Čeká mě teď lepší období nebo ne?


16.06.2017 - 20:43
(Panna) fas
Čeká mě teď lepší období nebo ne?
V poslední době se mi děly samě negativní věci a bylo toho tolik, že to snad ani náhoda být nemohla. Jsem v poslední době strašně nešťastná, nic se nedaří a co se může po..., po...e se. Mohla by se mi nějaká dobrá duše podívat do horoskopu, zda to má souvislost a astrologií a zda to bude ještě trvat nebo se to už začíná otáčet a konečně se na mě i usměje štěstí? Poprvé za celou tu dobu se stala začátkem týdne jedna hodně pozitivní věc, tak jsem si myslela, že už se to otáčí a dnes zase velká nepříjemnost. Už mi opravdu dochází síly, ale musím se držet kvůli dětem. Děkuji moc všem za případné postřehy.

Datum narození 13. 9. 1990 Hodina narození 16:30

Řazení:
16.06.2017 - 22:19 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Ahoj,
je a není to k věci. Na profilu v hodnocení sedí/nesedí uvádíš u ascendentu, že nesedí vůbec, navíc že dle jiných astroprogramů jej máš ve znamení Vodnáře, což by na Tebe sedělo mnohem více. Tato nejasnost může velmi ovlivnit případné odpovědi, protože naprosto změní symboliku jednotlivých planet (domům povládnou jiné planety)!
Poloha ascendentu je velmi závislá na správně zadané poloze (zeměpisných souřadnicích) a správném čase (včetně zadání letního času). Pakliže toto máš správně zadané zde, věř, že ascendent je skutečně ve znamení Kozoroha, protože efemeridy a údaje pro výpočty astrologických domů jsou zde stejné, jako v jiných astroprogramech. A od toho se pak budou odvíjet případné odpovědi.
17.06.2017 - 03:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele RainMan22, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vidím to na ASC v Kozorohu. Důvodem je myslím to, kdo doposud včetně mne odpovídal. Oba odpovídáme ASC a DSC. ASC v této dekádě odpovídá člověku, který chce ukázat co umí a uspět. Proto mu též říkám spolupráce. A na DSC tomu říkám přátelství. Z úhlu pohledu stromu života, je skutečně tento solární rok náročný - ze sefiry Tipheret k sefiře Netzach a od sefiry Chesed k sefiře Gevurah a s výsledkem Gevurah = Já = tak trochu neustálé útoky na Vás. Mělo by se to zlepšit, to určitě. Příští solární rok bude výsledkem sefira Chesed = Aktivita. Dá se to jistě více rozvést, ale dotaz byl astrologický.
17.06.2017 - 04:17 | Filtr
(Kozoroh) Magnuss
Jsme na tom úplně stejně..... :9:. Plácám se v tom od loňského září. Podrazy, faleš, neupřimné chování,nejistota bytí, nevím, jak s rodinou skončíme, mám leasingy na stroje a nasmlouvaná práce není..... atd... Už jsem z toho všeho hodně unavený a znechucený. Nemít manželku a děti, už na tomhle břehu dávno nejsem.
17.06.2017 - 10:21 | Filtr
(Střelec) tiferett
Dejú sa ti tzv. "osudové" veci, karmické zúčtovania...Už predošlé 2-3 roky prechádzalo Pluto cešz ascendent a to je velmi náročné obdobie, keď človek prechádza totálnou a velmi hlbokou poremenou a tieto záležitosti sú často sprevádzané velmi náročnými situáciami - životnými, fyzickými zmenami, duševným porerodom.
A hneď po prechode PLuta cez ascendent prišlo PLuto do konjunkcie na Saturn - a spojenie energií PLuta a Saturna naznačuje totálne osudové dosť temné záležitosti, keď sa "vyťahujú" na svetlo , na povrch tvoje najtemnejšie karmické záležitosti a navonok sa to prejvuje ako nepríjemnosti, zdravotné problémy, nepríjemné situácie.
Nedá sa nič iné, len to pokojne a pokorne prijať, trpezlivo to zvládať (Saturn = trpezlivosť) a s vytrvalosťou to prežiť.
Potrvá to ešte rok, dozvuky možno aj dva roky, potom ten tlak povolí.
Pomoc na fyzickej úrovni poskytnú prechádzky, joga, plávanie, aby sa uvolnili sťaujuce energie a bloky v tele. NA duševnej úrovni pomože autogenny trenincg, meditácie, dýchacie cvičenia.
17.06.2017 - 10:28 | Filtr
(Střelec) tiferett
Celé toto karmické čistenie je velmi zložitý a dlhodobý proces, keď sa čistia úrovne vedomia , každá čakra na mnohých rovinách, keď plutonske energie "vyťhuju" z každej čakry každý jeden čin, myšlienku, z minulých čias. Ak bla myšlienka alebo čin v minulosti negatívne, vráti sa to v sučasnosti ako negatívna skusenosť - nie ako trest ale ako niečo, cez čo sa má človek poučiť- že "toto už nikdy viac neurobím".
Preto je Saturn označovaný ako veľký učiteľ - niekedy ako trestajúci....Ale všetko toto, čo sa ti teraz deje ber ako školu...pri každej negatívnej skusenosti sa pýtaj: čo sa mám z tohto naučiť? Aké plynie poučenie...Aby celý tento PLutosnky tranzit neprešiel nadarmo a bez poučenia.
17.06.2017 - 12:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Thornwulf, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
koukám,že ti zatápí Saturn.jak v radixu kde ho máš v 1 domě,tak ted tranzit ve 4-5.skromnost,pokora a práce na sobě.. :15:
17.06.2017 - 14:02 | Filtr
(Panna) fas
Děkuji všem za odpovědi, chápu to tedy správně, že tohle všechno bude trvat intenzivně ještě rok? A kromě těch negativních věcí, je tam třeba i něco pozitivního v nějaké oblasti života v nejbližších týdnech a měsících? Děkuji moc všem.
17.06.2017 - 15:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » fas
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele RainMan22, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No. Teď se jedná o solární rok (do narozenin), kdy se máš naučit hloubku života uvnitř sebe a pochopit vztahy kolem sebe. Zejména v rodině, ale i s lidmi, se kterými spolupracuješ. Něco bohužel potichu končí a zároveň jako by Ti nechtěl někdo něco říci. POTICHU = bude to nevyslovené. Dobrý je to, že je to jen do narozenin. Je nutné tento rok zpracovat. Po narozeninách začne něco, co jsi ještě nikdy v životě nezažila. Bude to poprvé a něco nového. Ale co to bude přesně to nevím. Je tam kladný náboj pohybu (aktivita) v rodině či nejbližším okolí = hledání řešení nějaké situace. Výsledkem toho dalšího roku od 13.09.2017 by mělo být, když něco tušíš (intuice) nebudeš se zřejmě mýlit a asi budeš něco řešit. Pozitivní bude to, že zvítězíš, ale budeš asi pod tlakem událostí.
17.06.2017 - 15:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Magnuss
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele RainMan22, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Situace, bude psychicky v budoucnu náročnější. Hovořím psychicky. Je nutné vědět jaký to má všechno vývoj. Pochopit to, co se dělo v roce 2012 a 2013. Dále poznat to kde byly chyby ve vztazích v letech 1982 až 1990. Lidé z těchto let Vás mohou brzdit. Doporučuji si k sobě "přitáhnout" přítele minimálně na 5 let. Tento přítel by měl být ze znamení RAKA a trochu akčnější. Některý systém říká, že přítel ze znamení ŠTÍRA. Pokud to uděláte, pravděpodobně vše dobře dopadne. Oba z vodního znamení prokouknou kdo je škůdce a pomůžou s obrannými operacemi.
17.06.2017 - 20:44 | Filtr
(Kozoroh) Magnuss » RainMan22
Bylo by možno podrobněji do SZ prosím? V roce 1982 mě bylo 10 let. Jsem ochoten udělat cokoliv, aby to vše, čím teď procházím ustalo....
18.06.2017 - 03:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Magnuss
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele RainMan22, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jak to skutečně dopadne to nevím.
I když to nevypadá, vše ovlivňují vztahy. Od roku 1982 byla totiž první dlouhodobá karma vztahů. Zde jste mohl jednat možná vůči někomu trochu necitlivě. Ten někdo může dnes ovlivňovat současnost. Jde tedy o to, aby se to vysvětlilo, tedy pokud něco existuje. Některé "křivdy" jsou v lidech hluboce zakořeněné. Zda je někdo, kdo se odvrátil v 90. letech nebo ne, to musíte vědět Vy. V současně době probíhá druhá dlouhodobá karma vztahů. První karma je čistě osobní a týká se jen Vaší osoby, zatímco druhá karma se týká Vás + celé rodiny a to i píšete. Ačkoliv lze k tomu dospět i výpočtem, tak které znamení ovládá rodinu? RAK. Symbolická značka RAKA je osamocený válečník na lodi, kterého honí bestie. Nepřipadá Vám Vaše období podobné? To znamená, že on toto období chápe a může pomoci svými znalostmi.
Další informace je, že i když je RAK vodní znamení, v tomto období platí rozum. Dále RAK vždy osciluje kolem přátelství. Co se týká ŠTÍRA je trochu temnější a osciluje kolem štěstí, umí zavádět změny.
S přítelem je život vždy snazší, proto jsem ho doporučil.
Definitivní klid budete mít od posledních problematických vztahů (sem patří i závist, lež ...) až od konce roku 2022. Proto jsem psal přítel alespoň na 5 let.

Ponaučení dlouhodobé a celoživotní Vám přinese znamení Střelce, Lva a Býka, ať už pozitivně nebo negativně.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »