Přechod pluta přes IC a


29.06.2017 - 19:57
(Panna) Jitřenka
Přechod pluta přes IC a
Zdravim jak jste prožívaly přechod pluta přes IC? Protože o astrologii se zajímám jen okrajově, tak mám ještě dotaz ohledně tranzitu urana 7 domem a v blízké dobe mě čeká konjunkce s natviní lunou. Předem děkuji

Řazení:
29.06.2017 - 20:20 | Filtr
(Štír) Nabi*
Ahoj Jitřenko, koukám že máš taky pěknou nadílku v tom nativu.
Jinak Uran přes IC u mě byl o hodně velkých změnách v oblasti bydlení, rodinného zázemí, velkého stěhování atd. Opravdu mazec. A co chystáš ty?
30.06.2017 - 08:16 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Pluto přes IC mě teprve čeká, teď ho má kamarádka a došlo k tragickému úmrtí v rodině, ale jasně že se to tak neprojeví u každého. Obecně asi změna, někdy i vynucená v záležitostech 4. domu.

S Uranem v 7. se u mě zatím projevuje zvýšená touha po tom, aby mi všichni dali pokoj. :4:
30.06.2017 - 11:35 | Filtr
(Blíženci) psice
Tranzit Pluta přes IC může přinášet potřebu „velkého úklidu“ doma – tj. jak v oblasti domova - kde člověk bydlí, kde se cítí v bezpečí, tak v oblasti vlastní duše a rodinných kořenů. Vzhledem k tomu, že tranzity Pluta znamenají velmi radikální tlak na autenticitu - člověk by se měl doslova znovu zrodit a totálně obrodit své kořeny a vše co není opravdu „jeho vlastní“ odložit, může jít o dost náročné období.
Současně jdoucí tranzit Urana přes Lunu v 7. domě pak umožní udělat na základě revize „vlastních kořenů“ i větší či menší revoluci v oblasti vztahů. Člověk může to, co dělá pro druhé, přehodnotit novým pohledem – třeba v tom směru, jestli je to taky dost dobré pro něj samotného - třeba jestli citovou angažovaností v oblasti vztahů nekompenzuje nedostatečné či nepříliš vřelé přijetí, které se mu jako dítěti dostalo od jeho matky (IC v Kozorohu.Nedávám druhým víc než sama od nich dostávám?
Těžiště proměny by v tomto období mělo spočívat v práci s tematikou Luny – v hledání autentického (Pluto) a zároveň správného a přiměřeného (Kozoroh) naplnění Lunárních funkcí, což jsou emoce, postoje, dojmy, vzpomínky, péče o něco nebo o někoho a o sebe a svou duši, prožívání domova – potřeba útulnosti, bezpečí a ochrany.
30.06.2017 - 14:17 | Filtr
(Lev) Orfanikus
Já myslím,že podle jednoho progresivního prvku v horoskopu nikdy nemůžeme
spolehlivě usuzovat,že událost nastane.Musí být potvrzena aspoň ze dvou-tří
druhú progresí současně,aby šlo o ní seriozně mluvit.
Velmi často studenti mají skolony koukat na Pl.jako na strašáka bořícího vše na co přijde,zapomíná se ža Pl.je i velmi silný regenerační prvek,treba při jeho tranzit. trinech a sextilech na radixové postavení Pluta,hlavně v rohových domech se lidi dostávají do nových pozic,hlavně profesně,se dostávají do nového společenského postavení,samozřejmě se musí vždy koukat ne celek horoskopu
a souvislosti v dotyčném horoskopu, jakýkoliv paušal v a astrologii je ošidný.
31.07.2017 - 00:15 | Filtr
(Lev) Alberto
Pluto přes IC jsem prožíval hodně dramaticky. Byl jsem ve vztahu, kdy Pluto ze mě vytahovalo emoce z největší hloubky. Můžou jít ven vrstvy naposledy prožívané v ranném dětství. Věděl sem, že v té době nemůžu nic potlačovat, musím nechat běžet plutonske procesy, které nemohu mit pod kontrolou. Od té doby teprve na vl. kůži vím, co je to Pluto.
10.08.2017 - 19:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Berit, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Moje zkušenost s tranzitem Pluta přes IC byla dlouho očekávanou hybnou silou životních změn, které si vyžádaly stěhování mé nové rodiny, stovky kilometrů od rodného města. Běh věcí se děje dál, nezastavil se.

Všechno záleží na detailech horoskopu. Každý to má jinak.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »