Severní uzel ve Štíru - Jižní uzel v Býku .- mám se obávat nejhoršího?


03.08.2017 - 12:24
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Jane123, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Severní uzel ve Štíru - Jižní uzel v Býku .- mám se obávat nejhoršího?
dobrý den,
jakožto absolutní laik v oblasti astrologie a k tomu tak trochu někdy "blondýna":) zde dávám k diskuzi tento dotaz. Astrologii věřím,mám zkušenost že to zkrátk sedne a jemi zřejmé ,že údaje uvedené ve výkladu znamenají mžné dispozice daného jednce k okamžiku jeh o zrození, které může \a také nemusí naplnit, je to tak? Přřiznám se žě mě troćhu vyděsilo co mě vyšlo ve výkladu mého horoskopu (Radixu) viz níže. mám se obávat? Jaký je možný výklad?
děkuji moc,
Jana S.

Severní uzel ve Štíru - Jižní uzel v Býku
Člověk s jižním sestupným lunárním uzlem v Býku má málo kontinuity. Jeho potřeba jistoty je veliká. Závisí na minulosti, na starých zvycích, tradicích a představách. Pro tento život si však zvolil změny, nikoliv kontinuitu. V těžkém a bolestném osudu, který přijal před narozením, aby se mohl dále vyvíjet, musí všechno ztratit. Prožije umírání všeho, co má rád, ztrátu pozemského vlastnictví, skutečnou i symbolickou smrt osob, na kterých závisí. Před zrozením se rozhodl pro vnitřní revoluci, nikoliv pro zajištění a pohodlnost. V minulosti měl zřejmě velký majetek, ke kterému byl připoután, stejně tak si zakládal na své váženosti, úctě a rodině. Věci a lidé ho zajímaly a těšily, až když byly jeho, když mu plně náležely. Pak ale měl stále obavy, že je opět ztratí. A v tomto životě opravdu ztratí jak věci, tak osoby. Když se naučí tyto ztráty přijímat, ušetří si mnoho utrpení. Když rozvine činorodost, odvahu a velkorysost, bude šťastnější...
Severní uzel v 12. domě - Jižní uzel v 6. domě
Konflikt mezi transcendentním úsilím a každodenní skutečností, mezi chaosem a řádem, mezi medialitou a rozumem.
Jestliže 6.dům odpovídá osobní krizi, nebo reorientaci, pak 12.dům je spojen se společenskými nebo institucionálními záležitostmi v době přechodu nebo krize, nebo s výrazným tlakem minulé Karmy na jedince a touhou po transcendenci a znovuzrození. To může vést k introverzi, nebo Jižní sestupný uzel v 6.domu k nemoci nebo přehnanému zájmu o zdraví.
Aspekty

Stránka: 1 2
Řazení:
03.08.2017 - 13:11 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
Chce to budovat tu činorodost odvahu a velkorysost. Není čeho se obávat.
03.08.2017 - 15:54 | Filtr
(Blíženci) Lupi
Pokud vyjdeš z toho, že kvality Býka máš zanechat za sebou a dojít ke kvalitám Štíra, tak to v zásadě znamená, že by ses neměla držet za kamny a za jistotu považovat jen to, co je naprosto prověřená a nezpochybnitelná jistota......v souvislosti s domy mi to přijde jako tuplovaný skok od jistot do neznáma. Jestli se toho máš obávat? No já bych byla drobně nepříčetná, ale pak bych si to rozebrala, stejně ti nic jiného nezbývá - a asi bych trénovala :1:
Nelpět, nelpět a nelpět - to bych trénovala. Po troškách, ovšem, postupně.
03.08.2017 - 16:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bosch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Jane123, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Děkuju za vaši odpověd,
bylo by fajn kdyby se už nic těžkého nedělo ,kdyby přišlo nějaké to období klidu lásky, pohody a štěstí, protože mám pocit, že to co je výše popsané se mi větší části už přihodilo. Nejprve né úplně snadné dětství s chaotickou výchovou, velmi nevyrovnaní rodiče, celé dětství, dospívání hledání opěrného bodu v sobě a velké potíže se sebevědomím, na vysoké škole z toho vyplynuly těžké deprese, které jsem naštěstí zvládla, mj.díky psychoanalýze a integrání joze, která byla inmpulsem pro můj duchovní rozvoj´. No a když konečně deprese vyšumšly (cca po 4 letech),mně se až do té doby šedavý pohled na svět postupně začal vybarvovat do skutečných barev a myslím, že mohu říct, že od té doby se cítím vnitřně štsstná ať se děje co se děje.
I přesto, že přišla ta záhadná příšerná nemoc, s kterou se dosud potýkám s která mi hodně vzala ale i dala(vzala mi nejprve práci, životního partnera (ale dost možná mi odradila ty co by za to tolik nestáli a dala příležitost poznat někoho vyjímečnýho, kterýho bych za normálních konstelací asi nepoznala. Jenže on si přes počáteční vzplanutí ke mně té mojí nemoci zalekl a já to pak ještě vlastní blbostí dorazila ,takže jsem o něj přišla , je to jen pár dnů zpátky, moc mě to stále bolí, protože to byl pro ´mě člověk, který mě byl nejbližší ze všech lidí co jsem až dosud potkala.
Zajímalo by,mě i s ohledem na zmíněný severní uzel ve štíru, zda se mám připravit na to,že se můj život bude odvíjet dále v podobném scénáři plným dramat,bolesti a ztrát ale i současně nabírání cenných zkušeností ze života, o kterých dost možná jednou napíšu a možná i vydám knihu,ale k tou bych potřebovala aby konečně přišlo i nějaké to klidnější období ideánlně se zkrocenou nebo odejitou nemocí a s mojí láskou pom hoku. Je nějaká šance že se s Ondrou ještě sejdeme?
Pokud by miněkdon mohl naznačit cona to astrologie, budu moc ráda,event si řekněte cenu za vklad, třeba to bude pracnější, dškuji moc , Jana S:
03.08.2017 - 18:24 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Jane123
Zda se ještě setkáte Vám neřekne astrolog ale spíše kartářka.
Musíte vnímat že získáváte stále širší obzor, uvedené konstelace Vás učí plout na rozbouřeném moři. Učí Vás poznávat nové dimenze.
Nepotřebujeme vědět nic co nám není dáno. Vše přijde v pravý čas měla byste si vystačit s vírou že vše dobře dopadne. A uklidnit srdce. Nikdo není chytřejší než ono.
03.08.2017 - 18:38 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt » Lupi
dakujem :1: :17:
03.08.2017 - 19:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bosch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Jane123, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Máte pravdu, člověk by neměl příliš pátrat co bude, ale když už je opravdu hodně vyčerpanej, potřebuje slyšet dobrou zprávu, já jsem nikdy nepochybovala o tom,že se z té nemoci jednou dostanu, optimismus mi není cizí. Všřím že vše se stane ve správný okamžik tak jak má ,tak jak si kdo zaslouží takže nemá smysl žehrat na osud, je třeba vše s pokorou přijmout.
03.08.2017 - 21:01 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Jane123
Slunce s uranem ve štíru v d11, Vy se ze všeho vyhrabete.
Sun 5st sco Kefer
Vytrvalost, jež překonává překážky, chytrost, svobodymilovnost.
Tak dobré to třeba já nemám. A jsem i tak v pohodě. :3:
03.08.2017 - 21:03 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Lupi
Já bych neiterpretoval tak že kvality býka má zanechat za sebou, ale že je má naplnit v harmonické podobě.
03.08.2017 - 23:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bosch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Jane123, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To jste mě moc povzbudil, děkuju vám, Jana S.
09.08.2017 - 15:25 | Filtr
(Blíženci) Lupi » Bosch
Máš pravdu, "za sebou není" úplně šťastná formulace. To by měl člověk mít už víceméně v sobě.Nezůstat v nich, neulpět - tak nějak. Koukat spíš směrem severní uzel.
09.08.2017 - 17:32 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Lupi
Interpretace karmických uzlů je na západě značně zavádějící.
Pracovat vědomě se svojí karmou?
Kdo to dokáže a jde to vůbec?
To chce velmi vysokou úroveň uvědomění.
09.08.2017 - 17:58 | Filtr
(Býk) player
Ona ta astrologie je taková dost zavádějící projekce. Jak to říkal OSHO: před vším mějte otevřenou mysl , ale zároveň o všem pochybujte - to je jediná ceta , která vás dovede poblíž pravdy (protože celou stejně nikdy nezjistíte).
09.08.2017 - 19:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Jane123, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Takže řečeno velmi lidově,
"BÝTˇ(UVOLNĚNĚ)VE STŘEHU ALE Z NIČEHO SE NEPOSR....ŽE? :117:

Jana
10.08.2017 - 16:00 | Filtr
(Blíženci) Lupi » Bosch
Já to nevnímám jako "pracovat se svojí karmou". Na to mám instinkty.....nějaké vědomé pracování mi moc nepomůže :1: když nic nevím.
Spíš jako celý radix - jako nápovědu.
Dejme tomu já mám těsnou konjunkci Saturn/Neptun a ještě ve Vahách; celoživotně mě někdo cpal do pozice "to se nesmíš bát, vrhni se do toho, tak trochu sakra zariskuj", dokud se mi před léty nevyjasnilo.
Takže takto asi.....pokud mě "něco" setrvale, po troškách, pomalu cpe směr "volnost/rovnost/bratrství" a to přesto, že mám kromě uzlu volného Vodnáře, tak si řeknu, že to bude nejspíš ten lunární uzel.
Nicméně si myslím, že jsou v radixu důležitější věci, které je třeba uznat, poznat a žít podle nich.
10.08.2017 - 17:05 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Lupi
To že tě někdo někam cpal bych viděl spíše jako diskrepanci mezi horoskopem a kosmogramem.
V poměru aktivních a pasivních prvků mezi nimi.

Karma jako taková se dá měnit jen hlubšími duchovními technikami.
Něčím co přesahuje rámec běžné lidské zkušenosti.
Zbytek je změna směru osudových nahodilostí.
Něco jako motání se z místa na místo.
Což o to může nám to být dočasně příjemné.
Ale po čase zase měníme směr od zatuchlosti k čerstvosti a kdy tak učiníme je jen otázka impulsu který zákonitě nastane. To je plynutí karmy. Když jsi dole chceš být nahoře a naopak. I když dolů to jde často velmi snadno. Pak je otázka jaké a co kde dole a nahoře myslíme. Což je mimo rámec.
10.08.2017 - 19:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Berit, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No tenhle výklad je katastrofa sama o sobě. Ten kdo to napsal, to nemohl myslet vážně. Když se podívám na tvůj severní a jižní uzel, tak na mě už z dálky volají. "Chci proměnit materialismus v duchovno"! :17: :3:
10.08.2017 - 20:35 | Filtr
(Blíženci) Lupi » Bosch
Netuším, kosmogramem jsem se nikdy nezabývala. Spíš to vidím jako aktivaci potřebného.
Co se karmy týče.....no, už jsem viděla řádku mužských, co tvrdili, že je to špecifíkum jako noha, děsně složitá věc, tajnosnubné techniky :1:
Inu, KAŽDÝ máme karmu, to je věc první......a je nám dáno, abychom se s ní vypořádávali, je to tak?
Mně osobně se nejvíce líbil Whittonův poznatek (z praxe) kdy tvrdil, že pokud jsi se svým životem čím dál spokojenější, pak plníš plán duše.
Já poznám zlomové a kritické doby a instinkty mám vpořádku - víc netřeba.
Ale možná máš karmici zamotanou, jak lano za bouře. Zkus se spojit s nějakými neviditelnými - nejlépe zavolat vlatního ducha ochránce.
Ale možná by stačily rusalky :1:
11.08.2017 - 00:11 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Lupi
Každému dle jeho libosti.
O mně se bát nemusíš.
11.08.2017 - 11:51 | Filtr
(Blíženci) Lupi » Bosch
Jen jsem žertovala, Ivánku :3:
11.08.2017 - 13:18 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Lupi
Což já se chvástám?
11.08.2017 - 15:35 | Filtr
(Blíženci) Lupi » Bosch
No hlavně, jestli jsi za pluhem zdatný a v boji obstojíš! :47: :75:
11.08.2017 - 15:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Berit
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Jane123, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Takže ten strašidelný výklad myslíš že nemusí být až takový? Myslím že těžkého jsem si v tomto životě užila už vrchovatě a moc toužím po tom,, prožít také něco hezkého třeba:) a v klidu a bez dramat:)
11.08.2017 - 19:26 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Lupi
Jen jestli umíš drůbeži nasypat dobytek nakrmit poklidit vodu dříví nanosit v peci zatopit chalupu zamést a kaši navařit :47:
11.08.2017 - 19:28 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Jane123
Neustále prožíváš něco hezkého. Finta je jen v tom si toho začít všímat.
11.08.2017 - 19:50 | Filtr
(Blíženci) Lupi » Bosch
To si piš - a k večeři bude jahelná :2:
I tu vodu jsem dokázala poklidit :46:
Příspěvky: 1-25 26-42
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »