povolání a nadání v horoskopu


08.06.2017 - 17:14
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Elin1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

povolání a nadání v horoskopu
Zdravím, chtěla jsem se zeptat, jestli se dá v horoskopu poznat čím by se mohl člověk ideálně živit v jakém povolání by byl spokojený, nějaké ideální povolání nebo nadání.
A samozřejmě co vyplývá z mého horoskopu :1:
Zatím jsem asi pochopila, že to čím se kdo bude živit by mělo být obsaženo ve 2. domě, tam mám nejvíce znamení Střelce (a pár stupňů Štíra), vládce 2. domu (když beru toho Střelce) je ve 4. domě v Rybách. Jako časté povolání pro Střelce je ale uváděno učitelství (ve 4 domě bych to odhadla na učitelství historie? nebo v rybách psychologie?), ale to nevím jestli bych chtěla dělat, nemám zrovna vlohy k mluvení na veřejnosti, mluvím potichu, neumím se moc dobře vyjadřovat atd. A navíc v tom druhém domě mám hodně hlavně napěťových aspektů a taky více planet tak se v tom nevyznám... taky ještě nevím jak přesně ten 2.dům souvisí s 10. domem.

A ještě jedna otázka: zajímalo by mě, jestli jsou na internetu nějaké stránky, kde by se daly vypočítat kvintily. Četla jsem někde, že podle nich se dá poznat nadání, jestli se nepletu.
Děkuji za případné rady týkající se kterékoliv části :1:

Řazení:
08.06.2017 - 19:36 | Filtr
(Váhy) Uzsomtudlho
Povolanie je skor 10 dom. 2. je nahromadeny majetok. Jupiter vladca 2. domu vo stvrtom dome v rybach.

Planeta, ktora organizuje tvoj nazbierany majetok a najblizsie fyzicke okolie sa prejavuje v dome rodiny v znameni, ktoremu vladne.

Takze mozno tvoja filozofia a starostlivost o zalezitosti domova ovplyvni narabanie s majetkom. A schopnost uplatnit svoju fantaziu a sny v rodinnom prostredi moze chranit tvoje peniaze :4:

Ale som zvedavy na radu skusenejsich.
08.06.2017 - 21:26 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
O nadání (nebo naopak antitalentu) vypovídá v podstatě celý horoskop. Když to hodně zjednoduším, tak třeba 5. dům vypovídá o umění, tvořivosti, nebo o vztahu k dětem, 4. dům může mít vztah k historii, nebo obchodu s nemovitostmi, 2. dům pro nakládání s financemi, investování (zde i 8. dům s financemi druhých), 6. dům nemusí být pouze o povolání jako takovém, ale třeba i o léčení (medicína, bylinkářství) atd.
Ne vždy nás talent musí živit. Aby z něho byly zisky, tak by měl nějak poukazovat k 2. a 6. domu. 10. dům je spíše o vyniknutí a úspěchu. Někdo se stane známým díky nějakému objevu, ale přitom to nemusí souviset s jeho povoláním, jež je a bude nadále zdrojem obživy. Opět by muselo být propojení 6. a 10. domu, aby člověk vyniknul ve svém povolání.
09.06.2017 - 09:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Thornwulf, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Podívej se kde máš sev.uzel,chiron,to je poslání.co máš v 6 a 10 domu.
23.06.2017 - 18:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Elin1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Děkuji všem za odpovědi, je to inspirace k zamyšlení :1:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »