to je ? Je to jako velmi drobný hustý déšť který prší nahoru i dolů současně a dopadá vždy naprosto kolmo.

Stránka: 1 2
Řazení:
03.08.2017 - 17:27 | Filtr
(Štír) tronco
Ju... to je dobry....
Kdyz jsem byl maly, vidaval jsem talove... jak to popsat... svetelka ruznobarevna, ale barvy byl jen odlesk, nemelo to zadne tvary, spise vlneni a melo to i smery ruzne... nejaky smysl tam byl a bylo to jako z jineho sveta propojene s timhle... kdyz js se ptal maminky, pry mam mzitky pred ocima, ze si toho nemam vsimat.... jak to vidis? Kdy to vidis?
03.08.2017 - 17:33 | Filtr
(Panna) a.p.r.i.l » tronco
No tohle vypadá opravu skoro jako déšť vlastně bez barev.A druhá otázka kdy to vidím naprosto neočekávaně prostě se někam podívám něco zahlednu pak si zaostřim zrak co to vidím a koukam na ten déšť po několika minutach to prostě přestanu pozorovat:)budu to muset více prozkoumat :)
03.08.2017 - 17:39 | Filtr
(Štír) tronco » a.p.r.i.l
Jsem to vidaval, kdyz jsem na nic nemyslel. Jen tak. A je fakt, ze to bylo oboustranne. Odnekud nekam a zpet.
03.08.2017 - 17:48 | Filtr
(Panna) a.p.r.i.l » tronco
Zdá se že je to to samé:) ovšem stále zůstává otázka co to je :)
03.08.2017 - 18:04 | Filtr
(Býk) 144
ja chci taky, ja chci taky

mi je jedno co to je, ja to chci
03.08.2017 - 18:08 | Filtr
(Panna) a.p.r.i.l » 144
Aha :))) takovouhle odpověď jsem fakt nečekala:))) takhle není to nic obtěžujícího tak že proč ne máš to mít
03.08.2017 - 18:19 | Filtr
(Býk) 144 » a.p.r.i.l
diky moc, mas to u mne

:27: :17:
03.08.2017 - 18:54 | Filtr
(Štír) tronco » a.p.r.i.l
To je Jedno, co to je. Je to sila. ;) Jake pri tom vnimas rozpolozeni? Je ti to cizi?
03.08.2017 - 19:20 | Filtr
(Panna) a.p.r.i.l » tronco
No poprvé to bylo takové překvapení ale jinak mě to vlastně nerozhodilo jen vnímám že vidím něco co bych vidět správně neměla:))) daleko více mě zaskočilo když jsem viděla dopadnou kousek vedle mě takový jiskřičkovy jasně bílý světelný proud to jsem koukala jako blázen co to jako bylo :))))
03.08.2017 - 19:30 | Filtr
(Býk) 144 » a.p.r.i.l
jen vnímám že vidím něco co bych vidět správně neměla:)))


hele kdyz uz mas obcanku,... :2: :61:
03.08.2017 - 19:42 | Filtr
(Štír) tronco » a.p.r.i.l
No ja tez nechapal, kdyz jsem se dival na obrazek na talirku s motivem z Nu pagadi a talirek mi zmizel a ja ten obrazek videl na umelohmotne podlozce pod talirkem, ta pote tez zmizela a ja videl stul a ten se tez rozplynul a ja si koukam na nohy pod stolem zkrz obrazek... a to bylo tez takove rozpolozeni napul vedome napul jsem usinal.... vim ja? Ale proste neumim konkretizovat a nepatram, protoze... jsou veci, ktere nevysvetlis...
03.08.2017 - 20:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vernal, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To je normálne prúdenie energie - keď chceš, nazývaj to prána. Skús sa častejšie pozrieť v zrkadle okolo svojich pliec, alebo si občas pozri na dlane - rovnaké prúdenie by si mala vidieť aj u seba - ako ti "vyteká" z dlaní. Pokiaľ dlane niekde zacieliš, bude to pravdepodobne mať tvar vlniacejsa stuhy a bude prúdiť k objektu, na ktorý zacieliš. Treba sa však vystríhať "skúšať iba tak pre zábavu". Ak je emanácia častíc pomalá, tak tá je určená na liečenie, preto s ňou treba zachádzať opatrne. Inak, čím viac vyžiariš, tým viac ťa to nabije energiou, preto buď opatrná :1:
03.08.2017 - 21:09 | Filtr
(Panna) a.p.r.i.l » vernal
Aha děkuji za osvětlení:) je fakt že už jsem zkoušela posílat přes dlaně energie a příjemci potvrzovali že to cítí jedné kamarádce se úplně třásly ruce když to samé zkusil její muž tak nic necítila:))) fakt zvláštní jo a taky jsem jednou stále zapínala lampičku to přítomné fakt dost děsilo :))
03.08.2017 - 21:14 | Filtr
(Panna) a.p.r.i.l » tronco
Ty máš ještě více zvláštní zážitky než já:))) teď jsem si vzpomněla i na jeden z dětství jednou jsem se jako malá probudil posadila jsem se na postel koukala na nějakou postavu co neustále měnila podobu a pak najednou byla pryč.
03.08.2017 - 22:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » a.p.r.i.l
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vernal, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak na také ťahy by som si ja osobne po mojich skúsenostiach dávala pozor, hlavne, ak to človek nevie dostatočne ovládať - ja som nechtiac skoro porozbíjala okná na byte. Ale naučila som sa rozlišovať tie prúdy energie nielen podľa rýchlosti, ale aj podľa farby - napríklad tá, ktorou som zatriasla oknami bola žltej farby a sústredená do jedného silného prúdu - tá na liečenie nie je, človeka by zabila - tak sa robia bezdotykové údery v bojových umeniach.
Inak v prítomnosti ľudí, ktorí potrebujú energiu to funguje tak, že v dlaniach na okamih cítiť teplo, potom sa ruky samé od seba vyvrátia tak, že prsty sa skoro dotknú zápästia a ustane to až vtedy, keď sa u príjemcu energetická hladina vyrovná (obyčajne na nulu). A podľa mojich skúseností sa ešte treba vyhnúť vyžarovaním z celého tela - to je obrovský a nárazový výdaj. Vyzerá ako trojuholník, ktorý jedným vrcholom smeruje k príjemcovi - prosto treba to udržať len na dlaniach.
03.08.2017 - 22:13 | Filtr
(Panna) a.p.r.i.l » vernal
Koukám jako blázen:))) to já takové schopnosti nemám já jen posílala na podporu v případě lehké nemoci a nebo doplnění v případě únavy jen takové hraní pro děti:)
03.08.2017 - 22:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ahoj, mám podobnou zkušenost, občas se mi zdá že kolem mě a na mě "prší" a přitom je jasný slunečný den. Taky se mi často vlní pevné tvary - obrysy budov apod, příp "vidím" mihotat energii v jednom bodě.

zatím jsem to blíž nezkoumal.
03.08.2017 - 22:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » vernal
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ahoj, proud energie žluté barvy, jakou měl rychlost záření?
jaké další barvy rozeznáváš a jaké mají využití?
všechny putují z těla přes ruce nebo je možný i přenos z jiných míst těla?
pokud je možné touto cestou jedince energeticky nabít, může ho někdo podobným způsobem o energii i připravit?
03.08.2017 - 22:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » a.p.r.i.l
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vernal, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To príde, neboj :1:
A ešte som chcela povedať - to vyžarovanie celým telom ma raz skoro zabilo. Moja mama mala rakovinu, o ktorej v tom čase ešte ani lekári nevedeli, len bola zoslabnutá. Raz v noci si vyžiadala energiu a stalo sa mi presne to, čo som popísala v predchádzajúcom príspevku - nebola som na to pripravená a v tom okamihu som sa nesprávala ako "vodič energie", ale dávala kvantum zo svojej energie, až som sa silou vôle a z posledných síl dokázala skotúľať z postele na zem a odplazila som sa do obývačky. Ten pocit neprajem zažiť nikomu - doslova cítiš, že ti z tela odchádza život. Tak si dávaj pozor :1: lebo i takéto veci sa neskúseným (i keď ty možno skúsená si :17:)môžu stať.
03.08.2017 - 22:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Buh je tlak
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vernal, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Obrovskú - to mi z dlaní vyrazilo tak, že sa zatriasli okná, ale našťastie som sa ľakla a zmizlo to. Ešte vidím tú takú farbu, ako popisuje a.p.r.i.l - takže ako voda - tá sa vlní len jemne a je pomalá a jej rýchlosť viem presne, lebo ju merali majstri čchi kung - je 29 m/s - táto lieči. Ako som písala, celé telo môže vyžarovať, ale to musí človek vedieť. O energiu sa podľa mňa človek pripraví len sám - viem, že sa hovorí o energetických upíroch a tak ..moja skúsenosť je taká, že ak sa ocitneme v blízkosti človeka, ktorý je napr. pod vplyvom emócií so záporným znamienkom, tak energia prúdi prirodzene tak, že sa snaží vyrovnať potenciál - teda uviesť človeka do stavu "0"

hladina: _______________________ +
hladina: _______________________ 0
hladina: _______________________ -
i na to, aby sme sa z hladiny so znamienkom + vrátili na "0" je potrebné dodať energiu, pretože ak je človek dlhodobo v hladine hlboké -, i v hladine vysoké + je výsledok rovnaký - smrť.
03.08.2017 - 23:03 | Filtr
(Panna) a.p.r.i.l » Buh je tlak
Přesně pokud zrovna nevidím ten déšť tak častěji vidím takové rozostření prostoru:) jednou jsem viděla tak zvláštně že to vůbec nedokážu popsat něco jako když vidím kulatý střed a kolem větší kruh ve kterém se okolní prostor tak zvláštně vlnil měla jsem to cca 3 hodiny zrovna v práci tak to bylo poněkud zatěžující normálně pracovat dost mi to omezovalo výhled:)))
03.08.2017 - 23:16 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt » Buh je tlak
:1: :15:
03.08.2017 - 23:20 | Filtr
(Panna) a.p.r.i.l » vernal
Když to tak čtu tak asi ráda zůstanu jen v rovině začátečníka na druhou stranu všechny zvláštní věci co se mi dějí jsem si taky neobjednala tak možná i to s tou energií prostě příjde ať chci nebo ne :)
03.08.2017 - 23:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » vernal
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
chápu, že má někdo energetický deficit, ale hladina energie s plusovou hodnotou znamená co, že ji má příliš? jak takový stav ale vzniká?


hladinou nula se tedy myslí jakási rovnováha? nevzniká ale tahle rovnováha vychylováním do plusových a minusových hodnot, tedy jakousi amplitudou?
04.08.2017 - 07:25 | Filtr
(Štír) tronco » a.p.r.i.l
Jako mala jsi sw probudil.
To mas zvlastnejsi asi cely zivot :D

Tez neco podobneho.
Lezim na boku a proti me lezi nadherne stvoreni zenskeho pohlavi. Byl to sen. Pomalu se z nej probouzim a meni se ta cimra z kamenne s drevenym stropem a nabytkem na zdenou loznici se syntetickymi zaclonami a nabytkem z Ikea. Ta zena tam zustala lezet a ja se nepohnul a koncentroval jsem se celou dobu na ni. Chvilku tam byla se mnou v realite, pak se usmala a rozplynula....
Příspěvky: 1-25 26-41
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »