První devítiletý vibrační cyklus osmičky


29.06.2017 - 17:39
(Panna) Arezet
První devítiletý vibrační cyklus osmičky
Krásný dešťový den přeji :1:

pomal use mi to blíží a nastává mi od září první devítiletý cyklus a rovnou v 8 při roční vibraci 9.
Už nějakou chvilku prožívám roční vibraci v 8 a spoustu mi došlo proč a c ose dělo předchozí roky,byli to těžký roky,krizové,ale pochopila jsem konečně proč se to dělo,práce,vztahy atd.. :75:
Krom toho tento rok byl hodně o práci,o svém zaměření,vše ostatní hrálo až druhé housle

Jak jsem vylezla z ulity od orv 5,tak v sedmičce jsem začla zalézat ač jsem zase poněkud intovertní a mám ráda klídek a sebe studium.

Minulý rok jsem řešila jaké to bude z orv 7 do orv 8.
Letos by mě zajímalo zda tu je někdo kdo prožíval devítiletku v 8 a je likož začínám orv 9 od září
Byla bych ráda,pokud by byl někodo ochotný a napsal,co prožíval. :5:
Co bylo prioritou v těchto rocích.Děkuji :3:

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
30.06.2017 - 18:35 | Filtr
(Panna) Jitřenka
Ahoj taky jsem v 8 vibrační cyklu právě dokoncuji 10 a od září začnu 11. V desítce to pro mě byla doslova čistka uvnitř mě samotné. Byla jsem hrozně unavená, vyčerpána, bez energie do toho mě bolel žaludek a přibírání na váze, ale lékařské vyšetření ukázalo, že je vše ok, přesto jsem se cítila,jako by mě každý energeticky vysaval. Z toho důvodů jsem začala selektovat činnosti a lidí s kterými chci trávit čas. Tolik aha momentů kolik jsem ten rok měla, jsem snad za celý život neměla. Do toho se mi začaly v podvědomí otvírat minulé životy objevila jsem schopnosti které jsem kdysy měla.
30.06.2017 - 19:09 | Filtr
(Panna) Jitřenka » Jitřenka
Promiň došlo k preklepu popisovala jsem roční devitku.
01.07.2017 - 11:21 | Filtr
(Panna) Arezet » Jitřenka
Čistka,tak čistku mám už nějaký rok,právě od té sedmičky a jak jsem te´d v tý osmičce a představa,že 9 let budu prožívat podobné téma to tento rok, no moc z toh oráda nejsem.
:74:Energicky jsem už teď vysátá a nějak se nedokážu nabít a činnosti co mě bavili a nabíjeli,nebaíjejí a nevím proč.


Jak se ti začli otvírat ty minulé životy,co to spustilo?Teda zda mi to chceš říct.
Děkuji za reakci :74:
01.07.2017 - 14:19 | Filtr
(Panna) Jitřenka » Arezet
Co to spustilo nevím. Možná to byla souhra náhod a okolností v mém datu narozeni mám 3devitky, součet kal.roku byl 9 a dotoho vibrační rok taky 9, sečteno a protržení 5devitek byl fakt mazec. Jako kdyby má duše dělala maturitu. Nevím jestli to budeš mít stejné, ale taky jsem ztratila radost a co mě bavilo mě přestalo bavit. Proto musela jsem sama najít svůj vnitřní zdroj. Jako aha konečně jsem doma.
01.07.2017 - 15:51 | Filtr
(Panna) Arezet » Jitřenka
tak já od září budu mít taky 9 ,datum nar. též 3x devítku , tak to se mám na co těšit :4: je dobře že si vnitřní zdroj našla,doufám že i mě se to podaří,jedu na nule a né a né zlepšení.
23.08.2017 - 06:44 | Filtr
(Štír) Nabi*
Helou :1: tak se hlásím do klubu. Taky jsem teď v ORV8 a od 25.října vstupuju do prvního 9ti letého cyklu, cyklu 8 a ORV 9. Jak tu píšete některé, tak i já jsem v tomto roce začala selektovat lidi. To, co jsem předtím tolerovala, to už nejsem schopná tolerovat. Moje vlastnost neustálého chápání lidí mě štvala už dlouho, teprve teď jsem dokázala některé lidi pustit, vymezit se a vnitřně se jimi nezabývat, nebo skoro vůbec se jimi nezabývat. S některýma jsem to ukončila, minimálně vnitřně.
Teďkom ke konci ORV8 se děje hodně věcí, řekla bych že opravdu ta 8 je o karmě. To co jsem nechtěla řešit nebo to nešlo řešit dřív, teď prostě vyvzlínává a já to řešit prostě musím.
Tak nám přeju štěstí ať to zvládnem, za půl roku si řeknem víc :4:
23.08.2017 - 17:07 | Filtr
(Panna) Arezet » Nabi*
Helou Chava :3:

tak musím říct,že měsíc do startu a už te´d přemýšlím o čistce,kho už potkávat nechci,jaké činnosti ukončím a přemýšlím co nového...po velké úvaze mi dolšo kolik lidí kolem mě,ze mě jen něco sosá.
Nemají pro mě pochopení,já pro mě musím mít přeci :4: no asi mi došla trpělivost či došlo k procitnutí.
Na vnitřní vyselektování se připravuji, nebude to lehké..
Taky musím říct,že řeším věci,který jsem dlouho oddalovala.

Hodně štěstíčka a dáme si vědět za půl roku :3:
18.01.2018 - 06:45 | Filtr
(Štír) Nabi* » Arezet
Tak půlrok cca za náma. Jak se vede?
18.01.2018 - 15:48 | Filtr
(Panna) Arezet » Nabi*
noooo čistka pokračuje, začínám s novým oborem teď v lednu,pak se nějak vyvýjí vztah z minula,ale jsem někde uprostřed....čekám na správnou chvíli kdy t odát dohromady a nebo úplně ukončit a nevrátit se k tomu již více,to samé dá se říct s kapelou,která už mě nenaplňuje tak jako dřív.... cítím,že spousty věcí musím ukončit,jelikož vím že příjdo uzcela jiné a nové věci.. :) jak u tebe?
19.01.2018 - 09:12 | Filtr
(Štír) Nabi* » Arezet
U mě je taky pokračování... akorát se přidružila hodně velká únava, nějaké zdravotní potíže. Srovnávám to s minulou devítkou a vnímám to celkem podobně. Ten devítiletý cyklus 8 zatím asi není projevený úplně, ale po narozeninách se mi sešlo spoustu situací kdy jsem poznala hodně zajímavých lidí a co se týče seberealizace mě to posunulo zase o krok dál.
Akorát bych potřebovala tak minimálně měsíc nějakého relaxu někde v lůnu krásné přírody, jen odpočívat, papat :4: a dělat jen co se mi chce :30:
Začínám mít extrémní potřebu samoty, vnímám velkou neochotu řešit některé věci, které se už táhnou dlouho, ale přitom vím, že zrovna teď je období, kdy je to potřeba.
Chodívám teď spát ve 20h (vstávám ve 4h), abych byla aspoň co k čemu. Ale dneska jsem se dozvěděla, že mi firma přidala 5 dnů dovči a že mi uznali 5 sick days za minulý rok (které mi uznat nechtěli, protože 12 měsíců bude až po novém roce :61:), tak se mi najednou nakupilo 30 dnů. No nádhera, Vesmír na mě myslí :12: Zasloužím si to, posledních pár let ty dovolené stály za pytel a ještě povětšinou byly pracovní.
19.01.2018 - 10:19 | Filtr
(Štír) vlna.c
Ahoj, pošli číslo... ozvy se dohodneme se@!!!!!!!!!Haló!!!!!práce čeká!!!!!
19.01.2018 - 15:06 | Filtr
(Panna) Arezet » Nabi*
No vidíš to,zdraví jsem zapomněla,ono toh oje tolik,že mi to úplně vypadlo, jo zdravíčk o se hodně ozvalo kolem podzima,musela jsme zůstat i doma,bez práce no děs a hrůza,tělo,duše v háji úplně,ale zase jsem se z toho nějak dostala..

Zatím to vídím zcela příznivě. :1: únava pořád je,tak se šetřím... a víc se dobíjím.

Samota to je moje nejlepší kamarádka :4: taky se snažím chodit spát včas a neponocovat..mít nějaký režim.

Tak ti zlato přeju hodně odpočinku,příznivých zpráv a štěstíčko na ty správné lidi a dáme si zas za čas vědět jo :3:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »