Dá sa úplne vyliečiť z nejakej choroby len skrz pochopenie duchovnej príčiny?


23.07.2017 - 12:59
(Rak) Saly
Dá sa úplne vyliečiť z nejakej choroby len skrz pochopenie duchovnej príčiny?
Niektoré choroby sú vraj na celý život a nedá sa z nich vyliečiť, úplne uzdraviť. Niektoré zdroje uvádzajú, že každá choroba je liečiteľná, no nie každý človek.
Lieči aj viera aj poznanie. :76:

Máte nejaké skúsenosti, prípadne, viete o niekom, kto sa vyliečil z nejakej choroby len tým, že spoznal a pochopil jej duchovnú príčinu, následne zmenil myslenie, prístup, skrátka niečo vo vnútri, v duši? :80:
Vonkajšie zmeny s tým isto tiež súvisia, no mám skôr na mysli duchovnú cestu, nie fyzickú, ku ktorej radím lieky, tabletky, stravu, cvičenie, operačné zákroky a pod.

Stránka: 1 2
Řazení:
23.07.2017 - 13:08 | Filtr
(Býk) 144
Ano

Je mnoho metod
Umenie je najst pre konkretneho jedinca
Tu metodu spoznavania ktora mu umozni majst prvotnu pricinu


Preto zdanlivo nieco funguje len na obmedzeny pocet ludi

Vacsina ludi si to pochopenie umyselne blokuje a tak metody zlyhavaju ale vzdy je mozne pomoct jedincovi spoznat preco to blokuje a ist touto cestou


Ovsem pokial jedinec naozaj chce

Teda je okolnostami donuteny

Pokial sa ide liecit len aby uspokojil okolie ale vnutorne to odmieta tak zlyha vsetko

Inak povedane

Poznanie pochopenie vyliecenie nie je mozne nanutit
23.07.2017 - 13:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Taky věřím, že změnit lze vše... Všechno má někde počátek. Moje zkušenost je od chřipky přes hafo chronických nemocí, alergie, duševní poruchy, selhávání orgánů (ledviny) až po rakovinu. Chce to jen naťuknout ten spouštěč, přijmout a pochopit ho.

A nějaké léky, bylinky, strava apod. ... To už je jen jako podpůrný prostředek. Nicméně taky užitečný, když na to přijde. :1:

EDIT: Myslím si, že bez onoho "pochopení duchovní příčiny" se nedá uzdravit vůbec.
23.07.2017 - 13:25 | Filtr
(Střelec) tiferett
Naše choroby sú LEN následkami našich nepochopení. A čím silnejšie citovo tie nepochopenia prežívame, tým je ochorenie vážnejšie.
V mladosti, keď som vôbec nechápala, ako funguje prepojenie naše telo- psychika a bola som velmi emocionálna, tak som mala choré hádam všetko. Akonáhle som prešla stavom „prebudenia“ - klinickou smrťou, nasledovalo štúdium kníh a pochopenie, totálne som sa zmenila a všetky zdravotné problémy zmizli. A tak teraz keď sa mi náhodou stane, že sa nejaký zdravotný problém objaví, zahlbim sa do seba, zistím, čím si to spôsobujem, prídem k pochopeniu a problém zmizne.
A samozrejme, že to nie je také jednoduché a nedokáže to každý. Keď som sa snažila mojej sestre vysvetliť jej vážne obličkové ochorenie, ktoré má aj jaj syn a pre neho je to smrtelné, kedže je chlapec - poslala ma do kelu, že ju také „kraviny“ nezaujímajú. Skrátka nie každý je na rovnakom stupni duchovného vývoja a pochopenia.
Ak zmizne DôVOD, Aby vás choroba upozornovala na niečo, čo nechápete, choroba zmizne.
Treba sa len ZMENIŤ. Ale to nie je také jednoduché....Niektoré veci na sebe zmeniť je také ľahké, ako ľahko sa to povie.
Stalo sa aj to, že mi lekári dávali prognozu, že ochrniem a skončím na vozíku a do pár rokov umriem.
Ale nič také sa nestalo ....samozrejme nie len tak z "ničoho nič" - Pochopila som, a totálne som a zmenila..totálne som zmenila svoj život, zmenila som všetko....a nijaké katastrofické prognozy lekárov sa nekonajú...ale lekári nechápu...
23.07.2017 - 14:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Dle doktorky Klímové v její knížce psychosomatiky, se vyléčit dá vlastně vše.Třeba je tam uvedeno, že geneticky dané máme jen dvě procenta a ostatní si způsobujeme přejatými vzorci atp. Osobně si myslím, že vyléčit lze vše, jen to nesvede každý.Je k tomu potřeba určitá duchovní vyspělost.Nadále ještě pořád lavíruji s tím, co je dané a co ne...jsem přesvědčená, že něco dané je a tak třeba někdo s tím už nesvede nic..., ale třeba je to ten ,co opravdu ještě neví jak na to zcela, i když se staví na hlavu...
Osobně jsem zažila uzdravení s pomocí medicíny, neboť v té době jsem se necítila vnitřně tak silná, že to zvládnu, ovšem hodně víry jsem do toho dala, jinak bych prostě nebyla.Díky za téma.
23.07.2017 - 14:50 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt
ano, ide to :15: :1: vlastne, ked sa zamyslim, vsetky moje vyliecenia prisli skrz pochopenie :30: :1: :75:
23.07.2017 - 14:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
U někoho stačí si uvědomit, že jeho zdravotní problémy jsou útěkem do nemoci od něčeho. Toto uvědomění jej nasměruje k účinnější léčbě, bylinkám, pro něj vhodné stravě. K úplnému vyléčení mu pak stačí "jen" najít to, od čeho utíká. Což není úplně jednoduché, ale ne nemožné. Odbourávají se postupně zlozvyky, závislosti a převzaté modely chování
23.07.2017 - 15:26 | Filtr
(Rak) Saly » 144
S tým blokovaním to je pravda ... niektorí ľudia nachádzajú väčšiu motiváciu k uzdraveniu a niektorí ju nevedia nájsť hoci by sa chceli uzdraviť, len nemajú dostatočnú motiváciu zmeniť niečo
23.07.2017 - 15:31 | Filtr
(Rak) Saly » .
napadá mi uzdravenie len samotnou vierou, keď človek tak veľmi verí, že sa uzdraví, že sa aj uzdraví a pritom nemusel rozmýšľať nad príčinou, len nad výsledným stavom, aký chce dosiahnuť ... to je tiež zaujímavé :1:

otázne však je, ako dlho takéto "uzdravenie" vydrží ... ale nevylučujem, že to môže byť aj trvalé ... VIERA je tiež veľká záhada :)
23.07.2017 - 15:32 | Filtr
(Rak) Saly » tiferett
to je super! :30:

a verila sa popri tom všetkom, že sa uzdravíš na 100 % , ale si mala aj nejaké pochybnosti?
23.07.2017 - 15:41 | Filtr
(Rak) Saly » onka
je super, ak sa niekomu toto podarí ... zaujímalo by ma od čoho závisí to uvedomovanie a prečo niekto aj keď si uvedomí príčinu, tak sa nezmení, alebo i zmení no dočasne a opäť sa vracia do späť do stavu akoby nepochopenia. Pritom si príčinu uvedomujú, len nemajú silu, motiváciu, dostatok vôle niečo zmeniť...
23.07.2017 - 16:10 | Filtr
(Ryby) thééé
Ano, mám vlastní zkušenost, ale...
Myslím si, že jen skrze pochopení ne, že za pochopením musí něco následovat. Asi jako když v Atlantídě byla určitá skupina lidí specializovaná na manipulaci s božími zákony. Jsem asi stará konzerva, ale současná doba mi v tomto přijde stejná, bez užitečné pokory - věříme, že jsme Bohové,a můžeme vše, protože máme přístup k hlubokým pravdám, které si můžeme lehce kdekoliv přečíst.
Věřím, že fyzické, tělo je jen projev původní duchovní energie, a nemoc je narušení dobrovolné harmonie (to je divné spojení :-D, ale jo ta dobrovolnost je podstatná).Ale kvůli strachu, nebo jen touze být zdravá, nemít bolesti, nemít překážky - se ještě neuděje ten proces uzdravení , na všech rovinách..
Ale jinak souhlasím, je to na nás :68:.
Potom je to asi složitější u vrozených nemocí a postižení, ale to už je možná jen o běhu na delší trati...
23.07.2017 - 18:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Saly
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Uvedla jsem útěk do nemoci, je však spousta dalších jako obrácení agresivity proti sobě, přetěžování vlastních možností za účelem zalíbit se, nevyváženost odpočinku a aktivity atd.

Útěk do nemoci přináší člověku výhody ve smyslu " Jsem nemocný, musíte se ke mně chovat ohleduplně" a s tímto programem se těžko hledá příčina nemoci. I když si to uvědomí, neudělá další krok k odvaze chtít se úplně vyléčit. Zlepšení přijme jako " Ano, ale jsem nemocný ". Přišel by o stav hájení, který si vybudoval. Kdybys toto u někoho rozeznala a chtěla s ním o tom mluvit, může Tě obvinit ze zlehčování, ponižování nebo dokonce neúcty k člověku. Buď je mu dáno si uvědomit nebo ne, zvenčí uvědomění nepřijde
23.07.2017 - 19:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » onka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vibe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Útěk do nemoci přináší člověku výhody ve smyslu "Jsem nemocný, musíte se ke mně chovat ohleduplně"

ne tak docela, u takove RS-ky je to naopak
lide s touto nemoci si neuvedomuji, ze by mohli jednoho dne skoncit jako pacient
jsou zvykli se spolehat pouze a jen na sebe
byt tahounem/ oporou / nest vse sam(kdyz ostatni bud neexistuji, nebo nestoji za nic)
az jednoho dne - konec, vse je jinak
23.07.2017 - 19:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Thornwulf, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nemoc...NE-MOC...odebraná MOC a proč...zjistit příčinu a tím se léčí i následky..a pak taky hodně pomoci z nebes...
23.07.2017 - 20:42 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt » Saly
:1: :17:
23.07.2017 - 22:17 | Filtr
(Beran) Háňa*
Ano, dá. Pokud není cílem zbavit se projevů nemoci, ale vymanit se z toho, co nás zbavilo moci. Nejčastěji to bývají "zazděné" strachy, lpění, chtění, sebelítosti, zášť, ztráta pokory, apod.
23.07.2017 - 23:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele petamar, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Znám pár lidí a mám trocha zkušenosti. Co je to nemoc? Je to především nashromážděná negativní informace uvnitř organizmu. Co je zapotřebí udělat? Dát možnost organizmu tuto informaci odvést. :1:
23.07.2017 - 23:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele silentium, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nedá...je to jen naše zbožné přání býti bohem.
Nemoc je již dost naléhavým upozorněním, že něco nejen nechápeme.
Při lečbě máme někdy štěstí, že POKORA najde v naší duši odezvu a pomůže nás vrátit. Potom máme druhou šanci...již neonemocnět!
24.07.2017 - 10:16 | Filtr
(Rak) Saly » silentium
a tá POKORA zrejme musí byť v súlade s našou slobodnou vôľou a zároveň vôľou Božou, či?
24.07.2017 - 14:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Saly
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Slovo POKORA zní jinak v materiální realitě jako "ponížení se" a jinak v niterném prožívání jako "pochopení". Otázkou je, zda je každému člověku dáno tuto vnitřní pokoru zažít
24.07.2017 - 15:58 | Filtr
(Býk) 144 » Saly
zaujímalo by ma od čoho závisí to uvedomovanie a prečo niekto aj keď si uvedomí príčinu, tak sa nezmení, alebo i zmení no dočasne a opäť sa vracia do späť do stavu akoby nepochopenia.


mas na mysli nekoho konkretneho, alebo je tp len vseobecna otazka

treba vzdy najst tu skutocnu pricinu a to spravne aplikovanie spravnej techniky na kazdeho jedinca specificky

vseobecne to nema cenu rozoberat

ak potrebujes konkretnu pomoc, napis mi SZ
24.07.2017 - 21:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Saly
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele silentium, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Cituji: "POKORA zrejme musí byť v súlade s našou slobodnou vôľou a zároveň vôľou Božou, či?...

Saly, možná tato Tvá věta je odpovědí. Víme, co je naše svobodná vůle. Ale jak víme, co je vůle Boží? Jsme tu za sebe, máme svůj čas k žití. Je na nás kolik ho věnujeme světlu a kolik tmě.
Co je pro Tvůj život důležité ?...odpověz si pravdivě. :74:
25.07.2017 - 06:34 | Filtr
(Rak) Saly » 144
je to všeobecná otázka, ale ďakujem i tak :1: :74:
25.07.2017 - 06:36 | Filtr
(Býk) 144 » Saly
:27:

som rad ze si v poriadku

:17:
Příspěvky: 1-25 26-31
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »