Tonoucí se stébla chytá...Nebo spíše hvězd...


09.07.2017 - 10:36
(Rak) Tom-One
Tonoucí se stébla chytá...Nebo spíše hvězd...
Zdravím přítomné.
Relativně nedávno jsem se zde na foru vypovídal o zlomeném srdci.Nemá cenu se opakovat ale rád bych poprosil někoho aby se mi pokuď možno podíval na horoskop a řekl mi co vidí. Pro mě je to ,,španělská vesnice,, a v současné době nějak nemám sílu ani náladu si nejen v tomto rozšiřovat obzory.Sorry

Dva měsíce po rozchodu se stále plácám v pocitu beznaděje a marnosti.Prostě nějak nemohu najít nějaký směr života a ani se mi nějak nedaří vrátit se do stavu mysli než jsem jí poznal.Věci v životě které mi dříve dávaly nějaké potěšení či smysl dnes nevidím skoro nic...

Když už jsem si myslel že jsem z nejhoršího venku,tak jsem se rozhodl ke změně zaměstnání.Kterou plánuji dost dlouho a popravdě poslední věc která mě držela v současném byla ONA.Ale najednou na mě totálně padlo že jí i vlastně nebudu vídat a dost možná jí už neuvidím nikdy.Prostě depka jako trám a ani vědomí že stejně nikdy nebudeme spolu tomu nějak nezabránilo...

Přečetl jsem řadu ,,duchovních,, článků a rad o životě (což jsem předtím nikdy nedělal) ale většina mi připadá jako prázdné keci.Vím že to někomu třeba pomůže,ale u mě to nějak nezabírá :(

Než mě někdo začne posílat k psychologovi,tak musím napsat že nejsem v takovém stavu deprese že nefunguji v běžném životě.Funguji,ale nějak automaticky bez radostí z života...

Stránka: 1 2
Řazení:
09.07.2017 - 10:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Víš co mi připadá? že právě všechny ty esoterické články a knížky, poučky a příručky o tom, jak se zbavit ega, jak být šťastný, jak se vydat na správnou duchovní cestu a tak dále, jsou v konečné fázi k ničemu, pokud si člověk neprojde tím, čím si v životě projít má. A navíc, pochopit takové informace je často opravdu o životní zkušenosti, o tom, že k tomu člověk musí dozrát.
Mně se ukázalo, že spoustu věcí jsem plně pochopila až poté, co jsem si něčím prošla.
Já to vidím kolem sebe docela často - x lidí čte třeba Tolleho a o jeho pojetí ega, neustále ho všude citují, ale ti samí lidé se pak chovají vysoce egoisticky, že mi nad tím zůstává rozum stát.

Ale to jsem asi odbočila. K depresi - to, že normálně funguješ, ještě neznamená, že nemáš deprese. Píšeš, že funguješ automaticky, takže to samo o sobě může depresi naznačovat.

A k tvému horoskopu: jenom řečnická: myslíš, že ti to pomůže, když budeš znát "mapu svého charakteru"? Oni lidé hledají pomoci z vnějšku a často se obrací ke všemu, co by jim mohlo ukázat směr (ano, já to taky dělám), ale vždycky je ta moudrost a pomoc hlavně v nich (to vím z vlastní zkušenosti). NIcmně je pravda, že třeba mě tu lidé svými příspěvky hodně pomohli, když jsem měla depky, ale tu hlavní práci si musí člověk "oddřít" sám.

Koukni, já tě neznám, ale z tvých příspěvků mi připadá, že se lituješ a rád se v té bolesti rochníš. To je něco, co je proti životu. Je to vysoce sobecké a bezpředmětné, protože takhle budeš propadat čím dál více na dno a tím víc se budeš vzdalovat pravdě a podstatě života. Člověk není lepší než jiní proto, že trpí, a ani není dobré si na oběti zakládat vlastní identitu. V konečné fázi jsi se sám narodil, sám zemřeš a sám jsi za svůj život zodpovědný. Nikdo jiný tě z toho nevyhrabe.
Tím, že jsi někoho jiného (tu dívku, kteoru jsi jak říkáš miloval), povýšil do určité míry nad sebe a vlastně nad všechny ostatní a kvůli ní se teď takhle trápíš, tak tím vlastně naznačuješ Vesmíru, že si nevážíš života, který máš. Já vím, někdy je utrpení a trápení potřeba, aby jenom proto, aby člověk zesílil a aby pochopil principy života a všeho. Zkus se na tu svoji situaci podívat z povzdálí, co tě naučila? Co ti celá ta situace naučila o tobě, o vztazích, o ženách, o životě? Ať si odpovíš jakkoliv, zkus tu svoji odpověď prozkoumat a položit si otázku: "opravdu je to tak?"

Nikdo nejsme lepší ani horší, nikdo nejsme větší chudák nebo hrdina než ten druhý, každý pouze JSME. A už jenom bytí samo o sobě je v pořádku.

Do ničeho se nenuť, pozoruj, nehledej únik a hrdinství v litování se a oběti.
Mně vždycky v těžkých chvílch pomůže příroda, jenom vyjít ven a jít, pozorovat trávu, stromy, vodu. To všechno kolem nás, co tu je a je to krásné, protože to proti ničemu nebojuje a nepotřebuje nic dokazovat. A my jsme toho všecho součástí, z toho jsme vzešli. Třeba ti příroda taky pomůže najít mír, můžeš to zkusit :3:
09.07.2017 - 11:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Koczka.obyczajna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Něco ti chybí k dořešení vztahu. Pochopení, odpuštění, vzdání se ... Nevím co konkrétně tobě, prostě něco. Měla jsem podobné stavy vůči matce. Najednou mi to došlo a úleva spadla jako blesk z čistého nebe.

Též jsem v tom hodně hledala, tedy bych to sebenimrání úplně nezavrhovala, otázky přinášejí odpovědi. Tedy i k tobě to přijde. Někdy se holt zlomenina hojí déle, zvlášť ta komplikovaná.

Hvězdy jsou berlička, a s tou se lépe chodí. Tedy proč ne. Na mě pozitivní výklad působí dobře. No a, že jde o placebo. A negativní předpověď mám chuť pokořit; tedy hvězdy mě nemají šanci srazit na kolena. :5:
09.07.2017 - 11:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Mystrál, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj :68:,

musím súhlasiť s Pietra diLuna. Ľútosť nič nerieši. Poľutovať sa chvíľu, prežiť smútok, dostať ho von, aby sa neusadil v našom vnútri a neurobil časom nenapraviteľné a nezvrátiteľné škody v našom živote. Potom triezvo popremýšľať, prečo sa to stalo. Čo nám to chcelo ukázať, povedať, čo sa máme naučiť, ako sa z toho do budúcna poučiť,... Ľútosť je dobrá, ale len na chvíľu. Potom nám už berie príliš mnoho. Čím viac sa ľutujeme, tým viac sa oberáme o nové možnosti. Čo vysiela príliš do ľútosti zapadnutý človek? :76: Aj keď prídeme v živote o niekoho, o kom sme si mysleli, že ku nám patrí a po jeho odchode z nášho života máme pocit, že sa ten náš život už skončil, každý deň prináša malé radosti, ktoré rozjasnia našu tvár úsmevom a zahrejú srdce radosťou :79:. Ver mi, poznám to z vlastnej skúsensti. Kiež by som nie...Ale na druhej strane mi to prinieslo ďaleko viac, ako som si vedela predstaviť. Skúsenosť, spoznala som samu seba, našla som sebaúctu, dokonca som mala možnosť pochopiť, že bezpodmienečná láska naozaj existuje. Zažila som ju a zažívam stále, aj keď neopätovane :1:. Aj keď o tom to práve je. Každý má právo vybrať si a cítiť, či necítiť k niekomu lásku. Ak ju necíti, tak popraj šťastie a teš sa, že ju cíti k niekomu inému. Áno, je to paradox. Aj to bolí, aj to teší...taký je život :37:. Aspoň vieme, že nemáme srdce z kameňa. A hlavne ďakujme :79:, veď sú ľudia, ktorí počas svojho života nikdy nepocítia skutočnú lásku k nikomu.
O pár týždňov, možno mesiacov na ňu budeš myslieť aj tak, ale už sa na to budeš pozerať inak. Možno aj s úsmevom a vedomím, že si prišiel na to, źe Ťa to posunulo na Tvojej ceste ďalej...k niečomu lepšiemu :37: :68: :80:
09.07.2017 - 12:08 | Filtr
(Kozoroh) Alffie
Tome, souběh celých těch událostí je následující.

DVA MĚSÍCE PO ROZCHODU
rozchod proběhl ještě v osobní vibraci 9, což je typické. Také se mi to jednou stalo, zrovna v tomto období, kdy jsem z 9 přecházel do vibrace 1. Takže vlastní zkušenost.

NYNÍ K TOBĚ
Ty tedka, pár dní po narozeninách, přecházíš do nové fáze. Fáze nových začátku. Ten nový začátek není nastavený na to, aby jsi někoho nového hledal. Je to prostor dobrého 1 roku na to, aby jsi našel sebe a svou vlastní hodnotu.

Navíc 42 rok, je obdobím, kdy člověk vede dialog, co dál a co nového začít. Je to možná poslední období, kdy člověk ještě může udělat nějaký životní restart. Hodně to umocňuje tranzitní planeta Uran, která nyní leží přímo v opozici s tvým Uranem nativním a navíc leží v opozici mezi 1 a 7 domem, což je osa JÁ - PARTNERSTVÍ. Příteli, přestaň se litovat a žít roli oběti, naopak se raduj z prostoru a času, který nyní máš.

A TA CESTA SMĚRU ŽIVOTA JE
najít a poznat sám sebe, poznat kdo jsem, odkud jdu a kam mířím. Nyní ještě stále žiješ situaci z minula. Jsi upoután v závislosti na druhých lidech, spíše emocionálně. Tím, že poznáš kdo jsi a budeš schopný dát sobě samému hodnotu, se této emocionální závislosti zbavíš. Tohle ti ukazuje z horoskopu Severní uzel ve 2 domě.

CÍL CESTY
až poznáš kým skutečně jsi, budeš moc být rovnocenným a vyrovnaným partnerem pro novou partnerku. Přitáhneš si k sobě aktivní činorodou ženu, se kterou můžeš vytvořit nádherný pár. A to se nejdříve může stát od 2.7.2018 do 2.7.2019 ne-li 2020. Osobní zkušenost byla taková, že v závěru vibrace 11, která tě bude od roku 2018 do 2019 čekat, mi životní partnerka přišla v poslední měsíc vibrace.

Raduj se ze života a z toho času a prostoru, když se na to zaměříš, věřím, že Ti bude požehnáno. :1:
09.07.2017 - 12:46 | Filtr
(Beran) Háňa*
K psychologovi tě nepošlu, ale jednu radu ti dám. Co si s ní uděláš, to je tvoje věc.
Nauč se plavat. Nebudeš každou chvíli tonout a nebudeš tudíž potřebovat chytat se stébel :3:
09.07.2017 - 13:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Berit, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Co jsem postřehla z tvého nativu, je že by se měl někdo jemný, citlivý, občas ukřivděný vzmužit a začít být chlap se zdravou sebeúctou. Asi proto si vybíráš takové vztahy, které musíš nakonec spláchnout.

Tak začni poznávat muže v sobě. :-)

PS: Nikdy nebudou věci jako dřív. Nebo chceš opakovat stejnou chybu?
09.07.2017 - 13:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele RainMan22, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj.
Vysvětlovat duchovní věci je věc složitá. Ne všichni to umí. Duchovní svět má svojí hierarchii a přesně platící pravidla. Pochopíš-li hierarchii a pravidla jseš doma - umíš předpovědět budoucí událostí. Takže než studium duchovních věcí si ujasni co vlastně chceš (psal jsem Ti již dříve). Chceš ji? Pak ji musíš přijmout jaká je. Jsou ještě dvě cesty, ale ty jsou nyní hrozně těžké. Nechceš ji jaká je? Nezmění se, odejdi.
Pokud ji chceš tak nesmíš litovat (jí, sebe), soudit (jí, sebe) ani svádět. Ona musí přijít sama. Tento POSTUP platí jen pro Tebe, u ostatních lidí nebude fungovat. ONA pravděpodobně přijde na 75% do 3 let - musíš čekat a musí vědět, kde Tě má hledat (neměň tel.číslo apod.). Pokud nepřijde, pak se jedná o nevhodnou partnerku, se kterou by jsi zažil celoživotní trápení - nešlo jí pak o Tebe, ale o sebe. Vyzkoušej a uvidíš.
ZÁVĚR : Ty musíš vědět co chceš. Říká se tomu období vůle a prosazení. Jakákoliv komunikace by neměla být ani tvrdá ani měkká, ale vyvážená. Tak se drž.
09.07.2017 - 14:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » RainMan22
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Berit, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Takže, když se zablokuje na 3 roky a bude se na ní připravovat, ona přijde a bude to happyend?? Nezlob se na mě, ale to je duchovní cesta???
Oprav mě jestli je to jinak.
09.07.2017 - 14:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Berit
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele RainMan22, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To přece není o přípravě, ale o uvědomění. Jestli to bude happyend záleží jen na nich zda-li se chtějí bez výhrad. Kdokoliv sám v sobě si musí najít co vlastně chce. Astrologicky Saturn určuje způsob života a Jupiter určuje, kde najdu štěstí a jestli ho chci.
09.07.2017 - 14:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » RainMan22
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Berit, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Podle mě ti z konceptu vypadla ona. A to je to, co nechává šance 50/50.
Proč by teda blokoval svou pozornost na ni, když výsledek je velmi pravděpodobně 50%? Proč manipulovat vůlí někoho?

Vztahy jsou o svobodném rozhodnutí a souhlasu obou v přítomném okamžiku.

Každý z nich musí vyzrát a dospět k určitému vědomí, aby mohli dále růst. To je nesporné. Ale nedělej z toho příběhu příběh se zaručeným pokračováním.
09.07.2017 - 18:56 | Filtr
(Kozoroh) Alffie » RainMan22
To mi přijde absurdní, čekat 3 roky, které tedy nejsou o přípravě ale o uvědomění. Takže podle Tebe si 3 roky bude autor, nebo i ONA uvědomovat, jestli k k sobě zpátky nebo ne. Mě by tedy potom zajímal osobní horoskop té paní či slečny. Jestli je to tedy fakt taková vztahová bomba a soulad.
09.07.2017 - 19:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » RainMan22
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Berit, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A jen tak na okraj.
Vis, ze tady jde uplne o jine vztahove role? Ze ten vztah neni o vztahu muz a zena, ale matka a dcera?
Pokud bude dotycny hrat matku Terezu, nezbavi se slecen v nesnazich. Vazne by se mel zajimat o cem to muzstvi vlastne doopravdy je.
10.07.2017 - 08:30 | Filtr
(Rak) Tom-One » Pietra di Luna
Zdravím.
Já nikde nepopírám že deprese nemám,mám :),ale již jí trpím delší dobu ( a beru léky) a nikdy jsem jí neměl tu nejhorší formu kdy člověk prostě nemůže fungovat.
To že mi rozchod rozhodně nepomohl v psychice je fakt,spíše to je taková další větší či menší rána osudu co poslední +-dva roky prožívám a prostě někdy mám pocit že již toho je na jednoho docela dost.
Stejně fakt je ten že jsem sobecky doufal že mi řekněme osud pro jednou přivedl do života něco/někoho co mi trochu dá jiný směr.Tak nějak,, někdy štěstí sedlo na vola,,
Člověk by prostě někdy byl rád kdyby měl alespoň nějakou naději že to co prožil nebyla jenom jenom hloupá shoda náhod,ale mělo to nějaký smysl...Když už se člověk takhle trápí...
10.07.2017 - 08:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Tom-One
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Náhody neexistují. :3: a ten smysl se ti ukáže třeba nečekaně, a klidně až za spoustu let.

"mám pocit že již toho je na jednoho docela dost"

"sobecky doufal že mi řekněme osud pro jednou přivedl do života něco/někoho co mi trochu dá jiný směr."

tyhle dvě věty spolu hodně souvisí - je toho na tebe dost proto, že vkládáš svůj život do "osudu" nebo dokonce do rukou jiného člověka. Ale ty jsi ten, kdo svůj život řídí, ty jsi za něj zodpovědný.
10.07.2017 - 08:42 | Filtr
(Rak) Tom-One » Koczka.obyczajna
To bych rád taky věděl,co mi chybí.
Netuším proč podvědomí má potřebu se takto trápit a vrací se se s oblibou myšlenkami (obzvláště v noci nebo v jiných slabých chvilkách) k NÍ.
Přitom rozum řve ,,nedělej to,, přinese ti to jenom trápení.A rozum opět a opět prohrává...
Nevím proč navzdory všem radám ,,jak přežít,, rozchod mi nepřineslo ulehčení to že jí asi už nikdy neuvidím,ale přesně naopak mě to opět totálně rozhodilo.Rozum říká,, to nemá žádnou logiku,, ale srdce se k ní pořád vrací...
Jediné co mě napadá že jsem trouba protože se trápím když bych chtěl vědět že mi odpustila když jsem jí podle jejich slov ublížil tím že jsem se nedokázal lehce smířit s tím že mi odchází že života.Vím,je to sobecké ale mě v té chvíli jase připadalo z její strany sobecké očekávat že popřu city a budu se omlouvat za nešťastnou lásku...
10.07.2017 - 08:47 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Tom-One
Oba děláte stejnou chybu - házíte vinu za svoje pocity na druhého.
Až pochopíte -každý sám za sebe- že je to nesmysl, pak teprve se můžete rozumně bavit :3:
10.07.2017 - 08:50 | Filtr
(Rak) Tom-One » Mystrál
Rád bych k věřil k tomu že ,, to mělo ,, nějaký smysl.Ale jsou to už dva měsíce a i proto že prostě míjím místa propojená sní tak mi ta mrcha ,, duše,, pořád vrací myšlenky na ní.
Momentálně,mimo bolesti nějak nevidím smysl toho co se stalo.Spíše na mě opakovaně padá vědomí promarněné šance na změnu v životě.
10.07.2017 - 08:56 | Filtr
(Rak) Tom-One » Berit
Nechci opakovat stejnou chybu.
Spíše jak se znám opět na uzavřu a jenom myšlenku na nějaký vztah budu ignorovat.
Ostatně,ani s ní jsem se neseznámil s vidinou vztahu prostě proto že teď se mi to do životní situace vůbec nehodí.
Ale stalo se,a vyžeru si to...
10.07.2017 - 09:33 | Filtr
(Kozoroh) Alffie
Tome, jak už píše Pietra di Luna - Ty sám zodpovídáš za svůj život. Tobě se zdá, že je toho na jednoho příliš.

Příteli, mám všem bylo naloženo opravdu tolik, kolik jsme schopní unést.

Řeknu třeba za sebe. Bydleli jsme s přítelkyní u ní na Vsetíně, potom půl roku u mě v Rožnově v malé garsonce. Kolikrát mezi námi proběhly nějaké výměny názorů. Přítelkyně si přála větší byt, tak nakonec si sama domluvila podnájem v 1+1.

Takhle to cítila, byla to její cesta, ale ne moje. Tak proč jí v tom bránit. Stále se stýkáme, jsme spolu jen aktuálně spolu nebydlíme a jak se to bude vyvíjet dál se uvidí.

Jo takže záleží, jak to kdo pojme ten vztah a jak si to nastaví. Okolí si může povídat co chce, může nechápat, ale svým způsobem je to může být novodobý model partnerského soužití, založený na volnosti a svobodě. Jestli jeden nebo druhý ucítí, že pozná někoho s kým mu bude lépe, je tam pořád volnost a může odejít.

Takže co tímto mini osobním příběhem chci říci? Že takto může vypadat zodpovědnost za svůj vlastní život.
10.07.2017 - 09:47 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Tom-One
Nene, takhle to nefunguje. Budeš se jí bát, budeš ji popírat, ale ona se nenechá ignorovat :21:
10.07.2017 - 14:54 | Filtr
(Blíženci) psice
Zdravím, už to tak vypadá, že Ti, jak jsi sám řekl „osud pro jednou přivedl do života něco/někoho, co mi trochu dá jiný směr“. Jen je nesnadné dobrat se toho, co Ti vlastně „osud“ chtěl říci a co si z toho Ty sám vezmeš.
Vztah a jeho nemilé rozuzlení spadají do delšího období Uranského tranzitu přes planety okolo Tvého descendentu (od Luny a Jupitera přes descendent a vyústí do pohybu Urana přes Cheirón a Mars v 7. domě). Uran navíc tvoří opozici na Tvůj nativní Uran v 1. domě. Nosným příběhem pro toto období může tedy být „revoluce“ ve vztazích. K zamyšlení se nabízejí témata jako „Já a ti druzí – co mi druzí odrážejí, co jim připisuju, co na ně „věším“, co od nich očekávám. A kdo jsem já – co z toho, co připisuju druhým, jsou moje vlastní dispozice a indispozice.“
Vážně nemá moc cenu řešit, co dotyčná dáma chtěla nebo myslela a zda tak činila vědomě či ne. Vím, že nejasnosti a nedořešené věci bolí, ale někdy se nám odpovědi od toho druhého prostě nedostane, dost často i proto, že dotyčný sám neví, co vlastně chtěl a čekal. Vztahy jsou plné vzájemných nevědomých projekcí a očekávání. Důležité proto je najít souvztažnost situace a projevů druhého právě k našemu vnitřnímu světu. Pak Ti třeba časem dojde, že to, „co jsi prožil, nebyla jenom hloupá shoda náhod, ale mělo to nějaký smysl“. Odpověď není ve hvězdách, ale vždycky jen v nás samotných, a záleží na tom, zda jsme ochotni ji hledat a podstoupit nepříliš příjemný, někdy i depresivní proces sebeobjevování. Tranzity pomalých planet není dobré „přecházet rozumem“ ale rozum používat jako nástroj pro analýzu toho, co nám chtějí o nás a o naší „duši“ sdělit poraněné city. Prožité utrpení se pak může stát nástrojem tříbení našeho charakteru a nabýt tím jistého smyslu.
10.07.2017 - 15:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Tom-One
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Mystrál, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Dva mesiace sú veľmi málo. Tým sa vôbec netráp. Po niekoľkých mesiacoch či rokoch na ňu síce budeš myslieť, ale už inak, s inými pocitmi, s uvedomením si, čo Ťa to malo naučiť a s pochopením že to v konečnom dôsledku nie je také hrozné, ako dva mesiace po rozchode. Milovať, aj keď neopätovane, neznamená automaticky sebatrýznenie :80:
10.07.2017 - 16:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Berit
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele RainMan22, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Role nejsou důležité. Do Těch se vžíváme. Jeho celý život je zodpovědnost.
Zodpovědnost finance - mám je vyrovnané. Zodpovědnost zdraví - bacha na zdravotní aspekty, o kterých sám dnes ví. Vztahy - když někde řeknu, že miluji, tak se tak chovám i kdyby byly jakékoliv - ona přijde. To znamená, že i ve vztazích je zodpovědnost. Pokud se bude chovat zodpovědně, bude většina níže než on. Je v hierarchii hodně vysoko, přirovnal bych to k Michaelovi - ten kdo doporučuje Bohu.
10.07.2017 - 16:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » RainMan22
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Berit, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pokud je Archanděl Michael ženského rodu, tak ano. :-D
Pokoušíš se vycházet z Kabaly, ale dost kostrbatě. Promiň.
Dál už to nemůžu komentovat.
10.07.2017 - 16:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Tom-One
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Koczka.obyczajna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Respektovat nebo odpustit či cokoliv ... jsem spíš​ myslela jako gesto z Tvé strany. Ty ji máš v hlavě, Ty musíš zaujmout konečné stanovisko. Ji do toho netahej, ona o tom ani nemusí vědět, je aktuálně mimo dosah, jen v mysli. Ve Tvé mysli.
Příspěvky: 1-25 26-31
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »